Jeg fik en meget fin service af en ung mand, som hed Magnus, han hjalp mig på en meget fin måde, så jeg selv kunne tage hjem og ordne min støvsuger, efter han havde vist mig hvordan, jeg skulle gøre d... Se mere
Advarsel til andre kunder: På trods af en forsikring har vi nu efter over en måned stadig ikke fået en ny vaskemasking. Kundeservice henviser til, vi måske får svar om en uge... Bare ikke godt nok @E... Se mere
Dårlig service i SILKEBORG elgiganten Køber en Iphone XR, der viser sig at den oplader sig fuldt på min. 4-5 timer. Enten produktionsfejl eller defekt, hvilket de ikke acceptere. Normalt vil en XR... Se mere
har købt en tørretumbler hos elgiganten da den ankommer er den skadet inden under indpakningen. forsøgte at ringe til elgiganten under vente tiden siger de at de er ansvarligt for mit produkt men send... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Min datter har købt en computer og…
Min datter har købt en computer og valgt den udfra en sælger, der vejledte omkring behov og batter/opladning. Min datter var villig til at købe en dyrere, men blev anbefalet, at denne sagtens kunne holde til hendes studie, og at den kunne holde strøm en hel dag.
Nu 13 måneder efter viser det sig at den taber strøm og falder til 40% og slukker så - har været på værksted som siger det er nedslidt - efter 13 måneder og bliver kun brugt til studie. Elgiganten vil intet gøre, og det dækker ikke garantien. Dårlig service og en meget skuffet - da vi har valgt udfra sælger og gjort som anbefalet - vi har været kunder i mange år, og købt meget men det er slut nu. Havde forventet en bedre service og hjælp.
Lad være med at handle i Elgiganten
Lad være med at handle i Elgiganten
Lad være med at handle i Elgiganten. Forfærdige butik.
Købte en iPad og en trygheds forsikring ved siden af, hvor vi blevet lovet at hvis den gik i stykker ville den blive lavet. Istedet giver de os en ny iPad så det vi har betalt for 500kr er ligesom at smide ud af vindue. Også blev vi lovet hvis vi skifte el skab vil vi spare penge det har koste os 500kr hver mdr ekstra. De har ikke styr på en skid. Sidste gang jeg er der. Og råde jer andre til at gøre det selv. Har heldigvis delt min historie alle steder.
Ekstremt skuffende service ved reklamation
Jeg er ekstremt skuffet over den dårlige service, jeg har oplevet hos Elgiganten (Paderup). Efter at have købt utallige dyre produkter ifm. huskøb hos Elgiganten, vil jeg nu absolut FRARÅDE andre at handle her, og jeg vil helt sikkert selv gå til konkurrenterne fremadrettet.
Den fulde forklaring: Jeg fik i julegave en SodaStream-maskine købt hos Elgiganten, hvor en af de fire medfølgende flasker var defekt: “skruehovedet” var deformt, så det ikke sluttede tæt i maskinen. Et par uger senere har jeg skaffet bon og tager til butikken for at reklamere. Jeg står i kø i hele 30 minutter, før jeg overhovedet bliver betjent, og da jeg endelig kommer til, bliver jeg prompte afvist med beskeden om, at jeg selv har forårsaget skaden på produktet, hvilket på ingen måde er tilfældet. Da jeg insisterer på, at det ikke kan være rigtigt, at det ikke er en fejl på produktet, tilbyder de at sende flasken til service, men de holder på at det nok vil koste MIG langt over flaskens værdi op ad lommen, da det iflg. dem umuligt kan være en produktionsfejl.
Jeg har efterfølgende selv kontaktet producenten (SodaStream), som straks sendte mig en ny flaske og beklagede fejlen på flasken. Samme service burde Elgiganten have ydet! Jeg vil klart fraråde alle at handle i Elgiganten (Paderup).
Jeg vil gerne købe en telefon hos…
Jeg vil gerne købe en telefon hos Elgiganten i Tilst, som Power havde til en pris som var 500 kr billigere end Elgiganten. (Jeg har handlet der flere gange før) Jeg tager til butikken i Tilst, og spørger om deres prismatch kan bruges til at købe telefonen til samme pris. Jeg taler med en sælger som gør mig opmærksom på at det kan de ikke da Power jo kun har den til salg i nærmeste butik i Holstebro. Men at jeg kan jo bare køre til Holstebro og købe den hos power. Det kan jeg da også og sparre 500 kr. Men hvad er Elgigantens Prismatch så lige værd??
Elgiganten er fint sted at handle
Elgiganten er fint sted at handle. Lidt lang kø ofte men de har god betjening.
Så store at den enkelte kunde ikke betyder noget!
Så store at den enkelte kunde ikke betyder noget!
På Black Friday bestilte vi en opvasker SMU46CI02S til 4.499 kr. Den første mulige levering er 2. januar hvilket vi nødtvunget accepterer.
Vi er glade for at opvaskemaskinen er bestilt og trætte af at skulle vente 5 uger på levering. Sjovt nok så har Elgiganten efter denne først mulige leveringsdato lige pludselig et kæmpelager af denne opvasker samt et tilbud på selvsamme opvaskemaskine til 3.333 kr. Dvs. vi har betalt 1.166 kr. mere for et produkt bare fordi Elgiganten ikke kan levere før efter prismatch ophører…
Vi kontakter Elgiganten Herlev lørdag den 18. januar og spørger om der er mulighed for at benytte sig af prismatch garantien. Vi får afslag med den besked at prisgarantien gælder fra bestillingsdato ikke fra leveringsdato.
Mandag den 20. januar kontakter vi kundeservice via telefon og gør opmærksom på det urimelige i denne handel og at vi ønsker prismatch. Det kan de ikke tage sig af fordi varen overhovedet ikke er på tilbud.
Vi finder ud af dette tilbud ved en tilfældighed og mener derfor at Elgiganten burde kunne se det urimelige i denne situation.
Vi bliver afvist lørdag den 18. januar hvor varen fortsat er på tilbud, og vi bliver afvist igen mandag den 20. januar.
Det mest løgnagtige firma jeg har…
Det mest løgnagtige firma jeg har nogensinde handlet hos. Forfærdelig behandling og simpelthen løgn over for kunder når fejlen tydeligvis ligger hos dem. Er nu endt hos inkasso pga deres latterlige udtalelser og lover at vi finder ud af det og tilbyder produktet tilbage men næ nej de sender bare den videre uden nogen form for forklaring. De skriver ikke noget ned de siger bare ting og lover det ene og det andet gennem deres kundeservice. Man SKAL ikke stole på dem. Få alt på mail så de ikke kan løbe fra det eller optage dem fordi de læber fra alt.
Urolig dårlig og flabet betjening i Elgiganten Hørsholm
Når varen skal sælges går det fint. Men når man vender tilbage for at reklamere over varen, som helt åbentlyst ikke fungere som den skal. På trods af varen er taget i brug efter brugsanvisningen, er der absolut ingen hjælp at hente, kun et flabet svar.
En ting er i hvert tilfælde helt sikkert jeg sætter aldrig mine ben i Elgiganten igen.
Før købet går det altid kundens vej
Før købet går det altid kundens vej, men når produktet skal afleveres igen mht fejl, skal man pludselig stå til ansvar for fejlen.. 5 opkald og 2 byer før der skete noget.. øv
Gammel mor på 86 år kan ikke få lyd på…
Gammel mor på 86 år kan ikke få lyd på GPS Salgsmedarbejderen i Elgiganten siger at den er i stykker og tager 200 kroner for at undersøge GPS .Og efterfølgende i samme åndedrag sælger han en ny GPS 1200 kroner til min mor ..Den Gamle GPS var ikke i stykker lyden skulle blot aktiveres .. Jeg indgiver klage til Elgiganten,og anmoder om pengenne refunderet og GPS tilbageleveret ..MEN NEJ DEN VAR KØBT OG DET VAR BARE ÆRGERLIGT Kan ikke anbefale at handle i Elgiganten FUP OG FIDUSER
5 stjerner med pil op og kryds og…
5 stjerner med pil op og kryds og slange
Til Elgiganten i Glostrup
Magen til service har vi ikke oplevet meget længe.
Vi er dybt taknemmelige og ydmyge. 🙏🏻
Helt specifikt handler det om Adam- Christoffer og David.
De har alle tre været med til at vi fortsat og i fremtiden handler i Elgiganten Glostrup.
De handlede yderst professionelt i en ellers kedelig sag, i har vores dybeste respekt 🤗
Så ringe service - Svendborg
Jeg ved det! For det er det samme hver gang... Man skal ikke have andre planer den dag man vælger at gå i Elgiganten, for det er i sandhed en heldags udflugt.
Der er intet negativt at sige om deres produkter... Men deres personale og service niveau, det er rent til grin.
Det er bare ikke godt nok!!!
elgiganten horsens, iphone
Var i dag i elgiganten horsens med min datters iPhone. Den begyndte midt december at være virkelig langsom til at lade og vi tænkte det var batteriet men den kørte stadig omend laaaangsomt . Den 27 december dør den, og vi vælger at kontakte en montør og få skiftet batteriet. Den kør til battetiet løber tør(vil stadig ikke lade) vi kontakter samme montør som skifter batteri igen. Men telefonen slår dem ihjel. Kontaktede el giganten i dag (garanti udløb 22. December) de var hverken til at hugge eller stikke i. Så at telefonen dør 5 dage efter garanti udløb er bare ærgerligt. Synes sgu det er dårlig service.
Vedr. Elgiganten Taastrup
Når man læser de andre anmeldelser burde jeg jo aldrig have begivet mig ud i Elgiganten. Og det er da vist også sidst gang det sker.
Magen til dårlig service skal man lede længe efter!
Skulle købe to fnugshavere og en smoothie blender. Begge ting havde jeg fundet billigere og ville benytte mig af deres prismatch.
På deres hjemmeside skriver de at man skal kunne dokumentere at varen kan fås billigere og at den skal være på lager.
Reelt set går de kun ud fra pricerunner! Så fremgår varen ikke der med den pris du har fundet er det bare ærgerligt. Kunne være fint at skrive på hjemmesiden også så man ved det.
Jeg endte med at få mit prismatch efter en længere højlydt diskussion med en lille mørkhåret (hidsig) gut.
De får én stjerne fordi jeg fik mit prismatch - alt andet var så ringe!
Julegave ombyttes IKKE indtil 23. februar 2020
I erkendelse af, at der stort set kun er dårlige anmeldelser af Elgiganten, uden at det øjensynlig giver virksomheden anledning til at ændre adfærd, så er endnu en anmeldelse af Elgigantens ringe kundeservice nok ingen nytte til. Jeg vil alligevel ikke undlade at dele min/vores oplevelse.
Vores søn gav min kone et cover til hendes mobiltelefon i julegave. Dette er købt i Elgiganten i december, nærmere bestemt 7/12 2019. Det viste sig desværre straks, at coveret ikke passede til min kones telefon. Men sønnen beroligede hende med, at Elgiganten bytter julegaver indtil 23. februar 2020.
Min kone har netop (i den, den 10. januar) besøgt Elgiganten og har her fået den besked, at gaven alligevel ikke kan byttes. Den forklaring, der blev givet er, at der ved bestilling af varen ”ikke er sat flueben ved, at der er tale om en julegave”. Den generelle ombytningsfrist på 30 dage er altså overskredet med 3 dage. Jeg skal også lige præcisere, at der ikke er en ønske om at lade handlen gå tilbage; blot ønske varen ombyttet til en vare, der passer.
Ekspedienten kunne (eller ville) ikke dokumentere, hvorledes en sådan afmærkning af ”julegave” skulle have været foretaget. Jeg vil nu bede forbrugerombudsmanden undersøge, om Elgigantens oplysningspligt vedrørende dette særlige aftalevilkår er opfyldt.
Jens Christiansen
Mega mega dårlig service
Mega mega dårlig service !
Køber en iPhone 11 i julegave til 10.299,- den 11/11-19 som kampagnevarer får jeg afvide !!! Jeg spørger om den kan byttes med penge retur ! Ja det kan der godt, dig kun til 3. Januar. Jeg siger jeg er på ferie til 5. Januar om det er ok. De 3 medarbejdere dernede siger alle det er i orden og det kan godt. (Glostrup afd )
Nå men vi endte med her efter nytår at skulle bytte den!
Men sikke et h..... der brød løs :(((
Ringer først til dem. De siger jeg skal gå i butikken. Jeg tager til Herlev afd. kommer ind og først vil de slet ikke bytte den, da den er overskrevet med 3 dage ( der står på hjemmesiden, det kan byttes til 23, februar .
Han tager fat i en anden som så tager sig af sagen! Han tager den retur og siger jeg kan gå til kassen og få udbetalt.
Men ak nej, da jeg kommer til kassen, møder jeg en iskold medarbejder, der siger de ikke kan udbetale men kun lave tilgodebevis! Puha mange penge og have ude og flyve og vi manglede ikke noget derfra!
Jeg får tilgodeseddel, hvor der står kan ikke byttes til kontanter.
Dagen efter ringer jeg til kundeservice, bliver stillet videre flere gange og ingen kan eller vil hjælpe. De siger blot jeg godt kan få retur. Men at jeg skal gå i butik og snakke med dem igen. Hvilket jeg så var og får det samme afvide!
Jeg snakker med kundeservice flere gange den dag og ingen kan gøre noget siger de, til sidst beder jeg om at tale med chefen, han
Ringede tilbage dagen efter, han kunne godt forstå mlg men kunne intet gøre.
Da jeg senere på dagen havde snakket med Forbrugerrådet mv og chefen ringede igen, snakkede vi frem og tilbage. Og han opgav til sidst og sagde nu lagde han en note og lavede så det stod i systemet. Kom til Herlev igen og efter meget frem og tilbage med 4 medarbejdere der ikke kunne finde ud eller ind og finde ud af at udbetale og flere gange bedte de mig kontakte kundeservice igen mv. men efter 5 medarbejdere og deres flabede komme tarer og 1,5 time senere satte de dem tilbage på kortet. Og håber så de er der imorgen som lovet!
Dårlig service og mangel på ansvar
Hej, jeg var inde i jeres “Know how” afdeling for support til min computer da jeg har problemer med at få valgte mapper fra mit fotobibliotek over på min iPhone. I et forsøg på at hjælpe siger medarbejderen, at han vil køre en opdatering på min computer. Dette løser dog ikke mit problem desværre og han giver mig et telefonnummer til Apple support.
Da jeg så kommer hjem opdager jeg at efter hans opdatering så virker ingen ting i min Office pakke.
Da jeg efterfølgende kontakter Elgiganten igen, får jeg afvide det ikke er noget de tager ansvar for! Jeg går ind af døren med et problem og går ud med to! Min Office er 2011 og virkede upåklageligt. Jeg vil aldrig selv have opdateret computeren, og efter at have googlet en del kan jeg se at mon Office version ikke virker mere hvis man opdatere. Jeg er ikke på noget tidspunkt informeret om at nuværende programmer kan stoppe med at virke efter opdateringen.
Jeg syntes jeg er i min gode ret til en ny Office Pakke der kan køre på min computer efter i har opdateret den.
Hilsen Josefine
Dårlig oplevelse.
Dårlig oplevelse.
Ifm. køb af trådløse høretelefoner søgte jeg rådgivning hos Elgiganten. Jeg gjorde opmærksom på, at jeg skulle bruge dem til løb og spurgte specifikt ind til længde af ledning. Jeg købte de anbefalede høretelefoner uden at have haft mulighed for at se dem ude af æsken. Da jeg pakkede dem ud, viste det sig at være en model med ekstra lange ledninger, som jeg ikke kunne bruge. Da jeg forsøgte at returnere høretelefonerne, fik jeg at vide, at dette ikke kunne lade sig gøre af hygiejnehensyn, da jeg havde brudt plomberingen. Ekspedienten kom med et par løsningsforslag, som at lade ledningerne hænge ned af ryggen eller korte dem op og sno elastik omkring!! Da jeg gjorde opmærksom på, at det var ret svært at bedømme høretelefonerne uden at se dem, fik jeg at vide, at de jo ikke kunne have alle produkter til at stå fremme i butikken.
Jeg har ellers altid været tilfreds med Elgiganten, men dette har været en meget dårlig oplevelse med mangelfuld rådgivning og ubehagelig opfølgning. Jeg har nu et sæt ubrugte høretelefoner i skuffen, æv.
Find anden btik
IKKE KØB HER
KØRTE EN SERVICE SAG OM EN DRONE, FIK UNDERSKREVET PÅ AT DER VILLE GÅ 20 DAGE OG MIN VARE VILLE KLAR. DER GIK SÅ 6 UGER FØR VI HØRTE FRA DEM OG KOM SÅ MED ALLE MULIGE DÅRLIGE UNDSKYLDNINGER, HVORFOR DE IKKE KUNNE LAVE MIT PRODUKT. DA JEG SÅ FÅR CHANCEN FOR, AT FÅ MINE PENGE TILBAGE SIGER DE AT JEG KAN MODTAGE DEM I HVILKEM SOM HELT FORETNING, MEN NÆHH NEJ STÅR SÅ EN TIME OG VENTER PÅ AT DE FINDER UD AF NOGET OG FÅ SÅ VIDE AT JEG SKAL KØRE OVER TIL EN ANDEN BUTIK.
ses
Manglende ekspedition - Elgiganten Hjørring
jeg besøgte Elgiganten med henblik på at købe et nyt ur. Da jeg trækker et nummer inde i butikken for ekspedition hos tele er jeg nr. 4 i køen, men der er heldigvis 2 til at ekspedere. Efter 10 min. ventetid hører jeg den ene bede den anden om at overtage hans kunde, da han har fri kl. 16.00
Kunden han overtager har ekstra behov for hjælp, hvilket selvfølgelig er helt acceptabelt. 16.15 følger han kunden til kassen og forsvinder derefter. han kommer senere tilbage og begynder at ekspedere i en anden afdeling. Vi står nu 3 hold kunder i en afdeling uden ekspedient. Jeg går over til ekspedienten og spørger hvor han bliver af, han svarer at der kommer to andre. -denne besked får jeg af ham to gange. Da nogle af de andre kunder henvender sig til en anden ekspedient henviser de til ham som har forladt afdelingen, samt ham som er gået hjem. Jeg ender med efter 35 min. at gå frustreret derfra uden at have fået hjælp.