Jeg fik en meget fin service af en ung mand, som hed Magnus, han hjalp mig på en meget fin måde, så jeg selv kunne tage hjem og ordne min støvsuger, efter han havde vist mig hvordan, jeg skulle gøre d... Se mere
Advarsel til andre kunder: På trods af en forsikring har vi nu efter over en måned stadig ikke fået en ny vaskemasking. Kundeservice henviser til, vi måske får svar om en uge... Bare ikke godt nok @E... Se mere
Dårlig service i SILKEBORG elgiganten Køber en Iphone XR, der viser sig at den oplader sig fuldt på min. 4-5 timer. Enten produktionsfejl eller defekt, hvilket de ikke acceptere. Normalt vil en XR... Se mere
har købt en tørretumbler hos elgiganten da den ankommer er den skadet inden under indpakningen. forsøgte at ringe til elgiganten under vente tiden siger de at de er ansvarligt for mit produkt men send... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Virkelig Ringe service i Elgiganten Herlev
Havde bestilt flere forskellige billeder af vores datter i collage på jeres fotoservice side .
1 er at tingene er uanmindeligt langt tid om at komme, et andet er når man forsøger at hente sine ting ( her i BIG i Herlev )
er servicen så F**** ringe at vi måtte bede ekspedienten flere gange om at kigge i det samme skab som var 30 CM dybt.. for at finde alle vores foto pakker.
Det lykkedes ikke på nogen måde og blev til sidst bedt om at forlade butikken fordi vi brokkede os over den ringe kvalitet af håndtering af folk billeder på.
Nu står vi så med ca 70 % af det vi bestilte og enten har en anden person nu billeder af vores datter på 4 ellers har de smidt dem ud ..
Man skulle nok bruge nogle penge på at uddanne folk i salg og service inden de forlader folkeskolen !!
Har købt et køleskab inkl
Har købt et køleskab inkl. levering og bortskaffelse af gamle køleskab. På den aftale dag ringer man fra kundeservice og fortæller de ikke har fået køleskabet til levering :( Fair nok, dog lidt sent at fortælle det. På den anden leveringsdag (som jeg ikke selv kunne vælge) dukker produktet slet ikke op ! :( :(. Det er weekend og man kan ikke komme i kontakt med dem. og køleskabet har nu været tømt x 2 .... ... Jeg tænker jeg annullerer købet, kræver pengene tilbage og finder en anden butik - det er slet ikke i orden og temmelig arrogant at tro at kunderne synes det er helt fint.
2.54 m karton til en lille pakke på 3x10x47
Er der slet ingen kontrol med hvor meget indpakning i bruger til at sende jeres varer?
Havde bestilt en gel håndledsbeskytter til foran keyboardet. Den kom i en kasse på ca 3 cm x 10 cm x 47 cm, yderligere pakket ind i plastik.
Dette blev lagt i en kasse på 12 x 40 x 60 - med flere ekstra lag karton for at sikre låget og fastspændte denne fleksible bløde håndledsbeskytter.
Minimum 1,5 m2 karton til en lille pakke.
Er der ingen, der har overblik over hvad en rimelig indpakning er for varer?
dårlig service
Dårlig kundeservice. Ikke meget at komme efter der
Jeg havde købt en mus der var sat ned til 99,- fra 399. Den gik hurtigt i stykker og er så kommet ned med den igen. De sagde jeg bare kunne gå ind og snuppe en ny. Da jeg kommer ind kan jeg ikke finde den og spørger derfor en medarbejder. Han siger de ikke har den længere men viser mig en anden til 99,- sat ned fra 139,-. Jeg siger at det jo slet ikke er af samme kvalitet men han siger at hvis jeg vil have noget bedre må jeg selv betale differencen. Det er min ret at få en ny magen til eller med specs der minder om dem på den jeg havde. Den nye mus er ikke tæt på lige så god som den jeg kom med. Super dårlig kundeservice når jeg bagefter skriver til dem.
Flot butik i Herlev
Flot butik i Herlev. Havde en rigtig god oplevelse i går. Tak for god service.
Det er så sidste gang jeg gider og…
Det er så sidste gang jeg gider og spilde min tid i den møg biks.
dårlig betjening.
Et kasse nummer system der ikke er vist alle steder. så man ender med og stå i kø længere tid af gangen!!!!!
Viser de har varer på lager på nettet, over 10 stk enda... men når det kommer til stykke så har de ikke en skid.
Mange grimme ord, men det er hvad der kan tilfalde efter en dårlig behandling
Manipulerende og ukompetente sælgere + dårligt system + lang ventetid til kundeservice (tlf)
Jeg oplevede utrolig dårlig service i forbindelse med køb af en ny tlf i Hillerød. Her oplever jeg at være blevet snydt til at tilkøbe abonnement hos Telenor, som jeg i forvejen har et billigere abonnement med mere inkluderet hos Telenor. Ved at tilkøbe abonnement får jeg tlf billigere. Sælgeren hos Elgiganten bilder mig ind, at der følger gratis skærmskifte med i prisen. Jeg finder senere ud af, at det koster “et mindre beløb” gennem en mail fra Telenor. Desuden fortæller sælgeren, at han gratis vil sætte mit panzerglas på. Det ender jeg med at betale 51 kr for. Derudover er mit tlf nr koblet med en anden persons mail inde i Elgigantens system, og han kan ikke ændre denne mail. Det skal jeg ringe til kundeservice for at gøre (på trods af at det ikke er min fejl, men en medarbejders). Han forsikrer mig om, at kvitteringen med mit navn, adresse og tlf nr ikke vil blive sendt til den angivne mail. Dette er så sket alligevel og det er altså brud på persondataloven.
Jeg fortryder tilkøbet af abonnement og tager tilbage i butikken 2 dage senere. Her bliver jeg sendt frem og tilbage, sikke et show og en evighed jeg spilder pga deres dårlige kompetencer og system. Jeg får, som aftalt med manden bag kassen, annulleret købet af både tlf og abonnement og dernæst købt tlf på ny med fuld pris. MEN da jeg sætter mig ud i bilen, bliver jeg da alligevel i tvivl om, om det nye abonnement er opsagt og jeg har fået det gamle tilbage. Så tilbage i butikken, hvor jeg igen bliver sendt frem og tilbage. Det viser sig at abonnementet ikke automatisk bliver opsagt.. men jeg har jo netop annulleret købet?! Så manden bag kassen lover at det NU er ordnet og om 48 timer er jeg gået tilbage på det gamle abonnement. Jeg ringer 48 timer senere til Telenor, og det er altså løgn. Jeg er stadig på det gamle og det kan slet ik lade sig gøre at komme tilbage på det gamle, da det er et udgået abonnement. Hvorfor ved Elgiganten ikke sådan noget og fortæller mig dette? Så nu står jeg i situationen med det nye, dyrere og dårligere abonnement OG har købt tlf til fuld pris. Og nu har jeg ikke skærmskifte med?!....
FORFÆRDELIG LANG VENTETID TIL KUNDESERVICE
Der findes 1 tlf nummer til alle henvendelser i hele landet. Desuden er der kun 2 valgmuligheder i telefonkøen, hvilket betyder at køen er utrolig lang. Derudover bliver du ikke informeret om, hvilket nr du er i køen. Det ville være skønt hvis der var mulighed for, at indtaste sit eget nr, som kundeservice så kunne ringe tilbage på, når det blev ens tur.
Jeg endte med at sidde i kø i henholdsvis 25, 15, 10 og 8 minutter (jeg ringede flere gange hvor jeg gav op). Og jeg ringede altså kun pga Elgigantens medarbejderes fejl! Da jeg så endelig kommer gennem til kundeservice, fortæller personen mig, at de ikke kan ændre mailen, men det skal de gøre nede i butikken. Jeg forklarer, at de siger nøjagtigt det modsatte. Hun siger jeg så skal skrive en mail til Elgiganten om at jeg skal have lavet en ny brugerprofil og den eksisterende skal slettes. Hold nu fast et dårligt system.
Unge sælgere i elgiganten lærer…
Unge sælgere i elgiganten lærer overhovedet ikke noget om kundeservice. De har kun et i hovedet. Salg! Vi har været ude med et nyere
defekt tv og selvom det var godkendt af deres såkaldte serviceteam, skulle vi belæres om diverse indstillinger. Faktum er at tv'et ikke virker som det skal og vi = kunden, ikke er helt dumme. Se så at komme igang med at lære noget service! Ellers ryger der en god kunde mere, Elgigant.
Online? - Niks. Fysisk? - Super!
5 stjerner for betjeningen i butikken! Christian fra Elgiganten i Herlev, thumbs up!
Giver 4 stjerne pga. min online oplevelse.
Bestilte en bærbar pc fra deres hjemmeside og ville gøre brug af betalingsservicen vha. Santander Bank.
Fik så gennemført bestillingen og fik modtaget en ordrekvittering på min e-mail.
Der går så 7 dage uden jeg hører noget som helst - så jeg ringer til Elgigantens kundeservice og spørger, hvad status på min ordre er.
De kan ikke finde den i systemet, viderestiller mig til Santanders kundeservice.
De kan heller ikke finde min låne ansøgning i deres system.
Jeg giver så op på min online bestilling, og vælger at gå fysisk ned i Elgiganten i Herlev, hvor jeg snildt får købt mig min bærbar - endda vha. deres betalingsservice (dog ikke Santander, da de afviser min ansøgning dernede. Gætter på det var derfor min online bestilling ikke gik igennem, men havde ikke fået noget at vide omkring afvisningen).
Så super tak til Herlev!
Vi bestilte komfur og køleskab til…
Vi bestilte komfur og køleskab til levering d. 10 august. Kun komfurer blev leveret. Vi blev først gjordt opmærksom på at der intet køleskab var, da fragtmanden kun kom med komfuret. Vi skal hele tiden selv kontakte kundeservice, og bliver viderestillet. Så blev vi lovet køleskabet her i dag inden 13, og intet hørt. Første og sidste gang der bliver handlet der.
You had one job
Uduelige medarbejder, de giver hinanden skylden ingen tager ansvar i elgiganten i Slagelse.
07.07.2020 -
køber jeg en fryser fra elgiganten så langt så godt.
12.07.2020 -
Betaler for hjemmelevering med indbæring,
fryseren bliver stillet foran indkørslen og medarbejderen smutter igen?
Ik nok med det fryseren var ødelagt og ridset
17.07.2020
Som aftalt skulle de komme og hente den ridsede fryser samt komme med en ny.
De tager den ødelagte fryser med men kommer ikke med en ny som aftalt?
Vi har nu den 13.08.2020 ingen fryser dukket, da de ikke har genbestilt den.
Fik mine penge refunderet og sagen er hermed afsluttet.
Manipulere og lytter ikke til kunderne
Jeg var i Elgiganten for at købe et nyt smart tv, og da jeg spurte en medarbejder om hvad forskellen var På et tv som så identisk ud. Sagde han først at han ikke vidste det. Og 2 sekunder efter begyndte han at pladre om hvor meget bedre det dyre tv var. Og da jeg tilføjede at jeg ikke skulle have det dyrere da jeg kun skulle bruge det til at se almindeligt tv begyndte han at sige at den vare jeg kiggede på havde kun 2 hdmi porte og ikke var godt og henviste mig hele tiden til dyrere tv.
Da jeg stod ved min ret og sagde at jeg ville have det der var på tilbud, så sagde han at de ikke havde flere på lager!
Da jeg sagde at jeg havde snakket med en anden Elgiganten som sagde at de havde 30 på lager,
Sagde han “undskyld, jeg søgte på det forkerte, vi har det på lager”
Han begyndte efterfølgende at tilbyde og noget Billedopsætning som kostede 1000kr
Da jeg sagde at det kunne jeg selv finde ud af,
Svaret han mig flabet igen og og sagde at “han havde en uddannelse og vidste hvad han snakkede om, og det gør jeg tydeligvis ikke!”
så det var vigtigt at vi skulle have det med i købet.
Hele den service jeg fik var noget lōrt
Lyttede overhoved ikke til kunden.
Piv ringe Elgigant
Jeg bestilte en vaskemaskine d. 26 juli til levering d 3 august. Den kom ikke og efter en henvendelse med en ventetid på 27 minutter blev jeg lovet at den ville komme d. 3 august - den kom heller ikke der. Endnu ca 25 minutter ventetid på en ny medarbejder som nu lovede den kom d. 10 august - men den kom heller ikke der. Jeg har ikke fået nogen forklaring - opkald eller henvendelse generelt fra Elgiganten - jeg som forbruger har hele tiden måtte tage kontakt - vente pap varen kom 3 gange og vente mere end 70 minutter på mine opkald. Piv ringe for at sige det mildt. Jeg har nu annulleret ordren og venter på at mine penge kommer retur indenfor 3-6 bankdage.....
Jeg bestilte en ny router som så kom…
Jeg bestilte en ny router som så kom fra en bunke i butikken hvor der stod returvare men den var brugt da jeg kom hjem og ville sætte den op var den allerede opsat til et password. Sælger påstod den var ny og alt iorden. Desuden måtte vi vente 1 time i kø fordi der skal åbenbart bruges 3 sælgere på at betjene en kvindelig kunde og 1 til en herre. L....e butik. Find et andet sted at handel jeres elektronik
Super kundeservice.
Super kundeservice.
Købte en Lenovo bærbar computer hos elgiganten. Fik en fejl på motherboardet efter en måned. Det blev fikset på en uge. Næste måned fejl på harddisken, det blev også fikset på en uge. Måneden efter ny fejl, denne gang tilbød Elgiganten at jeg kunne få pengene retur, og det tilbud sagde jeg ja tak til.
Spild af dit liv at handle i Elgiganten
Jeg bestiller en tørretumbler som ikke er til rådighed i min nærmeste Elgiganten. De sender en bekræftelse på at jeg kan hente den dagen efter i en anden Elgiganten. Jeg kører en lille time, for at få at vide at varen heller ikke findes i den butik. De fortæller mig bla. at de lige er flyttet, og derfor slet ikke ved hvad de har på lager, og at de derudover ingen mulighed har for at kontrollere click and collect når man bestiller på nettet. De påstod at de kunne lave et godt tilbud på en af deres andre maskiner. Det kunne de ikke. De magtede ikke engang at komme med en oprigtig undskyldning, kun bortforklaringer. Og hvad kan man lærer af det? Lad være med at handle i elgiganten, medmindre du gerne vil spilde 2,5 time af dit liv, blive betjent af dårligt trænede sælgere uden produkt viden, som sælger ud fra et koncept der er skruet sammen så kunden bliver snydt mest muligt.
Blev blokeret fra Elgigantens…
Blev blokeret fra Elgigantens hjemmeside efter en fair anmeldelse af en defekt vare. Aldrig igen.
Ingen service hos Elgiganten
Jeg er ærgerlig over, jeg bliver nødt til, at give en stjerne for overhovedet, at skrive en anmeldelse, for det er mere end Elgiganten har fortjent.
Køber den 13/7 bl.a. en tørretumbler, til levering tirsdag den 28/7. Da den gamle tørretumbler skal skrottes og den nye sættes ovenpå vaskemaskinen, gør vi det klart, at der skal komme to mand.
Da jeg ville være helt sikker på, at der nu kom 2 mand, ringede jeg dagen efter til kundeservice, der beroliger mig med, at selvfølgelig kommer der to mænd, det gør der ALTID ved den slags køb også selvom det ikke står direkte på fakturaen.
Den 28/7 kommer min nye tørretumbler - leveret af EN mand. Han har ikke fået, at vide, at den skulle monteres og efterlader den i entréen.
Jeg kontakter igen kundeservice og efter noget snak frem og tilbage, sender de
to mand for at tilslutte maskinen den 29/7. Efter den er tilsluttet og de er kørt, tænder jeg den og opdager den laver en bankelyde, når den kører rundt. Jeg ringer straks til dem der lige har været der og de kommer tilbage lidt efter og konstaterer, at den er defekt,(sandsynligvis tabt og har fået en skade indeni) De kan dog ikke hjælpe, for de har noteret, at den er afleveret, så de kører igen.
Dagen efter (30/7) ringer jeg igen til kundeservice og fortæller hvad der er sket og får besked på, at der ikke er flere af den model på lager og det derfor er den afd hvor den er købt, der skal finde en løsning (Glostrup).
Jeg har så efterfølgende ringet hver dag for at fortælle, at jeg vil have mine penge retur og have afhentet den defekte maskine. Men får hver gang oplyst, at de ikke kan gøre noget på hovedkontoret - det er Glostrup afd der skal ordne sagen. De har ringet til mig en enkelt gang fra Glostrup og fortalt at grundet deres it system, kan de ikke komme ind på min ordre og derfor heller ikke hjælpe mig og at “min sag” er overført til en it afd, der ikke kan sige hvor lang tid det varer.
For, at det ikke skal være løgn, kan man ikke ringe til Elgigantens afdelinger, kun til hovedkontoret, så man kan intet gøre, når de ikke ringer tilbage, trods gentagne løfter.
Tidligere har jeg altid været glad for, at handle hos Elgiganten, men det virker som om de overhovedet ikke er styr på noget mere. Hvordan kan man være så inkompetent, at man stadig, efter snart en uge, ikke har fundet ud af hvordan man kan tilbagebetale nogle penge og hente sin defekte maskine?? Eller i det mindste give besked, som lovet.
Jeg kan kun fraråde andre, at handle i Elgiganten, hvis de ikke vil havne i samme situation.
Ny android telefon købt hos elgiganten…
Ny android telefon købt hos elgiganten torsdag med beskeden om, at den automatisk ville hente de fleste data, fra min gamle iphone ved opstart.
Den nye telefon hentede intet og efter timers masen med at overføre opgav jeg.
Jeg henvendte mig i Elgiganten Hillerød Serviceafdelingen. De ville gerne fikse det for mig, for 650 kr!!! Det ville jeg ikke, så de tilbød at overføre telefonnumre for 450 kr, og til sidst 250 kr.
Den laver de ikke med mig, og jeg lover, at hverken jeg eller min søn med gamerbehov, nogensinde vil nærme os elgiganten igen.