Foto Elgiganten Anmeldelser

2,8

Jeg fik en meget fin service af en ung mand, som hed Magnus, han hjalp mig på en meget fin måde, så jeg selv kunne tage hjem og ordne min støvsuger, efter han havde vist mig hvordan, jeg skulle gøre d... Se mere

Advarsel til andre kunder: På trods af en forsikring har vi nu efter over en måned stadig ikke fået en ny vaskemasking. Kundeservice henviser til, vi måske får svar om en uge... Bare ikke godt nok @E... Se mere

Dårlig service i SILKEBORG elgiganten Køber en Iphone XR, der viser sig at den oplader sig fuldt på min. 4-5 timer. Enten produktionsfejl eller defekt, hvilket de ikke acceptere. Normalt vil en XR... Se mere

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,8

Jeg bestilte en opvaskemaskine ved Elgiganten

Jeg bestilte en opvaskemaskine ved Elgiganten som skulle monteres. Jeg betalte også for bortskaffelse af min gamle opvaskemaskine. Manden der kom med opvaskemaskinen fortalte at han ikke kunne montere maskinen og han ville ikke tage den gamle opvaskemaskine med. Jeg kender forskellige fagfolk som har monteret mange opvaskemaskiner. De kunne ikke forstå hvorfor han fortalte mig, at han ikke kunne montere maskinen. Jeg ringede og klagede over servicen til Elgiganten og de lovede mig at oprette en sag og så ville jeg høre fra dem. Efter tre måneder træk de pengene fra min konto, hvor jeg også betalte for den service som jeg ikke havde fået, hvor de skulle have sørget for montering og bortskaffelse af gammel maskine. Jeg hørte ikke på noget tidspunkt fra dem og de trak bare pengene fra min konto uden forklaring. Jeg ringede til dem i går og fortalte dem at de havde trukket penge fra min konto uden forklaring og for service som jeg ikke havde modtaget. De lovede at tilbageføre mine penge indenfor tre dage, men jeg stoler på ingen måde på dem. Jeg har ikke nogen tro på at jeg får mine penge tilbage. Jeg vil fraråde alle at købe vare ved Elgiganten. Jeg vil nu også klage til forbrugerrådet.

15. september 2020

Giver mig defekt vare

Bestilte en PlayStation 4 via click and collect, med afhentning på Amagerbrogade. Der var tale om en udstillingsmodel, så den var uden emballage,men ellers som ny.
Da jeg kom til butikken, brugte de meget lang tid på af finde min vare. Som bestemt ikke var som ny, og som var uden controller som de så også skulle bruge lang tid på at finde.

Efter over en 30 minutter i Elgiganten på Amagerbrogade, kommer jeg så hjem og opdager at min "nye" PlayStation ikke virker.

Når alt dette er sagt, vi jeg dog sige, at personalet var flinke og venlige, dette ændrer dog ikke ved, at jeg nu står her med en PlayStation der ikke virker.

15. september 2020

Tyveri ved salg af kabel

Jeg købte et DisplayPort kabel i Elgiganten, og jeg skulle bruge det med det samme. Det kostede 399,- kr.
Så fandt jeg ud af dagen efter, at man kan købe de til under 100.- alle andre steder. Jeg klagede til supporten over den høje pris, men de trak tiden ud så længe med at besvare, at tiden er forpasset. Til oplysning kan jeg nævne, at dette dyre kabel koster ca. 200.- hos fabrikanten, men jeg har ikke bedt om at få et ekstra dyrt kabel.
Hele denne historie sammen med andre dårlige oplevelser, kommer jeg ikke til at handle i Elgiganten mere. Jeg glæder mig til at Power starter i Næstved.

10. september 2020

har købt en tørretumbler hos elgiganten…

har købt en tørretumbler hos elgiganten da den ankommer er den skadet inden under indpakningen. forsøgte at ringe til elgiganten under vente tiden siger de at de er ansvarligt for mit produkt men sender mig videre til producenten, de beder om billeder hvilket jeg sender dagen efter beder de om samme billeder og omlysninger hvor varen er købt samt kopi af faktura . får at vide at der kan gå op til 3 uger før de kan gøre noget . seriøst??? jeg kører sku ud og får mine penge retur og handler et andet sted

9. september 2020

Godt tilfreds med Elgiganten!

Samsung agerede i strid med købeloven og løb fra alt deres ansvar, på trods af Købelovens forældelses regel, som gav os ret til en reparation af vores TV igen.
Elgiganten fik egentlig at vide af Samsung, at Elgiganten ikke skulle impliceres i sagen, da Samsung havde kontakten med os.
Men Elgiganten valgte alligevel at give os pengene tilbage for vores TV. Dét er god service!

Vi handler her ofte og har altid fået fin service. Og prismatchen er god!
Skulle der ske misforståelser, være udsolgte vare mm. er vi trods alt kun mennesker.
Det skal vi alle huske på en gang i mellem, inden vi går til tasterne.

Tak Elgiganten.

9. september 2020

Jeg købte en computer i torsdags og…

Jeg købte en computer i torsdags og betalte 3000kr for at de skulle installere Office pakken og antivirus program på den. Han sagde det ville tage en time og gøre men den ville først være færdig mandag.
Nu er det onsdag og har intet hørt, har prøvet og skrive til livechatten om de kan se hvor langt den er eller kontakte butikken og det ville de gøre men butikken vender ikke tilbage. De tager ikke deres telefon når man bliver videre stillet. Og i den her tid har jeg ikke lyst til at rende forgæves i Elgiganten Glostrup hvis den ikke er klar.
Jeg synes det er så dårlig service at man ikke kan komme igennem til butikken, de svare ikke tilbage, og dem i livechatten siger bare at de ikke er bemandet til at tage telefonen, hvilket man virkelig burde lave om så man kunne mindske fysisk aktivitet i butikken i den her tid. Jeg har ingen mulighed for at komme i kontakt med butikken uden at tage derud, og ende med at køre forgæves da jeg intet har hørt om at den skulle være færdig.

Aldrig mere Elgiganten

Aldrig mere Elgiganten. Købte en vaskemaskine. Og med montering. Da "montøren" var gået og den begyndte at centrifugere hoppede og dansede den, og larmede fuldstændig vandvittigt. Jeg har aldrig set og hørt noget lignende. Maskinen var ikke sat ordentlig i plan. Det var en lørdag, så ingen mulighed for at komme i kontakt med nogen i Kundeservice, hvilken i øvrigt er under al kritik. Deres chat robot er helt absurd dårlig. Det er ubeskriveligt svært at komme gennem på telefonen. Da jeg efter en halv time mandag morgen, endelig kom igennem, sagde servicemedarbejderen at der nok ikke var fjernet de transportbeslag som man satte på under fragt. Jeg måtte gerne selv fjerne dem hvis jeg ville, og de kunne fratrække det prisen. For de kunne først komme ud af se på det efter en uge. Stadig intet hørt. Tænk at fragtmændene, montøren, eller hvad man nu skal kalde dem, ikke formår at fjerne det som skal fjernes..
Virkelig under al kritik. Aldrig igen Elgiganten. Hold jer fra dem.

4. september 2020

Elgiganten solgte mig et defekt produkt…

Elgiganten solgte mig et defekt produkt og tiltrods for at det stadig var under garanti forlangte de 14.000 for at reparere det (500 mere en nyprisen 🤔)

Det takkede jeg nej til og fik mit produkt tilbage, vedlagt var deres interne papirer hvor der stod at der skulle skiftes en del til 386,-

Forbrugerombudsmanden er nu på sagen

3. september 2020

Bægeret er bare fyldt så meget over!!!

Jeg er simpelthen dybt chokeret over Elgigantens service, eller skal vi sige mangel på samme. Jeg ved dårligt nok hvor jeg skal starte.
Jeg har købt for over 17000,- produkter i elgiganten, for nogle måneder siden og der har ikke været andet end problemer med alle produkterne. Kundeservice skal man virkelig være heldig hvis man kan komme igennem til, da man for det meste bare bliver sendt i ring, da deres robot ikke kan aflæse produktnavnene man siger. Min computer har haft en fejl fra start hvor der er flimmer på skærmen. Men da jeg var igang med en større eksamensopgave på den, havde jeg ikke mulighed for at indlevere den til rep. med det samme. Det bøder jeg så i den grad for nu. Jeg afleverer den til rep. og siger at den har haft defekten fra start. Alligevel skal den sendes på værksted og jeg får en lånecomputer, som er noget gammelt bras der ikke virker og ikke kan gå på nettet, den må jeg så leve med i 14 dage før jeg kan få min computer tilbage fra værksted. Desværre har min computer fortsat den samme fejl, men beskeden fra elgiganten er at den skal sendes på værksted igen og først efter 3 forsøg, kan de kigge på om den skal ombyttes. Dette pga. at jeg ikke indleverede computeren med det samme jeg fik den. Det skal lige tilføjes at disse beskeder bliver leveret fra elgigantens personale i en yderst nedladende tone. Ydermere er kablet til at oplade mine trådløse høretelefoner knækket. Jeg har forsikring på dem og i øvrigt ville jeg mene at dette går ind under reklamationsretten. Jeg afleverer ledningen i elgiganten, men kan ikke få en ny med. Der skal oprettes en forsikringssag og så skal jeg afvente at blive kontaktet. Jeg bliver kontaktet af forsikringen som siger at de nu har oprettet sagen og det nu er elgigantens ansvar at stå for resten. Jeg ringer til dem efter 4 dage og høre hvor længe jeg skal vente, da mine høretelefoner jo ikke kan holde strøm for evigt og jeg faktisk er dybt afhængig af dem i mit arbejde. I kundeservice kan de se at ledningen er sendt på værksted!! Altså, de har simpelthen brug for at der er et værksted der skal kigge på en knækket ledning, før de kan konstatere at den ikke kan repareres og at der skal udleveres en ny?!?! Kundeservice kan her godt se at det virker fjollet og får elgiganten til at ringe mig op. Her får jeg så endnu en nedladende medarbejder i røret, som fortæller mig at der vil gå op til 2-3 uger før jeg kan få svar og at det i øvrigt ikke er deres ansvar, da det er en forsikringssag. Altså forsikringen siger at det er elgigantens ansvar og elgiganten siger at det er forsikringens ansvar. Jeg skal da godt nok lige love for at der er kø ved håndvasken! og det er praktisk talt umuligt som kunde og forbruger at finde rundt i hvad man kan stille op.
Jeg har i øvrigt også fået af vide af en medarbejde at jeg skulle være velkommen til at foretage mine køb hos et konkurrerende firma i fremtiden, hvis jeg var utilfreds. Jotak for det, det har jeg da så sandelig også tænkt mig, men det er en smule udfordrende at slippe for elgigantens absurd dårlige service og inkompetence, når man allerede har produkter som er købt i elgiganten og derfor også er elgigantens ansvar.
Og kære elgiganten, jeg orker ikke flere søforklaringer og vasken hænder, så hvis i påtænker at svare på denne anmeldelse med den slags, så vil jeg virkelig gerne have mig frabedt det!!
Jeg er i øvrigt ikke i nærheden af at have beskrevet alle de udfordringer jeg har haft, da det simpelthen bliver for langt og omfattende.

3. september 2020

TRÆT af Elgiganten.

Bestilte en PC, der var på tilbud i kataloget en mandag. Får besked om, at jeg kan hente den fredag. (Allerede der synes jeg, at det er lang ventetid, for en vare, det er annonceret). Fik så en besked onsdag om, at den først kan leveres 14 dage senere. Så jeg venter i spænding.

I øvrigt købte vi et TV for noget tid siden, som de ville have 400(!!!!!) for at levere. Samme model til samme pris var fri levering andre steder.

2. september 2020

KØB ET ANDET STED

Min søn har bestilt en mac book og de bliver ved med at udskyde hvornår min søn kan få den , der skal man ikke handle , De er nogle SVIN og mega dårlig servise.

Knægten spare op til en computer og får ikke det han har bestilt............. FØJ SIGER JEG BARE.

2. september 2020

El giganten render fra hvad de lover i…

El giganten render fra hvad de lover i en købs aftale drop dem. Havde købt et tv til 12000kr som så skulle calibreres eller hvad de nu kalder det og var blevet lovet færdig til næste dag da det for mig var eneste mulighed for at afhente det købte MEN næste dag skulle det så vise sig at den aftale var de da ret ligeglad med det var åbenbart noget de gjorde når det lige passede dem og ikke kunden - så jeg aflyste handlen med det samme. Service - det findes ikke hos dem det er helt sikkert.

1. september 2020

Ingen succes

Blev i annonce lovet levering af vare dagen efter køb. Umiddelbart efter gennemført bestilling samt betaling, får jeg besked om 3 dages forsinkelse. Derudover bliver varen leveret, som lovet forsinket, i en pakkeshop der har begrænset åbningstid. Nemlig ml. 10-15...altså i et tidsrum, der ligger indenfor en normal arbejdsdag, for virkelig mange af Elgigantens kunder(formoder jeg).
Samlet konklusion på min købsoplevelse; Ikke tilfreds

1. september 2020

Advarsel advarsel

Advarsel advarsel

Hold jer langt fra Elgiganten Amagerbrogade, har haft en tlf. Til rep på garantien og der er gået nu næsten 2 mdr. Når jeg ringer får jeg en løgn om at de venter på accept fra forsikringen, har så ringet til forsikringen som siger det ikke passer men at de venter på tilbud fra Elgiganten, undskyld mig det er fanme sørgeligt at man lyver kunden lige op i ansigtet, nu er der gået så lang tid at forsikringen har sagt at jeg bare skal have en ny tlf. Men Elgiganten vælger blot at forholde sig passive de har fået adskillige henstillinger fra forsikringen om at få sagen afsluttet men de forbliver totalt ligeglade og tavse, hold jer for guds skyld væk, til dato det værste jeg længe har oplevet, systematisk plat og løgn føj

31. august 2020

Fuldstændig latterligt!!

Fuldstændig latterligt!!!

Vi bestilte 4 hårde hvidevarer, køleskabet var ikke på lager, så vi fandt en løsning med en anden model. Da leveringsdatoen kom, blev der kun leveret det køleskab som vi egentlig ikke havde bestilt. Resten var ingen steder at se. Efter 30 minutter i telefonkø fandt vi ud af at vores andre ting først kunne leveres om over en måned, og vi havde intet fået at vide. Useriøst. Ordren er annulleret, jeg tager i Power. Sidste gang jeg har sat fod i en Elgiganten.

31. august 2020

special til jeppe på strøget meget…

special til jeppe på strøget meget hjælp som og forståelig og har styre på tingene hej jeg har købt en pc bærebar hos elgiganten strøget god service som altid og har altid været tilfredse med deres service så her fra 10 ud af 10

30. august 2020

Jeg har handlet i Elgiganten for sidste…

Jeg har handlet i Elgiganten for sidste gang.

Ud over et meget uhøfligt og reserveret personale på Trianglen, Østerbro, så har de en umulig kunderservice, der siger de vender tilbage, men ikke gør det.

Jeg har haft min computer til service i snart 3 måneder uden der sket noget. Jeg har købt en Tryghedsaftale for 2199kr., der dækker min reparation, men hvad duer det, når computeren ikke kommer tilbage? Har haft fat i kundeservice 6 gange, én gang fik jeg at vide computeren var væk, og 2 gange har jeg fået at vide, at de ville kontakte værkstedet og ringe mig op. Intet er der sket.

Jeg er led og ked af den lange, dårlige oplevelse. Og der er stadig intet spor af computeren. Elendigt.

28. august 2020

Elgiganten 😡

Jeg har købt en vaskemaskine hos Elgiganten men den var skadet ved levering og kontaktede kundeservice fredag ved levering og ugen efter mandag ,tirsdag , onsdag , torsdag og fredag og ved endnu ikke om jeg nogensinde får vaskemaskine eller pengene retur . Hver gang man ringer ind til deres kundeservice sidder man så i kø en halv til en hel time hver gang .
En stjerne er absolut for meget 😡 aldrig aldrig aldrig handel hos dem 😡

28. august 2020

Elendig service og leveringssystem!

Elendig service og leveringssystem!

Jeg købte for 2 uger tilbage en vaskemaskine, som blev leveret indenfor den rigtige tidsramme, men ved en misforståelse ikke havde montering med.

Jeg fik så langt om længe efter 1 times ventetid på Elgigantens telefonlinje, fat i en servicemedarbejder, som aftalte en tid, hvor man min vaskemaskine ville blive monteret ugen efter mellem 19-20

Da dagen kom for monteringen, blev jeg ringet op kl 16, at nu stod håndværkerne der og de ville ikke vente mere end 10 min. Jeg var på arbejde på dette tidspunkt og havde ingen mulfihed for at nå hjem, inden de kørte igen.

Vred over behandlingen jeg havde fået, ringede jeg til Elgiganten igen. Jeg fortalte dem, at jeg var blevet misinformeret, og at håndværkerne nævnte, at man ikke kunne få monteringen mellem 19-20, men at det hed 16-20.

Damen i telefon undskyldte meget, men kunne ikke give mig en tid, før næste uge igen.

Jeg var meget utilfreds og bedte hende viderestille mig til deres chef, da dette var uacceptabelt og er !!
Det kunne hun ikke.

Vi aftalte en ny tid. Denne gang 19-20,

Samme ting skete. De ringede kl 15, imens jeg var på arbejde og sagde, at de ville være der kl 16. Jeg har som hver mandag ingen mulighed for at nå hjem inden kl 16.

Vred og forarget over, at dette sker 2 gang, har jeg kun det her at sige.

Jeg kunne ikke igennem telefonen få mulighed for at snakke med Elgigantens overordnede, men jeg håber at igennem denne her klage, vil de forstå alvoren i, at 1. Lyve over for deres kunder. 2 Misinformere og 3, Se igennem fingre med det og nævne, at man "bare kan bestille en ny tid"
ABSOLUT SKRÆKKELIGT!

Det er foragteligt! ! Dårligt kundeservice!

24. august 2020

Er dette din virksomhed?