Foto Elgiganten Anmeldelser

2,8

Jeg fik en meget fin service af en ung mand, som hed Magnus, han hjalp mig på en meget fin måde, så jeg selv kunne tage hjem og ordne min støvsuger, efter han havde vist mig hvordan, jeg skulle gøre d... Se mere

Dårlig service i SILKEBORG elgiganten Køber en Iphone XR, der viser sig at den oplader sig fuldt på min. 4-5 timer. Enten produktionsfejl eller defekt, hvilket de ikke acceptere. Normalt vil en XR... Se mere

har købt en tørretumbler hos elgiganten da den ankommer er den skadet inden under indpakningen. forsøgte at ringe til elgiganten under vente tiden siger de at de er ansvarligt for mit produkt men send... Se mere

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Elendig kundeservice

Har indleveret et 3mdr. gammelt el-løbehjul, hvor bagskærmen knækkede af en dag jeg kørte over en stribe brosten.
Da jeg indleverede løbehjulet til reparation konstaterede jeg sammen med Elgigantens medarbejder at der ikke var skader eller tegn på misbrug på løbehjulet eller bagskærmen.

Efter 14 tavshed, vender kundeservice tilbage med meldingen om at skaden skyldes forkert brug af løbehjulet samt et tilbud på reparation.

Jeg spørger straks hvordan de kommer til konklusionen at skaden skyldes forkert brug, og beder dem dokumentere dette, da der ikke er skader eller tegn på misbrug på løbehjulet.

Efter endnu en uges ventetid får jeg en mail, hvor Elgiganten fastholder at skaden ikke er dækket - uden dokumentation.

Jeg svarer straks tilbage at de må dokumentere deres påstand. Endnu en uge går, før de svarer at skaden ikke er dækket og såfremt jeg ønsker det, vil de dokumentere dette! - Det er jo denne dokumentation jeg har efterlyst i 3 uger!!!

Jeg har ringet og snakket med kundeservice, men de henviser bare til værkstedets vurdering af skaden, og så komme sagen ikke videre.

Så her en måned efter løbehjulet er indleveret mangler jeg stadig svar på hvordan Elgiganten kan vurdere at skaden skyldes forkert brug når der ikke er skader??

Nye modeller leveres med en afstivning af bagskærmen - kunne det være en svaghed i bagskærmen der er skyld i skaden?

Kundeservicen er simpelthed for langsom og usammenhængende. En ny medarbejder ved hver kontakt og ingen dialog med værkstedet!
Det kan gøres meget bedre!

30. juli 2020

Forsikring er ikke meget værd

Advarsel til andre kunder: På trods af en forsikring har vi nu efter over en måned stadig ikke fået en ny vaskemasking. Kundeservice henviser til, vi måske får svar om en uge... Bare ikke godt nok @Elgiganten, prøv at undvære en vaskemaskine i så lang tid.
Skulle en service medarbejder se dette opslag, så er referencen 89EXC93927xx (I kan sikkert finde sagen uden de sidste 2 cifre).

24. juli 2020

To gange har jeg ventet forgæves på at…

To gange har jeg ventet forgæves på at modtage min indkøbte opvaskemaskine og begge gange har Elgiganten påstået at de har været hjemme hos mig, men at der ikke var nogen hjemme. Ved leveringsforsøg 2 var jeg flere gange i telefonisk kontakt med Elgiganten som sagde at charføren var på vej. Trist at de lyver og ikke bare fortæller hvis de ikke ser sig i stand til at levere.

23. juli 2020

Følger ikke loven

Hold jer langt væk.
Elgaganten overholder ikke gældende lovgivning og trækker penge uden at levere varen, og man kan ikke få sine penge tilbage.
Hov har vi hævet godt 3.000 kr, som vi ikke var berettiget til, Ups, der må være sket en fejl, igen! Jeg skal bede nogle om at sende dig dine penge tilbage, så hurtigt som muligt, så har du dem måske denne gang indenfor 3-5 bankdage. Så må vi håbe det lykkedes denne gang, ellers må du jo bare lade være med at betale husleje, vi kan i hvert tilfælde ikke gøre noget for at omgå vores interne processer og betale dig dine penge tilbage.

15. juli 2020

Vil anbefale alle ikke at handle med Elgiganten

Jeg har købt og betalt en vare. 5 gange skulle den have været leveret. Elgiganten har aflyst og er kommet på forkerte tidspunkter. De har prøvet at bilde mig ind, at de har været her, selvom ingen havde ringet på mobilen eller på døren (???). I dag kommer der så en vældig sød fyr med min nye opvaskemaskine. Desværre har Elgigantens kundeservice glemt at informere om, at jeg også skal have den installeret, og at han skal tage den gamle med - så det kan chaufføren ikke (undskyld, siger han, men Elgiganten betaler mig ikke, hvis jeg gør det). Jeg må sende ham hjem med min opvaskemaskine. Nu er ordren annulleret, og jeg kan så tage ned i en butik for at få mine penge tilbage. It's a f**** joke. Jeg vil helst ikke have mere med dem at gøre. Jeg gider ikke spilde mere tid på dem. Jeg har brugt timevis i telefonen, mens jeg har ventet på at komme i kontakt med kundeservice. Jeg har ryddet entre og køkken adskillige gange, for at gøre klar for dem. Jeg har betalt for en produkt og nogle services, og de leverer bare ikke. Overhovedet!

Det mest pinlige for dem er, at de sender unge mennesker i Kundeservice og underleverandører ud til kunderne - og det er dem, der må tage alt skraldet. Det er så pinligt for dem.

Elgiganten kan ingenting. Intet!

14. juli 2020

Kommer ind med 4 uger gammel iPhone 11…

Kommer ind med 4 uger gammel iPhone 11 Med et kamera der pludselig ikke dur
1 times ventetid for, at for at vide den skal indleveres til service (3uger) Hvad F..... tænker de på??? Ferie om 5 dage!
Giv mig da en ny mobil 🤷🏼
Piv ringe service!

13. juli 2020

Snup en konkurrent

Snup en konkurrent. Elgiganten er ikke det værd. For 15 Arbejdsdage siden afleverede jeg et ur der skulle laves på reklamationen. Jeg har snakket i telefon med dem 3 gange siden da jeg ikke har fået en status eller noget afvide endnu. Første gang var ventetiden 40 minutter og de sidste 2 gange gik det lynhurtigt, kun 20 minutter i kø og så var jeg igennem.

De kan ikke fortælle mig hvor mit ur er, om det kan laves på reklamationen, hvor langt tid der går. Det eneste de siger til mig i telefonen er at de vil undersøge det og vende tilbage dagen efter, hvilket de aldrig gør.

Langsom og elendig kundeservice. Hvis ikke de kan køre en reklamation inden for rimelig tid så må de som det mindste sige der. Det havde være en bedre løsning at køre den gennem min forsikring og så slippe de 1000kr i selvrisiko. Så ville de I det mindste kun ta et par dage at få det lavet, eller få et nyt ur.

Drop elgiganten, find et sted der ikke er ligeglad med deres kunder og som har support man kan få fat på.

11. juli 2020

Har lige forladt elgiganten i…

Har lige forladt elgiganten i megacenteret i Holbæk.
Jeg kører handicapbil grundet kort gåafstande, men kunne ikke få en handicapplads, da den ene ud af 3 var optaget af en løfter der hører til butikken.
I butikken var afstandstriber meget nedslidte og 90 % af kunder og personale overholdt ikke afstand på min. 1 m
Ikke en butik for handicappede eller folk i risikogruppen.

11. juli 2020

OMG ..

OMG ...
som om farcen ikke er slut endnu..( se mine andre anmeldelser)
Jubii, min vaskemaskine blev afhentet i torsdags.. kl.09:15 og ikke mellem 18-22 som aftalt.. det var et tilfælde at jeg kunne være hjemme på det tidspunkt..
Men, nu er problemet så ,at jeg ikke kan få mine penge retur endnu..
Den tørretumbler jeg returnerede d.23/5 er ikke registreret retur i deres system..
Når de ved hvor den er i verden, så kan jeg få mine penge Samlet 6097kr
Jeg vil blive ringet op, fra Elgiganten , så snart de har styr på det.. det er jeg blevet lovet mange gange og der er aldrig nogen der ringer retur..
Magen til amatør firma skal Man lede længe efter..
mine penge får de aldrig mere.

7. juli 2020

Købte tv den 9-6 med levering her 18-6…

Købte tv den 9-6 med levering her 18-6 og har iikke modtage det. Men det er betalt. Det blev afleveret 100 km herfra i Silkeborg og ikke i Odder hvor jeg bor. Det tager min 45 min at komme i kontakt med dem pr telf. Hvornår får jeg det? 15 dage siden det kom til Silkeborg Det må give et klækkeligt prisnedslag? Mvh Else 25784624 Odder

3. juli 2020

Vorherrebevares for en gang…

Vorherrebevares for en gang dilettanteri. Jeg bestilte en ipad pro på nettet i dag. "Klik og hent om en time", ja den er go´. Fik en ordrebekræftelse på mail og startede fra Vedbæk ud til Amagerbrogade i myldretiden. Ja det var også dumt, især da der ikke var nogen ipad, og jeg måtte køre hjem igen uden. Den søde (uskyldige) ekspedient sagde godt nok, at hun kunne bestille en hjem, -men nej tak, jeg kommer ikke til at handle hos Elgiganten mere.

2. juli 2020

Utilfredsstillende

Den 2/6 bestiller jeg hhv. en opvaskemaskine og et køle/fryseskab hos Elgiganten. Jeg vælger leveringsdag / montering mv den 26/6. Jeg modtager en ordrebekræftelse hvoraf køb og leveringsdato fremgår. Den 26/6 tager jeg så en selvbetalt fridag for at vente på levering af varene, men intet sker. I løbet af formiddagen den 26/6 kontakter jeg Elgiganten for at høre et cirka tidspunkt for levering. Her får jeg at vide at de desværre må meddele at varerne slet ikke er på vej. Jeg får en lang forklaring om at de slet ikke er bestilt hos leverandøren, da Elgigantens bestillingssystem er nede. Det er varer som er bestilt for 24 dage siden og åbenbart slet ikke bestilt hos leverandøren endnu, uden at jeg som kunde får besked herom! Den unge mand oplyser at jeg ikke er den eneste med dette problem, men at han vil notere det. Han kan ikke sige noget om, hvornår bestilling så kan foretages og hvornår jeg kan vente levering. Dags dato ringer jeg til Elgiganten igen for at høre til om de kan sige yderligere om status. Det kan de ikke. Mulig levering start august får jeg at vide. Damen jeg taler med kan jeg ikke få et svar af i fht om de overhovedet er bestilt hos leverandøren, jeg vælger derfor at annullere min ordre og handle andet steds.
Jeg har forståelse for at der kan være forsinket leverancer i disse tider, men Elgiganten kan i det mindste give besked når de ikke kan levere til tiden og de kan i det mindst orientere om, hvornår man kan forvente levering, fremfor blot at sige "at deres system til bestilling er nede og har været det nogen tid" som jeg fik det at vide til den første samtale.

2. juli 2020

AMATØRBUTIK

AMATØRBUTIK! Og amatør kundeservice!

Bestilte 29/5 en køkkenmaskkne med lager status 23/6

Da jeg fik bekræftigelses stod der levering 29/6 og jeg tænkte fair nok

Jeg skulle jo først bruge den fredag den 3/7!

Idag 30/6 ringer jeg og spørger hvorfor jeg ikke har fået nogen afsendelses mail hvortil han svarer at den er udskudt til 10/7! Jeg spørger hvorfor jeg ikke har fået besked og han svarer det ved han ik

Jef fortæller produktet er købt som en gave til på fredag hvortil han svarer at det kan han desværre ikke gøre noget ved!

Det er alt for dårligt man selv skal opsøge jer for og få info om forsinkelse. I så sen tid at jeg ikke kan få en ny et andet sted inden den skal bruges

Har i hørt om erstatningsvarer? Jeres butik i Esbjerg bugner af andre kenwood køkkenmaskiner ø!

Skam jer! 0 stjerner herfra

30. juni 2020

Virkelig dårlig service

Jeg har lige haft den dårligste oplevelse i Elgigaten frb. centret, hvor jeg skulle reklamere over en kaffemaskine der fra start aldrig har fungeret. Først bruger de en time på at teste den igennem for fejl, som jeg fortalte der var i forvejen, og så vil de i sidste ende stadig ikke give mig en ny maskine med hjem. For at kunne reklamere skulle jeg underskrive, at jeg evt. selv skal betale for reparationen, på trods af at de har solgt et defekt produkt til mig.

Tænk at give 14000 for en kaffemaskine, få en kaffemaskine der ikke virker, og så ikke kunne få en ny.

27. juni 2020

Elgiganten dropper vaskemaskine foran døren hos ægtepar i 90-erne

Jeg vil starte med at sige at vi er ekstremt skuffede over Elgigantens service, samt deres brutale forretningsmetoder.
Sammen med min svigerfar som snart fylder 92 år, købte vi en vaskemaskine hos Elgiganten i Gentofte (O/N 2200165597) søndag den 14. juni til levering med installation (komplet service) fredag den 19. juni. Vi betalte for maskinen, levering opsætning etc. inden vi forlod forretningen.

Fredag ankommer 2 montører. Da de har stillet vaskemaskinen foran døren, beder de min svigerfar om at kvittere. Det gør han så. Montørerne stikker så af, til trods for at min svigerfar fortæller dem, at han også har betalt for montering og bortskaffelse af den gamle maskine.

Jeg skriver en e-mail til Elgiganten den 20. juni, hvor jeg gør dem opmærksom på, at de har misligholdt aftalen, samt at det er deres ansvar, hvis maskinen bliver stjålet eller beskadiget under oplagringen uden for døren. Elgiganten svarer senere den 23. juni, at de bestræber sig på, at svare indenfor 7 dage.
Mandag morgen den 22. juni ringer jeg til Elgigantens kundeservice, som bekræfter, at der er sket en fejl. Vi aftaler ny levering samt montering af en ny maskine fredag den 26. juni mellem kl. 10-12. Den gamle maskine samt den oplagrede på gaden vil blive taget med i samme anledning.

Torsdag den 25. juni modtager jeg en mail med teksten NU KOMMER DIN NYE VASKEMASKINE SNART.

Vi hører ikke en lyd fra Elgiganten, der bliver ikke leveret nogen maskine, som aftalt om fredagen.

Jeg kontakter kundeservice flere gange efter kl. 12. Første gang får jeg at vide, at jeg får et opkald inden for de næste 30 minutter. Intet opkald og jeg ringer igen. Efter ca. 45 minuters samtale, bekræfter medarbejderen at maskinen ikke bliver leveret idag, og man ej heller kan fortælle hvornår.

Jeg beder så om at få ordren annuleret, og oplyser at jeg vil komme til Elgiganten i Gentofte mandag morgen den. 29. juni og hente vores penge.
Medarbejderen mener ikke, at vi kan få vores penge tilbage før maskinen som står udenfor er blevet afhentet. Sidst på eftermiddagen bliver jeg ringet op af kundeservice, som bekræfter fejlen. Jeg fortæller igen, at jeg kommer til forretningen på mandag for at hente vores penge. Han siger igen, at på grund af Elgigantens systemer er det ikke muligt, at få pengene tilbage før, at maskinen udenfor er blevet afhentet. Han kan heller ikke svare på, hvornår maskinen bliver afhentet.

Konklusion: Elgiganten har misligholdt leveringsaftalen, og holder en næsten 92 årig folkepensionist som gidsel, ved ikke omgående at returnere betalingen til hans Dankort.

En meget brutal måde, til at finansere likviditeten med.

27. juni 2020

Køb aldrig vare hos Elgiganten

Har indleveret et el løbehjul til reparation. Efter 3 måneders brug knækker styr låsen. Manden der tager i mod fortæller jeg vil få smser under hele forløbet har desværere ikke fået andet end en. Fik at vide at der vil gå ca 3 uger men ingen informationer. Ringer i dag til kundeservicefor at fålidt information om mit løbehjul. Damen vil undersøge hvad der er sket. Men kan ike komme ind i systemet. Hun vil få vedkommet der har taget i mod til at ringe til mig. Men igen høre mand ikke fra dem. Har nu oplevet,så mange dårlige oplevelser med Elgigante
At jeg vil fra råde alle at handle i Elgiganten. - hvis jeg ikke for svar når jeg nu tager ud butiken. Bliver jeg nød til at politi anmelde elgiganten for tyveri af min var, da de ikke kan find varne.

26. juni 2020

Kan man give nul stjerner?

Serviceniveauet er lig nul - ganske enkelt :)

Jeg bestiller vaskemaskine og tørretumbler hos Elgiganten, tre gange rykker de leveringsdatoen til en anden dag, modtager blot en sms.
Allerede da burde man være klog af skade...

Et halvt års tid senere bestiller jeg samme to maskiner og en opvaskemaskine til en anden bolig. Hermed forløbet og eskalering af irritation, frustration, vrede og en service, der i den grad skriger til himlen:
1. Sælgeren prakker mig alt muligt ligegyldigt på i stedet for det aftalte nedslag i prisen.
2. På leveringsdatoen ringer montøren til mig (fra hemmeligt nummer og en halv time før, som aftalt) og vi aftaler at han er det en halv time senere. Allerede her er kæden hoppet af; han skal have een maskine med retur, det står der i hans papirer, men han siger han har plads til de tre (aftalt med sælger ved køb). Jeg kontakter Elgiganten og beder dem skrive det i sagens akter. Venter på montør foran hoveddøren, efter over en times venten kontakter jeg Elgiganten - ‘montøren er kørt med uforrettet sag, der var ingen hjemme’. Tydeligvis løgn! Kan ikke beskrive hvor rasende jeg blev.
2. Ny dato, levering foregår næsten upåklageligt. Det er rettet i sagens akter, at man skal tage tre maskiner med retur, men de har plads - juhu. Og så mangler man en pakning til vaskemaskinen, men - not to worry - jeg vil blive kontaktet snarest af Elgiganten og så sender de en ny montør som fixer det. I mellemtiden kan vaskemaskinen ikke bruges...
3. En uge senere, kontakter selv Elgiganten, uhhh, de skal bruge et billede af maskinens produkt/batch nummer, så de kan finde den rette pakning. Elgiganten vil vende tilbage, når de ved mere.
4. To uger senere, kontakter selv Elgiganten, uhhh, de er i kontakt med Elektrolux, så de kan finde den rette pakning. Elgiganten vil vende tilbage, når de ved mere.
5. Tre uger senere, kontakter selv Elgiganten, uhhh, de er i kontakt med Elektrolux, så de kan finde den rette pakning. Elgiganten vil vende tilbage, når de ved mere.
6. Fire uger senere, kontakter selv Elgiganten, uhhh, de er i kontakt med Elektrolux, så de kan finde den rette pakning.
Sagen er sendt videre til deres logistikafdeling. Må jeg blive sat over til dem? Kan jeg desværre ikke... Elgiganten vil vende tilbage, når de ved mere.
7. Fem uger senere, kontakter selv Elgiganten, uhhh, de er i kontakt med Elektrolux, så de kan finde den rette pakning. Elgiganten vil vende tilbage, når de ved mere... Kontakter Elektrolux, de kan godt huske sagen og afventer - stadig - Elgigantens svar på HVILKEN pakning der er tale om (der findes fem forskellige til maskinen og de har sendt udførlige tegninger til Elgiganten for at finde ud af hvilken pakning der er tale om).
8. Seks-ti uger senere, samme scenarie gentager sig. Kontakter i desperation Elektrolux og beder dem komme ud - kan stadig ikke bruge maskinen. De synes det er fuldstændigt hen i vejret, at skulle bonne mig
flere tusinde kroner for at sende en af deres mænd ud og fixe det, som Elgiganten skulle fixe og som jeg har betalt for! Super service fra Elektrolux’ side, har sammenlagt talt med dem en time, og de gør hvad de kan for at hjælpe. Bliver til sidst enig med dem om at kontakte en lokal VVS’er.
9. Elleve uger senere: Lokal VVS’ er ankommer, har en lille pose med blandede pakninger med. Efter 5 minutter har han tilsluttet vaskemaskinen -jubiii, vi kan vaske igen efter næsten tre måneder.
10. I skrivende stund er der gået næsten fire måneder siden vi i første omgang skulle have maskinerne leveret og monteret. Der er gået tre uger siden jeg sidste gang kontaktede Elgiganten og de har end ikke kontaktet mig...

22. juni 2020

Er dette din virksomhed?