Folieshoppen Anmeldelser

4,4

Fantastisk og hurtig service. Jeg havde forespørgsel på et logo det skulle kombineres med noget vindues folie, med kort leverings tid. Og de var bare super hjælpsomme og vi er så glade for resultatet... Se mere

Fantastisk nem hjemmeside at navigere rundt i. De har rigtigt mange produkter, og kunne oploade mit eget foto på et stort folie, til en pris, (i forhold til andre vildt dyre sider) der gør, at det ikk... Se mere

Vi har bestilt matteret folie tilskåret på mål ved Folieshoppen. Ved første levering var der sket en fejl, hvor forstøver og filtskraber ikke var kommet med, men det værste var nu at fragtfi... Se mere

God hjemmeside med foliebestilling efter mål. Havde dog en udfordring med at forstå illustration af sokkelfolie med børstet alu look, hvor børstningen vender på det forkerte led.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

24 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ville ønske at jeg havde kigget her før…

Ville ønske at jeg havde kigget her før jeg handlede.

Bestilt noget folie til ydersiden af nogle lavenergi vinduer, men istedet for at sænke temperaturen, så steg den i det rum hvor folien blev monteret.

Har forsøgt at skrive til folieshopen, men bliver mødt med tavshed.

Så det var 800kr ud af vinduet.

Derfor kan jeg ikke anbefale hverken shoppen eller deres folie produkter.

Svar:

Sikke en gang sludder, jeg har netop sendt jer en mail torsdag d. 22, hvor jeg beskriver problemet, jeg kan sagtens sende billede af termometeret for at dokumentere min påstand, men med sådan et front angreb fra jer, så tror jeg vi stopper dialogen her.

Og jeg har ikke modtage noget opkaldsforsøg fra jer.

25. juni 2023
Folieshoppen-logo

Besvarelse fra Folieshoppen

Vi kan ikke kontakte dig så længe vi ikke er klar over du har en reklamation... Normalvis kontakter vores trofaste kunder os for en fin dialog da det er al for nemt, at gemme sig bag skærmen og brokke sig.

Vores solfilm er en premium udgave med 12 års garanti så vi mener faktisk ikke det er korrekt og så længe du ikke har sendt noget synligt bevis på din påstand så kan vi ikke komme videre.

Noget helt andet er, at vi ikke forstår, hvordan en solfilm kan gøre et lokale varmere end tidligere... :)

Du skriver, at du har sendt os emails men vi har gennemgået vores mailboks og spamfilter og der er ikke noget fra dig. Ku du evt. tage telefonen, så man kan udrede reklamationen, som normale mennesker inden du skrider til Trustpilot..

Vi har bestilt matteret folie tilskåret på mål ved Folieshoppen.

Ved første levering var der sket en fejl, hvor forstøver og filtskraber ikke var kommet med, men det værste var nu at fragtfirmaet ikke havde behandlet pakken særlig pænt og folien var beskadiget indeni kassen.
Lynhurtigt blev der eftersendt de mangler fra første levering samt to nye folier uden beregning.

Da anden gang folie kommer har pakken igen været behandlet hårdt, (trådt på, da kassen nærmest var flad på midten) men endnu engang har Folieshoppen blot sendt nye folier til os.

4/5 ⭐⭐⭐⭐ da servicen bestemt har været i top!
Det trækker ned at det har været en bøvlet proces, men det tilskriver jeg primært fragtfirmaet.
Men der skal vel også være plads til forbedringer 😉

28. april 2023

Jeg bestilte noget Velcro tape på mål…

Jeg bestilte noget Velcro tape på mål som ifølge billedet er sort, da det kommer viser det sig at være transparent og afklipningen er sjusket og skæv og ødelægger derfor det mål jeg skulle bruge, fordi jeg er nød til at klippe det rent… Vildledende markedsføring jvf billede af produktet, utrolig skuffet

Tilføjelse:

Efter folieshoppens uprofessionelle og direkte nedladende svar samt forsøg på blåstempling af manglende kompetence, vælger jeg at rette min anmeldelse til værende endnu værre.
Hvis i tænker på jeres forsøg på at forsøde oplevelsen med en lille bitte pose guf man kan købe for et par kroner, så har det intet med oplevelsen at gøre. Derudover er det ikke jeres job at antage hvad jeg skal bruge produktet til, hvis jeg går ud fra jeg får sort tape, så skal jeg også ha sort tape - den er faktisk ikke længere eftersom det er sådan produktet er afbildet på jeres hjemmeside.

Tænk engang at være så stor en amatør til sit arbejde at man kan formå at klippe noget ujævnt og skævt som er 2 cm maks. en 2 årig kunne gøre det bedre med en legetøjs saks

10. februar 2023
Folieshoppen-logo

Besvarelse fra Folieshoppen

Opdateret d. 16/2

Daniel kontakter os ikke med en reklamation hverken på mail eller telefonisk. Istedet vælger han at benytte sig af dette medie.

Enten har han et behov for opmærksomhed eller også kender han ikke reglerne. Uanset hvad så burde han vide bedre.

Hej Daniel,
Tillykke med den flotte anmeldelse på TP - det gør hverdagen lidt mere farverig :)

Der er 22.000 mennesker, som er døde i Tyrkiet og du brokker over farven på tapen, som ikke har betydning for funktionaliteten. Derudover bruger du tapen til, at hænge noget op med så tænker det er skjult.

Vi får ruller hjem i 45meter så beklager virkelig meget, at vi ikke har stået med milimetermål og tilskåret tapen. Du nævner ikke noget om, at du har fået for meget men det glemmer du at få med i historien.

Tænk, at du bruger tid på at skrive en anmeldelse på tape for 117kr.....jeg tænker der er andre som har det værre end dig... ;)