1. Festudstyrsudlejning

Festudlejning i Nordjylland. Hoppeborge - Slush Ice-maskiner - Fadøl - Softice - Popcorn - Candy Floss - og altid til skarpe priser, og god service

3,7

Middel

1 anmeldelse

Service med smil og hele hjertet!

En lidt forsinket anmeldelse til fem stjerner.
Vi var en flok folk afsted i sommerhus, og jeg foreslog at gøre det lidt hyggeligere med en slush ice maskine. Folk var vilde med planen, så vi gik på nettet og fandt hurtigt frem til Festløven. Jeg var lidt skeptisk, da der ikke var nogle anmeldelser endnu, men valgte alligevel at prøve Festløven. Det endte i en oplevelse, som burde have haft mere end fem stjerner.

Jeg ringede til nummeret, og blev mødt af en varm og venlig person, som flittigt fortalte og vejledte med bestilling. Vi fik lejet en fin maskine med 2x 12L kamre, 4L saft og sugerør. Vi fik valgt vores saft og bestilte maskinen. Vi fik den hentet, og fik en guide i hvordan vi betjener maskinen. Der bliver så spurgt om hvor mange vi er, og om vi har saft nok, hvilket var noget jeg selv havde tænkt over. Jeg spørger efter om der er mulighed for en tredje saft. Det er intet problem! Jeg skulle bare vælge en smag.

Vi får saft, ekstra saft, maskine, sugerør og en vejledningsguide med, og takker for den fine service. Da vi kommer tilbage oplever vi at maskinen er utæt ved gummi ringen i det ene kammer. Vi ringer til Festløven, og spørger om hvad vi kan gøre for at løse det problem. Intet problem! Man kan høre smilet og varmen fra den anden side af telefonen, alt imens vi bliver guidet i at tjekke gummiringen, og får løst problemet på ingen tid. Der kommer gang i maskineriet, og vi får hygget med slush ice under ferien. Vejledningsguiden indeholdte endda et herligt tip med at kunne køle slush ice saften hurtigere!

Det var på alle måder en kæmpe succes! Vi kommer tilbage med maskinen, og får takket og betalt for fornøjelsen. Det er en herlig ting, at Festløven tilbyder at tage imod det saft, som er uåbnet uden at man skal betale for det. Det var dog noget vi ikke fik brug for. Hihi.

Til Festløven siger jeg tusind tak for en flot og vidunderlig service! Jeg kan ikke anbefale jer nok, og kommer helt sikkert igen! Fortsæt I bare det gode arbejde. Løven er dyrenes konge, og I er festens konge. Tusind, tusind tak for denne gang.

Til folk der læser den her anmeldelse siger jeg, at I kan læne jer tilbage og nyde Festløvens fænomenale service. Der er ingenting at sætte en finger på, så bestil I bare noget ekstra hygge til jeres ferie, fest eller hygge weekend. Hvad end I mangler, så er Festløven den rigtige at gå til!

9. oktober 2023
Festløven-logo

Besvarelse fra Festløven

Hej ....
Takker meget for den fine anmeldelse ...
Den varmer meget.
God dag,