Fantastisk og hurtig service. Jeg havde forespørgsel på et logo det skulle kombineres med noget vindues folie, med kort leverings tid. Og de var bare super hjælpsomme og vi er så glade for resultatet... Se mere
Fantastisk nem hjemmeside at navigere rundt i. De har rigtigt mange produkter, og kunne oploade mit eget foto på et stort folie, til en pris, (i forhold til andre vildt dyre sider) der gør, at det ikk... Se mere
Vi har bestilt matteret folie tilskåret på mål ved Folieshoppen. Ved første levering var der sket en fejl, hvor forstøver og filtskraber ikke var kommet med, men det værste var nu at fragtfi... Se mere
God hjemmeside med foliebestilling efter mål. Havde dog en udfordring med at forstå illustration af sokkelfolie med børstet alu look, hvor børstningen vender på det forkerte led.
Svarer typisk inden for 24 timer
Fantastisk og hurtig service.
Fantastisk og hurtig service.
Jeg havde forespørgsel på et logo det skulle kombineres med noget vindues folie, med kort leverings tid. Og de var bare super hjælpsomme og vi er så glade for resultatet - bestemt et sted vi vender tilbage til igen!
Hurtigt levering og god service
Super hurtig levering og dejligt med mulighed for speciel mål
Fin kvalitet
Fantastisk service + kan anbefales
Jeg købte fra folieshoppen fik desværre ved en fejl leveret den forkerte farve folie - dog var det super nemt og kontakte dem og forklare hvad der var sket - disse fejl kan ske, og så kæmpe respekt for den gode service og deres venlighed - det endte med at jeg fik min pengene tilbage og måtte beholde folien - klar anbefaling hvis man gerne vil havde hurtig levering og god service 🤩
Køb ikke folie til at bruge på sokkel…
Køb ikke folie til at bruge på sokkel på køkkener, som de skriver det kan bruges til, det hæfter ikke særlig godt, så det løsner dig og laver rynker mm… og de tager sig ikke af kritik…

Besvarelse fra Folieshoppen
Dårlig service!
Bestilte en længde folie på 126 cm i bredden. Fik længden, men bredden var kun 122 cm. = ubrugeligt til formålet. Kontakt til firmaet, der lovede at sende den rigtige folie og en retur label til 1. forsendelse.
Det sker ikke og efter jeg har rykket 2 gange er der nu tavshed fra dem.
Edit: Nu 14 dage senere har jeg opgivet dem og bestiller andetsteds.
gav ikke besked om at varen var meget…
gav ikke besked om at varen var meget forsinket. måtte selv ringe og finde ud af det.
Hurtigt og meget præcis
Fint produkt
Fint produkt, vær grundig med egen opmåling, man kan nemt taste forkert og dermed modtage et produkt der så ikke er nøjagtigt. Så vær obs på dette.
"Jeg blev træt da jeg så din mail"
En henvendelse på mail vedr. deres vildledende prise som ikke hænger sammen med deres m2 priser og minimums bestilling bliver ikke besvaret. Efter en uge kontakter jeg pr telefon og til svar på min henvendelse pr mail svare den der har set maile, "Jeg blev træt da jeg så din mail" Jeg kan ikke anbefale et firma med så dårlig kundeservice.

Besvarelse fra Folieshoppen
Alt fungere efter planen
Meget hurtigt og effektivt
Meget hurtigt og effektivt, fint pakket og god kvalitet materiale. Limet kunne være lidt bedre, anbefaler våd klistrer.
Overrasket over hvor nem folie var at…
Overrasket over hvor nem folie var at sætte på vinduerne. Fulgte den vejlednings video der ligger på hjemmesiden. Så nemt at selv jeg, der har ti tommelfingre kunne få det til at se pænt ud.