Nu har vi bestilt en vare den 9/11-2025 og vi har løbende skrevet til firmaet .., har dog aldrig set skyggen af varen, som er betalt og trukket fra kontoen …, nu kan vi imellem tiden se at “fir... Se mere

Gode kvalitets produkter og virkelig god service. Har bestilt en 2 sy opgaver: tunnel og pyramide: de er lavet så flot og i rigtig god kvalitet. Derudover hø vareprøve god mængde, almindelig hø pak... Se mere

Jeg har den 9/11-25 bestilt et hængekøjehus til mine marsvin, som jeg endnu ikke har modtaget (13/1-26) på trods af at der på deres hjemme side står 30 dage. Jeg har skrevet til dem 2 gange 1 ga... Se mere

Jeg er rigtig glad for at handle hos foderhulen, får det jeg bestiller og det kommer lynhurtigt efter bestillingen er gået igennem. :-) på et tidspunkt troede jeg, at jeg manglede nogle mælkebøtterødd... Se mere

1. Butik med kæledyrsudstyr
  2. Dyrefoderbutik

Virksomheden er lukket pr. 11/3-26.

3,0

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Diskussion om hø…

Jeg bestilte 4,5 kg kunsttørret timothy hø. På hjemmesiden er det helt grønt. Da jeg åbner posen er det mere brunt end grønt. Det ligner mere deres markhø. Jeg skriver til dem , men det bliver til en diskussion istedet. Jeg kommer aldrig til handle hos dem mere

11. september 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Du forespurgte på om jeg var sikker på du havde fået det korrekte produkt tilsendt.

Det bekræftede jeg, mere diskussion var der ikke i det og er der ikke i det.

Som jeg også skrev til dig på mail så beklager jeg hvis vare ikke levede op til dine forventninger.

Åbnede poser/bøtter

Jeg modtog igen en pakke hvor flere af poser/bøtter i pakken var ødelagt eller åbnet, så der var foder i hele kassen.
Det er dsv. Ikke første gang😔

9. september 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Jeg vil meget gerne have fremsendt billeder af hvilke der var hul på da du pakkede ud. Det vil jeg altid gerne så jeg kan løse problemet fremadrettet.

Og jeg ville helt sikkert sætte pris på du henvender dig på mail omkring hvis der er et problem med forsendelsen. Jeg kan ikke gøre noget ved det eller kompensere for det hvis ikke jeg bliver oplyst om et eventuelt problem.

Så det ville bestemt være en fordel for begge parter at sende en mail.
Også fordi eventuelle transportskader skal anmeldes til GLS, og jeg er naturligvis interesseret i at pakkerne og indholdet når helt frem. Men det kræver jeg får en tilbagemelding og eventuelle problemer.

Brudt emballage

OK produkter og OK hurtig forsendelse, men jeg overvejer alligevel at begynde at handle andetsteds pga. mine bægre med høpiller er gået op og flyder rundt i kassen v. modtagelsen (er sket flere gange nu).

6. september 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Som jeg har nævnt for dig undre det mig at du er den eneste af mine kunder der bestiller pellets der oplever det problem igen og igen til trods for alle pellets bøtter pakkes ens.

Men hvis du ligger en ordre igen på pellets så skriv i kommentar det er dig med pellets bøtterne. Så pakker jeg en pose omkring den og vikler nogle omgange tape omkring bøtterne i håb om det så kan løse problemet med at de går op i din forsendelser.

Med ordre afgivelse 1/9 og ordre afsendelse 2/9 så kan det vist næsten ikke gøres hurtigere. :-)

Ok tak for din anmeldelse.

Meget hurtig levering

Fik ingen ordrebekræftelse men ordren var gået igennem. Meget hurtig levering. Dog ærteflagerne meget små i størrelsen altså selve ærteflagen.

5. september 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Jeg har ingen forklaring på hvorfor din ordrebekræftigelse ikke er leveret. Systemet har afsendt den, så hvis ikke den forefindes i din spam mappe så skal jeg ikke kunne sige hvor den er blevet af desværre. Systemet sender dem automatisk og det er ikke noget jeg kan ændre på desværre.

Ærtflagernes størrelse er som de er fra leverandøren. Det er leverance fra foråret så måske det er derfor jeg ved det ikke.

Og tak for din anmeldelse.

Glemte vores ordre og nægtede…

Glemte vores ordre og nægtede efterfølgende at hjælpe.

4. september 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Jeg er ikke helt sikker på hvilken ordre du mener. Dit ordre nummer du opgiver her, findes ikke i mit system så umidelbart har du aldrig afgivet en ordre med det nummer. Og du har i systemet ikke handlet hos mig siden oktober 2021.

Så jeg er ikke klar over helt præcist hvad det er du anmelder, og derfor heller ikke hvad det er jeg skulle have nægtet at hjælpe med.

Jeg er rigtig glad for at handle på Foderhulen.dk De har ting til marsvin og andre gnavere som man ikke kan få andre steder. Deres hyggeposer i fleece er vores marsvin rigtig glade for og ligger på skift i dem og sover. Mht til leveringstid er de rigtig gode til at gøre opmærksom på at der er noget ekstra ventetid hvis man som jeg har bestilt varer der skal produceres først, men venter gerne på det for kvaliteten på varerne er helt i top.

4. september 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Mange 1000 tak for din fine anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på.

Fodre til mine marsvin

Jeg er fuld tilfreds med at handle i fodrehulen, vi har handlet der før .. hurtigt levering og en god hjemme side og nemt og finde det man skal bruge og der er mange gode ting .. samt friske vare der findes i forskellige vægt klasser så man undgår spild ad fodre da man når og får det brugt op..samt priser man har råd til 😉😊handler der helt klart igen

13. august 2022

Besvarelse fra Foderhulen

1000 tak for din rigtig fine anmeldelse. :-)

Flabet kunde service medarbejder

Flabet kunde service medarbejder, trods pæne og højlige spørgsmål. Og i sidste ende var der ukorrekte varer der kom frem. Begge dele var forkerte...

31. juli 2022

Hej

Jeg er ikke helt klar over hvad der er flabet.

Jeg kan se du har spurgt til din ordre, da du mangler din ordrebekræftigelse. Og svaret du får er at jeg kan se i systemet at systemet har sendt dig ordre bekræftigelsen, og du skal tjekke din spam mappe for der ender de ofte. Og at jeg har gensendt ordrebekræftigelsen til dig.
Derudover spørger du hvor langt ordren er. Og da den er med syvare bliver du oplyst om at du skal forvente 20. arbejdsdages ventetid på ordren, som der også stod da du bestilte.

Det kan jeg umidelbart ikke se der skulle være noget flabet i. Da det jo så netop betyder at den er undervejs i at blive lavet da de 20 arbejdsdage ikke var gået.

Og den anden mail du har skrevet er at du mente ordren var blevet anulleret, Hvortil du bliver svaret at jeg ikke ved hvor det er du ser hen og ser den er anulleret for alt i mit system siger ordren er som den skal være og at jeg kan hæve pengene når ordren er afsendt.

Mere har vi ikke skrevet sammen.

Og forkerte vare? Det forstår jeg ikke. Ordren lyder på et hængekøjehus uden tag, med tilfældig køje med frynser samt en piggytube i tilfældig også.

Så hvordan er det forkert`? Og hvorfor har du så ikke henvendt dig hvis du har fået forkerte vare? Der kan ske fejl i pakningen men igen så ville det jo være normalt man henvender sig og fortæller hvad man har fået som ikke er det man har bestilt således jeg rent faktisk kan rette en fejl såfremt der er sket en fejl.

Hvis du har fået forkerte vare vil jeg rigtig gerne rette fejlen, men det kræver du fortæller mig om fejlen først hvilket du ikke har gjort før nu. Og heller ikke fortæller hvad det er der er forkert.

Så det er svært at leverer en god service på den baggrund.

EDIT: Efter jeg har sendt dig en mail og forhørt mig kan jeg se du korrekt har fået en køje uden frynser samt en hyggepose i stedet for en piggy tube. Hvilkeg jeg naturligtvis har beklaget.

Jeg har givet dig muligheden for at jeg sender dig en retur label og du sender ordren retur og jeg anullere den og du får alle pengene retur. Eller at du får en pakkelabel og retunere køjen og hyggeposen og jeg sender jeg de korrekte vare.
I begge tilfælde at du uden udgifter kan retunere varene.

Begge dele er afslået med begrundelsen at du ville sælge varene videre for at undgå yderligere kommunikation med mig.

Jeg har desuden spurgt indtil hvad jeg kommunikationsmæssigt har skrevet/formuleret du mener var flabet/ubehøvlet og dette har jeg ikke fået yderligere svar på.

Så jeg må desværre lukke den her og konkludere du ikke ønsker at jeg retter den menneskelige fejl der skete ved levering.

Så god søndag aften herfra.

Helt igennem en god oplevelse at handle…

Helt igennem en god oplevelse at handle hos Foderhulen, hvor jeg tænker at skulle handle igen til vores kaniner, da der er et godt, stort og varieret tilbud, nem bestilling og hurtig levering :-)

30. juli 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Tak for din fine anmeldelse. Håber at se dig som kunde igen.

Altid super service!

Fik lavet en særsyordre, og det var bare til ug og slange! Er så super tilfreds med den super fantastiske service, der er - mange tak siger jeg bare! 🥳🤩💖

27. juli 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Super mange tak for din fine anmeldelse. Det gør mig glad at høre du kunne li den og var helt tilfreds.