Gode kvalitets produkter og virkelig god service. Har bestilt en 2 sy opgaver: tunnel og pyramide: de er lavet så flot og i rigtig god kvalitet. Derudover hø vareprøve god mængde, almindelig hø pak... Se mere
Jeg har den 9/11-25 bestilt et hængekøjehus til mine marsvin, som jeg endnu ikke har modtaget (13/1-26) på trods af at der på deres hjemme side står 30 dage. Jeg har skrevet til dem 2 gange 1 ga... Se mere
Jeg er rigtig glad for at handle hos foderhulen, får det jeg bestiller og det kommer lynhurtigt efter bestillingen er gået igennem. :-) på et tidspunkt troede jeg, at jeg manglede nogle mælkebøtterødd... Se mere
Virksomheden er lukket pr. 11/3-26.
Mariagervej 3, 9560, Hadsund, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Nu har vi bestilt en vare den 9/11-2025 og vi har løbende skrevet til firmaet .., har dog aldrig set skyggen af varen, som er betalt og trukket fra kontoen …, nu kan vi imellem tiden se at “firmaet” skifter navn.., er det mon et skalkeskjul på scam og snyd… man kan ikke køre et firma på at folk ikke får deres varer på sygdom og alder hvilket vi tidligere måtte ligge ører til…, de undskylder og undskylder med det ene eller det andet dårlige.. hvis ikke man kan levere må man jo som minimum skrive til folk…
Til alle andre købere - OBS OBS dette er et snyde firma … og leverer ikke varer som aftalt , så hold jer fra det … bestil et andet sted ..,
Jeg har lige set mig nødsaget til at gå videre med sagen til forbrugerombudsmanden., så de får en sag på nakken inden længe …
Mangen til uprofessionelt firma….

Besvarelse fra Foderhulen
Jeg har skrevet til dem 2 gange 1 gang fik jeg at vide at den ville komme inden nytår, og da jeg skrev lige inden nytår om den var på vej, var undskyldning sygdom og Jul.
De har på intet tidspunkt, selv taget kontakt for at fortælle om forsinkelsen af mine vare.

Besvarelse fra Foderhulen
Købte en lille hule til mine marsvin. Den er allerede gået i stykker. Træet var ikke slebet ordentligt (der var ret tydelige splinter, som potentielt kunne have været farlige), så det sleb jeg selv da jeg modtog den, hvilket jeg ikke synes bør være nødvendigt. Den lille hængekøje gik i stykker (metalringene faldt af efter hvad jeg vil vurdere som normal anvendelse) ret hurtigt, så jeg syede selv en ny. Synes generelt kvaliteten (både træ og hængekøje) er dårlig i forhold til prisen, hvilket jeg synes er en fair kritik som sælger kan tage til efterretning. Ideen er dog rigtig fin.

Besvarelse fra Foderhulen
Kvinden der svare på mail er ubehagelig og skrive med og uforstående overfor mig da jeg har spørgsmål til varen og selv og jeg prøvede og holde en pæn tone blev hun ved og skrev senere at hun ikke længere ønskede at svare på mails selv om hun skal når pengene er hævet alt i alt en virkelig dårlig oplevelse
Du simpelthen for dum at du gider spilde din tid her du får ik noget ud at det kun at du bliver mere ked af det skån dig selv for det søde ven når du ik har styr tingene ordentligt og kan ikke klare kritikken

Besvarelse fra Foderhulen
Produkterne er fine nok, men leveringstiden er meget lang (længere end lovet) for syvarer uden man hører noget.
Varen bliver bestilt den 27 april og på siden står der at der går 30 dage og det er fint, men jeg får først varen den 26. Juni og pengene bliver allerede trukket den 7. Juni

Øv atter øv!
Jeg vil aldrig i mit liv Bestille ved dig igen!
Manglende kommunikation
For langt tid leveringstid!! ( Over 3 mdr)
Husene var der søm der hang ud så man ku komme til skade på dem!
Husene var der revner her og der.
Jeg så vred og skuffet!!!!
2 stjerner for det fine produkt der er blevet leveret, men kunne jeg gi 0 stjerner for kommunikation og levering så havde jeg gjort det

Besvarelse fra Foderhulen
Jeg kan altid regne med hurtig levering på mad og snacks, og på god kvalitet i hængekøjer og huler🩷 Har aldrig været utilfreds på nogen måde med dem 🩷
Rigtig god kvalitet
Meget lang leveringstid ! De skriver 30 hverdage, men der gik næsten 3 mdr bestilte i start december og modtog sidst februar - ved godt at der også var ferie.

Besvarelse fra Foderhulen
Jeg bestilte 2 julesokker og de er så mega fint lavet at jeg slet ikke forstår at de kan sælges til den lave pris. Største anbefaling 🐶🐶
Fantastisk oplevelse. Bestilte en kalender til min datters kaniner, og den var fyldt med godter. Jeg bestilte få dage før jul, men den nåede at komme frem.
Tusinde tak for fantastisk service.
Hurtig shipping og mine marser elsker deres ny hænge køje som er af rigtig god kvalitet. Både stoffet er blød, robust og rigtig godt syet.
Min VÆRSTE og MÆRKELIGSTE købsoplevelse nogensinde!!!
Jeg bestiller en hø-rulle i str. medium og modtager i stedet en i str. small. Jeg påtaler høfligt fejlen til hende på mail. Hun skriver tilbage, at de ikke havde den anden på lager. (Jeg undrer mig naturligvis over, hvorfor hun så ikke har skrevet til mig inden forsendelse, at hun desværre ikke har den rigtige størrelse på lager i stedet for bare at sende en anden størrelse). Hun begynder desuden at argumentere hvorfor jeg godt kan bruge den i str. small - "du kan da bare bruge den til at putte hø i". (Som om det er op til hende at skulle vurdere om jeg kan bruge den eller ej!?). Jeg skriver nej til hende, jeg vil gerne have mine penge tilbage, jeg kan ikke bruge den i str. small. Her kommer det sindssyge så: DET NÆGTER HUN!! Det er tydeligvis HENDES fejl at sende mig en forkert størrelse, men hun siger så, at jeg ikke må få mine penge tilbage, før jeg har sendt den anden retur - som om det er mit ansvar!? Altså jeg er næsten uden ord, det er jo for sindssygt! Hun skriver, at jeg kan få differencen tilbage, men ikke det fulde beløb før den anden er sendt retur! Hvilket selvfølgelig ikke er mit ansvar, så det nægtede jeg, men tilbød at hun naturligvis kunne komme og hente den, hvis hun meget gerne ville have den retur. Men det ville hun self ikke, nej det var MIG der skulle bruge tid og energi på at få sendt hendes vare retur, selvom det var hendes fejl. Altså, jeg har ALDRIG oplevet hverken så dårlig og mærkelig en service samt ligefrem at blive direkte STJÅLET fra gennem en online handel!!! Hendes scam er åbenbart at sende forkerte varer afsted for at tjene penge i stedet for bare at skrive, at hun ikke har det på lager! JEG VIL DERFOR FRARÅDE ALLE AT KØBE DERFRA OG STØTTE OP OM HENDES SÅKALDTE FORRETNING!!! Føj det er klamt, og hun er selvfølgelig blevet anmeldt! Gid hun må lukke!