Nu har vi bestilt en vare den 9/11-2025 og vi har løbende skrevet til firmaet .., har dog aldrig set skyggen af varen, som er betalt og trukket fra kontoen …, nu kan vi imellem tiden se at “fir... Se mere
Gode kvalitets produkter og virkelig god service. Har bestilt en 2 sy opgaver: tunnel og pyramide: de er lavet så flot og i rigtig god kvalitet. Derudover hø vareprøve god mængde, almindelig hø pak... Se mere
Jeg har den 9/11-25 bestilt et hængekøjehus til mine marsvin, som jeg endnu ikke har modtaget (13/1-26) på trods af at der på deres hjemme side står 30 dage. Jeg har skrevet til dem 2 gange 1 ga... Se mere
Jeg er rigtig glad for at handle hos foderhulen, får det jeg bestiller og det kommer lynhurtigt efter bestillingen er gået igennem. :-) på et tidspunkt troede jeg, at jeg manglede nogle mælkebøtterødd... Se mere
Virksomheden er lukket pr. 11/3-26.
Mariagervej 3, 9560, Hadsund, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Foderhulen
God og overskuelig hjemmeside. Hjælp der inde.
Rigtigt gode varer og hurtig levering.
En god oplevelse, handler 99 % af mine ting der inde

Besvarelse fra Foderhulen
Man bestiller en flaske med 118 ml. og betaler for det. Så får man en flaske med 59ml. Deres svar var, at det var den flaske de havde, og det kun de ikke gøre noget ved😡. Dårlig stil og service.

Besvarelse fra Foderhulen
Har handlet med Foderhulen mange gange før og gør det gerne igen. Det er en god oplevelse hver eneste gang. Kun positivt herfra

Besvarelse fra Foderhulen
Det er rigtig gode produkter, men meget lang leveringstid. Derfor "kun" 4 stjerner

Besvarelse fra Foderhulen
Produkterne er rigtig gode, og er blevet taget godt imod her hjemme, så intet om det.
Men blev ret så skuffet da jeg modtog pakken og alle mine produkter var smidt ned i en kæmpe stor papkasse, hvor de jo kun fyldte halvdelen, så de var blevet godt kastet rundt og beskadiget under transporten.
Så vil ønske til næste gang at der måske kommer noget mere beskyttelse ned i papkassen sammen med produkterne.

Besvarelse fra Foderhulen
Jeg bestilte tørrede blomster og blade. Super kvalitet. Dertil hurtig levering.

Besvarelse fra Foderhulen
Godt sted at handle. Foderhulen er ikke dyr. Og de sender det man har bestilt hurtigt. Bestilte den 12 februar og den 13 februar sendte de min pakke. Det var ikke dyrt det jeg bestilte. Dog Bestilte jeg en transportkasse og da den skulle samles var de der holder transportkassen sammen så stramme at jeg ikke med mine kræfter kunne sætte dem i holder altså på den pind der sad i siderne som de skulle ned over så man kunne sætte transportkassen sammen. Så min faster måtte gøre det og hun brugte alle kræfterne efter at have sat 4 på plads og kunne næsten ikke sætte de sidste 3 på. Derfor får Foderhulen 4 stjerner og ikke 5.

Besvarelse fra Foderhulen
Hurtig levering og fin miljøvenlig indpakning af produkterne. Mine chinchillaer er vilde med det.
Anja