Nu har vi bestilt en vare den 9/11-2025 og vi har løbende skrevet til firmaet .., har dog aldrig set skyggen af varen, som er betalt og trukket fra kontoen …, nu kan vi imellem tiden se at “fir... Se mere

Gode kvalitets produkter og virkelig god service. Har bestilt en 2 sy opgaver: tunnel og pyramide: de er lavet så flot og i rigtig god kvalitet. Derudover hø vareprøve god mængde, almindelig hø pak... Se mere

Jeg har den 9/11-25 bestilt et hængekøjehus til mine marsvin, som jeg endnu ikke har modtaget (13/1-26) på trods af at der på deres hjemme side står 30 dage. Jeg har skrevet til dem 2 gange 1 ga... Se mere

1. Butik med kæledyrsudstyr
  2. Dyrefoderbutik

Virksomheden er lukket pr. 11/3-26.

3,0

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Hul på foderet i pakken

Hul på foderet i pakken. Halvdelen af den ene pose mangler, fordi det er røget ud af kasse .
Hængekøje huset er skævt, og man får splinter i fingeren.
Som trøst 10% på næste køb.
Og en hilsen om at marsvinene jo er ligeglade om det skævt.
Men til de priser må og skal det være iorden.

Nu er jeg altså undrende over du skal have sådan en tone i dit svar, kan se det er normalt i alle de negative kommentarer.
Du behøver ikke svare på kommentarer, trust pilot er ikke en Ping Pong men en forbruger side, min søn fik splint i fingeren da han skal montere hængekøjen

Husk at kunden altid har ret .
Nu kan du tage din rabat kode og stikke ned i lommen igen, for gider ikke sådan en dialog her.
Kunder skal ud fra vurderingerne selv afgøre om de vil handle hos dig eller ikke.

Dine fodervarer er dog altid i topklasse.
Det skal du have ros for

11. november 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Du skriver og medsender billeder. Du har ikke vejet det foder der ligger i kassen, så du skriver blot noget mangler. Og ud fra min vurdering af mængden af foder i kassen så er det ikke meget der er røget ud af kassen. Så det er min vurdering du skrev blot at noget af foderet var røget ud af kassen. Du kunne jo meget vel have samlet det op der lå i kassen og skrevet hvor meget der mangler ud af de 3 kg. der var i posen. Havde det været en betydeligdel have jeg refunderet dig hele posen.

Hængekøjehusene er ikke afmålt i vatter, det er korrekt. Men da de skal stå i et bur med strøelse (af den ene eller anden art) så er det fuldstændig lige meget om de vipper en smule. De skal jo ikke stå på et bord.
Alle hængekøjehuse er håndlavet og dermed ikke samlebånd maskinelt lavet og derfor vil der kunne forekomme lidt skævheder mv. Det er ikke en fabrik der laver dem. (dette fremgår også af varetekst under hængekøjehusene samt tagene, så det er man altså gjort opmærksom på inden køb)
At der nu er splinter i dem, det er en helt helt nypåstand der slet ikke var nævnt noget om i mailen.

Men du er helt velkommen til at mail igen og retunerer din ordre og få returneret dit beløb. Hvis du vitterlig er SÅ utilfreds med varene og mener det er en reklamations værdig, så skal jeg gladeligt modtage de fremsendte vare retur og retunere dit betalte beløb.

Normalen er at jeg tilbyder en løsning på et givent problem, og så kan man som kunde besvare mailen og ytre man ikke er tilfreds. Og dermed i den dialog kan det være muligt at finde en anden løsning. En metode du ikke har valgt, men blot valgt at være utilfreds med den jeg tilbød. Og da jeg ikke høre mere fra dig før denne anmeldelse så er det jo svært at have en dialog med dig.

Edit: Nej kunden har ikke altid ret. Der skal være rimelighed i det også fra kundens side af. Og lige så vel som du har ret til at anmelde på trust pilot har jeg lov som virksomhedens ejer til at give min version af sagen således folk kan se der er 2 sider af sagen og så kan de derfra selv udlede hvem de tror mest på. Det er den herlige funktion her ved trustpilot.

God vind andet steds og forsat god aften.

Oven ud tilfreds!!

Jeg er ovenud tilfreds med mine varer og det er grisene bestemt også 🐹🐹.
Jeg synes det er mega fedt at I bruger genbrugs kasser til at sende i og så var det virkelig skønt og mega hyggeligt med et håndskreven brev i 😍.
Tusind tak, ikke sidste gang jeg handler her 🤩.

23. oktober 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Mange tak. Vi gør alt hvad vi kan for at passe på miljøet. Og hele vores lokale by kommer med papkasser flittigt.

Kæmpe anbefaling

God og hurtig service. Jeg har bestilt herfra mange gange og jeg er altid tilfreds med produkterne.

22. oktober 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Mange tak for din anmeldelse

Nemt at bestille

Nemt at bestille, fik hurtigt en bekræftelse på køb.
Og ja meget hurtigt var mine varer her også👍
Så meget fint det hele.

3. oktober 2022

Tak for din anmeldelse

Super hurtig levering og jeg havde også bestilt en foderprøve og den var stor samt pakket i god opbevaringsbøtte.

23. september 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Mange tak for din fine anmeldelse

Altid en god hjemmeside men har tit…

Altid en god hjemmeside men har tit udsolgte varer - skulle bruge 10kg tørfoder men måtte “nøjes” med en 5kg da den anden var udsolgt.

5. oktober 2022

Hej

Jeg kan se at det er beaphar care til marsvin du har købt. 10 kg. er udgået af fast sortiment hos min leverandør og skal special bestilles hjem til mig. Hvilket er derfor der i perioder vil være ekstra ventetid da disse ikke er lagervare hos min leverandør.
Og da det svinger hvor meget jeg sælger af lige det mærke så er det ikke et mærke jeg køber hjem i pallevis for at undgå det går på datoen.

Så desværre derfor der vil være perioder hvor 10 kg. er udsolgt. De har ellers frem til April i år været lagervare i 10 kg hos leverandøren.

Super lækre varer

Som altid hurtig levering, friske varer i flot indpakning

26. september 2022

Besvarelse fra Foderhulen

1000 tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for pakken er velmodtaget.

Og husk, emballagen på vores egne tørrede vare er miljøvenlige :-)

Super sted at handle ind til sine små pelstotter

Jeg er rigtig glad for at handle hos foderhulen, får det jeg bestiller og det kommer lynhurtigt efter bestillingen er gået igennem. :-) på et tidspunkt troede jeg, at jeg manglede nogle mælkebøtterødder, som jeg havde bestilt, men havde overset den seddel der lå i kassen om, at de ikke havde flere på lager. Der var endda lagt små chokolader i kassen- virkelig sødt! Jeg fik selvfølgelig også pengene refunderet for mælkebøtterødderne. Hurtig og nem service og sød betjening. Fuldt ud tilfreds!

12. september 2022

Besvarelse fra Foderhulen

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Det varmer rigtig meget og gør mig glad at du er tilfreds.