Ivm het vervangen van de AED unit batterij telefonisch contact gehad met Fivaro en ben zeer goed geholpen. Unit batterij en electrodes zijn dezelfde dag nog opgestuurd. Omdat ik nog wat vragen had... Se mere

Ik heb een supergoed advies gehad van Pepijn. Ter zake kundig en snel gereageerd en geleverd. Ik ben uitermate tevreden over Fivaro, ik kan het aanbevelen om uw AED zaken met hen te regelen.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Heel goede after sales. Werd gewezen op een betere keus en kon een andere AED (duurdere) krijgen voor dezelfde prijs.

Gelukkigheb ik mijn AED nog niet moeten gebruiken. De fivaro verkoopdienst was zeer correct in de aanbieding van een recenter toestel aan dezelfde prijs

1. Leverandør af medicinsk udstyr

Fivaro is dé onafhankelijke webshop in de verkoop en advies van AED's. We maken geen prijsafspraken met leveranciers en proberen u voor absolute bodemprijzen aan een levensreddende AED te helpen. Zo hoopt Fivaro bij te dragen aan een hogere overlevingskans bij de ruim 300 mensen die per week in Nederland gereanimeerd worden. Fivaro - Zoals het hoort!

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,6

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Een ongelooflijk goede en Proffesional service. Wat een passie en kunde om klanten zo goed te helpen om levensreddend te werk te gaan.

De service en begeleiding die ik heb ontvangen bij de aankoop van mijn AED waren uitstekend. Vanaf het moment dat ik contact opnam, werd ik professioneel en vriendelijk behandeld. De medewerkers waren zeer deskundig en namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden bij het kiezen van het juiste apparaat voor mijn behoeften.

Wat ik vooral waardeerde, was het persoonlijke advies dat ik kreeg. Ze luisterden naar mijn specifieke situatie en gaven aanbevelingen die perfect pasten bij mijn omgeving en vereisten. Bovendien werd de aankoop soepel afgehandeld, zonder enige gedoe of verborgen kosten.

Na de aankoop bleef de ondersteuning voortduren. Ik kreeg gedetailleerde instructies over het gebruik en onderhoud van de AED, waardoor ik me vol vertrouwen voelde om het apparaat effectief te kunnen gebruiken in geval van nood.

Kortom, ik ben zeer tevreden over de service en begeleiding die ik heb ontvangen bij mijn AED-aankoop. Ik zou deze leverancier zonder aarzeling aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardige apparatuur en uitstekende klantenservice.

30. april 2024