Ivm het vervangen van de AED unit batterij telefonisch contact gehad met Fivaro en ben zeer goed geholpen. Unit batterij en electrodes zijn dezelfde dag nog opgestuurd. Omdat ik nog wat vragen had... Se mere

Ik heb een supergoed advies gehad van Pepijn. Ter zake kundig en snel gereageerd en geleverd. Ik ben uitermate tevreden over Fivaro, ik kan het aanbevelen om uw AED zaken met hen te regelen.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Heel goede after sales. Werd gewezen op een betere keus en kon een andere AED (duurdere) krijgen voor dezelfde prijs.

Gelukkigheb ik mijn AED nog niet moeten gebruiken. De fivaro verkoopdienst was zeer correct in de aanbieding van een recenter toestel aan dezelfde prijs

1. Leverandør af medicinsk udstyr

Fivaro is dé onafhankelijke webshop in de verkoop en advies van AED's. We maken geen prijsafspraken met leveranciers en proberen u voor absolute bodemprijzen aan een levensreddende AED te helpen. Zo hoopt Fivaro bij te dragen aan een hogere overlevingskans bij de ruim 300 mensen die per week in Nederland gereanimeerd worden. Fivaro - Zoals het hoort!

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,6

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fijn geholpen

Ben door Pepijn op een zeer prettige en deskundige weg geholpen aan een AED. Hij dacht mee en zocht naar oplossingen.

22. oktober 2025

Dank Maarten!

Prima website en heel fijn dat ik na…

Prima website en heel fijn dat ik na mijn keuze persoonlijk benaderd werd om mijn keuze door te nemen. Heel prettig en ik kreeg nog een beter aanbod.

20. oktober 2025

Besvarelse fra Fivaro

Goed om te horen, Cees :)

Hopelijk is de AED nooit nodig!

Snel en eerlijk contact

Snel en eerlijk contact, goede service. Bereid om mee te denken (in oplossingen!) en een scherpe prijs. Dit was mijn eerste ervaring met Fivaro, maar ik blijf vaste klant!

6. oktober 2025

Besvarelse fra Fivaro

Leuk om te horen, René :). Jij bedankt voor je interesse, je donatie aan Stichting Hartekind en deze mooie review 🫀

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

31. marts 2025

Besvarelse fra Fivaro

Dank voor uw positieve recensie, Jan! Ik hoop u pas te spreken zodra de vervangingsonderdelen aan vervanging toe zijn :)

Nacontrole over bestelde artikelen

omdat Ik werd gebeld of het wel zin had voor een kindersleutel gezien de leeftijd van de AED

28. januar 2025

Besvarelse fra Fivaro

Dank voor de review, Jan! Fijn dat u blij bent met onze service :)

Ik heb een supergoed advies gehad van…

17. januar 2025

Besvarelse fra Fivaro

Super bedankt voor uw positieve review, Gerrit!

Een aanrader, zeker even contact zoeken als je vragen hebt

Omdat ik nog wat vragen had meerdere keren gebeld en zeer kundig en vriendelijk geholpen, kreeg ook nog wat goede tips omdat een AED in eigen bezit voor mij nieuw is.
Ik zou zeggen, twijfel je aan Fivaro, bel even.
Bedankt Pepijn.

14. januar 2025

Ha Niels,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren. Met deze review én die op het andere platform heb je in totaal € 6,00 euro opgehaald voor Stichting Hartekind!

Hopelijk spreken we elkaar snel weer.

Makkelijk te bestellen snelle levering…

Makkelijk te bestellen snelle levering en leveren wat ze aanbieden.

8. juli 2024

Dag Henny,

Bedankt voor uw positieve review. Daar doen we het uiteindelijk voor. Zodra het van toepassing is helpen we u, en/of uw cursusorganisatie, wederom graag verder met uw opdracht. Zoals het hoort!

Hartelijke groet,
Fivaro