Har endnu ikke modtaget varen jeg bestilte og der er ni gået over en uge og intet hørt fra dem. Normalt sender webshops samme dag eller dagen efter, men ikke her.

Var længe om at få varerne, men de kom. Syntes de skulle få styr på deres web-shop modul, så man kan få en levering adresse indtastet, samt at den information som kunden får, er enslydende. Fik aldri... Se mere

Syntes det er nogen fine øreringe - dog syntes jeg det er øv at øreringene ikke bliver pakket i en lille fin smykke kasse, istedet får man dem bare i et stykke lyserødt papir. Så øreringene var helt v... Se mere

Jeg har kun haft gode oplevelser med Ficha Jewelry! Smukke smykker til virkelig gode priser, og mine pakker er kommet lynhurtigt hver gang! Pakkerne er pakket meget forsvarligt ind og der er følger p... Se mere

1. Smykkedesigner

Vi er to unge kvinder, med erfaring inden for smykke verden, som sammen har overtaget Ficha Jewelry i november 2023 for at designe de smukkeste håndlavet smykker til dig. Vores hovedfokus er at udvikle nikkelfrie smykker til en overkommelig pris. Alle vores smykker er designet og produceret af os, og derfor er alle smykkerne håndlavede og helt unikke i sig selv. De håndlavede smykker findes både på webshoppen og rundt i Danmark hos de skønneste forhandlere.

3,0

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Flotte smykker. God og hurtig service. Skulle købe en gave til min kæreste og fik rigtig god vejledning.

21. maj 2022

Hej Kristian,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du fik den rette vejledning til at købe smykker til din kæreste - vi håber, hun blev rigtig glad for dem!☺️

Kan anbefales

Super fine smykker til god kvalitet - også god kundeservice

20. maj 2022

Hej Sofie,

Dejligt du er glad for smykkerne, kvaliteten og vores kundeservice - det sætter vi pris på!🌸

5 stjerner herfra

Pakkerne er pakket meget forsvarligt ind og der er følger pasnings-guides med, så man kan have glæde af sine smykker i lang tid :-D

20. maj 2022

Hej Nanna,

Vi er så glade for at høre, at du har handlet hos os flere gange, og har været tilfreds hver gang! Tak for din fine anmeldelse🌟

Pæne smykker

1. maj 2022

Hej Lærke,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine smykker☺️

Stor anbefaling

Jeg har købt fra Ficha Jewelry flere gange, og alle har været positive.
Jeg vil kun anbefale deres smykker.
Gode priser og god kvalitet.

10/10 service.

25. april 2022

Hej Henriette,

Skønt at du har handlet ved os flere gange - det er vi så glade for at høre! Tusind tak for din søde anmeldelse🌟

Fie og Charlotte // Ficha Jewelry

meget fin hjemmeside og meget god…

meget fin hjemmeside og meget god telefonisk service.

20. april 2022

Hej Carsten,

Tak for dine søde ord om vores hjemmeside! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores telefoniske kundeservice🌸

Effektivt og nærværende!

Hurtig levering! Meget personlig betjening!
Mega god oplevelse!!!!

10. april 2022

Hej Charlotte,

Dejligt, at du har oplevet en personlig betjening - det bestræber vi os nemlig på! Tusind tak for din søde anmeldelse😍

Tiptop

Søde, hjælpsomme og hurtige - kan kun anbefales varmt.

7. april 2022

Hej Lise,

Tak for din anmeldelse - og dine rigtig søde ord! Det sætter vi pris på☺️

Vanvittig flot halskæde

Vanvittig flot halskæde. God service ift forsendelse og indpakning.

4. april 2022

Hej Mette,

Vi er glade for at høre, at du både har været tilfreds med smykket, forsendelsen og indpakningen! Tak for din anmeldelse🌟

Fie og Charlotte // Ficha Jewelry

Pæne smykker og god service

Fandt et virkelig fint sæt smykker med halskæde og armbånd på deres hjemmeside, som gave til min kæreste. Smykkerne kom super fint pakket ind et par dage efter bestillingen. Vil helt sikkert anbefale andre at handle ved dem!

Hej Simon,

Skønt du fandt smykker til din kæreste på vores hjemmeside! Det er vi glade for at høre - tak for din flotte anmeldelse⭐️

Fie og Charlotte // Ficha Jewelry

God kvalitet, hurtig levering, kan anbefales!

Jeg købte en gave til min søster, den kom så hurtigt! Kan helt klart anbefales!

Hej Sigurd,

Dejligt, at du kunne finde en gave til din søster hos os - vi håber, at hun blev glad for den!😍

Fie og Charlotte // Ficha Jewelry

De fineste og smukke smykker til god…

De fineste og smukke smykker til god pris. Mega fin indpakning ved køb på hjemmesiden og super god SMS service ved afhentning i Aalborg.
Handler helt sikkert der igen og igen 🤩.
Kan give min allerbedste anbefaling.

Hej Tina,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Dejligt du har været tilfreds med smykkerne, indpakning og service. Det er vi så glade for at høre💫

Super lækre smykker

Super lækre smykker - og hurtig levering

16. februar 2022

Hej Tanja,

Tak for din søde anmeldelse - det sætter vi pris på!🌸

Kun gode anbefalinger!!

Super fine smykker, gode priser, lækker service og hurtig levering!

15. februar 2022

Hej Stine,

Vi er glade for, at din oplevelse hos os har været god - tak for de søde ord!☺️

Super flotte produkter

Super flotte produkter - god leveringstid. Fine priser. Jeg kommer helt klart retur

4. februar 2022

Hej Morten,

Hvor er det skønt at høre! Tusind tak for din anmeldelse🌟

Har mange smykker fra Ficha

Har mange smykker fra Ficha, og de er meget unikke og flotte. De svarer meget hurtigt og hurtig levering. Kan varmt anbefale dem.

22. januar 2022

Hej Majbrit,

Vi er så glade for at høre, at du har flere smykker fra os! Tak for din fine anmeldelse🤎

Virkelig godt

19. januar 2022

Hej Elisabeth,

Tak for din anmeldelse af os - vi er glade for, at din oplevelse har været god💫