Har endnu ikke modtaget varen jeg bestilte og der er ni gået over en uge og intet hørt fra dem. Normalt sender webshops samme dag eller dagen efter, men ikke her.
Var længe om at få varerne, men de kom. Syntes de skulle få styr på deres web-shop modul, så man kan få en levering adresse indtastet, samt at den information som kunden får, er enslydende. Fik aldri... Se mere
Syntes det er nogen fine øreringe - dog syntes jeg det er øv at øreringene ikke bliver pakket i en lille fin smykke kasse, istedet får man dem bare i et stykke lyserødt papir. Så øreringene var helt v... Se mere
Jeg har kun haft gode oplevelser med Ficha Jewelry! Smukke smykker til virkelig gode priser, og mine pakker er kommet lynhurtigt hver gang! Pakkerne er pakket meget forsvarligt ind og der er følger p... Se mere
Vi er to unge kvinder, med erfaring inden for smykke verden, som sammen har overtaget Ficha Jewelry i november 2023 for at designe de smukkeste håndlavet smykker til dig. Vores hovedfokus er at udvikle nikkelfrie smykker til en overkommelig pris. Alle vores smykker er designet og produceret af os, og derfor er alle smykkerne håndlavede og helt unikke i sig selv. De håndlavede smykker findes både på webshoppen og rundt i Danmark hos de skønneste forhandlere.
Østerbro 61 , 9000, Aalborg, Danmark
- Ficha-jewelry@outlook.dk
- fichajewelry.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Flotte smykker. God og hurtig service. Skulle købe en gave til min kæreste og fik rigtig god vejledning.

Kan anbefales
Super fine smykker til god kvalitet - også god kundeservice

5 stjerner herfra
Pakkerne er pakket meget forsvarligt ind og der er følger pasnings-guides med, så man kan have glæde af sine smykker i lang tid :-D

Stor anbefaling
Jeg har købt fra Ficha Jewelry flere gange, og alle har været positive.
Jeg vil kun anbefale deres smykker.
Gode priser og god kvalitet.
10/10 service.

Besvarelse fra Ficha Jewelry
meget fin hjemmeside og meget god…
meget fin hjemmeside og meget god telefonisk service.

Effektivt og nærværende!
Hurtig levering! Meget personlig betjening!
Mega god oplevelse!!!!

Vanvittig flot halskæde
Vanvittig flot halskæde. God service ift forsendelse og indpakning.

Besvarelse fra Ficha Jewelry
Pæne smykker og god service
Fandt et virkelig fint sæt smykker med halskæde og armbånd på deres hjemmeside, som gave til min kæreste. Smykkerne kom super fint pakket ind et par dage efter bestillingen. Vil helt sikkert anbefale andre at handle ved dem!

Besvarelse fra Ficha Jewelry
God kvalitet, hurtig levering, kan anbefales!
Jeg købte en gave til min søster, den kom så hurtigt! Kan helt klart anbefales!

Besvarelse fra Ficha Jewelry
De fineste og smukke smykker til god…
De fineste og smukke smykker til god pris. Mega fin indpakning ved køb på hjemmesiden og super god SMS service ved afhentning i Aalborg.
Handler helt sikkert der igen og igen 🤩.
Kan give min allerbedste anbefaling.

Kun gode anbefalinger!!
Super fine smykker, gode priser, lækker service og hurtig levering!

Super flotte produkter
Super flotte produkter - god leveringstid. Fine priser. Jeg kommer helt klart retur

Har mange smykker fra Ficha
Har mange smykker fra Ficha, og de er meget unikke og flotte. De svarer meget hurtigt og hurtig levering. Kan varmt anbefale dem.