Har endnu ikke modtaget varen jeg bestilte og der er ni gået over en uge og intet hørt fra dem. Normalt sender webshops samme dag eller dagen efter, men ikke her.
Var længe om at få varerne, men de kom. Syntes de skulle få styr på deres web-shop modul, så man kan få en levering adresse indtastet, samt at den information som kunden får, er enslydende. Fik aldri... Se mere
Syntes det er nogen fine øreringe - dog syntes jeg det er øv at øreringene ikke bliver pakket i en lille fin smykke kasse, istedet får man dem bare i et stykke lyserødt papir. Så øreringene var helt v... Se mere
Jeg har kun haft gode oplevelser med Ficha Jewelry! Smukke smykker til virkelig gode priser, og mine pakker er kommet lynhurtigt hver gang! Pakkerne er pakket meget forsvarligt ind og der er følger p... Se mere
Vi er to unge kvinder, med erfaring inden for smykke verden, som sammen har overtaget Ficha Jewelry i november 2023 for at designe de smukkeste håndlavet smykker til dig. Vores hovedfokus er at udvikle nikkelfrie smykker til en overkommelig pris. Alle vores smykker er designet og produceret af os, og derfor er alle smykkerne håndlavede og helt unikke i sig selv. De håndlavede smykker findes både på webshoppen og rundt i Danmark hos de skønneste forhandlere.
Østerbro 61 , 9000, Aalborg, Danmark
- Ficha-jewelry@outlook.dk
- fichajewelry.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser

Trustworthy!!!
Mega pæne smykker! Fik min smykker i god behold og til den dato de havde lovede:) så vil helt klart anbefale Ficha jewelry!

Besvarelse fra Ficha Jewelry
Vildt flotte smykker og god kvalitet
Vildt flotte smykker og god kvalitet! Bestilling blev sendt afsted nærmest med det samme.

Besvarelse fra Ficha Jewelry
Har fået derfra flere gange
Har fået derfra flere gange, og det er altid super flotte smykker. Virkelig god kvalitet til en god pris. Kan varmt anbefales!!

Besvarelse fra Ficha Jewelry
Jeg har bestilt et par Moana øreringe…
Jeg har bestilt et par Moana øreringe som en fødelsdagsgave til min bedste veninde, og hun blev så glad for dem!! Ficha har nogle af de flotteste smykker jeg har set, derfor har jeg selv fået en Ella ring og har flere smykker på ønskelisten.

Besvarelse fra Ficha Jewelry
God service, ekstrem flotte smykker i god kvalitet, som jeg bruger hver dag.

Hurtig afsendelse
Butikken havde afsendt pakken rigtigt hurtigt, men på grund af fejl ved fragtfirmaet kom desværre ikke frem til den fødselsdag den skulle bruges som gave til. Butikken har nu sendt en ny pakke, og jeg håber fragtfirmaets service nu kan leve op til webbutikkens.

God service !
Fin handel☺️
God service, hjælp og gavmildhed
Jeg var i tvivl om min ring størrelse, og pga graviditet og varmt vejr var det svært at måle min egentlige omkreds på fingeren. Jeg sendte mål af en gammel ring til Ficha og de var simpelthen så gavmilde at lave mig en ekstra ring, som jeg kan passe i graviditeten, og samtidig en ring jeg kan passe når mine hænder igen er “normale”. Helt overvældende service synes jeg! Jeg glæder mig helt vildt til at få smykkerne.
Nemt at bestille smykkerne
Nemt at bestille smykkerne, hurtig levering og fik den fineste hilsen med;)
Lækkre smykker og søde indhavere
Jeg bestilte et par af deres Luna øreringe, hvor jeg valgte afhentning. Kunne hente dem allerede dagen efter, og øreringene er SÅ flotte, klart en favorit i smykkeskrinet. Så er det også bare mega fedt at de er to unge kvinder der står bag virksomheden og produktionen af smykkerne. Har allerede sat flere smykker på ønskelisten 🥰
Smukt udført arbejde.
Hurtig levering med god information undervejs.
Smykkerne lever helt op til min forventning🪷
Et sted jeg vil handle igen☀️
Bare super fedt
Bare super fedt. Mega god service. Da jeg havde glemt noget i min bestilling, de måtte jeg bestille 2 gange. De var så søde at de skrev til mig og spurgte om jeg ikke ville have det hele i 1 pakke i stedet for 2. De sparede mig at betale 2 gange fragt. Mega fedt:)

Besvarelse fra Ficha Jewelry
Bedste service jeg længe har oplevet…
Bedste service jeg længe har oplevet min pakke blev væk i posten og de sende en ny lige med det samme10/10 her fra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Ficha Jewelry
Fine smykker, god service og hurtig levering
Virkelig fin vejledning, hurtig service og flotte smykker i fin bæredygtig æske!