Annullerede min ordre efter Black Friday, da de havde “fejl” i deres system. Selvom en købsaftale er bindende ved betaling, og en webshop ikke må annullere et køb uden kompensation eller lignende vare... Se mere

Rigtig god oplevelse og fed webshop. Har handlet hos Ayla flere gange. Tingene bliver pakket rigtig hurtigt, også selvom der bestilles sent om aften/natten eller op til weekend. Så bliver det pakket h... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Smykkeforretning

Vi er en dansk webshop, som udelukkende forhandler i Danmark med danske brands. Vi sælger tøj og accessories til kvinder. 🩷 Det betyder alt for os, at have kunden i centrum, og vi har et inderligt ønske om at give jer den bedst mulige service, når I handler hos os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis I står tilbage med spørgsmål.

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Meget skuffet over produkt og service

Jeg er desværre ikke tilfreds med mit køb fra Ayla. Stoffet levede slet ikke op til forventningerne – kvaliteten virker dårlig, og det føles ikke som et produkt i den prisklasse. Jeg har endda været indlagt med mit barn i 7 måneder, så jeg har haft meget lidt overskud, men trods henvendelser har der absolut ikke været nogen hjælp eller forståelse at hente.

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. For ringe service og intet at komme efter.

23. oktober 2025

Hej Mia,
Tak for din anmeldelse.☺️
Som vi har forklaret i vores mailkorrespondance, så er der flere faktorer, som spiller ind. For det første, så er din ordre fra 14. September 2023. På dette tidspunkt havde AYLA andre ejere og da vi nye ejere har nyt CVR nummer, så er reklamationer egentlig ikke noget, som vi lovgivningsmæssigt SKAL tage imod. Vi gør dog alligevel vores bedste, for at imødekomme vores kunder og finde en løsning, hvis ordren er under 2 år gammel og går ind under den danske lovgivning omkring reklamationsret.
Det er som nævnt desværre ikke muligt, at hjælpe dig i dette tilfælde. Ordren er over 2 år gammel. Vi forhandler ikke det brand, som blusen er fra. Derudover er blusen lavet af bomuld og det kan blive en smule stift efter vask, hvis ikke man fx bruger skyllemiddel. For derefter at nævne at blusen har kostet dig 152,96kr.

Jeg er selvfølgelig meget ked af at høre om din triste situation og havde varen været fra et brand, som vi forhandler - Så havde jeg gerne taget en snak med firmaet. Dog som tidligere nævnt, så er der flere faktorer som spiller ind og vi kan derfor desværre ikke imødekomme dit ønske.

Vi beklager meget og vi håber at du får en dejlig dag.☺️❤️

Handler her gerne igen.

De havde den ring jeg søgte.
Fik den hurtigt leveret. Kan varmt anbefale at handle her.

1. juli 2025

Hej Heidi,
Tusinde tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse 🤍
Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse - Vi glæder os til at pakke din eventuelle næste ordre. 💫
God dag til dig!
Annsofie // AYLA

Super fine øreringe jeg modtog

Super fine øreringe jeg modtog. Hurtig levering

17. marts 2025

Besvarelse fra Ayla

Hej Anita. Tusinde tak for at tage dig tid, til at give os en anmeldelse på Trustpilot. Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse, og at du er glad for øreringene 🩷
Annsofie // AYLA

God oplevelse at handle hos Ayla

God oplevelse at handle hos Ayla. Det er nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering😊

10. marts 2025

Hej Sarah🤍
Tusinde tak for at tage dig tid, til at give os en anmeldelse. Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse med os. Rigtig god dag til dig!

Annsofie // AYLA

God service, hurtig svar på spørgsmål, flotte varer.

29. november 2024

Besvarelse fra Ayla

Hej Jeanette. Tusinde tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Det er meget værdsat! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.🤍

Gode produkter

29. november 2024

Hej Nadine <3
Tusinde tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Må du få den skønneste dag. :)

God og hurtig service 😃

God og hurtig service 😃
5 stjerner herfra ⭐️

28. november 2024

Hej Eva <3
Tusinde tak for at tage dig tid, til at give os en anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Rigtig god dag til dig! :)
Annsofie // AYLA

God service og hurtig levering

Super hurtig levering og god service!

11. september 2024

Besvarelse fra Ayla

Hej Amalie. Tusinde tak for at tage dig tid til, at give os en anmeldelse på Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Kram fra Team AYLA❤️

Lækre varer og super service

Lækre varer og super service

3. september 2024

Besvarelse fra Ayla

Hej Bodil. Tusinde tak for at tage dig tid til, at give os en anmeldelse på Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Kram fra Team AYLA❤️

Hurtig levering og super betjening.

Hurtig levering og super betjening.
Ikke sidste gang jeg handler der.
Mvh Lya J.

1. september 2024

Besvarelse fra Ayla

Hej Lya. Tusinde tak for at tage dig tid til, at give os en anmeldelse på Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Kram fra Team AYLA❤️

Lækker tøj og hurtig levering

Lækker tøj og hurtig levering! Vil klart handle der igen ❤️

3. september 2024

Besvarelse fra Ayla

Hej Caroline. Tusinde tak for at tage dig tid til, at give os en anmeldelse på Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Kram fra Team AYLA❤️

Tøjet blevet leveret 24 timer efter jeg bestilte det. Fik det jeg havde bestilt og er rigtig tilfreds med tøjet også.

10. april 2024

Besvarelse fra Ayla

Hej. Tusinde tak for at tage dig tid til, at give os en anmeldelse på Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Kram fra Team AYLA❤️

Sender med vilje forkert vare uden at have aftalt det og umulige at få fat på

De har med vilje sendt mig den forkerte størrelse, da de ikke havde den rigtige pga en lagerfejl på hjemmesiden ved bestilling og nu hvor jeg ønsker at returnere varen svarer de ikke hverken på mail eller telefon.

Opdatering:
Efter denne anmeldelse har jeg fået mine penge retur.

2. april 2024

Hej Nynne,
Jeg beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med AYLA.
AYLA har pr. 1/8-24 fået nye ejere og vi bestræber os på god service, samt hurtig levering. :)
Vi håber at du kunne have mod på at give os en chance igen, hvis du en dag skulle falde over noget du finder interessant på shoppen. <3

Bestilte varer kom hurtigt

Bestilte varer kom hurtigt - alt var fint og jeg kunne godt finde på at bestille der igen :)

2. april 2024

Hej Malene,
Tusinde tak for at tage dig tid, til at give os en anmeldelse! <3
Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse. Vi vil glæde os til at pakke dine eventuelle ordrer i fremtiden. Rigtig god dag til dig!

Dårlig service

Jeg bestilte en vare som var på lager til afhentning. Jeg har stadig ikke hørt noget om afhentning her 6 dage efter. Virkelig dårlig og langsom service. Og de har meget lang svartid på mail.

13. marts 2024

Hej Laura,
Jeg beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med langsom service.
Nu efter ejerskifte bestræber vi os på, at få pakkerne afsendt indenfor 24 timer. :)
Vi håber at du kunne have mod på at shoppe hos os igen, hvis du en dag skulle finde nogle varer, som falder dig i god smag. Vi vil gøre vores allerbedste for at give kunden en god oplevelse.

Super oplevelse igen!

Jeg lagde en bestilling den 27/02, hvor de havde forårs udsalg med super gode besparelser. Fik besked den 29/02 om at min pakke var klar til afhentning i pakkeshop. God service og hurtig forsendelse. Jeg har handlet her før, og vil bestemt handler her igen, også uden for udsalg. Fantastisk at det kan gå så hurtigt og at der bare er styr på tingene hver gang.

29. februar 2024

Hej Maria Louise,
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at sende en anmeldelse vores vej. :)

Super tilfreds.

4. december 2023

Hej Bitten

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb hos os 💕

Super tilfreds

1. december 2023

Hej Susanne

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på og vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb hos os 💕

AYLA/Camilla

Super søde og lækker kvalitet

Rigtig fin kundeservice - der var desværre en lagerfejl, så jeg havde bestilt en kjole i brun, men den var ikke på lager i den størrelse. De sendte mig hurtigt en beklagende mail, og tilbød samme kjole i anden str, eller samme str men anden farve. Derefter blev pakken sendt super hurtigt, og var hos mig næste dag.
Virkelig flinke mennesker!
Jeg er normalt str. 44/46 i bukser, men valgte at satse på deres PU bukser i str XL - passer perfekt! kommer helt sikkert til at handle der igen :)

28. november 2023

Hej Melanie

Tusinde tak for de søde ord og den super flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi sammen kunne finde den bedste løsning for dig 💕

Vi glæder os til at 'se' dig på shoppen igen 😍