Het was een geweldig zaak ( 5 sterren wat mij betreft, ze hadden de complete mi piace collectie). Maar ze zijn zonder duidelijk bericht opeens van de aardbodem verdwenen. In het voorjaar was er grote... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een ontzettend klantvriendelijk bedrijf met ook nog eens hele mooie kleding!! Een retourprobleem, veroorzaakt door mij zelf, keurig en uiterst klantvriendelijk opgelost! Kunnen veel bedrijven een... Se mere
Prachtige kleding van merk Mi Piace. Makkelijke, overzichtelijke site, altijd laatste nieuwe items. Heel vaak hele leuke kortingsacties en de items worden super snel geleverd. Bestel hier al een... Se mere
Nadat ik jullie was tegen gekomen op internet was ik nieuwsgierig geworden. Zeker ook omdat jullie vlotte kleding in grote maten verkopen. Op terugweg van ons vakantie op vlieland besloten we langs... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Fashion to Fashion is dé travelstof kledingwinkel voor dames in Nederland. Iedere week voegen wij nieuwe travelkleding toe aan de collectie, zo heb jij altijd de nieuwste mode! Ontdek onze travelbroeken, travelstof jurkjes, travelstof blouses en meer!
Kontaktoplysninger
Marsdiepstraat 359, 1784 AG, Den Helder, Holland
- 0223 750 268
- info@fashiontofashion.nl
- fashiontofashion.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Waar zijn jullie gebleven
Waar zijn jullie gebleven? Duurt wel heel lang voor een zgn. verbouwing….
Bestaat niet meer lijkt het
Maar ze zijn zonder duidelijk bericht opeens van de aardbodem verdwenen. In het voorjaar was er grote uitverkoop "vanwege verbouwing". Maar plotseling opent de website niet meer en krijg je een zwart scherm en ze reageren niet meer op mail.
Aanrader!
Ik heb meerdere tops en jurken van Fashion to Fashion in travelstof en draag ze met veel plezier, thuis en op reis. De kwaliteit is erg goed.
Heel veel mooie kleding met goede…
Heel veel mooie kleding met goede aanbiedingen, fijne klantenservice en makkelijk retourneren.
Helaas niet meer te vinden...
Op de website stond een tijd dat deze eind juni 2025 weer online zou zijn, maar helaas... alleen maar een zwarte pagina.
Erg jammer!!
Ik was altijd erg tevreden tot nu
Ik was altijd erg tevreden tot nu. De laatste bestelling gedaan in mei. Hiervan wil ik een item retournerneren, maar de website is uit de lucht. Op andere manieren (mail,telefonisch) niet te bereiken.
Top webshop.
Fijne webshop met super service en het mooie merk Mia Piace waar je heel blij van wordt!!!
Had een klein probleempje met een artikel maar dit is heel goed opgelost door Richard dus dat was top!!!
First thing to be known is by knowing …
First thing to be known is by knowing the Company weakness and again mobilising about good fashions you have,and displaying
Superfijne ervaring
Wat een fijn bedrijf. Na een belletje over een retour en het daarbij ‘zoek geraakt’ zijn van één van mijn retourartikelen, kreeg ik zonder ‘gedoe’, de volgende dag al mijn geld alsnog terug. Dit vind ik oprecht fantastische service. Mijn dank hiervoor👍🏻
Zeer keurig antwoord op mijn emails…
Zeer keurig antwoord op mijn emails m.b.t. maatadvies. Korte lijn en telefonisch top bereikbaar. Snelle en correcte levering, zelfs naar een afhaalpunt. Kortom TOP FASHION2FASHION. GA ZO DOOR
Bestelling gedaan op 16 april
Bestelling gedaan op 16 april. Op 24 april nog niets binnen. Gemaild hoe met bestelling staat. Shirt is er niet meer. Maar wel betaald. Gevraagd om hele bestelling te annuleren. Nu toch 1 shirt binnen vandaag. En nog geen geld terug van ander shirt. Erg jammer.
Ik ben zeer verbaasd dat er mensen zijn…
Ik ben zeer verbaasd dat er mensen zijn die een slechte review schrijven. Ik ben al enige jaren klant bij fashion to fashion en super tevreden. Wanneer een artikel niet leverbaar is wordt alles op alles gezet om het alsnog te leveren. Omruilen voor een andere maat is goed geregeld bij f2f. Wel weet ik dat er nog een bedrijf in de buurt zit die oa mi piace verkopen en dit bedrijf is zelden bereikbaar en verwerkt haar retouren zeer slecht. Wellicht dat mensen deze bedrijven door elkaar halen. Ik heb er ook per ongeluk een keer iets besteld. Voor mij is F2F echt mijn nummer 1
En van mij een extra schouderklopje voor Richard!!
Top service!
Ik ben al jaren klant bij jullie. Erg tevreden. Ik wil nu even een compliment maken voor Richard die me hielp aan de telefoon. Een artikel viel te groot uit en ik wilde omruilen. Maar ik had het van het weekend nodig en dat zou niet lukken. Richard heeft me geholpen en gezorgd dat kledingstuk ingepakt werd en snel verzonden. Ik heb het net binnen en kan het morgen aan. Nogmaals bedankt Richard👍🏻
Gr Anneke S.
Prachtige kleding van merk Mi Piace.
Prachtige kleding van merk Mi Piace.
Makkelijke, overzichtelijke site, altijd laatste nieuwe items.
Heel vaak hele leuke kortingsacties en de items worden super snel geleverd. Bestel hier al een aantal jaar omdat de winkel niet echt in mijn buurt is. De maat als je die eenmaal weet, zit altijd goed. Klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam in advies geven over de kleding. In al de jaren maar 1x wat terug gestuurd omdat ik het niet bij vond staan, geen probleem snel mijn geld retour gestort gekregen. Kortom TOP WINKEL!
Reina
Geweldig dit bedrijf
Vandaag mijn bestelling ontvangen , perfect alles in orde , snelle levering , en netjes ingepakt ! Net nog een bestelling gedaan uit de sale ! Super blij mee !
snelle levering en afgeleverd met een…
snelle levering en afgeleverd met een wasvoorschrift erbij Heel erg handig! Heel tevreden!
Service
Nadat een artikel toch niet meer op voorraad bleek te zijn, een goed contact gehad met de klantenservice.
Zij kwamen met een goed alternatief
Dit bedrijf verleent goede service
Super kwaliteit producten
Super kwaliteit producten. Altijd behulpzaam als iets niet goed is of wilt ruilen. Mi piaci mijn favoriete merk!!
Vreselijk!
Na veel moeite en contact via mail, want telefonisch zijn ze niet bereikbaar voor klachten, eindelijk mijn jas van 140,- kunnen retourneren. Al snel nadat ik de jas gekocht had lieten er op meerdere plekken naden los. Fashion Stoopen kon hier niks mee want zij zeiden de jas zonder losse naden verstuurd te hebben. Gelukkig zal Bol.com er tussen, dankzij hen is er na ruim een maand een oplossing gevonden. Zonder Bol.com was dit nooit gelukt.
Het is erg jammer dat ze niet op…
Het is erg jammer dat ze niet op mailtjes reageren. Zet er dan alleen een telefoonnummer bij. Leveringen vind ik erg traag.
Ik hebt een keer want besteld en via…
Ik hebt een keer want besteld en via achterafbetaling via klarma misschien twee keer en niets meer gehoord ,straks moet ik twee keer betalen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.