Het was een geweldig zaak ( 5 sterren wat mij betreft, ze hadden de complete mi piace collectie). Maar ze zijn zonder duidelijk bericht opeens van de aardbodem verdwenen. In het voorjaar was er grote... Se mere
Wat een ontzettend klantvriendelijk bedrijf met ook nog eens hele mooie kleding!! Een retourprobleem, veroorzaakt door mij zelf, keurig en uiterst klantvriendelijk opgelost! Kunnen veel bedrijven een... Se mere
Prachtige kleding van merk Mi Piace. Makkelijke, overzichtelijke site, altijd laatste nieuwe items. Heel vaak hele leuke kortingsacties en de items worden super snel geleverd. Bestel hier al een... Se mere
Nadat ik jullie was tegen gekomen op internet was ik nieuwsgierig geworden. Zeker ook omdat jullie vlotte kleding in grote maten verkopen. Op terugweg van ons vakantie op vlieland besloten we langs... Se mere
Fashion to Fashion is dé travelstof kledingwinkel voor dames in Nederland. Iedere week voegen wij nieuwe travelkleding toe aan de collectie, zo heb jij altijd de nieuwste mode! Ontdek onze travelbroeken, travelstof jurkjes, travelstof blouses en meer!
Marsdiepstraat 359, 1784 AG, Den Helder, Holland
- 0223 750 268
- info@fashiontofashion.nl
- fashiontofashion.nl
Snelle levering, heel tevreden.
Snelle levering. 1 kledingstuk geretourneerd en heel snelle terugbetaling. Top!
goede service
goede service, bij retour goederen omdat adres niet juist was, goed en snel gehandeld en alsnog naar juiste adres verzonden, zonder bijkomende kosten, super.
Netjes opgelost
Na wat onenigheid over mijn gespaarde punten vandaag een telefoontje van een vriendelijke medewerker gekregen. Excuses, uitleg en het probleem is opgelost. Heel netjes.

Besvarelse fra Fashion to Fashion
Snelle levering
snelle levering,niet goed geld terug!!!!
Hele fijne winkel
Hele fijne winkel
Helaas wat retour moeten doen omdat ik het op het plaatje leuker vond dan op mijn lijf
Direct mijn geld terug gekregen
Leuke kleding
Leuke kleding, met leuke prijzen.
Je besteld en morgen al in huis.
Echt top !
Uitstekende webshop
Bestellingen worden vlot geleverd.
Ik ben zeer content met de bestelde artikelen.
Een echte aanrader, deze webshop.
Zeer goede service en kwaliteit!
Zeer goede service en kwaliteit!
Altijd zeer goede ervaringen met Fashion to Fashion. Servicegerichte webshop.
Nadat ik jullie was tegen gekomen op…
Nadat ik jullie was tegen gekomen op internet was ik nieuwsgierig geworden.
Zeker ook omdat jullie vlotte kleding in grote maten verkopen.
Op terugweg van ons vakantie op vlieland besloten we langs te gaan bij de winkel maar helaas was deze gesloten. Maar na een kijkje in de etalage van de winkel was mijn nieuwsgierigheid nog groter geworden! Bij thuiskomst gelijk wat items besteld. Een hele snelle levering!!! En wat ben ik blij met mijn aankopen. Ook de retour was snel en zonder problemen in orde gebracht.
Wel jammer dat er tich verschillende dessins zijn maar dat alles hetzelfde model heeft.
Zeer goede en snelle levering
Zeer goede en snelle levering! Prijs kwaliteit verhouding is top. Vriendelijk personeel!
mijn favoriete webwinkel alles netjes…
mijn favoriete webwinkel alles netjes op tijd hele mooie kleding eenmaal iets retour gestuurd en na twee dagen geld terug op de rekening,ik ben heel blij dat ik deze webwinkel heb ontdekt en zal in de toekomst nog vaak hier iets bestellen
Matig- redelijk
Zeer slecht, oplichters! Niet bestellen. Twee artikelen besteld, slechts 1 geleverd. De schuld wordt nu bij de bezorger gelegd terwijl de verpakking onbeschadigd is en ze bij Fashion to Fashion maar 1 exemplaar ipv 2 stuks in de bestelenveloppe hebben gedaan. Gebeld, maar hier is de klant duidelijk geen koning en is het helaas pindakaas en kunnen wij fluiten naar ons geld. Verwijzen ons naar TNT of die er wat aan kunnen doen dat zij zelf fout uitgeleverd hebben.*update net contact en ze gaan het oplossen. Ze Hebben ook door dat ze een klant niet voor leugenaar uit moeten maken.