Se, hvad kunderne siger
Gewoon Top! Ik shop heel graag bij strechshop. Mooie webshop, snelle service, supergoed verpakt. En uiteraard een hele leuke collectie😃 Ook de klantenservice werkt geweldig! Ik ben fan! Ik zou zeg... Se mere
Supersnelle levering, vandaag besteld word de volgende dag geleverd. Als de bestelling onverhoopt tegenvalt, is het retourproces net zo snel en efficiënt. Minpuntje is wel dat retourneren kosten met... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Laat je inspireren door een uitgebreide collectie damesmode, van elegante basics tot de nieuwste fashiontrends. Bij Stretchshop.nl vind je altijd een look die bij je past! Geniet van klantgerichte service en een continu vernieuwd assortiment. Shop jouw favoriete items online en ervaar snelle levering en topservice.
Kontaktoplysninger
Eijkenweg 14, 4451HV, Heinkenszand, Holland
- 0615194394
- info@stretchshop.nl
- www.stretchshop.nl
Har besvaret 58 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne producten van travelstof
Fijne producten van travelstof. En regelmatig mooie acties of sale. Genoeg keuze. Wat mogelijk nog verbeterd kan worden, is het aanvullen van de "verkochte" maten. Het is al fijn, dat ze hier ook grotere maten verkopen van bijv. het merk Mi Piace. Maar je moet er snel bij zijn als je bijv. maat 46 hebt. Zou fijn zijn, als producten bij snelle verkoop, tijdelijk uitverkocht zouden zijn maar wel opnieuw in het assortiment komen. Er is gelukkig veel keuze, dus het is klagen met gezonde benen.
Snelle verzending
Snelle verzending, achteraf betalen en groot assortiment
Altijd de leukste en nieuwste…
Altijd de leukste en nieuwste collecties van modemerken. Zelfs nog eerder dan bij de merken zelf. Door het diverse aanbod leer ik nieuwe merken kennen
Een echte aanrader!
Ik was op zoek naar een travelstof outfit en ze een ruime keuze bij de Stretchshop! Super snel geleverd en ook omruilen verliep prima!
Snelle levering en goed product
Snelle levering en goed product
Correcte en snelle afhandeling van retourzending.
Gewoon Top !
Ook de klantenservice werkt geweldig!
Ik ben fan! Ik zou zeggen niet twijfelen.
Helemaal ok
Helemaal ok
Geen problemen om terug te sturen
Product is zoals beschreven.
Product is zoals beschreven.
Goed verpakt.
Snel geleverd
Ben altijd tevreden over jullie
Ben altijd tevreden over jullie. Dinsdag een jasje teruggestuurd omdat de maat niet goed was en woensdag ontving ik al een nieuw. Soms komen de afbeeldingen van de artikelen niet overeen met de werkelijke artikelen. Voorbeeld: leken bruine knoopjes en toen ik het uitpakte waren het goudkleurige knoopjes. Maar verder zeer tevreden.
Super kwaliteit
Prima keuze en snelle levering
Prima keuze en snelle levering. Klantenservice reageert op vragen😃
Goede en snelle service
Goede en snelle service, mooie kleding. Goede communicatie.

Besvarelse fra stretchshop.nl
Altijd een ruim aanbod in maten
Altijd een ruime keuze, ook in wat grotere maten. Hierin vind ik ze heel sterk. Top 💪🏻

Altijd doen
De service is goed en de kleding blijft goed. Al met al goed

Heel tevreden
Goede keuze van collecties
Regelmatig een korting wat mooi meegenomen is
Correcte service

Besvarelse fra stretchshop.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.