Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestellingen worden snel verzonden. Één keer duurde het langer, mail gestuurd kreeg dezelfde dag nog een reactie terug. Bleek dat het bestelde item uitverkocht was, dag na de mail werd het alsnog ve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne webshop. Tot nu toe nog niets retour hoeven te sturen omdat de maten gewoon prima zijn. De travelstof kleding is echt geweldig. Fijn ook dat behalve de hele kleine maten ook de grotere maten b... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Update: n.a.v. mijn review heeft de klantenservice contact met me opgenomen. Ze vergoeden het retourlabel, ik krijg een sjaaltje opgestuurd en 10% korting op mijn volgende aankoop. Jammer hoe het... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dametøjsbutik
  2. Tøjbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Tøjbutik med store størrelser
  5. Arbejdstøjbutik

Skrevet af virksomheden

Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 85 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Matig tevreden door geen reactie

Bij dit bedrijf terecht gekomen doordat ik iets van Mi Piace wilde bestellen. Daarna ook nog iets uit de sale besteld. Ik vind de beelden op de site niet heel duidelijk, en niet bij alle artikelen zijn foto's getoond hoe het gedragen wordt, waardoor ik geen goede keuze kan maken. Qua maat lag ik er dan ook naast en het sale artikel moest retour. Omdat ik vast nog wel eens wat wilde bestellen heb ik gekozen voor een tegoed. Het duurde dagen voordat ik reactie kreeg op de vraag wanneer ik dat tegoed kreeg, en het tegoed zelf duurde weken waardoor ik niet opnieuw kon bestellen. Weer een broek besteld, weer retour qua maatvoering en lengte. Toen kwam er een kortingsronde, ik weer iets besteld. Je kunt niet een tegoed en een korting in 1 bestelling zetten, dus volle pond betaald en gemaild hoe ik de korting kon krijgen. Geen antwoord. Dat artikel kon ook weer retour. Geen mail van bevestiging, geen antwoord op tegoed. Nu ben ik er wel klaar mee en heb geld terug gevraagd. Hierdoor veel geld weg gespeeld voor mijn gevoel en niet tevreden. Ik bestel hier niet snel meer, want ik wacht nog steeds (!) op reactie en heb nog geen geld retour én geen kleding. Ook de belofte van snelle verzending is bij mij niet gelukt, want ik had mijn kleding steeds pas na minstens 4 dagen. Kortom, erg veel te verbeteren bij dit bedrijf.

Beste Diana,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaring. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat meerdere bestellingen, retouren en het contact met ons niet naar wens zijn verlopen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Mijn collega heeft u geprobeerd te bellen via (06) 48 68 34 73, zou u ons terug kunnen bellen voor het vinden voor een passende oplossing? Helaas zie ik geen mailwisseling van bovenstaande zaken. Wij reageren altijd binnen 24 uur op alle mails.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de ervaring die u heeft gehad. Belt u ons terug?

Lieve groet,
Hinnie van Madam Peach

Prima shop

Prima shop, overzichtelijk site met mooie artikelen. Zeer makkelijk om een bestelling te plaatsen, en krijg meteen een bevestiging van de bestelling. Binnen 3 dagen in huis 🏠 dus helemaal top. Bij het artikel staat ook hoe het valt 😊dat is heeel fijn daardoor paste de bestelde artikelen prima .. zeker voor herhaling om daar nog wat moois te bestellen, goede prijs.

Beste Klant,

Dank je wel voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je onze site overzichtelijk vindt en dat het bestellen zo makkelijk ging. Ook super dat de informatie over de pasvorm je heeft geholpen en alles goed zat!
We waarderen je vertrouwen enorm en zien je graag nog eens terug in onze shop

Fijne betrouwbare winkel

Fijne betrouwbare winkel. Snel reactie op vragen die ik via Whatsapp heb gesteld.

16. april 2026

Beste BG,

Dank je wel voor je fijne review!
Goed om te horen dat je ons als betrouwbaar ervaart en dat je snel geholpen bent via WhatsApp.
We staan altijd voor je klaar en helpen je graag weer bij een volgende bestelling

travel kleding

heb een blauwe billyblazer gekocht en heel veel gedragen al, een fijn jasje wat betreft pasvorm en stof, travel dat draagt heelijk, heb al ook verschillende broeken.

Beste Willemien,

Dank je wel voor je leuke review!
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de Billy blazer en dat je ’m al zoveel draagt! De travelstof zit inderdaad heerlijk. Super ook dat je al meerdere broeken hebt geprobeerd.
Veel draagplezier en graag tot een volgende keer!

Dinand van Madam Peach.

Top winkel

Heel klantvriendelijk, snel beantwoorden, modieus, goede acties en een goed aanbod.

Zou een echte ruime winkel nog wel heel fijn vinden, los van het kantoor.

5. april 2026

Beste mevrouw,

Dank je wel voor je mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat je onze service, collectie en acties zo waardeert. Daar doen we het voor!
We zien je graag snel weer terug
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Madam Peach is super, een fijne Webshop/winkel met mooie merken.

Madam Peach is een super webshop/winkel, heb hier al vele bestellingen geplaatst.
fijne service, ook als je ze telefonisch contact altijd even vriendelijk en mee denkend
Helaas was mijn laatse bestelling niet naar wens en heb deze van de week retour gedaan, ook dat is geen probleem en je kan dit gewoon retour zenden.
Maar zal zeker nog bestellingen gaan plaatsen zijn hebben een mooie ruime collectie aan merken waaronder mijn favoriete de travelstof.

15. april 2026

Beste Jacqueline,

Dank je wel voor je uitgebreide en fijne review!
Wat leuk om te horen dat je al zo vaak bij ons hebt besteld en onze service als prettig ervaart – daar zijn we heel blij mee!
Jammer dat je laatste bestelling niet helemaal naar wens was, maar fijn dat het retourneren goed is verlopen. We denken natuurlijk altijd graag met je mee
Heel leuk dat je fan bent van onze travelstof collectie! We zien je graag weer terug voor een volgende bestelling

Met vriendelijke groet, Dinand van Madam Peach

Super service

Ik had een bestelling geplaatst en de andere dag werd ik gebeld dat het artikel niet meer in mijn maat was. Of ik een andere maat wilde proberen. Daarna duurde het best lang voor de bestelling kwam. Dus even gebeld. Door de medewerker die ik aan de telefoon had is alles heel snel opgelost. Hij belde zelfs nog een keertje terug dat het artikel toch nog in de winkel was. Alles de andere dag ontvangen. Super service.
Mecheline Goes-Wijnja

18. april 2026

Beste Mecheline,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de manier waarop het uiteindelijk is opgelost, ook al was het in het begin wat onhandig met de maat en de levertijd.
Goed om te lezen dat je snel en prettig bent geholpen en dat het artikel toch nog voor je gevonden kon worden
Dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuke webshop met erg leuke kleding

Leuke webshop met erg leuke kleding. Vooral Lady day

5. april 2026

Beste Mariska,

Dank je wel voor je leuke review!
Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze webshop en de kleding, en in het bijzonder over Lady Day

We hopen je snel weer terug te zien voor nog meer leuke items!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is zo’n fijne winkel

Het is zo’n fijne winkel. Helaas woon ik niet in de buurt. Misschien ook wel beter ;-). Dus dan is de website een uitkomst.
Toch shop ik liever dan online maar het fijne bijkomstigheid dat het online kan en werkt perfect.

13. marts 2026

Beste Wendy,

Dank je wel voor je leuke review!
Wat fijn om te horen dat je onze winkel zo prettig vindt, ook al woon je niet in de buurt. Gelukkig is de webshop dan inderdaad een mooie uitkomst

We begrijpen heel goed dat shoppen in de winkel het leukst blijft, maar fijn dat online bestellen bij ons ook goed voor je werkt!

Hopelijk mogen we je snel weer blij maken met iets moois ✨

So good I order it from the USA

After a trip to the Netherlands, I love Madame Peach so much that I order items to deliver to the US. The Lady Day travel wear is superb!

2. februar 2026

Dear,

Thank you so much for your lovely review!
How special that you discovered us during your trip to the Netherlands and are now ordering from the US—that really means a lot to us

We’re so happy to hear you love the Lady Day travel wear as much as we do! Super comfortable and easy to wear, perfect choice.
We hope to keep surprising you with beautiful pieces, wherever you are in the world!

Kind regards,
Dinand from Madam Peach

Wat een goede service

Wat een goede service. Het pakketje was erg goed in gepakt. Ga zeker nog eens bestellen

10. april 2026

Beste Hanneke,

Dank je wel voor je fijne review!
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat het pakketje goed was ingepakt

We vinden het heel leuk dat je zeker nog eens wilt bestellen – je bent altijd van harte welkom!

Ik zou bestellen!

Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Madam Peach BV. Een snelle levering, de mooie kleding en fijne pasvorm maakt dat ik steeds weer graag bestel bij Madam Peach.

Beste Cindy,

Dank je wel voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en zo tevreden bent over de snelle levering, de mooie kleding en de fijne pasvorm

We waarderen je vertrouwen enorm en zien je graag weer terug voor een volgende bestelling

Dinand van Madam Peach🌸

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer uitgebreide collectie van mooie kwaliteitsmerken

Zeer uitgebreide collectie van gerenommeerde merken, snelle levering, regelmatig kortingsacties en duidelijke vermelding van de pasvorm van een artikel (heel belangrijk of je een maatje kleiner/groter moet bestellen)
Kleding wordt gedragen getoond op de website / social media :)
Bij contact met de klantenservice eveneens een snelle reactie. Kortom... een prettige website, echt een aanrader voor de modebewust vrouw.

2. maj 2025

Beste Bianca,

Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review!
Wat fijn om te horen dat je onze collectie, snelle levering en acties zo waardeert. Ook goed dat de informatie over de pasvorm en het tonen van de kleding zo helpt bij het maken van de juiste keuze

We doen ons best om alles zo duidelijk en prettig mogelijk te maken, dus dit soort feedback waarderen we enorm.

Dank voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! ✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke collectie en prima en snel…

Leuke collectie en prima en snel verstuurd

Beste Mariekje,

Dank je wel voor je fijne review!
Wat leuk om te horen dat je onze collectie zo waardeert en dat alles snel is verzonden

We hopen je snel weer terug te zien voor iets moois!

Leuke collectie

Leuke collectie. Snel geleverd, makkelijk retour kunnen sturen.

Beste F,

Dank je wel voor je leuke review!
Fijn om te horen dat je onze collectie leuk vindt en dat zowel de levering als het retourproces soepel is verlopen

We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling

Fijne (online) winkel

Madam Peach is wat mij betreft een geweldige winkel. Ik heb best veel besteld en altijd een vrij snelle levering. Retouren worden goed en netjes afgehandeld. Ik ben een grote fan van travelstof en zij hebben veel keus

Beste M,

Dank je wel voor je mooie en fijne review!
Wat leuk om te horen dat je al vaker bij ons hebt besteld en zo tevreden bent over de snelle levering en de nette afhandeling van retouren

Super dat je zo’n fan bent van travelstof – we hebben inderdaad een ruime keuze en blijven die collectie graag uitbreiden

We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Een fijne website

Een fijne website , juiste omschrijving en leuke acties tussendoor

2. april 2026

Beste Natasja,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je onze website duidelijk vindt en tevreden bent over de productomschrijvingen en de acties tussendoor.

We waarderen je feedback en hopen je graag weer terug te zien bij een volgende bestelling.

Dinand van Madam Peach🌸

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestellen bij Madame Peach is heel…

Bestellen bij Madame Peach is heel makkelijk en handig. Je bestelling wordt snel bij je afgeleverd en netjes verpakt. Super kwaliteit van de kleding. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de overzichtelijke webshop.

25. marts 2026

Beste Monique,

Bedankt voor de review!
We helpen u volgende keer graag weer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring bij Madam Peach is geweldig.

Mijn ervaring als ik bij Madam Peach bestel is altijd geweldig. Ik krijg altijd keurig mijn bestelling op tijd. Als er iets is kun je ze altijd bereiken en zijn heel behulpzaam.

Beste Evie,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je ervaringen met Madam Peach zo positief zijn en dat je tevreden bent over de levering en onze bereikbaarheid en service.

We waarderen je vertrouwen enorm en helpen je bij een volgende bestelling graag weer verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

snelle levering en mooie kleding

het is fijn om online te shoppen en de levering is ook super snel en de kleding voldoet volledig aan de verwachtingen.

21. januar 2026

Beste Joke,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat het online shoppen je goed bevalt, dat de levering snel is en dat de kleding aan je verwachtingen voldoet.

We waarderen je feedback en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Dinand van Madam Peach

Læs mere om andre typer anmeldelser.