Vi har netop afsluttet en sag, hvor Fairhusleje.dk bistod os i forbindelse med en sag ved Huslejenævnet i København i forbindelse med en huslejenedsættelse. Det samlet forløb er i... Se mere

Det har været en yderst positiv oplevelse, at samarbejde med Fairhusleje.dk. Christoffer har ydet meget kvalificeret juridisk bistand og har sørget for at hele processen har været professionel sa... Se mere

Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Christoffer fra Fairhusleje.dk. Christoffer sørger for alt, svarer hurtigt og holder dig opdateret gennem hele forløbet. Christoffers hjælp resulterede i, at... Se mere

1. Centraladministration og juridiske services

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Fairhusleje.dk hjælper vi lejere med at sikre, at de betaler en fair husleje. Med vores stærke juridiske ekspertise, vedholdenhed og troværdige service sikrer vi fair rettigheder for lejere. Hos Fairhusleje.dk drømmer vi om at være den foretrukne serviceudbyder, der hjælper private lejere med at sikre en fair husleje.

4,0

God

Super god service og hurtig…

Super god service og hurtig sagsbehandling. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale dem.

19. maj 2018

Hej Christine,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at levere en god og hurtig service, og er selvfølgelig glade for, at det har været noget du kunne mærke :-)

Frederikke, FairHusleje.dk

Har allerede skreget om fairhusleje til…

Har allerede skreget om fairhusleje til alle mine venner og bekendte.

11. maj 2018

Besvarelse fra FairHusleje.dk

Fedt! Det er vi super glade for at høre :-)

Hav en rigtig god aften.

Frederikke, FairHusleje.dk

Super service, hurtig feedback og professionel håndtering.

Det har været en yderst positiv oplevelse, at samarbejde med Fairhusleje.dk.
Christoffer har ydet meget kvalificeret juridisk bistand og har sørget for at hele processen har været professionel samt har føltes tryg for os.
Vores sag endte efter blot to uger, med en stor besparelse til os.
Vi vil til enhver tid anbefale andre at bruge Fairhusleje.dk.
Rikke Felthaus og Glenn Luther

9. maj 2018

Hej Rikke og Glenn,

Mange tak for jeres flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at det har været en god proces og at vi kunne hjælpe jer med at opnå et tilfredsstillende resultat.

Hav en dejlig dag.

Frederikke, FairHusleje.dk

Utrolig god service og hurtig feedback.

Utrolig god service og hurtig feedback. Fagligt teknisk dygtig og værd at anbefale!

3. maj 2018

Hej Ulrik,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi bliver så glade for at høre om tilfredse kunder :-)

Hav en god aften!

Frederikke, FairHusleje.dk

En overraskende god oplevelse.

En overraskende god oplevelse.

Da jeg læste om fairhusleje første gang må jeg indrømme jeg var en smule skeptisk, fordi det næsten lød for godt til at være sandt.

Men efter at have anvendt dem må jeg sige det blev gjort til skamme.

Min oplevelse med dem har været over al forventning, de har sparet mig for et ret stort beløb og i øvrigt fået ændret i et par andre ting i min kontrakt som ikke var efterloven.
De svarer altid meget hurtigt og er behjælpelige med alle de spørgsmål jeg havde undervejs.

Jeg kan kun give dem de bedste anmeldelser og anbefale folk at anvende deres service!

27. april 2018

Kære Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse :-)

Rigtig god aften!

Frederikke, FairHusleje.dk

Meget tilfreds! Kan klart anbefale folk at bruge fairhusleje.dk

Meget tilfreds med fairhusleje.dk. Kompetent rådgivning og altid hurtigt svar på mine spørgsmål. Jeg har hele tiden følt mig i trygge hænder. De skal helt sikkert varetage min sag, og jeg vil opfordre venner og bekendte med samme behov, til også at benytte denne juridiske professionelle tjeneste.
Mvh Camilla Kofod

26. april 2018

Kære Camilla,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi bestræber os altid i at yde kompetent rådgivning og svare hurtigt, så det er vi rigtig glade for at høre, at du også har oplevet.

Rigtig god aften :-)

Mvh
Frederikke, FairHusleje.dk

En af de bedste oplevelser jeg har haft..!!!

En af de bedste oplevelser jeg nogensinde har haft. Havde ikke forestillet mig at jeg kunne få så megen kvalificeret juridisk bistand uden at skulle have penge op af lommen. Er nu spændt på om min økonomi kan blive lidt bedre fremadrettet !!

Henrik

25. april 2018

Kære Henrik,

Tak for din anmeldelse. Hos FairHusleje.dk bliver vi så glade for at høre, at vores kunder er glade :-)

Hav en dejlig aften!

Mvh
Frederikke, FairHusleje.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (57 anmeldelser)