1. Juridisk rådgivning

Tjekdinleje.dk er en huslejeberegner, hvor du kan se, om du betaler for meget i husleje. Derudover tilbyder vi også juridisk støtte til lejere i Danmark. Vi kan blandt andet hjælpe med at opnå huslejenedsættelser. Tjekdinleje.dk’s algoritme er udarbejdet sammen med en række danske lejerforeninger, for at kunne tilbyde en så pålidelig og præcis service som muligt.

2,2

Under middel

Tjek din leje er sat i verdenen for…

Tjek din leje er sat i verdenen for folk som ikke ved at de kan få hjælp til at undersøge og rejse sag imod udlejer hosLLO-lejernes landsorganisation. Tjek din leje tager kun din sag, hvis du mindst har boet i dit lejemål 1 år og du har en husstandsforsikring, som der kan trækkes omkosstninger fra. Hos LLO betaler du ca 850 kr for både at undersøge og eventuelt lægge sag an imod din udlejer. Dette firma flænser din private husstandsforsikring og tager en procentdel af evt overskud af for meget indbetalt husleje. Gå udenom dette firma

10. april 2025

Hej jeg er dybt rystet over man kan…

Hej jeg er dybt rystet over man kan køre et firma på den måde en ‘mand som køre et firma der tag så mange sager ind.

Men glimmer alle Sine kunder jeg har prøve hele 2024 og få fat i en Martin har ikke hørt fra ham endnu. Han køre en sag for mig. Dårlig service ring aldrig tilbage.

Jeg er dybt rystet over at man kan behandle Sine kunder sådan på den måde kan ikke anbefale den som det ser ud nu

10. marts 2024

Fra 5 til 1 stjerne.

Jeg har tideligere givet tjekdinleje 5 stjerner. Pga deres hjælp med min lejesag. Dog er der blevet skiftet ud i personalet og nu er det et helt andet uprofessionelt firma. Jeg kan endda læse på andres kommentarer, at jeg ikke er den eneste der ikke kan komme igennem. Jeg blev lovet i JULI at jeg bare skulle ringe til Martin så fandt vi ud af resten af sagen. Og her står jeg så i januar i 2024 og har ikke hørt noget.
Jeg har selv ordnet resten af sagen nu, og jeg kan ikke anbefale NOGEN dette firma efter der er blevet skiftet ud i personalet. Dybt dybt dybt uprofessionelt.

27. juli 2023

Forfærdelig kundeservice

Forfærdelig kundeservice! Har prøvet at komme igennem 6 uger i streg, 6 UGER! Hver et opkald blev mødt med “Det giver jeg videre til dem du skal snakke med” og ja, der kom aldrig et svar - sjovt nok.

20. september 2023

Ventetiden værd

Jeg har næsten kun udelukkende gode ting at sige om TjekDinLeje. Vi blev anbefalet at tage kontakt til dem gennem en ven som vidst have set en annonce for dem. TjekDinLeje svarede tilbage super hurtigt, og forklarede os, at vi havde en god sag, da vi efter hvad de kunne se, betalte alt for meget i husleje for vores 83 kvm lejebolig i Søborg.

Efter omkring 1 år med fremsendelse af billeder, kontrakter, og dokumentation af anden art, fik vi vores første sejr i huslejenævnet. Fuldt medhold. Lejen skulle ikke længere beregnes efter at være en fuld renoveret bolig. Udlejer kom frem til en besparelse på 2500,- om måneden, fra den dag vi flyttede ind til nu, cirka 1,5 år efter indflytning.

Vi var ved at se os tilfredse med vores besparelse og cirka 30.000,- før TjekDinLeje, anbefalede at vi skulle køre sagen igen, da der var mere at hente.

Sagen kørte igen i huslejenævnet, hvor vi igen fik fuld medhold. Grundet lange sagsbehandlingstider hos huslejenævnet, og en stædig udlejer, blev vores sag først afgjort helt efter omkring 3 år.

Dette betød dog, at den endelig afgørelse lød på en huslejenedsættelse fra 11.200 til ca. 5.000 kroner, regnet tilbage fra den dag vi flyttede ind, plus renter, hvilket endte op i over en kvart million.

Vi bor ikke længere til leje, men ejer i dag et hus. Så står i og overvejer om det er ventetiden og besparet værd, så vil jeg anbefale jer at springe ud i det og at have is i maven. Processen tager tid. Sådan er det bare.

Til sidst en speciel tak til Martin. Man skal lede længe efter en person der brænder så meget for retfærdighed overfor grådige udlejere, og ikke mindst for sit erhverv.

Caroline & Anders

1. maj 2023

Besvarelse fra TjekDinLeje.dk

Kære Caroline og Anders - Tak for samarbejdet og tillykke med resultatet! - og tak for jeres søde anmeldelse :)

Saglig og seriøs rådgivning

Tak for god rådgivning i sagen om lejebetaling i København K, samt for resultatet :)

27. marts 2022

Kære Martin,

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse af Tjek din leje, den er vi virkelig glade for her på kontoret.

Vi bestræber os altid på at give professionel rådgivning. Stort tillykke med det flotte resultat!

Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Tjek din leje

Næsten for godt til at være sandt - men!

Jeg blev introduceret til tjekdinleje.dk af en kollega, der havde samme udlejningsfirma, som vi havde i vores kollektiv. Jeg benyttede mig med det samme af gratisvurderingen på deres hjemmeside, og resten var vitterligt røde roser og en dans herpå.

Tjekdinleje.dk var altid let tilgængelige, imødekommende, søde og engagerede, og selvom jeg må indrømme, at jeg var betænkelig til en start - det lød jo altså for godt til at være sandt - så bor vi nu betydeligt billigere, og af de penge vi fik tilbagebetalt af lejen fra den periode, hvor sagen stod på, har vi både kunne betale tjekdinleje.dk og mellem os dele ud, hvad der svarer til en, for nogen af os to, måneders husleje. Hver.

Ærligt og sandfærdigt, så synes jeg, at du skal undersøge, om ikke også du betaler for meget i leje. For det gør du sikkert.

1. oktober 2022

Kære Casper,

Tusind tak for den rosende anmeldelse af Tjek din leje, den er vi virkelig glade for.

Vi er dog mere begejstrert for, at du og dine roomies, kan nyde godt af jeres huslejenedsættelse, samt at I har fået penge retur på jeres konti - lige præcis som det burde være.

Vi ønsker jer alt godt og håber at I vil vende retur skulle I stå i en sådan situration igen.

Med Venlig hilsen

Med mig hele vejen

TjekDinLeje.dk har hjulpet mig med at vinde en sag angående for meget betalt husleje. De har været ved min side hele vejen. Utrolige professionelle og har orienteret mig under hele forløbet. Kan kun anbefale dem.

13. september 2022

Kære Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse af Tjek din leje.

Vi ønsker at være lejers fortrolige rådgiver og ønsker at bidrage med tillid mellem vores klienter og os, derfor er vi rigtig glade for at høre om netop din oplevelse.

Vi ønsker dig alt godt fremadrettet.

Tjek din leje

Fantastisk oplevelse og nedsat husleje

Jeg fik tilbage i sommeren 2021 tjekdinleje.dk til at vurdere, hvorvidt min husleje var for høj. De vurderede, at min husleje var meget for høj og tilbød derfor at hjælpe mig med at køre en sag i huslejenævnet mod min udlejer. Dette kom meget som en overraskelse for mig, da jeg som sådan ikke havde en gyldig lejekontrakt og min lejeforhold er lidt usædvanligt. Men efter et par måneder med korrespondance med udlejer mm. blev sagen bragt ind for nævnet. Jeg har netop modtaget afgørelsen som gør, at jeg både modtager for meget betalt i husleje tilbage og min fremtidige husleje er blevet nedsat med mere end 30%. Det er meget mere end jeg turde håbe på!
Jeg har gennem hele processen fået hjælp af Mads, som har været fantastisk til at guide og støtte mig, når udlejer har været ubehagelig.
Firmaet har enkelte gange været liiidt lang tid om at besvare mails (mere end et par arbejdsdage), men udover det har jeg absolut intet negativt at sige. Jeg kan kun anbefale dem, hvis man overvejer at køre en sag i huslejenævnet, og da min indboforsikring dækker alle advokatudgifterne har det kun været win-win for mig. 5 fuldt fortjente stjerner herfra!

11. juli 2022

Kære Mie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Tjek din leje.

Godt at vi nåede frem til et resultat du nu kan nyde godt af.

Vi arbejder løbende på at optimere vores serviceoplevelse, så vi er super taknemlig for din feedback.

Skulle du stå i en lignende situration igen, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker dig alt godt fremadrettet

Tjek din leje

Firma virker meget seriøst.. men...

Firma virker meget seriøst.. men...

Firma lovet mig at de vil tage sagen i starten! og fordi at jeg kun har bo til leje i 3 måneder, så var sagen ikke for stor nok til dem som gøre at de ikke vil gå videre med sagen.

31. maj 2022

Kære Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse af Tjek Din Leje.

Vi bestræber os løbende på at optimere vores serviceoplevelse - så tak for at dele dette med os.

Jeg har naturligvis gået din sag igennem. Her kan jeg se, at vores jurister har rådgivet dig helt efter bogen.

Når vi vælger at tage en sag, er det fordi der er en begrundelse for stor huslejenedsættelse eller sagens omfang er mere kompliceret end tilfældet har været i din sag.

Da vores jurister har gennemgået din sag, fandt vi ikke grundlag for en stor huslejebesparelse, hvilket er noget vi har givet dig en skriftlig meddelelse herom.

Hvis du stadig er interesseret, vil jeg meget gerne hjælpe dig med, hvilke parter du evt. kan kontakte jf. din sag og dens størrelse.

Tjek din leje

Super service og kommunikation!

Super service og kommunikation igennem hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale TjekDinLeje til at hjælpe med at få nedsat huslejen!

13. februar 2022

Kære Maguns,

Tusind tak for din fine anmeldelse af Tjek din leje, den er vi super glade for.

Vi er glade for, vi kom frem til et fint resultat.

Vi ønsker dig alt godt fremadrettet

Brud på aftaleloven

Dybt uprofessionel firma der markedsføre sig ulovligt. Og selv efter forlig på deres elendige arbejde - tager de kontakt til en igen.....hold jer langt væk.

12. april 2021

Venlig og professionel hjælp

Det tog lang tid inden tjekdinleje tog kontakt tilbage til mig(flere måneder), men da de endelig svarede var de super venlige og professionelle gennem hele forløbet. De har været gode til at forklare undervejs og har været til rådighed til rådgivning under hele forløbet. Jeg kan anbefale dem

6. januar 2021

Kære Bettina,

Tusind tak for din flotte anmeldelser af Tjek din leje, den er vi glade for.

Vi arbejder løbende på, at optimere vores serviceoplevelse og vi er derfor glade for din feedback.

Dog gladere for, at vi nåede frem til et resultat du var glad for.

Vi ønsker dig alt godt fremadrettet.

Tjek din leje

Tusind tak til Katrine !!

Jeg vil gerne give min allerbedste anmeldelse !!
Jeg havde spørgsmål til husleje, og efter at have sendt Katrine kontrakten, vendte hun tilbage, og oplyste mig om alle mine spørgsmål.
Jeg fik super hjælp af Katrine, og jeg blev rådet og vejledt, og fik svar på alle mine spørgsmål. Og mere til !!
Det var så rart, for jeg havde ikke overblik over det.
Jeg er meget taknemmelig for hendes professionelle og konkrete måde at hjælpe på !!!
Tusind tak !!

25. november 2020

Kære Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse af Tjek din leje, det sætter vi virkelig pris på.

Vi håber, at du igen vil vende retur skulle du få brug for vores hjælp.

Meget stor hjælp!

Tusind tak til Katrine som hjalp os med at få nedsat vores husleje OG få tilbagebetalt det vi har betalt for meget i depositum og husleje. Et meget større beløb end vi havde troet var muligt.
Tjekdinleje.dk er virkelig nemt at bruge og der var god kommunikation hele vejen igennem. Jeg skulle ikke gøre andet end at give nogle oplysninger en gang imellem og ellers klarede de det for os:)
Mega fedt og nice at de hjælper folk der ikke ved noget om jura til at betale det beløb de har ret til. Så folk som Jørn Tækker ikke bliver rigere end højst nødvendigt.
Vil anbefale tjekdinleje til alle:)

13. november 2020

Kære Andrea,

Tusind tak for den flotte anmeldelse af Tjek din leje, den sætter vi stor pris på. Vi bestræber os på at være lejers fortrolige rådgiver.

Vi er glade for, at vi har kunne være behjælpelig i jeres sag og er glade for, at du nyder godt af din huslejenedsættelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os en anden god gang, skulle du stå i en lignende situration igen.

Stor anbefaling - Professionelle og klar kommunikation

Jeg undersøgte hvorvidt min husleje skulle nedsættes og havde i den forbindelse en meget god dialog med Kathrine fra virksomheden. Der var altid hurtige og kalre svar og selvom det tog lidt længe før dialogen startede, var hun rigtig hurtig til at undersøge sagen. Hun kom med en professionel vurdering til sidst og anbefalede, at jeg ikke gik videre med sagen. Jeg sætter meget pris på ærligheden gennem hele forløbet.

En KÆMPE anbefaling til tjekdinleje.dk herfra!

23. oktober 2020

Kære Andreas,

Tusind tak for din anmeldelse af tjek din leje - vi bestræber os på, at optimere vores serviceoplevelse, hvorfor vi er glade for din vurdering af forløbet.

Du er naturligvis velkommen til, at tage kontakt til os igen, hvis du får brug for juridisk rådgivning om din husleje på et senere tidspunkt.

Vi ønsker dig alt godt.

Fantastisk service

Helt igennem fantastisk service til folk som mig, der ikke har styr på det juridiske og var i tvivl om jeg betalte for meget i husleje. Jeg vil klart anbefalde virksomheden videre til venner og familie! Det er dejligt, at der er nogen med kompetencer inden for leje ret, som har lyst til at hjælpe os lejer! Der er alt for mangen som betaler for meget i husleje uden at vide det! Spred budskabet!!!

21. september 2020

Kære Karin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af tjek din leje - den er vi glade for.

Stort tillykke med det flotte resultat, og tak for at sprede det dejlige budskab.

Vi ønsker dig alt godt i fremtiden.

Genial service

Genial service! Fedt at der er nogen, der hjælper lejerne med at få hvad de har ret til.

8. september 2020

Kære Aske,

Tusind tak for din anmeldelse af Tjek din leje - Vi er glade for, at vi har kunne hjælpe dig på rette vej.

Det er dejligt du er glad for resultatet. Får du brug for vores hjælp på et senere tidspunkt, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig igen.

Tjek din leje

Vis anmeldelser på alle sprog. (22 anmeldelser)