Ventetiden værd
Jeg har næsten kun udelukkende gode ting at sige om TjekDinLeje. Vi blev anbefalet at tage kontakt til dem gennem en ven som vidst have set en annonce for dem. TjekDinLeje svarede tilbage super hurtigt, og forklarede os, at vi havde en god sag, da vi efter hvad de kunne se, betalte alt for meget i husleje for vores 83 kvm lejebolig i Søborg.
Efter omkring 1 år med fremsendelse af billeder, kontrakter, og dokumentation af anden art, fik vi vores første sejr i huslejenævnet. Fuldt medhold. Lejen skulle ikke længere beregnes efter at være en fuld renoveret bolig. Udlejer kom frem til en besparelse på 2500,- om måneden, fra den dag vi flyttede ind til nu, cirka 1,5 år efter indflytning.
Vi var ved at se os tilfredse med vores besparelse og cirka 30.000,- før TjekDinLeje, anbefalede at vi skulle køre sagen igen, da der var mere at hente.
Sagen kørte igen i huslejenævnet, hvor vi igen fik fuld medhold. Grundet lange sagsbehandlingstider hos huslejenævnet, og en stædig udlejer, blev vores sag først afgjort helt efter omkring 3 år.
Dette betød dog, at den endelig afgørelse lød på en huslejenedsættelse fra 11.200 til ca. 5.000 kroner, regnet tilbage fra den dag vi flyttede ind, plus renter, hvilket endte op i over en kvart million.
Vi bor ikke længere til leje, men ejer i dag et hus. Så står i og overvejer om det er ventetiden og besparet værd, så vil jeg anbefale jer at springe ud i det og at have is i maven. Processen tager tid. Sådan er det bare.
Til sidst en speciel tak til Martin. Man skal lede længe efter en person der brænder så meget for retfærdighed overfor grådige udlejere, og ikke mindst for sit erhverv.
Caroline & Anders
1. maj 2023