Vi har netop afsluttet en sag, hvor Fairhusleje.dk bistod os i forbindelse med en sag ved Huslejenævnet i København i forbindelse med en huslejenedsættelse. Det samlet forløb er i... Se mere
Det har været en yderst positiv oplevelse, at samarbejde med Fairhusleje.dk. Christoffer har ydet meget kvalificeret juridisk bistand og har sørget for at hele processen har været professionel sa... Se mere
Meget tilfreds med fairhusleje.dk. Kompetent rådgivning og altid hurtigt svar på mine spørgsmål. Jeg har hele tiden følt mig i trygge hænder. De skal helt sikkert varetage min sag, og jeg vil opfordr... Se mere
Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Christoffer fra Fairhusleje.dk. Christoffer sørger for alt, svarer hurtigt og holder dig opdateret gennem hele forløbet. Christoffers hjælp resulterede i, at... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Fairhusleje.dk hjælper vi lejere med at sikre, at de betaler en fair husleje. Med vores stærke juridiske ekspertise, vedholdenhed og troværdige service sikrer vi fair rettigheder for lejere. Hos Fairhusleje.dk drømmer vi om at være den foretrukne serviceudbyder, der hjælper private lejere med at sikre en fair husleje.
c/o Vemmetofte Allé 34, 2820, Gentofte, Danmark
- info@fairhusleje.dk
- fairhusleje.dk
Ikke imponerende
Det samlet forløb er ikke videre imponerende.
Ved nærværende anmeldelse er der taget højde for, at Fairhusleje.dk ikke kan påvirke, og tilsvarende ikke har indflydelse med hensyn til Huslejenævnets, desværre, meget lange sagsbehandlingstid. Anmeldelsen tager således udelukkende udgangspunkt i det arbejde de har udført.
Fairhusleje har i vores sag udarbejdet følgende:
1. Påkrav til udlejerne.
2. Klagebrev og indbringelse af for Huslejenævnet.
3. Stået for opkrævning og afregning med til os efter Huslejenævnet gav os medhold i reduktion af lejen med tilbagevirkende kraft.
Det samlede forløb forekommer ikke tilfredsstillende, og bærer præg af sjusket arbejde og dårlig kommunikation. Følgende kan fremhæves:
1. Opgørelse der sendes til udlejer indeholder regnefejl, da man ikke har læst Huslejenævnets afgørelse korrekt.
2. Man skal rykke for afregning HVER måned, til trods for at der mellem os Fairhusleje.dk har været aftalt afregning straks efter indbetaling fra udlejer.
3. I forbindelse med Huslejenævnets afgørelse, havde man fra Fairhusleje.dk glemt, at vi havde særlig afregningsaftale, hvilket man også skulle minde dem om.
4. Flere mails fra Fairhusleje.dk bærer præg af copy-paste mails, da indholdet simpelthen ingen mening gav.
Henset til, at Fairhusleje har modtaget over kr. 10.000 i salær, finder vi ikke, at deres arbejde lever op til dette.
Heldigvis er sagen slut nu, men vi var formentlig nået til samme resultat, hvis vi selv have varetaget sagen fra begyndelsen, henset til at vi alligevel skulle dobbelttjekke alt deres arbejde.
Professionel
Professionel, kompetent og uvildig vurdering af huslejen. Kvalitet koster ;)

Besvarelse fra FairHusleje.dk
Jeg fik hurtigt svar og en meget…
Jeg fik hurtigt svar og en meget fyldestgørende begrundelse for deres vurdering

Besvarelse fra FairHusleje.dk
Jeg kan varmt anbefale Fairhusleje!
Jeg kan varmt anbefale Fairhusleje! De er super dygtige, effektive og hjælpsomme.
Alt i alt er jeg meget tilfreds med den hjælp, jeg har fået.
Kæmpe ros herfra!

Hurtige og konkrete!
Fantastik service og hjælp
Fantastik service og hjælp. De har hjulpet os med at få en markant billigere husleje og har været super behjælpelige gennem hele forløbet. De kan kun anbefales :) 5 stjerner herfra!

Professionelt og effektiv rådgivning
Fair Husleje er professionelle, effektive og virkelig hjælpsomme. Jeg sendte min forespørgsel om aftenen og formiddag dagen efter fik jeg allerede svar med en vurdering af min sag. Fair Husleje vurderede, at der ikke er grundlag for at tage min sag videre. Jeg er virkelig taknemmelig for den professionelle og gode rådgivning, som gør at jeg ikke føler mig snydt af min udlejer.

Virkelig god service!
Virkelig god service!
Dejligt nede på jorden og tager tid til at snakke og forklare det hele stille og roligt. Følger opgaven til dørs og man er meget tryg som kunde. Tak for hjælpen!
Har ikke hørt noget tilbage fra dem…
Har ikke hørt noget tilbage fra dem omkring min sag. Sidste mail fra dem var 10 september 2020, og trods adskillige rykker mails har jeg intet hørt tilbage.
det er godt nok træls.
Rigtig god service
Rigtig god service, jeg kunne desværre ikke få forhandlet min husleje fordi bygningen er for ny - men ikke desto mindst fik jeg en rigtig sød og lang forklaring på det og følte virkelig at de kiggede på min sag.
Super service kan anbefale…
Super service kan anbefale fairhusleje.dk
Fairhusleje har virkelig ydet en enorm…
Fairhusleje har virkelig ydet en enorm hjælp. Det lykkedes dem at nedbringe vores husleje med 500 kr. månedligt, i forbindelse med at der blev fjernet en uregelmæssig årlig stigning. Udover den nedsatte leje fik vi et pænt beløb tilbage fra vores udlejer og vigtigst af alt, så undgår vi fremtidige huslejestigninger. Vi er selvfølgelig vildt tilfredse med resultatet, men det vi er mest imponerede over, er den service som Fairhusleje leverede. Uagtet om vi sendte mails hen på aftenen eller i weekender, og bestemt ikke forventede svar med det samme, gik der sjældent mere end en dag, før der var fyldestgørende og opklarende svar. Det var også en meget tryg oplevelse, da vi både fik fornemmelsen af, at vores sag blev varetaget af folk der havde helt styr på området samt meget udførlige forklaringer på de få ting vi selv skulle gøre - hvilket dybest set ikke rigtig var andet end at sende lejekontrakten. Vi vil helt klart anbefale dem, hvis du selv bøvler med for høj husleje, da du vitterligt ikke kan tabe på det. Kæmpe ros! :)

Besvarelse fra FairHusleje.dk
Super god og hurtig service!
Super god og hurtig service!
Virkelig tilfreds med den hjælp jeg fik, og de har styr på det!
Anbefalelsesværdigt!
Fairhusleje.dk har været en helt igennem glimrende part og støtte i den sag, jeg har haft. Fairhusleje.dk kan bestemt anbefales til de, der ligesom jeg, har løftet øjenbryn ved lejens størrelse på deres lejebolig.

Besvarelse fra FairHusleje.dk
God og hurtig service vh Jonas
Det var meget let at få en huslejenedsættelse
Det var meget let at få en huslejenedsættelse. Vi sendte vores lejekontrakt ind, hvorefter FairHusleje hurtigt undersøgte vores lejekontrakt og vurderede, at vi kunne være berettiget en husleje. Det viste sig at være sandt og vi betaler nu en væsentligt lavere husleje end tidligere.

Hurtig respons.
Efter at have set en annonce fra fairhusleje.dk blev jeg nysgerrig. Jeg kontaktede dem, og få timer senere fik jeg et svar fra Daniel. Fin service.

Tak for hjælpen.
Gratis og god hjælp
Gratis og god hjælp. var skeptisk i starten, men det er det værd. Jeg gjorde ikke andet end at sende dem informationen. Jeg har ikke brugt arbejdstid på sagen og heller ikke brugt penge på sagen.
Det eneste der ville være bedre, var hvis man havde en rep. med til lejemålet, men igen, har det været gratis hjælp.
anbefaler dem. Du kan vitterligt ikke miste noget, selv hvis du taber sagen.