Vi har netop afsluttet en sag, hvor Fairhusleje.dk bistod os i forbindelse med en sag ved Huslejenævnet i København i forbindelse med en huslejenedsættelse. Det samlet forløb er i... Se mere
Det har været en yderst positiv oplevelse, at samarbejde med Fairhusleje.dk. Christoffer har ydet meget kvalificeret juridisk bistand og har sørget for at hele processen har været professionel sa... Se mere
Meget tilfreds med fairhusleje.dk. Kompetent rådgivning og altid hurtigt svar på mine spørgsmål. Jeg har hele tiden følt mig i trygge hænder. De skal helt sikkert varetage min sag, og jeg vil opfordr... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Fairhusleje.dk hjælper vi lejere med at sikre, at de betaler en fair husleje. Med vores stærke juridiske ekspertise, vedholdenhed og troværdige service sikrer vi fair rettigheder for lejere. Hos Fairhusleje.dk drømmer vi om at være den foretrukne serviceudbyder, der hjælper private lejere med at sikre en fair husleje.
c/o Vemmetofte Allé 34, 2820, Gentofte, Danmark
- info@fairhusleje.dk
- fairhusleje.dk
Rigtig fin oplevelse god hjælp
Rigtig fin oplevelse. Kan varmt anbefales hvis man står i den situation
God hjælp
God hjælp, selvom de ikke kunne hjælpe mig en besparelse denne gang.
Hurtig service!
På trods af de desværre ikke kunne hjælpe os, svarede de meget hurtigt og med en god begrundelse. Denne gratis vurdering er et fantastisk redskab at kunne benytte sig af.
Det kan varmt anbefales!
Kun positive ord herfra
Hurtig og behagelig service og fedt med gratis vurdering.

alt fungerede perfekt.
Hurtig og meget fin service.
Yderst yderst professionel og effektiv…
Yderst yderst professionel og effektiv hjælp. Man bliver mødt i øjenhøjde og jeg følte mig tryg i at køre sagen mod udlejer og selv om jeg ikke fik med hold, er jeg glad for at have gjort det. Og med den politik at “får man ikke noget - betaler man heller ikke” er jo en enormt god service. Jeg kan klart Anbefale at benytte fairhusleje. Tak for hjælpen.
Super god behandling
Super god behandling, og god kontakt.
Den eneste grund til, at det kun bliver 4 stjerner, det er fordi jeg synes prisen er for høj.
Super god og venlig service
Super god og venlig service. Jeg vil bruge denne service hver gang jeg flytter fra nu af!
Hurtigt svar - også om aftenen - det spiller bare.
Helt i top assistance!
Lynhurtig og professionel service til vores sag om for høj husleje. Hurtig svartid og effektiv løsning af konflikten fra særdeles kompetente medarbejdere.
Fairhusleje er professionelle og super…
Fairhusleje er professionelle og super kompetente. De gav os en god rådgivning og vejledning igennem vores forløb.
En uge efter indsigelsen stod vi med et forligstilbud og efter to havde vi fået vores penge tilbage.
Kan helt klart anbefale Fairhusleje!!
Kan kun beskrive de folk, der arbejder der med et ord: TOP!
Helt fantastisk service, rådgivning og hurtig behandling! Meget dygtige folk, hvor man kan mærke de virkelig har styr på, hvad de laver.
Jeg kan kun anbefale Fairhusleje.dk og har intet negativt at sætte fingeren på.
Stor ros herfra!
:-)
Jeg har haft en utrolig god oplevelse…
Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Christoffer fra Fairhusleje.dk. Christoffer sørger for alt, svarer hurtigt og holder dig opdateret gennem hele forløbet. Christoffers hjælp resulterede i, at jeg har fået et pænt beløb tilbage til min konto og fremover har en væsentligt lavere husleje :-)

Besvarelse fra FairHusleje.dk
Fantastisk og hurtig hjælp her til…
Fantastisk og hurtig hjælp her til aften. Kan klart anbefales!

Vi er meget imponeret
Vi er meget imponeret over det arbejde Christoffer fra Fairhusleje har udført i forbindelse med vores huslejenedsættelse. Vi har opnået en meget stor besparelse på vores fremtidige husleje, hvilket vi er super tilfredse med. Vi kan til enhver tid anbefale Fairhusleje til andre i samme situation.
Tusind tak for den fantastiske service og professionelle hjælp vi har fået.
Cecilie og Heidi, Århus

Besvarelse fra FairHusleje.dk
Jeg er super tilfreds med det resultat…
Jeg er super tilfreds med det resultat som Fairhusleje fik skaffet mig. Igennem hele forløbet bliver jeg holdt opdateret med de ændringer, som der sker i min sag. Jeg skulle mildest talt ikke røre en finger.
Professionel og skarp behandling.
En lille bemærkning, som jeg også har nævnt for dem, er prisen desværre ikke var helt til at gennemskue. Det bliver højere end forventet, i takt med at jeg fik en meget større besparelse.
Sagen sluttede også, hvorefter jeg også fik en lidt mærkelig henvendelse efter det hele, som jeg spekulerer lidt over. Af private årsager, nævnes det ikke her.
Fair husleje kan VARMT anbefales og gør det til alle og enhver!