Jeg bestilte en plakat, som kom i den forkerte størrelse. Har prøvet flere gange at kontakte kundeservice men er aldrig kommet i kontakt med dem her en måned senere.
Dejlig oplevelse. Jeg fik mit fine englespil tre dage efter bestillingen, og hvor er det bare hyggeligt til hjemmet. Fabrek har lækre produkter i yderst fin kvalitet, altid en succes at shoppe hos jer... Se mere
Jeg bestilte en vare for over 3 uger siden, og først lige fået besked på at kunne hente den. Jeg sendte 2 mails, da jeg undrede mig over ikke at have hørt noget, om hvornår jeg kunne hente pakken. P... Se mere
Ann-Sophie Ulka Faust startede FABREK i april 2019, med filosofien om at skabe et unikt univers, med fokus på det feminine udtryk. Butikken startede i et lille råt lokale, som har huset et gammelt smedieværksted, i det gamle HC Andersens kvarter i Oden...
Overgade 12, 5000, Odense C, Danmark
- +41808018
- hello@fabrek.dk
- fabrek.dk
Super lækkert håndværk
Super lækkert håndværk. Flot gaveindpakning og fornuftigt pakket varer, således at alt er i orden og helt, når man modtaget sin pakke.
Hurtig levering.

Manglende information
Lampe jeg købte var i restordre, blev ikke på noget tidspunkt gjort opmærksom på at den var i restordre, fik først et brugbart svar da jeg skrev en mail og rykkede for besked....det positive er at de ikke har trukket penge for lampen.
Super fede ting i har
Super fede ting i har. Dog kunne jeg godt bruge lidt mere beskrivelse af tøjet.
topdollar, kan anbefaldes
Har handlet hos fabrek flere gange og er godt tilfreds hver gang. FED hjemmeside (som bliver tjekket fagligt;)) med gode priser og godt indhold. varerne kommer gerne dagen efter bestilling og lever op til forventning. bliv ved med jeres gode arbejde <3

Besvarelse fra Fabrek
Trukket penge uden at have modtaget varen
Jeg købte en kjole på nettet, som jeg prøvede i butikken i lørdags. Den var for stor, og købte den ikke, men beløbet blev alligevel trukket på min konto nu 4 dage efter. Hvilket ikke er ok.
Vh Ann

Besvarelse fra Fabrek
Supper dejligt at handle hos jer
Supper dejligt at handle hos jer. Hurtig betjening og hurtig fremme. 5 stjerner.

Besvarelse fra Fabrek
Bestiller 6 tallerkener søndag og får…
Bestiller 6 tallerkener søndag og får en ordrebekræftelse, mandag får jeg leveringsstatus sammen med et GLS tracking nummer og tirsdag annullerer de ordren med begyndelse at der er udsolgt og at de ikke får varen hjem igen.
Punkt 1. hvordan får jeg GLS tracking nummer hvis de ikke har varen
Punkt 2. hvorfor er de på hjemmesiden hvis de er udsolgt. Det er længe siden jeg har oplevet så dårlig service.
OPDATERING EFTER SVAR HER PÅ TRUSTPILOT:
Mailen jeg fik fra FABREK, 3 dage efter ordren er lagt :
"Kære Tenna.
Mange tak for din ordre hos FABREK.
Vi må desværre skrive til dig og beklage mange gange, at de bestilte tallerkener er udsolgt, og derfor ikke kan leveres. Ligeså kan vi ikke få flere hjem fra leverandøren.
Beklager ulejligheden mange gange.
Tina"
Hvordan de kan svare mig herinde med at de har gjort dit dut og dat, bekræfter mig bare i at deres serviceniveau er elendigt og at de heller vil få deres potentielle kunder til at ligne en idiot frem for at tage ansvar for forløbet.
Jeg har IKKE fået en uddybende mail eller haft følelsen af at de har gjort hvad de kunne. Men måske min forventning til service niveauet er for højt. Ud fra de andre anmelder her på trustpilot så er jeg ikke den eneste med den forventning.
FABREK... Held og lykke med forretningen.

Fin og god handel.
Fin og hurtig betjening
Fantastisk butik og webshop
Elsker Fabrek! Både deres fysisk butik samt webshop ❤️🔥👏🏻 deres fine univers er så inspirerende og man får altid god service 🙏🏼