Evida Anmeldelser 2.446

3,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 184 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder roser medarbejderne for at være venlige, hjælpsomme og kompetente, især i kundeservice, hvor de yder god og tydelig information. Folk sætter pris på den imødekommende betjening og den forståelse, der udvises, selv ved komplekse spørgsmål eller når der er travlt. Der er også positive tilbagemeldinger om hurtig assistance ved akutte situationer, som for eksempel mistanke om gasudslip, hvor en tekniker blev sendt ud kort efter henvendelsen. Dog oplever nogle kunder problemer med lang ventetid på telefonen og vanskeligheder med at få svar på henvendelser, især når det gælder udbetalinger eller korrektion af regninger. Der er også frustration over manglende slutopgørelser og opkrævninger, der fortsætter, selv efter aftaler er afsluttet, samt udfordringer med et nyt IT-system, der skaber forvirring. Nogle forbrugere finder også, at de faste udgifter er blevet højere efter en opdeling af selskabet, og der er bekymringer omkring betalingsprocesser og manglende varsel ved trusler om lukning af gas.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, hvor nogle oplever fremragende og hurtig assistance, såsom hjælp til... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med kundeservice, hvor mange roser personalet for at være venligt,... Se mere

Payment

Anmeldere nævner tvetydig feedback om betaling, hvor nogle kunder udtrykker tilfredshed med hjælp til... Se mere

Customer communications

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kontakt, hvor mange rapporterer vanskeligheder med at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Min udlejer betjener sig af Evida Gas med de kundefordele han drager nytte af i diverse lejemål. Når en lejer trues og straffes med at udlejer bevidst nægter at udbedre selve gasfyret... Se mere

Betalte min aconto gas den 6. novenber 2025 Afmeldte min gas den 10. november 2025. Fik en slutopgørelse den 21. december 2025 per brev. Skulle udfylde en formular for at få mine penge tilbage.... Se mere

Overtog et hus som Evida var distributør til. Slukkede 1-2 uger efter overtagelse for gasen men pga det er vinterperiode så skal man betale en pæn stor regning. Den skal åbenbart betales selvom de... Se mere

50 minutter og 26 sekunder tog det at sidde i kø, for så at få at vide at... Ja, der ér fejl på systemet... [FNYS[ GUDSKELOV... kom jeg igennem til en rigtig sød dame, som forklarede lidt, og hjalp... Se mere

3,4

Middel

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Har ikke styr på egne faktura!

Evida truer med advokater og RKI.

Men sjovt nok er det dem selv som roder rundt i deres faktura, hvor de udbetaler penge, som de så finder ud af man pludselig ikke skulle have?!.
Oven i købet, bliver man så pålagt 1500 kr for en regning som aldrig er kommet ind af døren + man bliver truet med advokater og RKI !. Selv om, man kan bevise at regningen aldrig er landet hos os .
Mon alt dette hænger sammen med at folk skal forlade gas og Evida mister kunder, så der skal bare skrabes penge ind i kassen !.
Kunne jeg give jer -5 stjerner , skulle i k..... havde haft det.
Summer summarum: Hold jer langt væk fra Evida, hvis i har andre muligheder.

Svar til Evida!
Hvis det er almindeligt at følge den rykker procedure, uden at sende noget ud til kunderne, så tænker jeg i skal lave den om. Jeg har utallige mails fra jer, hvor I og jeres advokater ikke selv kan forstå hvad der er sket. !
Du kan jo evt finde mig nu i dit såkaldte"system"og så evt sende den til mig på mail. Og så understrege hvornår jeg nogensinde har modtaget den første faktura, fra jer !.
Så i berettiget til at pålægge ryggergebyr.
SJOVT NOK !! Selv om i flere måneder om at svare, på vores mails !! Så forsætter i derudad, med ryggergebyr og truer med RKI.

21. juli 2025

Hej Ivan

Hvis man skylder et beløb, følger vi en helt almindelig rykkerproces som inkludere flere henvendelser før sagen eventuelt sendes videre.

Sabrina

Meget hjælpsom og god til forklar…

Meget hjælpsom og god til forklar oversagen god service venlig telefondame

22. juli 2025

Hej Ivan

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg har givet dine rosende ord videre til min kollega Michelle, som har hjulpet dig.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Jeg ønsker dig en god dag og en god sommer.

Total dårlig service helt ufattelig

Total dårlig service helt ufattelig

21. juli 2025

Hej Panman

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk, så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Sabrina

Evida har ændret i måden at logge ind i…

Evida har ændret i måden at logge ind i selvbetjening, men koden man får tilsendt på mail virker ikke og der var ingen hjælp at hente i kundeservice...

Hej Niels

Jeg er ked af at høre, at du ikke har oplevet, at få den hjælp du skulle bruge i forbindelse med, at du gerne vil logge ind på Mit Evida.

Når du skal indtaste engangskoden, anbefaler vi, at du ikke kopier koden, men indtaster den manuelt. Hvis du kopier koden, kan der ske at komme et ekstra mellemrum med, hvilket gør at koden fejler.

Hvis du stadig har brug for hjælp til at logge ind, må du gerne skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk, så vil jeg gerne hjælpe dig.

Jeg ønsker dig en god eftermiddag og en god sommer.

Telefon samtale.

Meget flink, behagelig og kompetent dame

Hej Inger

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har talt med en flink og kompetent medarbejder, som kunne hjælpe dig.

Jeg ønsker dig en skøn dag.

Sabrina

Super venlig og kompetent kundeservice

Super venlig og kompetent kundeservice. Tak for det.

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for.

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig.

Dårlig sagsbehandling

Jeg har nu kontaktet dem 4 gange for at få mine penge som de skylder mig efter fraflytning af hus.
Alle andre private firmaer har en kortere ekspeditionstid. Der er gået mere end 3 mdr og det er penge de skylder mig. Hvis jeg skyldte dem penge i 3 mdr ville jeg få en rykker.

11. juli 2025

Hej Lasse

Jeg vil gerne undersøge din sag nærmere. Du må derfor gerne sende mig en mail på kontakt@kontakt.evida.dk.

Sabrina

Elendig firma, ringe ekspeditionstid!!

Jeg fraflyttede min lejebolig 30.04.2025. De modtog aflæsning af gas fra min udlejer den 05.05.2025. Jeg har flere gange henvendt mig pga manglende tilbagebetaling. Dags dato er udbetaling stadig ikke sket, og har kun fået mærkelige undskyldninger såsom at de først kan køre den i juni måned og udbetaling vil ske i starten af juli. Nu er der gået over 2 måneder, vi er midt i måneden og har i dag endnu engang måttet rykke for udbetalingen!
Meget ringe ekspedition!!

10. juli 2025

Hej Dorthe

Jeg vil meget gerne kigge nærmere på din sag. Du må derfor gerne sende mig en mail på kontakt@kontakt.evida.dk

Sabrina

Hurtig venlig og meget oplysende…

Hurtig venlig og meget oplysende betjening

8. juli 2025

Hej Kate

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på.

Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig. Hvis du får brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Sabrina

Super dårlig personlig betjening.

Talte med en mandlig medarbejder omkring betaling, og at vi ikke kunne komme ind på deres online gas aflæsnings portal, medarbejderen virkede totalt arrogant, lange pauser når man spurgte om noget, og virkede med vilje ubehjælpsom........super dårlig service!

7. juli 2025

Hej Martin

Jeg vil gerne hjælpe dig. Hvis du stadig har brug for hjælp, må du gerne skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk

Jeg ønsker dig en god dag.

Sabrina

Evida er meget svær at komme i kontakt…

Evida er meget svær at komme i kontakt med
Jeg kan ikke komme til selvaflæsning pr. tlf., - den fejler og når man vil reg. via internet, så sker det samme.
Jeg bliver så bedt om via min mail til Evida om bede om fuldmagt, men da jeg allerede står på reg. så er det svært at få sådan en! - Det hele er standardsvar/autoreply. - Lur mig, at de godt kan finde mig, når jeg ikke når og registre mit forbrug og jeg derfor nok modtager et gebyr på dette. - som jeg nu allerede gerne vil klage over.

I skal se at få gjort noget ved jeres kundetilgang

Hej Kristian

Vi har rigtig mange kunder, der gerne vil af med deres kvartalsaflæsning i øjeblikket. Hvis du oplever, at du ikke kan ringe til vores servicetelefon, kan det være fordi, at linjen er fyldt - jeg anbefaler, at du prøver igen senere.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at indberette din kvartalsaflæsning. Du må derfor gerne sende mig en mail med din adresse og din aflæsning på kontakt@kontakt.evida.dk.

Sabrina

Har kontakte Evida på vegne af min…

Har kontakte Evida på vegne af min veninde som har fået fjernvarme og har en e-mail fra dem hvor de bekræfter slutdato. Alligevel her efter snart 2 måneder bliver der ved med at komme opkrævninger og slutafregning er ikke modtaget. Ved telefonisk kontakt kan de ikke se slutdato skønt de selv har sendt bekræftigelse på e-mail ?? Det er åbenbart sværere at komme ud af Evida end at flygte fra Alkratraz.

4. juli 2025

Hej Knud

Jeg vil gerne kigge nærmere på din sag. Du må derfor gerne sende mig en mail på kontakt@kontakt.evida.dk med en kort beskrivelse af sagen og hvilken adressen det omhandler.

Hvis du henvender dig på vegne af en anden, må du gerne sende en fuldmagt med i din mail, hvis du ikke allerede har sendt denne, da vi skal følge den gældende GDPR lovgivning. Du kan udfylde en fuldmagt via dette link: https://evida.dk/kundeservice/din-regning/fuldmagt/

Jeg ønsker dig en god weekend.

Sikke dog et underligt firma

Sikke dog et underligt firma
Har meddelt flere gang at vi har afmeldt gassen da vi er overgået til fjernvarme og alligevel bliver vi ved at få beskeder om aflæsning og opkrævninger.

Hej Alexandar

Når du har opsagt din gasforsyning, og du er overgået til anden varmekilde, skal du indberette din slutaflæsning af din gasmåler.

Slutaflæsningen kan indberettes på Mit Evida ved at klikke på "Indberet aflæsning" - her skal du indtaste din målerstand og vedhæfte et billede af gasmåleren.

Når vi har modtaget din slutaflæsning, vil vi efterfølgende danne en slutopgørelse til dig, og du vil ikke længere modtage besked om aflæsning eller aconto opkrævninger.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at indberette din slutaflæsning. Du må derfor gerne sende din aflæsning til mig på kontakt@kontakt.evida.dk.

Jeg ønsker dig en god dag.

Sabrina

50 minutter og 26 sekunder tog det at…

GUDSKELOV... kom jeg igennem til en rigtig sød dame, som forklarede lidt, og hjalp mig med min henvendelse i øvrigt. -
Hende, og sikkert flere andre i Kundeservice, skal Evida sandelig være glade for.

Hej Jette

Jeg er glad for, at du trods ventetiden fik den hjælp, du havde brug for.

Det er tid til kvartalsaflæsning for vores kunder. Du kan derfor opleve en længere ventetid på telefonen end normalt.

Når man ringer til os, tilbyder vi at man kan blive ringet op, så du kan undgå at vente i telefonen.

Super venlig

Super venlig

Hej Karen

Tusind tak for din anmeldelse, og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, da du var i kontakt med os.

Hurtig og venlig besked og betjening

Hurtig og venlig besked og betjening

Hej Maia

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har fået en venlig og hurtig betjening i din kontakt med os.

Sabrina

Har været kunde indtil for 9 uger siden…

Har været kunde indtil for 9 uger siden og har stadig ikke modtaget min slutopgørelse, dette hænger utvivlsomt sammen med at jeg har betalt aconto for ca. 1000m3 gas for meget, havde jeg betalt for lidt havde girokortet utvivlsomt været kommet for længst!!!!! Hvis i har mulighed for at slippe uden om dette firma kan jeg kun på det kraftigste anbefale at i holder jer langt væk fra dem!!!!
Som svar på Evidas standard svar har jeg været i telefonisk kontakt med Evida efter uge 4,6 OG senest i sidste uge så uge 8 med samme svar hver gang, vi rykker lige bogholderiet for en opgørelse 🙄
Skovvænget 8, 8800 Viborg hvis du pludselig kan få noget sat i gang men jeg tror ved gud ikke på det!!

Hej Jesper

Jeg vil gerne undersøge din sag nærmere, du må derfor gerne sende mig en besked på kontakt@kontakt.evida.dk

Sabrina

Hurtig hjælp og det virker rigtig godt☀️👍

30. juni 2025

Hej Vivi

Jeg er glad for, at du har fået hurtig hjælp, da du var i kontakt med os.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Heidi

Altid hjælpsomme og venlige og hvis der…

Altid hjælpsomme og venlige og hvis der er kø ringer de altid tilbage ret hurtigt

30. juni 2025

Hej Meriane

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at vi min kollega Marcus kunne hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Sabrina

det jo forrygt man ikke engang kan…

det jo forrygt man ikke engang kan tilgå ens data og info på jeres side, for det første prøver jeg at logge ind på telefonen og den ber mig om at åbne mit id, det gør jeg så vil den have mig til at Scanne QR koden, hvilket er ret svært når åbner den via telefoen.
nå jeg prøver så på pc så vil den godylme have min email igen igen igen igen igen, det får den 100 gange og jeg får tilsendt en kode jeg skal taste som forøvrigt er den samme kode alle 28 gange, men den bliver ved med at skrive koden er forkert

Det sejler fuldstændig godt jeg snart af med evida og gas

29. juni 2025

Hej Jesper

Jeg er ked af at høre om den oplevelse, du har haft, da du ville logge ind på vores selvbetjeningsside.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at logge ind på Mit Evida, så du kan se dine oplysninger. Du må derfor gerne skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk.