Min udlejer betjener sig af Evida Gas med de kundefordele han drager nytte af i diverse lejemål. Når en lejer trues og straffes med at udlejer bevidst nægter at udbedre selve gasfyret... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
I skulle skamme jer noget så gevaldigt over de priser, i holder!
Jaja, blabla, 'beregningsmodeller', blabla...
Mega griske, det er hvad i er ):

Besvarelse fra Evida
Evida er og bliver ved med at være MIT foretruknesselskab da de er pålidelig og utrolig flinke!

Besvarelse fra Evida
Behagelig samtale og meget forstående i en svær situation ,,,

Besvarelse fra Evida
Hvad mon der lige foregår??
Jeg har en pludselig stor regning jeg ingen måde kan betale og snakker med en medarbejder om at dele den op i 3. Det får jeg så gjort.
Pludseligt her d 15 september får jeg en mail om i truer med at lukke mit gas fordi jeg skylder ca 1000kr?
Jeg skynder mig da at betale men den står stadig som udstående så nu går jeg bare og er bange for i lukker mit gas.
Men hvorfor i alverden kan man tillade sig at sende en mail med en trussel om at lukke uden mere info?
Syntes da det helt korrupt

Besvarelse fra Evida
Da jeg kom igennem var den person som jeg snakkede med utrolig hurtig til at forstå hvad jeg sagde og hjælpe mig med problemet super .

Besvarelse fra Evida
Kompetent, grundig og venlig medarbejder. Jeg er meget tilfreds.

Besvarelse fra Evida
Dårligt firma. Stort set ingen forståelse for noget, rykkere i et væk på trods af andre indgåede aftaler. Det er virkelig ikke i orden.

Besvarelse fra Evida
Ingen kunde service hver gang siger de at de har ekstra travlhed , så slukker de bare telefonen.
Andre firmaer tilbyder da at de ringer tilbage.
Det er vel ikke for sjovt man ringer eller er det det I tror

Evidas telefonservice.
Først skal man gennem 100 spørgsmål og valg. Når man endelig er igennem de kommer beskeden, “vi har desværre meget travlt og kan ikke svare telefonen.” Prøv igen senere….i deres telefontid 🫨
Så hver gang man forsøger at komme i kontakt skal man gennem en lang til og fravalgsliste, kun for at opdage at de stadig har travlt…..det kan man ikke kalde service

Besvarelse fra Evida
Kræver ulideligt mange oplysninger for at logge ind på deres side.
Anmoder ofte om aflæsninger, og når man så laver en aflægsning og forsøger at dele den med Evida's link osv, så skal de ikke bruge den alligevel.
Alt med Evida er virkeligt kompliceret og virker ikke rigtigt.

Besvarelse fra Evida
Over en times ventetid. Det er i 2025 simpelthen ikke noget at byde kunder. Der er ingen undskyld der er acceptabel. Jeg vil for fremtiden prøve at undgå Evida , hvis det på nogen måde er muligt.
Og det er ikke korrekt at Evida tilbyder at ringe tilbage. Den service har de glemt at slå til. Der var ingen mulighed for at få automatisk tilbage-kald.

Besvarelse fra Evida
Det kan ikke være rigtigt at man stadigvæk skal aflæse samt betale gebyret 4 gange årligt, når forbrug er minimalt. Siden 2024, har i nuvel pga prisstigninger lavet det om. Men har kun komfur.
Kunne I efterhånden ikke tage stilling til de kunder der næsten intet gas bruger, og vende tilbage til 1 gang årligt. Det giver ingen mening for os små fisk (kunden) med et årligt forbrug på ca 5-8 m3, med aflæsning 4 gange årligt, og gebyr.
Tak for svaret Sabrina. Men hvorfor fortæller i ikke de små kunder dette. Når de har rettet telefonisk henvendelse, til jer.

Besvarelse fra Evida
Tag lige en chill pill! I har sendt 3 sms remindere til mig siden i går kl 10.30 om kvartalsaflæsning…

Besvarelse fra Evida
Evida er det værste forsyningsselskab, som du kan have.
De har rod i deres egne forhold, overholder ikke aftaler, bruger ufine metoder over for kunder, hvilket deres samarbejdspartner også gør.
Etik og moral er ikke kendetegn ved dem.
Når de har fået deres penge m.m., holder de dig hen, løber fra aftaler, frasiger sig ansvar og afviser de og deres samarbejdspartner ansvar.
Hvis du kan, så hold dig langtfra Evida.

Besvarelse fra Evida
De er langt fra kunde minded.
Når man henvender sig kan man ikke få hjælp hvis det oprettet i sammen levers navn.
På trods af man boer på samme adresse.
Jeg spørg til en faktura som er betalt af mig i mit. Navn og alligevel ikke en mulighed.
Hold op med at være så trælse.

Besvarelse fra Evida
Jeg vil lige sige da jeg overgår til fjernvarme. Hver gang jeg henvender mig til service telefonen er urimelig lang ventetid. Jeg havde et gasstop i febuar måned jeg tilkalte en tekniker det viste så at fyret fik ingen gas teknikeren fandt ud af det var evidas måler der var defekt. jeg fik så en regning fra vvs teknikeren på 1200 kr. som jeg sendte videre til evida men den ville de ikke betale. det er deres måler der var defekt så det er rimeligt de betaler. Men de gør de ikke. Sådan er det når man har Monopol på gas transport .