Evida Anmeldelser 2.446

3,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 184 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder roser medarbejderne for at være venlige, hjælpsomme og kompetente, især i kundeservice, hvor de yder god og tydelig information. Folk sætter pris på den imødekommende betjening og den forståelse, der udvises, selv ved komplekse spørgsmål eller når der er travlt. Der er også positive tilbagemeldinger om hurtig assistance ved akutte situationer, som for eksempel mistanke om gasudslip, hvor en tekniker blev sendt ud kort efter henvendelsen. Dog oplever nogle kunder problemer med lang ventetid på telefonen og vanskeligheder med at få svar på henvendelser, især når det gælder udbetalinger eller korrektion af regninger. Der er også frustration over manglende slutopgørelser og opkrævninger, der fortsætter, selv efter aftaler er afsluttet, samt udfordringer med et nyt IT-system, der skaber forvirring. Nogle forbrugere finder også, at de faste udgifter er blevet højere efter en opdeling af selskabet, og der er bekymringer omkring betalingsprocesser og manglende varsel ved trusler om lukning af gas.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, hvor nogle oplever fremragende og hurtig assistance, såsom hjælp til... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med kundeservice, hvor mange roser personalet for at være venligt,... Se mere

Payment

Anmeldere nævner tvetydig feedback om betaling, hvor nogle kunder udtrykker tilfredshed med hjælp til... Se mere

Customer communications

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kontakt, hvor mange rapporterer vanskeligheder med at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Min udlejer betjener sig af Evida Gas med de kundefordele han drager nytte af i diverse lejemål. Når en lejer trues og straffes med at udlejer bevidst nægter at udbedre selve gasfyret... Se mere

Betalte min aconto gas den 6. novenber 2025 Afmeldte min gas den 10. november 2025. Fik en slutopgørelse den 21. december 2025 per brev. Skulle udfylde en formular for at få mine penge tilbage.... Se mere

Overtog et hus som Evida var distributør til. Slukkede 1-2 uger efter overtagelse for gasen men pga det er vinterperiode så skal man betale en pæn stor regning. Den skal åbenbart betales selvom de... Se mere

50 minutter og 26 sekunder tog det at sidde i kø, for så at få at vide at... Ja, der ér fejl på systemet... [FNYS[ GUDSKELOV... kom jeg igennem til en rigtig sød dame, som forklarede lidt, og hjalp... Se mere

3,4

Middel

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Antikveret og ikke funktionelt

Man kan ikke sende folk et brev, forlange et kontaktnummer som en del af loginoplysninger, og så ikke oplyse hvad det er i brev eller andet sted, men forlange at man kontakter kundeservice... Seriøst. I har mit kundenummer, navn og adresse, hvor meget mere skal i bruge for at identificere jeres kunder?

2. januar 2026

Hej

Dit kontraktnummer som skal bruges i forbindelse med login på Mit Evida, fremgår på dit velkomstbrev fra Evida og på dine regninger.

Ved login på Mit Evida skal man første gang indtaste både kundenummer samt kontraktnummer. Når dette er indtastet, vil man fremover kunne logge ind med MitID.

Hvis du fortsat mangler dit kontraktnummer, må du meget gerne kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre.

Heidi

Uden varme i snart 3 uger. Er Evida passiv når en kunde misligholder betingelserne?

Når en lejer trues og straffes med at udlejer bevidst nægter at udbedre selve gasfyret og dermed ikke får varmt vand, varme i boligen, hvor over halvdelen er gulvvarme? Udlejer straffer mig pga et ulovligt forbrugsregnskab, som han på alle mulige ubehagelige måder presser mig til at betale. Betaler jeg ikke, bliver gasfyret ikke udbedret.

Jeg har flere gange rettet telefonisk og skriftlig henvendelse til Evida Gas desangående men ingen reaktion.

Hvordan kan det være at Evida ikke straks pålægger min udlejer/deres kunder at udbedre og sikre at der tilføres varme i min 155m2 bolig?

Fyret meldte en fejlkode A6 227, onsdag d10 december 2025 og lige siden har jeg ikke haft varme fra fyret. Det er i skrivende stund 19. døgn.
Min bolig er rømmet de steder hvor jeg ikke opholder mig og har kun meget lidt nytte af lejemålets kvadratmeter. Her forsynes køkken og stue med luft til luft varmepumpe døgnet rundt. I afdelingen med gulvvarme hvor der både er stort badeværelse samt soveværelse og klædeskabe med tøj, sko, sengetøj, har jeg anskaffet mig flere elektriske olieradiatorer som også kører døgnet rundt. Blæsere er tilsluttet for at fordele varmen og nedbringe den høje luftfugtighed pga et dårligt isoleret ældre hus.

På den måde har jeg trods alt en vis form for komfort i boligen.

Jeg agter naturligvis at gøre indsigelse til Huslejenævnet vedrørende min udlejers bevidste misligholdelse af sine forpligtelser.

Jeg undrer mig over, at Evida tillader min udlejer at fortsætte sit mislighold i stedet for at bringe hans kundefordele til ophør hvis han ikke straks får gasfyret udbedret?

Ellers er jeg helt tilfreds med Evida. Fra 1 jan 2026 har jeg valgt selv at stå for aflæsningerne af gasmåleren på mit lejemål og jeg ser frem til samarbejdet både med Evida og Norlys.

Hej Lotte

Evida har ikke noget med selve gasfyret at gøre. En fejl på gasfyret meldes til gasleverandøren, såfremt man har en serviceaftale eller til en VVS'er.

Hvis du har spørgsmål til dette, eller hvis der er andre spørgsmål, du ikke har fået svar på, da du var i kontakt med os, er du velkommen til at kontakte os igen.

Heidi

Det mest venlige og servicemindede…

Det mest venlige og servicemindede supportpersonale som jeg har været ude for! Det kunne andre firmaer lære meget af!

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, da du var i kontakt med os.

Jeg giver de meget flotte ord videre til min kollega Sarah, som du har talt med.

Heidi

Kompetent og venlig personale i…

Kompetent og venlig personale i kundeservice. Det er vigtigt at nævne at de er fair i deres håndtering af sagerne og giver sig tid til at forklare hvorfor og hvordan tingene hænger sammen. Det kan mærkes i form af lidt lang tid i ventetiden på en ledig medarbejder. Alt i alt meget tilfredsstillende betjening.

Hej Saad

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har fået en venlig og kompetent hjælp af os. Jeg giver rosen videre til medarbejderne i Kundeservice.

Tak fordi du deler din oplevelse med os - det sætter vi stor pris på.

Jeg ønsker dig en god eftermiddag og et godt nytår.

Sød og hjælpsom person

Sød og hjælpsom person

23. december 2025

Hej Helle

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du har talt med en sød og hjælpsom person, da du var i kontakt med os.

Jeg giver de flotte ord videre til min kollega Nanna, som du har talt med.

Jeg ønsker dig en dejlig dag og et godt nytår.

Min tilgodehavende

Fik en slutopgørelse den 21. december 2025 per brev.
Skulle udfylde en formular for at få mine penge tilbage.
Kan forvente at få tilgodehavende tilbage omkring 10.januar 2026

Det er ikke god kundeservice, 8 uger om at udbetale et tilgodehavende - kunden har 14 dage modsat.

22. december 2025

Hej Claus

Hvis du har et tilgodehavende, skal vi bruge dit registrerings- og kontonummer, såfremt du ikke er tilmeldt betalingsservice.

Vi udbetaler tilgodehavende inden for 2-3 uger fra vi har modtaget kontooplysningerne fra dig, som vi beder om i forbindelse med din slutopgørelse.

Heidi

Aldrig har jeg oplevet så forvirrende…

Aldrig har jeg oplevet så forvirrende et slutopgørelse. 2 forskellige regninger på samme hus, en af dem på 0kr og et krav om registrering af kontonummer for at få penge tilbage (brug dog NemKonto!). Helt helt ugennemskueligt hvordan tingene skal gøres.

21. december 2025

Hej Anders

Hvis vi beder om registrertings- og kontonummer skyldes det, at du ikke er tilmeldt PBS eller NemKonto, og at vi dermed ikke kan overføre automatisk.

Hvis du har brug for hjælp til din slutopgørelse, er du meget velkommen til at kontakte os: https://evida.dk/kontakt/

Jeg ønsker dig en glædelig jul.

Heidi

Jeg havde fejl aflæst min vandmåler i…

Jeg havde fejl aflæst min vandmåler i stedet for min gasmåler, det blev venligt ændret meget hurtigt og uden problemer.

19. december 2025

Hej Volmer

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du fik ændret aflæsningen.

Tak fordi du har delt din oplevelse.

Jeg ønsker dig en glædelig jul.

Go' kundeservice...

Jeg havde lige en telefonisk samtale med en fra kundeservice - og vi fik opgaven løst til UG med kryds og slange.

Tx

19. december 2025

Hej MK

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at vores Kundeservice kunne hjælpe dig, og at I fandt en løsning sammen.

Jeg ønsker dig god weekend og en god jul.

Fin service Tak

18. december 2025

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for, at vi kunne hjælpe dig.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Sabrina

Meget hjælpsom og behagelig person at…

Meget hjælpsom og behagelig person at tale med.

17. december 2025

Hej Birgitte

Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på.

Jeg er glad for, at min kollega Xenia kunne hjælpe dig. Jeg har givet de rosende ord videre til hende.

Jeg ønsker dig en skøn eftermiddag.

Super god kundeservice

Fik hjælp til det jeg havde brug for samtidig med at hende jeg talte med også hørte hvad jeg sagde. Dejligt at tale med en der faktisk hører efter hvad der bliver sagt.

Hej Gertha

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg er glad for, at du fik den hjælp, du havde brug for.
Jeg giver rosen videre til min kollega Johanne, som du har talt med.

Heidi

En dejlig behagelig samtale med en…

En dejlig behagelig samtale med en meget sød dame som hed Xenia☺️. Hun hjalp mig med mit problem med det samme. Så kun plusser herfra👌🥇.

Hej Lone

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi meget stor pris på.
Jeg er glad for, at du havde en behagelig samtale og fik løst dit problem, da du talte med Xenia.
Jeg sørger for at give rosen videre til hende.

Heidi

Den beste service jeg har fået i mange…

Den beste service jeg har fået i mange år

Hej Kaj

Tusind tak for de 5 stjerner og de meget flotte ord.

Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Fin imødekommende kundeservice

Fin imødekommende kundeservice. Dejligt de ringer tilbage, så man ikke behøver at dræne telefonens batteri, når man er nummer ...... i køen.

Hej Ingelise

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at du har fået hjælp af en af vores imødekommende medarbejdere.
Jeg har givet rosen videre til min kollega Michelle, som har hjulpet dig.

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på.

Jeg ønsker dig en dejlig eftermiddag.

Sabrina

Nu har jeg talt med dem 2 gange hvor…

Nu har jeg talt med dem 2 gange hvor medarbejderne lovede at sende tidliger regninger som skal bruges til beregning af varmetilskud ( der er en tidsfrist) jeg har endnu ikke modtaget disse 🤔
Jeg prøver at ringe igen 😴

12. december 2025

Hej Louise

Jeg er ked af, at du ikke har modtaget regningerne.

Jeg håber, at du har været i kontakt med os igen, og at du efterfølgende har modtaget de ønskede regninger, ellers er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@kontakt.evida.dk

Hjælpsomt personale.

Flinkt og hjælpsomt personale.
Kan varmt anbefales

12. december 2025

Hej Anna

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at du fik den hjælp du havde brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælpe en anden gang.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Evida

Evida. et gas selvskab som ingen andre.
Deres kunde service er god. De kæmper bare op af bakke. Selvskabet har valgt at lave deres egen måde at tilmelde Betalings service. Og ikke beskrive den når de sender deres Mails ud. Så selv om du har tilmeldt det i banken og kan se at den burde betales så har Evida valgt at du ikke skal registrere dig med dit kunde nummer. Det som banken beder dig om. og man altid har skulle bruge i banken. Det er så et andet nummer som du har. De vælger bare ikke at fortælle dig det. Heller ikke når de ud sender mails der kun drejer sig om at du skal tilmelde dig deres betalings service for så du kan spare 45kr. Nej for så får de jo ikke de 45kr og heller ikke dine rykker gebyr.
Og bare så man ikke er i tvivl. Hvis de lukker for gassen. Så bliver det 2200kr før du har gas igen.
Svindel ja det synes jeg sku.....

11. december 2025

Hej Kim

Jeg er ked af at høre, at du ikke er blevet vejledt til, hvilke oplysninger fra Evida du skal bruge ved tilmeldingen til Betalingsservice.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at tilmelde dine fremtidige regning til Betalingsservice, hvis dette ikke er sket endnu.
Du må derfor gerne skrive til mig på kontakt@kontakt.evida.dk

God kundeservice,og hurtig…

God kundeservice,og hurtig ekspedition,behagelig samtale

5. december 2025

Hej Johnny

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, da du var i kontakt med vores kundeservice.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med.

Aflæsning

Meget imødekommende og professionel medarbejder der løste vores problem til ug.

2. december 2025

Hej Kurt

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner til vores kundeservice.

Jeg er glad for, at du har fået løst dit problem, og at du blev mødt af en imødekommende og professionel medarbejder.