Min udlejer betjener sig af Evida Gas med de kundefordele han drager nytte af i diverse lejemål. Når en lejer trues og straffes med at udlejer bevidst nægter at udbedre selve gasfyret... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Man kan ikke sende folk et brev, forlange et kontaktnummer som en del af loginoplysninger, og så ikke oplyse hvad det er i brev eller andet sted, men forlange at man kontakter kundeservice... Seriøst. I har mit kundenummer, navn og adresse, hvor meget mere skal i bruge for at identificere jeres kunder?

Besvarelse fra Evida
Når en lejer trues og straffes med at udlejer bevidst nægter at udbedre selve gasfyret og dermed ikke får varmt vand, varme i boligen, hvor over halvdelen er gulvvarme? Udlejer straffer mig pga et ulovligt forbrugsregnskab, som han på alle mulige ubehagelige måder presser mig til at betale. Betaler jeg ikke, bliver gasfyret ikke udbedret.
Jeg har flere gange rettet telefonisk og skriftlig henvendelse til Evida Gas desangående men ingen reaktion.
Hvordan kan det være at Evida ikke straks pålægger min udlejer/deres kunder at udbedre og sikre at der tilføres varme i min 155m2 bolig?
Fyret meldte en fejlkode A6 227, onsdag d10 december 2025 og lige siden har jeg ikke haft varme fra fyret. Det er i skrivende stund 19. døgn.
Min bolig er rømmet de steder hvor jeg ikke opholder mig og har kun meget lidt nytte af lejemålets kvadratmeter. Her forsynes køkken og stue med luft til luft varmepumpe døgnet rundt. I afdelingen med gulvvarme hvor der både er stort badeværelse samt soveværelse og klædeskabe med tøj, sko, sengetøj, har jeg anskaffet mig flere elektriske olieradiatorer som også kører døgnet rundt. Blæsere er tilsluttet for at fordele varmen og nedbringe den høje luftfugtighed pga et dårligt isoleret ældre hus.
På den måde har jeg trods alt en vis form for komfort i boligen.
Jeg agter naturligvis at gøre indsigelse til Huslejenævnet vedrørende min udlejers bevidste misligholdelse af sine forpligtelser.
Jeg undrer mig over, at Evida tillader min udlejer at fortsætte sit mislighold i stedet for at bringe hans kundefordele til ophør hvis han ikke straks får gasfyret udbedret?
Ellers er jeg helt tilfreds med Evida. Fra 1 jan 2026 har jeg valgt selv at stå for aflæsningerne af gasmåleren på mit lejemål og jeg ser frem til samarbejdet både med Evida og Norlys.

Besvarelse fra Evida
Det mest venlige og servicemindede supportpersonale som jeg har været ude for! Det kunne andre firmaer lære meget af!

Besvarelse fra Evida
Kompetent og venlig personale i kundeservice. Det er vigtigt at nævne at de er fair i deres håndtering af sagerne og giver sig tid til at forklare hvorfor og hvordan tingene hænger sammen. Det kan mærkes i form af lidt lang tid i ventetiden på en ledig medarbejder. Alt i alt meget tilfredsstillende betjening.

Besvarelse fra Evida
Betalte min aconto gas den 6. novenber 2025 Afmeldte min gas den 10. november 2025.
Fik en slutopgørelse den 21. december 2025 per brev.
Skulle udfylde en formular for at få mine penge tilbage.
Kan forvente at få tilgodehavende tilbage omkring 10.januar 2026
Det er ikke god kundeservice, 8 uger om at udbetale et tilgodehavende - kunden har 14 dage modsat.

Besvarelse fra Evida
Aldrig har jeg oplevet så forvirrende et slutopgørelse. 2 forskellige regninger på samme hus, en af dem på 0kr og et krav om registrering af kontonummer for at få penge tilbage (brug dog NemKonto!). Helt helt ugennemskueligt hvordan tingene skal gøres.

Besvarelse fra Evida
Jeg havde fejl aflæst min vandmåler i stedet for min gasmåler, det blev venligt ændret meget hurtigt og uden problemer.

Besvarelse fra Evida
Jeg havde lige en telefonisk samtale med en fra kundeservice - og vi fik opgaven løst til UG med kryds og slange.
Tx

Besvarelse fra Evida
Meget hjælpsom og behagelig person at tale med.

Besvarelse fra Evida
Fik hjælp til det jeg havde brug for samtidig med at hende jeg talte med også hørte hvad jeg sagde. Dejligt at tale med en der faktisk hører efter hvad der bliver sagt.

Besvarelse fra Evida
En dejlig behagelig samtale med en meget sød dame som hed Xenia☺️. Hun hjalp mig med mit problem med det samme. Så kun plusser herfra👌🥇.

Besvarelse fra Evida
Den beste service jeg har fået i mange år

Besvarelse fra Evida
Fin imødekommende kundeservice. Dejligt de ringer tilbage, så man ikke behøver at dræne telefonens batteri, når man er nummer ...... i køen.

Besvarelse fra Evida
Nu har jeg talt med dem 2 gange hvor medarbejderne lovede at sende tidliger regninger som skal bruges til beregning af varmetilskud ( der er en tidsfrist) jeg har endnu ikke modtaget disse 🤔
Jeg prøver at ringe igen 😴

Besvarelse fra Evida
Flinkt og hjælpsomt personale.
Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Evida
Evida. et gas selvskab som ingen andre.
Deres kunde service er god. De kæmper bare op af bakke. Selvskabet har valgt at lave deres egen måde at tilmelde Betalings service. Og ikke beskrive den når de sender deres Mails ud. Så selv om du har tilmeldt det i banken og kan se at den burde betales så har Evida valgt at du ikke skal registrere dig med dit kunde nummer. Det som banken beder dig om. og man altid har skulle bruge i banken. Det er så et andet nummer som du har. De vælger bare ikke at fortælle dig det. Heller ikke når de ud sender mails der kun drejer sig om at du skal tilmelde dig deres betalings service for så du kan spare 45kr. Nej for så får de jo ikke de 45kr og heller ikke dine rykker gebyr.
Og bare så man ikke er i tvivl. Hvis de lukker for gassen. Så bliver det 2200kr før du har gas igen.
Svindel ja det synes jeg sku.....

Besvarelse fra Evida
God kundeservice,og hurtig ekspedition,behagelig samtale

Besvarelse fra Evida
Meget imødekommende og professionel medarbejder der løste vores problem til ug.