Min udlejer betjener sig af Evida Gas med de kundefordele han drager nytte af i diverse lejemål. Når en lejer trues og straffes med at udlejer bevidst nægter at udbedre selve gasfyret... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
En meget dygtig og venlig medarbejder

Besvarelse fra Evida
Jeg har fået et par rykker. Ok hvor der blev skrevet at man lukkede for gassen 29/1-26 hvor jeg ligger den ind til betaling. D. 25. 26/1-26 lukkede mand så for gassen. Jeg kontaktede Evida og efter lidt tovtrækkeri før jeg blev oplyst om gassen var blevet afbrudt, hvorefter jeg spurte hvorfor den var blevet afbrudt altså 3-4 dage før varslet. D. 27/1 betalte jeg gassen. Jeg bliver nok opkrævet for lukning og åbning af gassen. Kompensation til lejer for den extra el.
Den tid jeg selv har brugte undskylde over for lejer køb af varme blæsere, gratis badeværelse til lejerne, kun fordi mand har sovet i timen. Rene Olsen

Besvarelse fra Evida
Jeg bad om hjælp til tilmelding på på betaling service og fik det med det sammme. Det var dejlig nemt.

Besvarelse fra Evida
Meget venlig kundeservice og problemet blev hurtigt løst

Besvarelse fra Evida
Jeg forstår simpelthen ikke!! dem der sidder kontor de får ikke en skid svar mit spørgsmål?? hvorfor de ansat sådan en dumme mennesker kontor som de ikke engang svarer folk spørgsmål??

Besvarelse fra Evida
Medarbejderen i kundeservice var meget imødekommende og hjælpsom

Besvarelse fra Evida
Har lukket for gassen jeg har betalt i 35 år jeg kan se der er flere. Godt jeg skal have fjernvarme om 2 måneder. Ydermere siger damen jeg skal pludselig have service på mit fyr. Min hund er helt syg af den kulde. Tag fjernvarme hvis i kan og hold jer væk herfra Jeg er rasende

Besvarelse fra Evida
Det er så trist at opleve en statsvirksomhed som er fuldstændig ligeglad med om man er syg, uoplyst eller forsøger på at finde en løsning med dem.
Evida, har en ventetid længere end det dårligste teleselskab, deres medarbejder aner intet og deres tekniker løber rundt om ens hus og kigger ind af vinduerne, jeg ved ikke om det er for at kunne køre ud om natten igen og ryddet huset for værdier men godt jeg har kamera oppe 🤯🤯

Besvarelse fra Evida
Jeg fik en venlig betjening.
Ang.årsopgørelse.

Besvarelse fra Evida
Meget høflig venlig person jeg talte med , og fik klaret det som jeg ringede for .

Besvarelse fra Evida
Altid super venlige og super professionelle

Besvarelse fra Evida
Altid venlig og imødekommende personale, når man ringer med et problem.
Men det er bureaukratisk og ubeskrivelig "træls", når man skal have regning på gasforbrug fra både Evida og en gas udbyder, men det kan Evidas personale jo ikke gøre ved😕

Besvarelse fra Evida
Venlig, imødekommende, forstående, lyttende og passende afventende på svar.
Hans Christian Hay

Besvarelse fra Evida
På grund af rod i økonomien. Bad jeg evida om hjælp til ikke at få lukket for gassen, med henblik at regning nok skulle blive betalt d. 20...
Der er ingen kære hjælp der eller forståelse... glæder mig så meget til at komme på fjern varme når det engang sker..m
De er ikke menneskelig der inde hos dem..

De er nummer 39 i køen, og det er ikke en joke

Utrolig dårlig kundeservice.
Meget nemt at se de er ejet af staten. Medarbejderne er jo sikre i job uanset 😒

Besvarelse fra Evida
Kundeservice er ok, men efter i blev delt op (evida) (norfup) er det blevet dobbelt så dyr i faste udgifter og det gør jeg leder efter anden udbyder
Det er gebyr på den ene og andet hvornår stopper det galskab

Besvarelse fra Evida
Elendigt. De spænder ben for deres egne kunder og gør det så besværligt som muligt.

Besvarelse fra Evida
Jeg havde glemt at betale regning til tiden. Alligevel afbrudte Evida ikke min gasforsyning i Juleferien og udviste forståelse for situationen. De hjalp tømed at undgå gebyr ved af- og tilkobling.