Har brugt 4 timer på at opsige mit abonnement af to gange, men det er endnu ikke lykkes. Alle links og "guides" som ligger på eurosport virker ikke og sender en ind på en helt sort side. Nu er der tru... Se mere
Jeg har nu prøvet at opsige mit abonnement efter den opskrift Eurosport Player har givet her på Trustpilot. Men den virker ikke. Man bliver ledt hen til en side hvor man skal besvare en lang række... Se mere
Dårligste streaming app af alle i forhold til stabilitet i streaming. Falder hele tiden ud hvilket andre streaming apps ikke gør på samme enhed / TV. Vidner om manglende lyst til at levere en ordentli... Se mere
Moderat ok app., men under al kritik, at det kræver et større søge-arbejde at opsige sit abonnement. Det virker, som om man har gjort så lidt som muligt for at informere om, hvordan det gøres.
Snyd og bondefangeri😖🤑
Snyd og bondefangeri😖🤑
Lav aldrig abonnement på Eurosportplayer, medmindre du er helt sikker på at det er noget du vil have for evigt; det er næsten umuligt at opsige abonnementet.
Jeg købte 1 måneds abonnement for at se Le Mans, og hænger stadig på det.
Der er ingen adgang til service/support. Jeg kan ikke logge ind med det password jeg har, og når man så aktiverer linket ”Gemt password” for at få resat svarer de ikke, ej heller er det muligt at ringe eller få svar på mails. Deres links og anvisninger til afmelding fører intet til.
Jeg har nu fundet vejen til at afmelde i iTunes & App Store. Tryk på Apple-id, dernæst på Vis Apple-id som så åbner Apple Konto, hvor man så vælger Abonnementer. Her kan man så redigere/slette.
Det er umuligt at rate service/support, idet begrebet ikke eksisterer på Eurosportplayer .
Fransk arrogance og bondefangeri af værste skuffe – fy for pyffer.
Jeg har også prøvet at melde mig ud 117 …
Jeg har også prøvet at melde mig ud 117 gange uden succes. Simpelthen så dårlig service!
Pas på!!
Pas på!!! Umuligt at afmelde igen.
Alle deres links og metoder til afmelding lander i en blindgyde. SÅ dårlig kundeservice.
Sender det direkte videre til Forbrugerombudsmanden . Øv
Jeg fraråder andre at få abonnement på …
Jeg fraråder andre at få abonnement på eurosportplayer. Man kan de facto ikke opsige abonnementet (de beskrevne måder fungerer ikke og Eurosport besvarer ikke mine henvendelser).
Jeg har haft abonnement i en måneds tid, men har ikke kunnet se Eurosportplayer de fleste dage - der kommer bare en fejlmeddelse når jag har forsøgt at logge ind, og supporten besvarer konsekvent ikke mine henvendelser.
frækkere end hvad der er menneskeligt …
frækkere end hvad der er menneskeligt retfærdigt
Har i dag forsøgt at opsige mit …
Har i dag forsøgt at opsige mit abonnement hos Eurosport Palyer, hvor jeg den 18/8.17 bestilte/købte en måneds ab. i forbindelse med Solheim Cup.. Jeg har logget ind på Eurosport Player og via "min konto" skulle jeg kunne opsige mit ab. via feltet "abonnement", men problemet er, at der ikke vises nogen felt "abonnement" ????? HVORDAN OPSIGER JEG MIT ABONNEMENT ??????????
Magen til makværk skal man lede langt …
Magen til makværk skal man lede langt efter! Vil også se Solheim Cup men kunne kun få app'en til at virke på min iphone. Har dog fundet en løsning ved at købe et kabel med iphine stik og hdmi så kan jeg streame fra iphonen til TV'et (i fin kvalitet). Men hvorfor Discovery Net (el. hvad de nu hedder) byder ind på golf for så at vælge IKKE at vise det, er mig ubegribeligt. Kunne da have brugt Canal 9 (i stedet for 5 af snit af Mash). Så sælg da rettighederne videre til nogen der vil.
Kan kun opfordre andre til at fravælge deres kanaler ved næste Kanalvalg. Så kan de måske lære det. :/
En meget skuffende oplevelse
Vi havde her i husstanden, ligesom nogle af de andre anmeldere, glædet os til at se Solheim Cup 2017 og få nogle gode historier fra kommentatorerne og en masse om historien, stedet og diverse statistikker.
Men næ, nej - intet overhovedet udover selve det rå signal, og så kan vi ikke en gang høre de amerikanske kommentatorer fra Golf Channel, nu når der ikke er dansk/skandinavisk kommentatorlyd. Det er en kæmpe skuffelse... Føj, skam jer!
Hvis rettighederne ikke er mere værd for Eurosport, så lad dog være med at byde på dem, og lad Viaplay/Viasat Golf overtage. De har kompetente kommentatorer, som også kan gøre transmissionen værd at følge.
Fuldstændig håbløst dårligt signal
Fuldstændig håbløst - havde som en anden anmelder glædet mig til at se frk Pedersen spille sin første Solheim Cup ..
Jeg har heldigvis kun købt et måneds abbonent og anvender Eorosport Player APP sammen med Chromecast.
Signal der sendes med er håbløst - kører nogle sekunder og går så i stå. Jeg forsøger endda at se med live.
Og nej - det er ikke min forbindelse det er galt med - hvis jeg skifter over til Viaplay/Paul Laurie matchen kører det fint.
Kommentatorer gider man heller ikke ofre på udsendelsen.
Hvorfor købe rettighederne hvis i ikke gider gøre mere ved sagen ?
Mvh Holger Noesgaard Sørensen
Fin og stabil service
Fin og stabil service. Virker fint på både pc og app. Selv via iPlay. God pris med meget sport at se (køber hvert år til at se Le Mans).
Under AL kritik
Appen virker ikke, og fordi man ikke kan bruge sit login på en pc ved køb over iOS, står jeg nu med et produkt som ikke virker. Samtidig går der op til 48 timer imellem at man kan få fat i supporten, og guess what i mellemtiden er det jeg gerne vil se færdigt.
virkelig dårlig teknik
virkelig dårlig teknik. svare ikke på gentagende mails angående dobbelt trækning på dankort ..
Hvis jeg kunne give nul....
Hvis jeg kunne give nul, ville denne app uden tvivl få det.
Aldrig har jeg prøvet så dårlig en betalings streaming app. Det jo nærmest umuligt at se noget som helst. Fryser midt i det hele, hakker eller også efter få minutter hvor det kører, vælger den selv lige at hoppe tilbage, bare lige for at være sikker på man får set det samme klip et par gange....
Den eneste grund til jeg har valgt at bruge denne app, er pga giroen. Vil hellere undvære, end at pines med så ringe et produkt.
Dårlig kvalitet og umuligt at opsige
Dårlig kvalitet og umuligt at opsige. Bondefangeri...
Hakker konstant
Streaming bliver konstant afbrudt ca. hver 20 sek.
Giver sig selv at det er en ret frustrerende oplevelse at se noget som helst.
Tyveri
Hvis man vil købe et årspas til eurosport player i UK, koster det kr. 172.00.
Men hvis man køber det i DK, koster det kr. 599.00. Og nej, man kan ikke få det samme tilbud i DK. Det er noget svineri, og simpelt tyveri! Jeg vil ikke betale deres ågerpriser, for at kunne se Giro'en. Og deres kundeservice kan kun kontaktes på engelsk. Tyvebande....
Ustabilt stream
Der er ustandseligt udfald i streamingen. Stram nu op og lever det signal man betaler en formue for....
Ualmindeligt ringe
Eurosport Player er tæt på uanvendelig til streaming af tennis. Den falder ganske enkelt ud hele tiden, og genudsender ofte tabte sekvenser, så vi hører de samme kommentarer 2-3 gange. Eller den sender "grød". Vi kunne ikke drømme om at tegne abonnement igen.
Næsten umulig at opsige
Er åbenbart blevet trukket 49 kr. de sidste 3 måneder, selvom jeg troede at jeg havde opsagt mit abonnement. Jeg skulle så verdens mest komplicerede vej igennem appstore, til en skjult knap, for endelig at opsige mit abonnement.
Elendigt app og jeg vil ikke anbefale den til nogen.
TIL GRIN!
DET ER SIMPELTHEN DET MEST ELENDIGE VALG JEG LÆNGE HAR GJORT. SMIDER MAN PENGE EFTER DET HER KAN MAN LIGESÅ GODT BRÆNDE SINE PENGE OP!!!!!!!!!