Har brugt 4 timer på at opsige mit abonnement af to gange, men det er endnu ikke lykkes. Alle links og "guides" som ligger på eurosport virker ikke og sender en ind på en helt sort side. Nu er der tru... Se mere
Jeg har nu prøvet at opsige mit abonnement efter den opskrift Eurosport Player har givet her på Trustpilot. Men den virker ikke. Man bliver ledt hen til en side hvor man skal besvare en lang række... Se mere
Dårligste streaming app af alle i forhold til stabilitet i streaming. Falder hele tiden ud hvilket andre streaming apps ikke gør på samme enhed / TV. Vidner om manglende lyst til at levere en ordentli... Se mere
Moderat ok app., men under al kritik, at det kræver et større søge-arbejde at opsige sit abonnement. Det virker, som om man har gjort så lidt som muligt for at informere om, hvordan det gøres.
Umuligt at opsige
Gav oprindeligt 1 stjerne, men er nu blevet opsagt og vil gerne revurdere. Kunne i mit tilfælde opsiges gennem webbrowser på pc, ikke på iPad. Fik derudover svar fra deres kundeservice, på en anden mail jeg tidligere også prøvede. Hæver derfor til 3 stjerner.
_________________________________________
Umuligt at opsige
De nævner at abonnementet kan opsige i appen hvilket ikke er tilfældet.
Skrev til deres customer support email der er noteret i bekræftelsen, og får nu svar tilbage at emailen ikke længere er i brug.
Umulig at opsige abonnement
Jeg må desværre også konstatere, at det er helt umuligt at opsige abonnementet. På trods af at jeg har skrevet til Eurosport og fået bekræftigelse på opsigelse, trækkes pengene fortsat. Anbefaling: Hold jer langt væk fra Eurosport.
Deres hjemmeside og app er virkelig…
Deres hjemmeside og app er virkelig ikke brugervenligt... har fx ikke en betalings- og abonnement oversigt i app'en. Umuligt at melde sig ud
Skrald
Godt alternativ til Viaplay sport, viser dog ikke Champions League, hvilket er fair nok når man tænker på prisen for abonnementet.
Det var så også det jeg kunne finde af positive ting at sige om Eurosport player. Hjemmesiden understøtter ikke chromecast, hvilket i 2018 efterhånden er en selvfølge, men det er selvfølgelig deres valg...
App'en er fuldstændig håbløs, den understøtter dog chromecast?
Jeg gider faktisk ikke engang gå mere i dybden, de fortjener ikke engang konstruktiv kritik..
Håber virkelig folk holder sig langt væk fra Eurosportplayer.
Det er simpelthen elendigt udviklet.
Umulig at opsige! Dårlig kvalitet! Svindel!!!
Hold dig væk!!!!!! Umulig at afmelde igen!!! De genveje, som Eurosport Player henviser til for opsigelse findes ikke. Deres kontaktmail anvendes ikke. Sitet er det største svindelnummer, du kan støde på!!!!
Snyd og bedrag
Indholdet er som det er, den eneste grund til jeg vil melde mig er ud, er i sagens natur at det er umuligt! Og at det er umuligt er at tage en kunde i numsen. Nogen der ved hvordan man melder sig ud? Har ikke købt gennem appstore så kan ikke afmelde den vej igennem. UTROLIGT
Virkelig ringe kvalitet
Virkelig ringe kvalitet - specielt når man smider det på fjernsynet via en Chromecast. Prikken over i'et er selvfølgelig, at det er nærmest bizart svært at framelde sit abonnement, hvilket stinker langt væk af bondefangeri.
Usselt, helt igennem usselt...
Besværligt at afmelde abonnement
Egentlig et godt og bredt sortiment men totalt håbløs at melde sig ud af. Det burde i kunne gøre bedre
Fuldstændig håbløst
Fuldstændig håbløst. Hvis ikke man gider fodbold, er der intet af værdi. Værst er dog,det er stort set umuligt at komme ud af.
Ubrugelig gyselig billedkvalitet at se…
Ubrugelig gyselig billedkvalitet at se bold på bolden blinker i luften. har aldrig oplevet at stream ikke virker men de kunne lære meget af viaplay med kvaliteten af stream
Fungerer for det meste
Fungerer for det meste, men kan ikke finde ud af hvordan man opsiger sit abonnement, for der mangler fanen abonnement i app'en
PlayStation 4
Jeg downloadede app'en på PlayStation 4, tegnede et abonnement Eurosport Player og loggede ind for at se sport... Men der var ikke sport, der var SORT skærm...
Det er bondefangeri, og en videreførsel af den fantastiske pengemaskine DPlay.
Jeg kan ikke anbefale dette produkt til andre.
Et virkeligt frustrerende produkt
Det er et virkeligt frustrerende produkt!
Sendte dem mine klager/spørgsmål via mail 27. januar 2018 (man kan jo ikke ringe til dem, eller chatte):
1. Tennis Australian Open finale Wozniacki-Halep set et par timer forskudt: Midt i 3. sæt er udsendelsen ikke længere! I stedet kommer der en række reklameindslag og "Game Schett og Mats" interview, hvorefter kampen starter forfra... Gælder både Apple TV og PC browser. Jeg måtte se resten i en illegal YouTube version.
2. Næsten alle udsendelser der vises i vinduet med "Afspil igen" for f.eks. Tennis har intetsigende navne, som oftest "Tennis Australian Open fra Melbourne" - intet i titlen siger hvad det er for en kamp, eller om det f.eks. kun er et interview.
3. På Apple TV: Alle udsendelser kan pauses, men ikke spoles frem/tilbage - det tilbyder alle andre apps ellers. Man kan kun starte forfra. På PC kan der spoles frit frem og tilbage.
4. Mange udsendelser: Lyd og billede er ude af skynkronisering. Mest snooker, men også tennis. Det samme var tilfældet tidligere da vi havde parabol, og så Eurosport via Canal Digital. ALLE andre udbydere kan godt finde ud af noget så simpelt som at få lyden til at passe til billedet.
5. På iPad: Eurosport player kan ikke afspilles i et almindeligt browser vindue.
Dagen efter fik jeg svar: "Dette er en noe som vi er blitt oppmerksom på. Vi prøver å få dette fikset så fort som mulig."
- og det var det... Intet svar på de konkrete problemer. Fik mail igen 30. januar om at jeg ville få uddybende svar indenfor 24 timer. Dernæst - radiotavshed.
Eneste grund til at bevare Eurosport abonnementet er at kun de har f.eks. snooker. Men altså, et så elendigt produkt på et så konkurrencepræget marked? Helt ærligt, stram op. Men jeg er bange for at de er totalt ligeglade.
Opsigelse af ab.
Har endnu ikke fundet ud af, hvordan abonnement opsiges. Deres anvisninger fungerer ikke.
Ingen problemer overhovedet
Ingen problemer overhovedet. Har også lige sagt op uden problemer. Kunne se Australian Open uden problemer og det var nemt at finde det, jeg ville se (skulle lige finde mig frem til, hvor jeg skulle se efter, men bagefter nemt). Så godt at kunne se de tenniskampe, når jeg havde tid
Eurosport Player - meget ringe platform
Jeg købte en måneds abonnement for at se Australian Open og jeg valgte Eurosport Player, da jeg regnede med, at det ville være den bedste platform at bruge. Jeg blev dog svært skuffet - det er fuldstændig umuligt at finde rundt i de mange kampe, da der ingen navne er sat på overhovedet.
Der er heller ingen kampplan til rådighed. Meget dårlig service.
Jeg skal aldrig bruge denne platform igen!
Har indtil videre haft en god oplevelse …
Har indtil videre haft en god oplevelse med Eurosport Player. Kunne ikke finde ud af at afmelde mit abonnement på telefonen, skrev til deres kundeservice og fik svar indenfor 24 timer med bekræftelse på mit abonnement var stoppet efter sidste brugsdato. Sendte kopi af min sidste betalingskvittering med i mailen. God service.
Har betalt et månedsabonnement
Har betalt et månedsabonnement, uden overhovedet at få det til at virke. Virker tæt på at være bondefangeri.
Det værst møg ever
Jeg vil fraråde andre alle til at abonner på det møg. Man kan ikke opsige sit abonnement (de beskrevne måder fungerer ikke og Eurosport besvarer ikke mine henvendelser).
De er ikke til at stole på, og de snyder for et godt ord, for at tjene lidt mønt.
Falsk reklame
Har klaget over at de reklamerer med at vise Italiensk Serie A fodbold på TvSporten.dk. Da jeg har købt abonnement efter at have set dette.
De har efterfølgende fjernet dette, men nu kan jeg se at de igen reklamerer med dette, selvom Eurosport Player stadig ikke viser Serie A fodbold.
Har bedt om at få pengene retur og de har efterfølgende sendt en mail med accept, uden at jeg har modtaget pengene efter 1 måned.
Fik en mail retur at jeg skulle kontakte moderselskab, men da jeg bad om mail til dem har jeg ikke fået svar.