Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg har nu prøvet at opsige mit abonnement efter den opskrift Eurosport Player har givet her på Trustpilot. Men den virker ikke. Man bliver ledt hen til en side hvor man skal besvare en lang række... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Moderat ok app., men under al kritik, at det kræver et større søge-arbejde at opsige sit abonnement. Det virker, som om man har gjort så lidt som muligt for at informere om, hvordan det gøres.

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

1,2

Dårlig

TrustScore 1 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har i mange år tegnet abb.

Har i mange år tegnet abb. for 1 år af gangen.
Nu kan man kun tegne abb. for 1 måned ad gangen, men til en pris som er 50% højere som månedspris end prisen ved 1 årigt abb.

6. juni 2024

Eurosport fælden

Men den virker ikke. Man bliver ledt hen til en side hvor man skal besvare en lang række spørgsmål. Men der er ingen steder på siden hvor man kan opsige sit abonnement.
Det er utroligt at Eurosport kan slippe afsted med det.
Jeg imødeser gerne et svar fra Eurosport Player, hvor man kan opsige sit abonnement.

19. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har brugt 4 timer på at opsige mit…

Har brugt 4 timer på at opsige mit abonnement af to gange, men det er endnu ikke lykkes. Alle links og "guides" som ligger på eurosport virker ikke og sender en ind på en helt sort side. Nu er der trukket 2 gange abonnemt pga jeg ikke har kunnet annullere. Skal ALDRIG have det igen, hvis jeg ellers nogensinde slipper væk.

25. april 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kunne ikke opsige - måtte fabriksnulstille telefon efter håbløst forsøg på at yde kundeservice

Jeg kunne ikke opsige mit abonnement på normal vis, da jeg havde købt gennem Google Play. Derfor skulle jeg ind via Google Play og opsige aftalen. Fint nok. Men her var app'en ikke at finde på oversigten over apps og abonnementer.

Derfor kontaktede jeg kundeservice, som må siges at være den mest uduelige kundeservice-afdeling, jeg til dato har truffet. "Liam" forklarede mig det, jeg allerede vidste, jeg skulle gøre. Da jeg forklarede, at det ikke virkede, fik jeg blot at vide, at det ikke var deres problem, da det var gennem en tredjepart, jeg havde tegnet abonnement. De fralagde sig alt ansvar og sagde, at de ikke havde redskaberne til at opsige mit abonnement – det tvivler jeg godt nok på.

Blev i stedet opfordret til at kontakte Google, men det ved de fleste af os godt er noget nær umuligt, og da jeg gjorde "Liam" opmærksom på dette fik jeg at vide, at det "kunne være en uforstående opgave" for mig at kontakte Google. Sikken arrogance.

Jeg fandt selv løsningen ved at fabriksnulstille min telefon, så den håbløse app kunde findes i Google Play-oversigten. Desværre betød det, at jeg mistede en del filer fra telefonen.

Alt sammen, fordi Eurosport Player "ikke har værktøjerne" til at opsige mit abonnement for mig. Herre Jemini.

27. oktober 2022

Hej Martin

Tak for din beskrivelse af din oplevelse med at opsige dit abonnement på Eurosport Player.

Vi er kede af, at du har haft så meget besvær med at skulle gendanne fabriksindstillingerne på din telefon for at få opsagt abonnementet, samt at du ikke er tilfreds med den support, du modtog fra vores side.

Sagen er imidlertid, at når abonnementet er oprettet gennem Google Play, så er det Google, som er forhandleren og derfor behandler dine betalingsoplysninger, opkræver penge, opretter abonnementet i vort system og lukker det igen, når du opsiger. Det er med andre ord et kundeforhold mellem dig og Google, og de hjælper også gerne, når der opstår problemer som det, du beskriver.

I sidste ende er det naturligvis vores produkt, som du har købt gennem Google, og vi ønsker selvfølgelig, at alle vore kunder, uanset hvordan de køber vores abonnementer, er glade og tilfredse. Derfor er din feedback meget værdifuld for os, og du skal have mange tak fordi, du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Dette hjælper os med at forbedre vores service i fremtiden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg orker ikke at se på Eurosport mere

Jeg orker ikke at se på Eurosport mere.
Forår i luften, Milano San Remo på tv, kan det være bedre .?.?
Ja det kan det. På trods af at løbet er program sat på Telia tv, så sender Eurosport, Gu' hjælpe mig SKISKYDNING. HALLO !!!!!!
Det kan I sende på jeres dyre Player.
Og nu her E3 Saxo Bank Classic, hver gang der er en stigning, så kommer der reklamer.
Eneste lyspunkt er kommentator Hr. Væsel og Bay.
Men nu er det slut med Eurosport.......
Er godt råd til alle cykelelskere. Download GCN cykel app, det koster en tredjedel.
Det fedeste er at det er Eurosport det levere både lyd og billeder. UDEN REKLAMER.
Mvh Børge

26. marts 2022

Hej Børge,
Mange tak for feedback. Det sætter vi stor pris på.
Vi forsøger at ramme et bredt udvalg af alle sportsgrene der sendes rundt omkring i verden.
Der findes flere forskellige kanaler i vores udvalg, så der er noget at vælge mellem for alle vores kunder.
Vi håber at se dig igen en anden gang.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nu har jeg forsøgt i 2 timer at streame…

Nu har jeg forsøgt i 2 timer at streame kampen mellem Brøndby og AGF fra kampens start kl. 16:00, men enten sker der intet som i absolut intet, eller også går den direkte på live. Det var så den kamp

Jens

13. marts 2022

Besvarelse fra Eurosportplayer

Hej Jens, mange tak fordi du gav din mening til kende. Vi beklager meget at du oplevede problemer med at streame kampen mellem Brøndby og AGF. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få løst problemet. Tag venligst kontakt til os via https://help.eurosport.com/hc/da/requests/new

Venlig hilsen
Eurosport Support

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårligste streaming app af alle i…

Dårligste streaming app af alle i forhold til stabilitet i streaming. Falder hele tiden ud hvilket andre streaming apps ikke gør på samme enhed / TV. Vidner om manglende lyst til at levere en ordentlig kundeoplevelse, når man ikke reagerer på så dårlige anmeldelser.

13. marts 2022

Besvarelse fra Eurosportplayer

Hej Tom, mange tak fordi du gav din mening til kende. Vi beklager meget at du oplever problemer med stabiliteten i streaming. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få løst problemet. Tag venligst kontakt til os via https://help.eurosport.com/hc/da/requests/new

Venlig hilsen
Eurosport Support

Dårlig app

Bliver næsten hver gang sat ind i optakten fremfor live billeder. Gentagende problem og meget irriterende.

27. februar 2022

Hej Nicolai,
Tak for feedback!
Kan jeg få dig til at skrive en email til os ( https://help.eurosport.com/hc/da ) og beskrive problemet?
Er nemlig ikke helt sikker på hvad det er du mener.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Fix jeres app!

Fix jeres app!

For det første har I ikke en app til lg tv. Det er så hvad det er. Nu kan jeg ikke se fodbold fordi hele programmet genstarter fra optakten i stedet for at sende mig ind i live. Så få det dog til at virke!!

20. februar 2022

Hej Jakob.
LG TV er ikke en understøttet enhed. Vi tilbyder andre muligheder for at se vores indhold, bl.a via Chromecast eller airplay.
Vi vil rigtig gerne høre mere om de udfordringer du står overfor, derfor kan du skrive direkte til vores support på enten chat, email eller sociale medier.
Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, fra. kl. 9.00 til 22.00 hver dag og lige her: https://help.eurosport.com/hc/da

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg opsagde mit abonnement for en uge…

Jeg opsagde mit abonnement for en uge siden, efter at have kæmpet i en time og med hjælp fra deres supporter. Nu blev der så trukket endnu en måneds abonnement i dag. Jeg er vred over det. Skal aldrig abonnere på Eurosport igen. Bondefangeri af værste skuffe. Christina

16. februar 2022

Besvarelse fra Eurosportplayer

Hej Christina, tak for din besked!
Vi er kede af at høre, at det ikke lykkedes dig at opsige dit partnerabonnement. Vi ville naturligvis gerne gøre dette for dig, men det er teknisk set ikke muligt. Hvis du henvender dig til os igen er vi sikker på, at vi kan hjælpe dig med at finde en løsning.
Venlig hilsen,
discovery+

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

App til Apple TV fungerer utrolig…

App til Apple TV fungerer utrolig dårligt…. Det har gennem noget tid virket at genstarte Apple TV boksen….men nu er den helt i skoven…..kan ikke se sendeplanen før det der kører live…..

23. januar 2022

Besvarelse fra Eurosportplayer

Hi Lilian, Sorry to hear that you have been having issues with the app, please reach out to us at https://help.eurosport.com/hc/en-gb so we can get these issues resolved for you. Thanks.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Virkelig ringe at det er så svært at opsige

30. december 2021

Hej Rasmus,

Vi beklager at du oplever problemer med, at opsige dit abonnement.

Sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Vi har flere forskellige betalingsmetoder, som hver især kræver sin egen proces for annullering af abonnement.

De forskellige processor er beskrevet her: https://help.eurosport.com/hc/da/search?utf8=%E2%9C%93&query=annuller

Hvis dit abonnement er betalt igennem IAP (In-App Purchase) kan du tjekke din tlf. således:

Android:

Åbn Google Play-appen .
Tryk på profilikonet øverst til højre.
Tryk på Betalinger og abonnementer Abonnementer.
Vælg det abonnement, du vil opsige.
Tryk på Opsig abonnement.
Følg vejledningen.

iPhone:

1. Tryk på Appen "Indstillinger" på enten iPad eller iPhone.
2. Tryk på dit navn øverst.
3. Tryk på Abonnementer.
4. Tryk på abonnementet du vil administrere.
5. Tryk på Opsig abonnement.

Hvis ikke dette løste dit problem, skal du være mere end velkommen til at kontakte os her:

God bagjul og godt nytår. :)

Umuligt at opsige aftale

Produktet er fint!
Jeg ser det ikke pt. og ville opsige min konto - det viste sig umuligt...
på hjemmesiden henvises jeg til appen, på appen er der ingen oplysninger om min konto og ingen mulighed for at opsige!
Et link fører til en hjemmeside der bare er sort! Det er under AL kritik Eurosport...

1. december 2021

Hej Tomas,

Beklager at du finder opsigelse besværlig, det skal det selvfølgelig ikke være.
Vi har flere måder at abonnere på, bl.a via både AppleID og Google Play.
For at kunne hjælpe dig yderligere, skal vi bruge dine oplysninger.
Du kan tage fat i os her:

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kæmpe udvalg af sportsgrene og god…

Kæmpe udvalg af sportsgrene og god fleksibilitet i forhold til at finde tidligere udsendelser og gense dem. Navigation i menuerne kunne være bedre, men det er en mindre detalje. Jeg synes helt ærligt at langt de fleste brugere her på siden, som har givet én stjerne, brokker sig over nogle små, ligegyldige detaljer - fx at kampe med Judd Trump skulle være favoriseret. Det giver ingen mening, for med eurosport player kan man jo selv vælge hvilke kampe, nan ser. Man er ikke tvunget til at se det, der vises specifikt på eurosport 1 og 2 - hvilket gør sig gældende i mange sportsgrene. Stor valgfrihed, fleksibilitet og udbud. Man får virkelig valuta for pengene her.

26. juni 2021

Besvarelse fra Eurosportplayer

Hey Thomas, we are delighted to hear that you are enjoying the Eurosport Player! Thank you for taking the time to leave us a review on Trust Pilot!

Virker ikke.

Virker ikke.. bliv væk

Hi there.
I'm sorry that you were unable to watch the UEFA Europe Leagure Final and can understand your disappointment.
We have experienced technical difficulties and as a result, users were unable to enjoy the final match between Villarreal v. Manchester United.
Kindly get in touch with us at: https://help.eurosport.com so that we can assist you further with this. Please mention Villarreal vs Manchester United Final.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårligt overblik over sendekanaler osv

Dårligt overblik over sendekanaler osv.

Deres stream for specielt fodbold mister ofte forbindelsen, hvor genindlæsning af webbrowser sjældent virker.

Dårlig oplevelse

Hello Jonas.

Ingen finale

Besvarelse fra Eurosportplayer

Hello Larry, I am sorry to hear that you are not able to watch the finals. Please contact us via chat or email under: https://help.eurosport.com/hc/en-gb or PM/DM us @EurosportCare on Facebook or Twitter. We would be more than happy to look into this for you.

TAK..for en ødelagt finale

Har ikke engang lyst til at give det 1 stjerne...skulle nyde Europa League med kærestens søn...det fik vi ikke noget godt ud af...føj en omgang..helt håbløst og som en skriver..i burde kompensere ...
Oprettede kun pga finalen, så spild af penge

Hello Ricki.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN virker det…

IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN virker det ikke....
Har KUN det l*** her for at kunne følge United i EL... Og så virker det ikke her i finalen....
I burde give 2 mdrs viaplay i kompensation istedet!!

Hello Christoffer.

Looking forward to hearing from you.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.