Har brugt 4 timer på at opsige mit abonnement af to gange, men det er endnu ikke lykkes. Alle links og "guides" som ligger på eurosport virker ikke og sender en ind på en helt sort side. Nu er der tru... Se mere
Jeg har nu prøvet at opsige mit abonnement efter den opskrift Eurosport Player har givet her på Trustpilot. Men den virker ikke. Man bliver ledt hen til en side hvor man skal besvare en lang række... Se mere
Dårligste streaming app af alle i forhold til stabilitet i streaming. Falder hele tiden ud hvilket andre streaming apps ikke gør på samme enhed / TV. Vidner om manglende lyst til at levere en ordentli... Se mere
Moderat ok app., men under al kritik, at det kræver et større søge-arbejde at opsige sit abonnement. Det virker, som om man har gjort så lidt som muligt for at informere om, hvordan det gøres.
Glemt alt om det
Jeg blev meldt ind ved en fejl. Ville se MotoGP. Og læste mig frem til at de sender dette. Men det gør de ikke og mine penge kan jeg ikke få. Og så er det underligt at de sælger på dansk men vil ikke skrive til en på dansk. Selvom alt har kørt på dansk indtil nu. Så lige med et kan de ikke finde ud af at svare på mail. Service burde de på skolebænken for at finde ud af hvad det indebærer. Hold Jer lang fra dem.. de vil kun have dine penge. Gider ikke gøre noget for de penge..
Dyrt og dårligt
Tjenesten koster alt for meget. Forestil dig at du skal give 70 kr for en tv-kanal. Nej vel.
Teknikken er dårlig og falder tit ud. Det er simpelthen en ommer.
Elendigt!
Elendigt stream! App'en til smart tv virker ikke halvdelen af tiden, på trods af at Viaplay, Netflix mm. kan køre fint.
Desuden er det mærkeligt, man ikke bliver gjort opmærksom på, at man ikke kan se danske kampe, som i første omgang var grunden til jeg oprettede abonnementet!!!
Kom ind i kampen Eurosport!
Uacceptabelt produkt
Først skal det siges til deres forsvar at deres stream virker, og var det ikke for det store problem i næste paragraf, ville jeg gerne give dem 2 stjerner for deres service (pga. uddateret teknologi).
Det gigantiske problem med denne service er at deres hjemmeside er utroligt minimalistisk og på ingen måde giver information nok om produktet.
Ser vi bort fra den uddaterede Silverlight teknologi virker selve streamet ganske ok - men det er simpelthen uacceptabelt at man før man betaler, ingen ide har om hvad de rent faktisk sender i deres player.
Det er ganske muligt at jeg har overset noget efter 6-8 forsøg på at bevæge mig rundt på deres hjemmeside, men det vil jeg mene er god grund til at give en lav rating.
Konklusion: forvirrende og uddateret service.
Rigtig fint produkt
Eurosport player er et ganske fortræffeligt produkt, som jeg er ganske tilfreds med. Streaming fungerer i reglen uden problemer, og i mange tilfælde i fin HD. Jeg bruger primært abonnementet til at se Bundesliga 1 og 2, og dertil er det helt kanon - en billig måde at se fodbold på.
Den sidste stjerne mangler, da der hersker en del tvivl omkring mange af de kampe, som vises på eurosport Danmark, men som ikke er med i app'en. Det virker mystisk! Jeg kan eksempelvis ikke regne med, at det der står i programoversigten for eurosport, rent faktisk kan ses i min app. Dette er mærkeligt, da der flere steder står, i reklamematerialet for eurosport player, at det giver adgang til ALLE eurosportd kanaler - men det gør det så bare ikke alligevel, da der er en del på eurosport Danmark, som ikke er med. Dette bør man bringe klarhed over, så man rent faktisk ved, hvad man får med i sit abonnement.
Men alt i alt er det et super produkt alligevel - er man til tysk fodbold, kan det sagtens anbefales.
Ingen support
Hvis du ønsker hjælp til en fejloprettet konto, med en email som de har fundet på, så glem det. Jeg har prøvet i over 2 måneder at få dem til at slette den konto. Noget der koster mig penge for hver måned.
Jeg har ikke tålmodighed længere, og får lukket mit egentlige abonnement, hvor jeg selv fik lov til at udfylde min email adresse, og får banken til at blokere betaling til den anden.
Virkelig dårligt streamning
Virkelig amatør streamning i forhold til f.eks Netflix...
Den hakker og hakker..
Fodbold kamp der hakker er ikke den fedeste oplevelse.
Og kundeservice ????? Hvad er det ?? Det kender eurosport ikke.
Tag dog alle disse dårlige anmeldeser alvorligt og gør noget eurosport !!!!
Ikke styr på teknikken
Da der ikke rigtig er noget alternativ, har jeg benyttet Eurosportplayer igennem et par år for at se bundesligakampe.
Det helt store problem for er teknikken. Den er simpelthen elendig. Man ved aldrig om det er muligt at se den kamp man har tænkt sig. Billedekvaliteten er elendig, nogle dage er det umuligt at få en ordentlig stream uden at man skal genstarte streamen hver 30. sekund. Nogle gange hakker billedet bare, og har også været ude for at enkelte udsendelser (fodboldkampe) ikke er med i listen, og derfor ikke kan ses. Problemet er det samme om man bruger iOS app eller browser på pc/mac.
Alle kan have begyndervanskeligheder, men efter over 2 år er der sket NUL OG NIX, og det er virkelige frustrerende. Det kunne være så godt!
optrækkeri
Elendig support og endnu værre kundeservice. På trods af gentagne henvendelser på Facebook via telefon og mail er der endnu ikke sket en skid efter 2 mdr. Og alt bliver fejet væk med en undskyldning om å det hele skal ordnes i Paris. Ok men hvad fanden laver i så i DK hvis I alligevel ikke kan sørge for hjælp eller support af nogen slags.
elendig app elendig service og elendigtfirma.
Dårlig billedkvalitet og hakkende billeder
Billedkvaliteten svinger meget og er dårlig. Ofte hakker billederne så det er svært at følge en kamp.
Billedarkivet er nærmest umuligt at finde rundt i fordi arkivet ikke er navngivet!
HOLD DIG LANGT VÆK
Opsigelse umulig. Bondefangeri. Lever af at folk giver op, og trækker lystigt på et abonnement der ikke kan opsiges. Heller ikke ved at følge deres godt bortgemte anvisninger.
Hvad angår produktet, skal man være meget glad for bundesliga fodbold - da det vil trumfe en hvilken som helst anden begivenhed. De er ikke blege for at slukke midt i andre store sportsbegivenheder og finaler, for at hoppe til de daglige 6 tyske kampe.
Kommentatorernes kvalitet (og her refererer jeg kun til dem, som rent faktisk er i sync med den udsendelse det er meningen de skal kommentere) Det er tydeligvis dem som ikke rigtig kunne gøre sig på rigtige TV kanaler. Men det er da godt, at der er stationer som Eurosport, der formår at samle skraldet op.
SKOD SKOD SKOD
Prisen er for høj
Prisen er for høj når kvaliteten er ikke eksisterende!
Uacceptabel kundebehandling
Eurosport ignorerer kundehenvendelser. De er ganske enkelt for arrogante på den helt modbydelige franske måde. De er absolut ligeglade med enhver henvendelse. Der er kun een ting at sige HOLD JER VÆK fra eurosport.
Når det 'virker' er lyd og billede ikke synkront, og der er idiot 'sport' som armbrydning dart hestevognskørsel, og andre helt enkelt møj udsendelser. De har kun meget få væsentlige ydelser: Tysk fodbold, og grand-slam tennis, som de begge har eneret på. Ærgeligt nok..
Arkiivet kan ikke streame
Jeg har købt europlayer til ipad. Jeg kan streame liive programmerne, men ikke arkivet, streamingen stopper efter få minutter. For mit vedkommende betyder det, at jeg ikke kan bruge tjenesten til noget,, da jeg ser udsendelserne forskudt. Bare ærgerligt
Mærkelig side
Jeg ville se US OPEN Tennis 2014 og synes at Eurosports streaming tilbud på 59 kr. pr. måned, som værende meget rimelig. Egentlig også en mulighed for at se de øvrige sportstilbud online hvis det var. Ellers ville jeg opsige aftalen efter US OPEN finalen. Jeg når dog ikke så langt.
Under indtastning af mine kreditkortoplysninger får jeg en underlig fejlmeddelelse hvor jeg får at vide at udløbsdato på kortet er oplyst forkert. Det er det ikke. Jeg taster de korrekte oplysninger ind flere gange og får fortsat samme fejlmeddelelse. Jeg lukker browservinduet ned og prøver forfra. Nu får jeg oplyst at min betaling behandles? Det er ikke så betryggende. Især efter at have læst anmeldelser herinde på Trustpilot, hvilket jeg nok skulle have gjort først. Jeg meget irriteret nu og må bare vente. Jeg ville ellers opsige aftalen, da jeg opdagede problemerne, men når Eurosport behandler min betaling, kan det ikke lade sig gøre og jeg kan jo ikke se tennis. Skod.
Det virker bare ikke
I juli så jeg glad Tour de France på Eurosport Player, men nu her i august virker det overhovedet ikke.Hjemmesiden er helt død. Og man kan kun komme i kontakt med dem via hjemmesiden. Fedt. Og hvad gør man så?
Uacceptabelt - hold jer væk
Hvis man er så heldig at streamet virker, er kvaliteten så dårlig at man ligeså godt kan google sig til et piratstream.
Jeg købte et års abonnement for at se TDF og følge med i MotoGP og WSB, og selvfølgelig kan denne typer af streamingservices have lidt knas ind imellem, men det som eurosportplayer.dk tilbyder, er ganske enkelt uacceptabelt.
I norden kan man kun se programmerne med danske, norske, svenske og finske kommentatorer, så de legendariske engelske motorsportskommentatorer er udelukket, og man er tvunget til at høre på inkompetente tumper der ikke sætter sig ind i tingene.
KØB IKKE DETTE PRODUKT.
fæces
jeg fortryder at jeg ikke læste anmeldelserne på denne side før jeg købte deres produkt.
jeg har endnu ikke set en udsendelse hvor lyd og billede passer sammen og deres hjælp/FAQ kan ikke bruges til noget som helst! jeg skrev en kort mail til dem og forklarede problemet og hvad jeg havde forsøgt af løsninger..... deres standardsvar var at slette mine cookies og/eller geninstaler browser.
BRUG IKKE PENGE PÅ DETTE!
ELENDIG stabilitet
Eurosport player er et gennemført elendigt produkt. Det er ekstremt ofte ude af drift, deres Video-on-demand bliver stort set aldrig opdateret og så tillader de sig at tage 59 kr om måneden for det. Billedekvaliteten er desuden ikke noget atråbe hurra for, og deres kundeservice er stort set ikke-eksisterende. Deres iOS app er dog meget god. Når den virker ...
Der står altid på hjemmesiden at den kan være ustabil grudet opdateringer - hvilket er OK. Problemet er bare at den har været ustabil grundet opdatering i over et halvt år, og prisen i den tid er steget med 20 kr.