Se, hvad kunderne siger
Waarom is er geen live trekking? Waarom worden de grote getallen altijd getrokken? Waarom worden de grote jackpots altijd gewonnen in Duitsland en Denemarken? Is het mogelijk dat twee mensen i... Se mere
Het is geen toeval dat hij voor 90% in Duitsland valt al 14 jaar zo overigens 10 % Scandinavië landen Never nooit in Nederland Eurojackpot grootste oplichters bende van loterij Mensen tra... Se mere
This acts like a scam service
This acts like a scam service. I added by accident an abbonement/subscription 1) THERE IS NO ADJUSTMENT ON THE WEBSITE 2) The phone support says it is not possible to change it!!!
Never going to use them again.
Ik voel me opgelicht door euro jackpot loterij!
Op 13 nov heb ik een abonnement afgesloten bij de Euro Jackpot loterij, er was een actie waarbij ik nadat ik 2 maanden meegespeeld had,( vanaf 15 nov eerste trekking gerekend) binnen 14 dagen 15 gratis loten zou krijgen dit zou via een email link worden toegezonden. Dit zou ik dus uiterlijk 29 januari dus moeten hebben ontvangen in mijn mailbox. Op 29 januari heb ik telefonisch contact gezocht en uitgelegd dat ik de loten nog niet had ontvangen, er werd medegedeeld om even af te wachten tot vrijdag 31 januari. op 31 januari heb ik contact gezocht per Messenger want ik had nog steeds niets ontvangen, er werd medegedeeld dat ik af moest wachten. Zaterdag 1 dec heb ik weer een Messenger gestuurd dat ik uiterlijk maandag 3 febr de loten in mijn mailbox wil hebben en ik me opgelicht voel. maar weer kreeg ik te horen dat ik moet afwachten tot ik een mailtje ontvang. Ik heb gezegd als ik maandag 3 febr nog niet heb ontvangen zeg ik mijn abonnement op want ik voel me belazerd, en ik zou een slechte review schrijven om andere te waarschuwen hiervoor. Ik kreeg als reactie om niet op te zeggen maar gewoon af te wachten. ik vind dat ik recht heb op die 15 gratis loten en dat ik hier al lang genoeg op heb gewacht want dit is niet binnen de 2 weken termijn die beloofd is het is nu bijna 3 weken!
In het algemeen mensen
In het algemeen mensen, gokken is net zo slecht als drugs en andere potentieel verslavende zaken. We zouden in het algemeen deze grootgeld-graaiende ondernemingen (ook de staatsloterij) gezamenlijk niet moeten willen en eenvoudigweg verbieden. Zelfs de staatskas vaart er wel bij en heeft er baat bij! Betalen we al niet genoeg belasting?! Len hebben we al niet genoeg en veel basalere problemen buiten de luxe-problemen zoals verslaving? stop dit, blokkeer hun reclames, weg loterijen en ellende! Hou het geld in je zak
Heb eerder een review gegeven
Heb eerder een review gegeven. Jarenmet Eurojackpot gespeeld maar als nu de uitslagen bekijk dan komt mij dat "vreemd" over. Kan mij herinneren dat 3 a 4 jaar geleden de hoogste prijzen er 1 of niemand deze prijzen wint. Nu lijkt het wel alsof deze winnaars over een glazen bol beschikken. Voorbeeld trekking 24dec 7 (5+ 1 bonus) en 13(5). Trekking 27dec 5(5+1 bonus) en 8(5). En zo kan je doorgaan.
Is totaal ongeloofwaardig gezien vanuit het statistisch oogpunt.
Agressieve telemarketing
Erg omslachtig om na te gaan of je iets hebt gewonnen. Maar na 1 keer meespelen gaan ze je ook bellen (via 070 2071226): ze zeggen dat je een gratis trekking meespelen hebt gewonnen. Ze vragen om nummers waarmee je wilt meespelen. Stellen vragen zoals "wat zou je doen met een miljoen" om je lekker te maken. Ze geven aan dat je ook een maand met 50% korting mag meespelen en valideren persoonlijke gegevens. Vervolgens starten ze een opname en zeggen dat je 3x moet antwoorden met 'ja'. En dan blijkt dat je een abonnement aangaat. Ondanks dat je zeer duidelijk hebt aangegeven niet te willen meespelen, behalve met het gratis lot dat je gewonnen hebt. Bij antwoorden met 'nee' geven ze aan dat je het abonnement op ieder moment kunt opzeggen net als Netflix, dus waarom zou je het niet doen? Je moet sterk in je schoenen staan om 'Nee' te blijven zeggen. Dit is agressieve telemarketing en het gratis lot blijk je uiteindelijk alleen te krijgen als je een abonnement aangaat, en heb je dus helemaal niet gewonnen.
Op zoek naar klanten die gevoelig zijn met deze spellen
Slecht klanten trekken eurojackpot , beetje jammer na jaren lang 2 euro per week insteken!Beetje mensen leegdrinken en daarop geld uitkeren aan de winnaars 🤣 ik doe niet meer mee!
120 miljoen moet gegarandeerd vallen.
Als de jackpot van 120 miljoen er is, dan valt hij niet gegarandeerd. Soms duurd het wel 4 tot 5 trekkingen dat hij alsnog valt. Dit houd in dat euro jackpot een hoop extra miljoenen vangt, omdat ze niks hoeven uit te keren. Dus als de grote prijs er is, neem alleen de deelnemende loten mee in de Loterij.
Dit riekt naar oplichting !
Dit riekt naar oplichting !
Voor de zoveelste keer online lot gekocht, betaald vanuit de wallet daarna tot stomme verbazing zien dat er twee loten het exact dezelfde getallen afgeboekt zijn.......
En dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd.
Vorig jaar een aantal keren en nu en twee weken terug ook weer.
En in de mail staat dat je 1 lot heb gekocht. Pure misleiding.
Eigenlijk geen ster waard!
Word eens tijd om mensen echt wakker te…
Word eens tijd om mensen echt wakker te schudden.
Eurojackpot is de grootste scam van Nederland / Europa.
Ik speel al zo lang mee en win nooit iets. Behalve soms een tientje, wanneer ik 10 loten heb gehaald : dat is dan 10 euro verlies. Ze zeggen hoe meer loten hoe meer kans maar dat is natuurlijk de grootste bs.
Waarom bestaan ze nog? Het enige dat er gebeurd is geld innen..waarschijnlijk miljoenen omdat het Europees is en dat er grote prijzen vallen valt ook te betwisten.
Wordt tijd om met z'n alle te stoppen met Eurojackpot en ons geld lekker te spenderen aan andere zaken
Er is een Afrikaanse oplichting en een Duitse oplichting: dat is de Eurojackpot
Mensen worden wakker, wees niet naïef. Onthoud: alles wat uit Duitsland komt, is bedoeld om hen rijk te maken, niet jij! Het is oplichterij. U kunt de statistieken op internet bekijken omdat veel mensen hun onderzoek hebben gedaan. De resultaten . De jackpot wordt verhoogd tot het maximum en meestal vindt de winst plaats in Duitsland. Toeval? Haha, wil je.. Toen in Nederland de jackpot werd gewonnen... Even denken... NOOIT! .
Ze hebben de wallet veranderd nu moet…
Opgelost ze hebben het weer hetzelfde als het was gemaakte Ze hebben de wallet veranderd nu moet je voor elk spel dat je mee doet een apart acount aan maken om je loten te zien eerst was het kei makelijk kon je in op elke spel op kliken en kon je zo in elk spel heel makelijk je loten inzien of nieuwe kopen nu moet je voor elke nieuw lot in elke spel apart inloggen waardeloos
Als Ipsos de enquêtes doet weet je…
Als Ipsos de enquêtes doet weet je gelijk hoe het,zit ze zijn gelinkt aan het WEF die ons allemaal totaal willen controleren met CO2 uitstoot en weet ik wat nu niet nooit niet ik sterf liever staande dan te buigen voor die globalisten.
Grootste scam allertijden
Gefotoshopte trekkingen, hierdoor kunnen ze de jackpot er gecontroleerd uit laten gaan, zo kan de jackpot opgedreven worden. In nederland slechts een keer gewonnen met gedeelde prijs 5 winnaars, relatief veel en veel te laag, daar nederland minimaal 10% van het spelersveld bevat. De eurojackpot is zo een 150 maal gevallen dus nederland had zo een 15 keer moeten winnen. In de statistiek zou iedere hypothesetoets hier mank op gaan. Wie is de corrupte notaris die alles controleerd. Hoe controleren we of winnaars van de jackpot hun geld hebben gehad. Er is maar een manier om dit op te lossen livetrekkingen met publiek en notaris
The 15th of August wallet problem
The 15th of August I bought random numbers on their website, 7 lots. Trusting the machine, I didn’t record the numbers. I could say I did write the members, they were winners numbers!!!… I’m not like that. Day after, the numbers of the 7 lots disappeared. Explanation from EuroJackpot, Experiencing a malfunction with the Wallet. The wallet didn’t t have a problem, I saw the 7 lots on my account! I certainly wasn’t be able to see them if I didn’t pay, (paid from my bank account the 15th at 12:02). So yes they were in my wallet. Why did they disappeared, were they winners lots!? Contacting the Customer Service via messenger, I asked if they had my numbers to verify the results, they didn’t reply. I asked a second time if they have my numbers in their data, nope, nothing, no answer, no lots numbers listed on my account. They answered: I will be refund, adding “everyone can have a malfunction once in a while”. What!? Well no, not Nederlands Lotterij, not with millions of euro. I/we play with confidence and trust, believing everything will work perfectly. One, I maybe had the winners numbers, second, Nederlands Lotterij has committed a fault, maybe more.
This situation have definitely an impact on feelings and emotions.
I have the feeling of having been trampled. It’s unacceptable.
Eurojackpot communiceert niet over acute problemen
De Eurojackpot heeft al 2 dagen problemen maar communiceert niet. Wel betaald, loten niet zichtbaar. Bellen is kansloos: 105 wachtenden voor me.
Zulk amateuristisch optreden verwacht je niet van een officiele loterij.
Afgelopen tijd 2 keer achter elkaar mee…
Afgelopen tijd 2 keer achter elkaar mee gespeeld de nummers die ik invul en wat erna in het account online beschikbaar zijn na het afrekenen zijn niet het zelfde. Heb ook screemshots van gemaakt €20,- opgewardeerd maar is de lucht in niet te zien in het account nu ben ik al meer als 1,5 uur aan het wachten aan de lijn
Nope, always just 0.00 euros
Nope, I have been playing for 4 years , maybe won ones or twice less than 10 euros and always just 0.00 euros for the rest of the time! Not going to play anymore as the Netherlands don’t stand a change!
Door het lezen van veel negatieve…
Door het lezen van veel negatieve revieuws ben mee gestopt met spelen. Dank aan allen.
Wederom geen ster waardig voor…
Wederom geen ster waardig voor eurojackpot!🤬 kotsmoe word je ervan!service een laag niveau en dan ook nog het lef te hebben dat je netjes moet blijven! Begrijpend lezen is moeilijk voor het personeel!🤬stelletjes oplichters🤬🤬
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.