Se, hvad kunderne siger
Ik ga terug naar unibet. Luisteren tenminste wel naar hun spelers en kijken via meerder platformen mee. Toto daarintegen er word via klantenservice kortaf op je gereageerd. Zijn niet in om hun fout... Se mere
Sportweddenschappen bij Toto.nl zijn prima. Snelle uitbetalingen, overzichtelijke site. Maar het online casino is zwaar teleurstellend. 50 euro gestort, verdeeld over 100 spins van 0,50 cent… geen enk... Se mere
Na enige tijd mijn account weer geactiveerd, echter had ik waarschijnlijk eerst hier de resencies moeten lezen.... Man man man wat slecht, 150 euro gespeeld op tome of madness...inzet 50 cent, zee... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Kasino
- også i
- Bettingvirksomhed
- Online casino eller bookmaker
- Online sportsvæddemål
- Spillehus
- Spilletjeneste
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De Nederlandse Toto biedt weddenschappen op voetbalwedstrijden.
Kontaktoplysninger
Du bør vide
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Schandalig… €50 inzet (super spins with multiplier) > 0,0 terug
DONT PLAY "OUT OF THE WOODS!"
Schandalig dat als je €50 inzet aan super-spins (€2,50) per spin, en €0 terug krijgt, 0x de multiplier... zelfs met 0,25 cent spins krijg je in ieder geval íets terug.. maar dit.. zó triest, hoe kan je nou iemand zo naaien die een spelletje speelt, 20 keer spint, en niet eens 1 keer een euro terugziet 🤣😂
Waardeloos
Wat gaat er nog goed daar? Het duurt niet meer lang als ze zo door gaan
Bij toto heeft het helemaal niks meer…
Bij toto heeft het helemaal niks meer te maken met kansspel. Ze pakken het geld nog net niet uit je broekzak. Dit is geprogrammeerde diefstal zonder rtp waarde. Ik hou het voortaan bij sportweddenschappen al heb ik daar ook al mijn twijfels over. Ooit iemand opgevallen dat er altijd 1 wedstrijd tussen zit die heel jouw weddenschap verknald? En het zijn altijd de kleinere wedstrijden. Hier moet toch controle op zijn?
Zelfs 1 ster is te veel wat een…
Zelfs 1 ster is te veel wat een oplichters systeem hebben zij?
Je wint allemaal net niet of je wint alleen 10 cent prijzen en bonus spellen wordt je genept.
Je stort veel geld en krijgt alleen wisselgeld terug
Veel slechter ga je ze niet treffen.
Absolute shit game play...i trusted tot…
Absolute shit game play...i trusted tot in the past but now they are just money grabbing scabs...never again with these dogs get money from me
Dit is beslist de aller slechste…
Dit is beslist de aller slechste vreselijke casino van heel de wereld om de 2 minuten wordt je uit je spel gegooid en wat een vreselijke rtp echt niet normaal hoe kunnen deze mensen zich zelf een casino noemen als je hier speelt moet je wel gestoord zijn echt verschrikkelijk ik ga juridische stappen nemen tegen dit tent we zullen zien vieze oplichters 100%
Heb gezet op een voetbal wedstrijd…
Heb gezet op een voetbal wedstrijd allebei de helfden winnen barca Feyenoord allebei de helfden winnen ze verlies ik denk huh nee 2-0 voor tweede helft barca 4-2 gewonnen nee ik heb verloren want das een gelijk spel zeggen ze nou mogen ze eerst de uitleg hoe hun het voor ogen heb beter uitleggen ja zij de gene die bij toto in app had weet het je ben niet de enige doe er wat mee dan nee niks echt schaamteloos dit zo slecht dit bah bah
Discriminatie naar mij toe omdat ik…
Discriminatie naar mij toe omdat ik hier niet mag spelen om geen goeie reden.
Wat ze zeggen is blok je account maar voor 99 jaar.
Belachelijk lage odds voor sport…
Belachelijk lage odds voor sport weddenschappen, gratis spins geven niks, nauwelijks nog freebets en slots betalen nooit wat, zelfs niet als je een bonus ronde krijgt.
Je mag wel €593 euro storten en verliezen, maar als je al €100 euro uitbetaald duurt het eeuwen voordat ze uitbetalen. Ziek!!
Ik heb al 593 euro gestort en gespeeld, slots deden niks, dacht maar rouletten daarmee betaal ik 100 euro uit! Maar wat een grap het duurt eeuwen en dit moet een Nederlands legaal casino voorstellen, overal waar je dan ook speelt en uitbetaald staat het bedrag overigens binnen 2 max 2 min. Op je rekening, maar hier is dat niet het geval je mag alleen maar verliezen. Speel al meer dan een maand lang Bonanza en Extra Chilli ik heb zovaak een Scatter bonus feature game gekregen op beide spellen. En de prijzen/resultaten zijn niet om aan te zien. Keer op keer altijd het zelfde resultaat 2tm7 euro max. Niet te geloven alleen maar deadspins, dit kan toch niet waar zijn! Je betaald hier alleen maar belasting, Nederlandse online casinos zijn lachwekkend je kan beter op een buitenlands site gokken. Je wordt alleen maar genaaid hier en daar het maakt niet uit welk Nederlands online casino je ook speelt, maar toto.nl kan niet eens 100 euro uitbetalen wanhopige goksite!!
Dit is de slechtste Toto-site die ik…
Dit is de slechtste Toto-site die ik ooit heb gezien en ik raad het niemand aan. Het casino pakt al je geld af en bij sportweddenschappen blokkeren ze je geld, je kunt het niet laten uitbetalen. Eerlijk gezegd raad ik je af om hier te spelen.
Na enige tijd mijn account weer…
Man man man wat slecht, 150 euro gespeeld op tome of madness...inzet 50 cent, zeer maar dan ook zeer veel deadspins (zoveel heb ik bij nog geen 1 casino meegemaakt) nu ben ik echt een fanatieke speler en dan voornamelijk ook het genoemde spel maar dit is te bizar... niks maar dan ook niks hit en als je richting bonus spel gaat en nog 2 symbolen moet wegspelen dan haalt het boek er maar 1 weg.... werkelijkwaar op deze manier nog nooit meegemaakt. Het lijkt wel of er een backscript meedraait om een bonus te voorkomen... ik ga mijn geld hier niet meer verspelen, dan speel ik liever op betcity of unibet waar wel iets te winnen valt.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Naar mijn mening zijn de winkansen vrijwel nihil. Ik heb absoluut geen vertrouwen meer in deze app en mijn ervaring voelt eerlijk gezegd als pure oplichting. Ik raad niemand aan om deze app te downloaden of te gebruiken. Een grote teleurstelling.
Afschuwelijk geregeld
Afschuwelijk geregeld, schermtijd van 8 uur echter maar 4 uur erop gezeten je tijd wordt gewoon verdubbeld, echt schandalig, daardoor geen tijd meer gehad om een betje te plaatsen, terwijl ik daar hele dag op wacht.
Regelmatige vastlopers
400 euro op draaien van 2euro 2 keer…
400 euro op draaien van 2euro 2 keer bonus gekregen en maar 3euro in totaal gewonnen ervan de rest van mijn geld helemaal op gegeten hun k moeder scammers deze mensen stelen jou geld gewoon nooit meer!
Nog geen ster waard
Nog geen ster waard. Vaak binnen een uur uitbetaald is een leugen! Als je geluk hebt binnen 24 uur. ALS je geluk hebt.
Ik heb een keer 5 dagen moeten wachten 2 x 2 of 3 dagen. En ik belde vanmorgen. En die jongen ging t aan de juiste afdeling doorgeven. En toen had ik t binnen vijf minuten op mn rekening.
Omdat ik zei dat ik klaar mee was en me laatste keer was.
Omdat ik binnen 5 minuten mn geld had. Dacht ik speel nog 1 x. Want meestal binnen 1 uur uitbetaald toch toto?!!
Ik belde kreeg ik een …. Vrouw aan de lijn.
We zijn inmiddels 8 uur verder
Ik hoop dat ik het deze week krijg