Bij toto heeft het helemaal niks meer te maken met kansspel. Ze pakken het geld nog net niet uit je broekzak. Dit is geprogrammeerde diefstal zonder rtp waarde. Ik hou het voortaan bij sportweddenscha... Se mere

Ik ga terug naar unibet. Luisteren tenminste wel naar hun spelers en kijken via meerder platformen mee. Toto daarintegen er word via klantenservice kortaf op je gereageerd. Zijn niet in om hun fout... Se mere

Sportweddenschappen bij Toto.nl zijn prima. Snelle uitbetalingen, overzichtelijke site. Maar het online casino is zwaar teleurstellend. 50 euro gestort, verdeeld over 100 spins van 0,50 cent… geen enk... Se mere

Na enige tijd mijn account weer geactiveerd, echter had ik waarschijnlijk eerst hier de resencies moeten lezen.... Man man man wat slecht, 150 euro gespeeld op tome of madness...inzet 50 cent, zee... Se mere

1. Kasino
  2. også i
  3. Bettingvirksomhed
  4. Online casino eller bookmaker
  5. Online sportsvæddemål
  6. Spillehus
  7. Spilletjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De Nederlandse Toto biedt weddenschappen op voetbalwedstrijden.

Du bør vide

1,2

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,2

Wat een rotzooi zeg uitbetalen duurd…

Wat een rotzooi zeg uitbetalen duurd eeuw slechte service s
Wel met ideale geld gretig aan pakken geld er uit let op enige site in Nederland die 24 uur of langer hanteerd moet eerst gecontroleerd worden voor wat waardeloos ook niet aan te raden alle anderen site s gelijk op je bank

12. maj 2026

Spelen op slots

Spelen op slots, niet aan beginnen. Je kan net zo goed je geld in de sloot gooien. Of je nu 10 cent of 2 euro speelt ,je heb geen schijn van kans. Echt triest.. Dus mensen niet meer via toto op slots spelen. Ruikt naar oplichting.

12. maj 2026

Het ergste wat ik heb ooit meegemaakt!

Het ergste wat ik heb ooit meegemaakt!
€700 gestort en met twee euro inzet helemaal geen spel kans gekregen!
Deze moeten door die KSA onderzocht worden en voor de rechter getrokken.
Zware oplichters!
Gelukkig heb ik dat opgenomen hoe snel die € 700 verdwijnen zonder rank kans. Ik zal dit online plaatsen en ik doe mijn best zodat deze casino geen nieuwe klanten meer krijgt.!!! Fraude!!!

4. maj 2026

Pure oplichting

Ik ben zo klaar met die standaard antwoorden van een chat host. Hier in dit casino is het onmogelijk om te winnen. Speel 8 dagen op rij op een minimale inzet vsn 0.50 cent Gates of olympus en helemaal niets . Alleen maar dode spins en af en toe een heel klein prijsje. 4 scatters vergeet het maar onmogelijk bijna . Als je dan bij een wonder eens een bonus ronde krijgt is het tussen de 5x en 30x je inzet . Random valt er in het basisspel zelden een multiplier . De hoge multipliers 50x 100x 250x 500x nog nooit gezien hier . Dit casino is veruit het slechtste casino van alle legale casino's. Hoe dit casino zijn vergunning behoud is mij een raadsel.

1. maj 2026

De manier waarop de klantenservice met…

De manier waarop de klantenservice met klanten communiceren is heel slecht. Denk zelfs het meest belabberde van alle NL online casino's. Doe er wat aan want je medewerkers communiceren met je alsof je met ze op de schoolbanken hebt gezeten.

17. april 2026

Ze hebben mijn ID gegevens en kopie…

Ze hebben mijn ID gegevens en kopie document. Nu is mijn account bevroren omdat ik alles opnieuw moet uploaden. Het is nog steeds hetzelfde document, maar ze zijn te stom om dit in te zien.

Nu kan ik het saldo niet uitbetalen. Zodra mijn account weer vrij is laat ik het uitbetalen en ben ik weg bij Toto. Altijd wel iets, totaal niet klantvriendelijkheid en een service om van te janken.

Geloof me, Toto is echt verleden tijd. Hebben niet eens de beste quoteringen, maar je kiest ervoor omdat het Nederlands is.

30. marts 2026

Een wedstrijd ingezet eerste 10 minuten…

Een wedstrijd ingezet eerste 10 minuten gelijk spel, gewonnen, want er werd pas in de 14e minuut gescoord, maar werd als verlies gezet. Chat geopend en gelijk gekregen, die zetten dat door, maar nog steeds geen winst in mijn account, zeer slecht, met als kanttekening dat zelfs de wedstrijd niet meer als live stond gemeld nadat er was ingezet!!!!

28. marts 2026

Ik denk probeer nog 1 x op Toto weer 25…

Ik denk probeer nog 1 x op Toto weer 25 euro gestort voor de 50 x al dit jaar, niks je druk alles zo weg, geen bonus, geen prijsje helemaal niks, Verliezen kan, maar als ik de zelfde spellen speel op andere casino,s dan kun je echt leuk een tijdje spelen. Ik kwam hier graag maar ze hebben iets veranderd dit kan echt, niet. Ik vind het echt heel schandalig, gewoon pure oplichting!

28. marts 2026

They are massive scammers

They are massive scammers. When you register, they lure you in with sweet promises for the first few weeks, and after that they just steal your money. You definitely cannot win—anyone who says otherwise is lying. The only people who have ever won big here are those who lost big before.
I’ve been trying for 9 years and I’ve always been in the negative. My acquaintances are the same. So don’t let yourself get into it—delete it, never download it, don’t even look at it, because it will steal your life and manipulate you however it can.
Anyone with a bit of sense would never play on this site. This is open, legal crime. It’s organized in a way that prevents legal action, because they say you’re playing at your own risk—but manipulation and exploiting people is still a crime.
NEVER PLAY!!!!!!!!!!!!!!!

25. marts 2026