Eobuwie Anmeldelser

3.472
TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Dostawa mój szybko sprawnie ale dlaczego zwrot środków na kartę jeśli jestem stałym klientem Dla mnie to duża kwota na kartę zamrożona Zwrot zawsze do 30 dni i nie było problemu a teraz taka niesp... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Całe zamówienie poszło sprawnie szybka dostawa, dobry kontakt mailowy z informacjami odnośnie statusu zamówienia. Rozmiarówka perfekcyjna do tego miło było skorzystać z kodu zniżkowego który od was d... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zdecydowanie odradzam odbiór w sklepie. Sklep deklaruje dostawę w 1-3 dni, tymczasem mija 6. dzień, a paczki nadal brak. Wcześniejsze zamówienia do paczkomatu przychodziły terminowo, co uśpiło moją cz... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.472)

874 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mega zawód..

Mega zawód... Na etapie reklamacji dno. Nikt mi nie odpowiada reklamacja niby uznana ale od kilku tygodni brak kontaktu zwrotu pieniędzy oraz odpowiedzi kiedy planują zwrot... Jak każdy biorą ale nie oddają...

Szanowna Klientko,

celem wyjaśnienia sprawy prosimy o kontakt mailowy z nami pod adresem opinie@modivo.com. W wiadomości prosimy również o podanie numeru zamówienia, co pozwoli nam szybciej zweryfikować zgłoszenie i udzielić odpowiedzi.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Było opóźnienie butów w wysyłce…

Było opóźnienie butów w wysyłce zamówione na Modivo i przez to wystraszyłem się, że buty nie przyjdą na czas w związku z tym musiałem zamówić drugi raz te same buty w tym samym czasie na e-obuwie. Finalnie otrzymałem w tym samym czasie 2 pary tych samych butów, gdzie oczywiście jedne odesłałem. Dzwoniąc na infolinię do Modivo byłem 60-ty w kolejce. Drugi raz przytrafiła mi się taka sytuacja.

27. juni 2026

Buty pasują idealnie

Buty pasują idealnie, bardzo wygodne i ładnie prezentują się na stopie.

4. juli 2026

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zamówienie od dnia 23.06.2026 nie…

Zamówienie od dnia 23.06.2026 nie zmieniło statusu. Przesyłka w aplikacji ma status wysłana, ale niestety paczki brak. Na czacie pani w dniu 02.07.2026 poinformowała mnie, że paczka zostanie wysłania w ciągu 24h, ale do tej poru nic się nie zadziało. Zero kontaktu w odpowiedzi na przesłane maile z zapytaniami, na infolinii kolejka na 30 osób, nie zmniejsza się nawet o jedną osobę, więc dodzwonienie się graniczy z cudem. Zablokowane środki i brak towaru oraz kontaktu, jak to traktować? to mój ostatni zakup w tej firmie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wszystko przeszło gładko i produkt…

Wszystko przeszło gładko i produkt doszedł idealnie zapakowany. Polecam!

Szanowny Kliencie,

dziękujemy za pozytywną ocenę i zachęcamy do kolejnych zakupów w naszym sklepie.

Szybko i sprawnie.

Szybko i sprawnie.
Począwszy od strony, zamówienia i otrzymania przesyłki.
Informacje o promocjach.
Jest OK. Osobiście polecam.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Totalna ignorancja klienta przez…

Totalna ignorancja klienta przez formularz kontaktowy info małpa eobuwie.pl Żadnej odpowiedzi pomimo monitów z prośba o kontakt, brak szacunku do klienta i jego pytań, nie polecam obsługa na poziomie zerowym

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zamówienie z 30.06 nr 10020543971.

Zamówienie z 30.06 nr 10020543971.
Status wysłane, zero jakiejkolwiek możliwości sprawdzenia co naprawdę dzieje się z zamówieniem. Kontakt ograniczony do Chatbota, odradzam !!!!! Klapki za 341 zł i jeszcze nie wiesz co się z nimi dzieje.

ODRADZAM!!!

ODRADZAM!!!

Od półtora miesiąca Eobuwie nie zwróciło mi pełnej kwoty za anulowane zamówienie! Mimo wielu ponagleń nadal przetrzymuje moje 395,43 zł, tłumacząc to problemami technicznymi. Do dziś nie otrzymałam należnego zwrotu....

5. juli 2026

fatalna obsługa klienta

fatalna obsługa klienta

Zamówienie złożone 30.06. brak jakiegokolwiek kontaktu po dokonaniu płatność ani zmiany statusu zamówienia. Brak odpowiedzi na maila z zapytaniem dotyczącym losów zamówienia, po ponownym wysłaniu maila jedyna odpowiedź jaką dostaję to taka automatycznie generowana przez sztuczną inteligencję. Przy próbie uzyskania jakiś informacji na stronie trafiłem jedynie na chat bota, który podał mi nieistniejący numer na infolinię. Jeśli zależy komuś na czasie i jakimś poziomie obsługi klienta w sensownym czasie stanowczo odradzam

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Odradzam zakupy w tym sklepie jeśli nie chcecie mieć problemów

Chciałbym odradzić wam zakupy w tym sklepie. Kupiłem buty z bezpłatnym odbiorem w sklepie CCC. Po odbiorze paczki i rozpakowaniu okazało się, że buty, które mi przysłano są zupełnie inne niż te, które zakupiłem. Nie było także innego artykułu, który zakupiłem (szampon do butów) Zadzwoniłem na infolinię i złożyłem reklamację e-mailowo oraz poprosiłem o przysłanie butów, które zamówiłem. Niestety nie wysłano mi moich butów tylko kazano mi zgłosić reklamację i odesłać buty z powrotem. Nie można tego zrobić przez sklep CCC tylko Inpostem. Poproszono mnie o to abym wysłał zdjęcia butów jakie otrzymałem i opakowania, kodów paczki itd. Zrobiłem wszystko i odesłałem do e-obuwie. I teraz najlepsze. Otrzymałem e-maila z działu obsługi klienta, że sprawdzono moją przesyłkę i dział magazynowy stwierdził, że wysłał prawidłowe buty i szampon. A jeśli chce odzyskać pieniądze to muszę zgłosić reklamację do przewoźnika czyli kuriera. Ja nie zamawiałem dostawy kurierem tylko odbiór w sklepie CCC więc nie wiem do jakiego kuriera miałbym zgłaszać reklamację i co miałbym reklamować. Czy to, że kurier zamienił mi buty? Czy, że nie było szamponu. Buty, które otrzymałem są dużo droższe niż te, które kupiłem. Próbowałem wytłumaczyć Pani z działu obsługi klienta, że mało prawdopodobne jest aby kurier nie niszcząc paczki, w której przyszła przesyłka ukradł gorsze buty i zamienił na droższe, ale niestety mimo kilku e-maili Pani nie jest w stanie odpowiedzieć na moje pytania i cały czas każe mi zgłaszać reklamację do przewoźnika i poinformowała mnie, że oni wysłali prawidłowe buty i nie zwrócą mi pieniędzy jeśli nie zgłoszę reklamacji do przewoźnika. Aktualnie nie mam butów, które odesłałem bo takich nie zamawiałem, szamponu do butów też nie mam za który zapłaciłem, pieniędzy łącznie 300 zł także nie mam. Pani odpisuje jak chat GPT czy inna sztuczna inteligencja, nie potrafi zrozumieć i mimo, udowodnienia, że buty, które zamówiłem , a te, które przyszły to zupełnie inne buty to nadal twierdzi, że dział magazynu i wysyłki wysłał wszystko dobrze, a to co się stało to nie ich wina. Próbowałem dodzwonić się na infolinię, ale czas oczekiwania to kilkadziesiąt minut. Minął już tydzień od zakupów i nic. Prosta sprawa i nie rozwiązana. W tym czasie buty, które zamówiłem się wyprzedały, Znalazłem na szczęście u producenta te same buty i kupiłem. I dodam, że jeszcze taniej niż w e-obuwie. W taki o to sposób e-obuwie straciło klienta. Jeśli nie chcecie mieć takich problemów omijacie szerokim łukiem ten sklep. Odzyskanie pieniędzy skończy się w Sądzie.

27. juni 2026

Zamówienie 10020491071

Zamówienie 10020491071. Zakupiłem 4szt obuwie a otrzymałem 1szt. Na reklamacje od 72h nie reagują. Poczekam jeszcze chwilę. W przypadku braku odpowiedzi policja pomoże im wyjaśnić sprawę.

3. juli 2026

Niestety nie polecam

Niestety nie polecam. Na prawdę rzadko coś reklamuję, na eobuwie zdażyło mi się to pierwszy raz, ponieważ buty rozkleiły się po pół roku użytkowania. Kupuję w tym sklepie od lat. Jaką dostałam odpowiedź? Reklamacja odrzucona :) będę omijać szerokim łukiem.

2. juli 2026

Żenująca obsługa klienta

Nie wiem jak nawet mam skomentować ten sklep. Zamówiłem buty na wakacje, paczka jest nie wysłana od 5 dni roboczych. Wszystko okej, nauczka na przyszłość żeby wybrać następnym razem zalando, lub inny sklep. W tych czasach jest to czas oczekiwania, który nie powinien mieć miejsca.

Ale ja nie o tym w tej recenzji. Chodzi o traktowanie klienta, a bardziej podejście osób zarządzającym marką. Od 5 dni nieudolnie próbuje się skontaktować z jakąkolwiek obsługą sklepu i nic. Wszędzie jest bot automatyczny, który w nieumiejętny sposób odpowiada na moje pytania. Ale co było najśmieszniejsze? Że wczoraj wystawiłem opinię tutaj w serwisie i nagle dostałem odpowiedź na nią. Szkoda, że na maila na który miałem napisać już nikt nie odpowiada. Żenujące jest wasze podejście do klienta. Dalej czekam na wyjaśnienie wysyłki mojej paczki.

Myśle, że zamiast inwestować w nieudolne technologie i przejmowanie kolejnych sklepów, to warto skupić się na podstawie - czyli obsłudze klienta, bo bez tego wasza opinia jest coraz niższa.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Przysłano mi inne buty niż zamawiałam a…

Przysłano mi inne buty niż zamawiałam a teraz nie mogę się skontaktować żeby to wyjaśnić. Brak kontaktu telefonicznego!

Super

Błyskawiczna dostawa, towar bezpiecznie zapakowany.

1. juli 2026

Szanowna Klientko,

cieszymy się, że zakup spełnił Pani oczekiwania.

Sandały

Sandały zgodne z zamówieniem, rozmiar wybrałam wg załączonej tabeli - idealnie się zgadza. Szybka realizacja zamówienia.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Towar zgodny z zamówieniem,szybko i bez…

Towar zgodny z zamówieniem,szybko i bez problemów

1. juli 2026

Szanowna Klientko,

dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniła Pani nasz szeroki asortyment, szybką wysyłkę oraz jakość produktów.

opłaty za zwrot

Nagle wprowadzono opłaty za zwrot. Byłam zaskoczona, bo eobuwie nie zrobiło kampanii, chociaż na swojej stronie, że niestety wprowadza odpłatne zwroty. To spowoduje, że rzadziej będę korzystać z eobuwie. Powyżej np. 200 zł zwroty powinny być darmowe, przynajmniej dla kart Gold.
Koszt pojechania do sklepu też kosztuje, tym się wyróżniał iście, że darmowe były zwroty. A dla kart Gold bezwzględnie powinny być darmowe.

bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią.

Pragniemy przypomnieć, że zamówienie można bezpłatnie zwrócić w dowolnym sklepie stacjonarnym eobuwie.pl lub CCC.

TRAGEDIA brak kontaktu I ZWROTU PIENIĘDZY

zamówiłem towar opłaciłem z PAYPO. towar odesłany w terminie przyjęty na magazyn i od tego momentu zero kontaktu . nie odpowiadają na email , na konsultanta się nie doczekasz . twierdzą że po 14 dniach otrzymasz pieniądze ZGŁOSIŁEM ZWROT TOWARU W dniu 04.05.2026 zwrot R/1P/PL/E/10019421572/001 towar PRZYJĘTY do magazynu minęło 50 dni a ja nie mam żadnej informacji o zwrocie środków a PAYPO żąda ode mnie dalszych wpłat

4. maj 2026

Zespół eobuwie

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.