Eobuwie Anmeldelser

3.472
TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Dostawa mój szybko sprawnie ale dlaczego zwrot środków na kartę jeśli jestem stałym klientem Dla mnie to duża kwota na kartę zamrożona Zwrot zawsze do 30 dni i nie było problemu a teraz taka niesp... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Całe zamówienie poszło sprawnie szybka dostawa, dobry kontakt mailowy z informacjami odnośnie statusu zamówienia. Rozmiarówka perfekcyjna do tego miło było skorzystać z kodu zniżkowego który od was d... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zdecydowanie odradzam odbiór w sklepie. Sklep deklaruje dostawę w 1-3 dni, tymczasem mija 6. dzień, a paczki nadal brak. Wcześniejsze zamówienia do paczkomatu przychodziły terminowo, co uśpiło moją cz... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Nagle wprowadzono opłaty za zwrot. Byłam zaskoczona, bo eobuwie nie zrobiło kampanii, chociaż na swojej stronie, że niestety wprowadza odpłatne zwroty. To spowoduje, że rzadziej będę korzystać z eobu... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.472)

874 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka, zgodnie z opisem. Polecam

23. juli 2026

Odradzam zakupy

Odradzam zakupy. Sklep eobuwie.pl przetrzymuje moje pieniądze za niedostarczone zamówienie nr 10020706919. InPost zgubił paczkę a sklep bezprawnie każe mi czekać 30 dni na rozpatrzenie ich reklamacji, naruszając art. 548paragraf 3 kodeksu cywilnego. Obsługa klienta ignoruje fakt, że paczka nigdy do mnie nie trafiła. Sprawa zostaje zgłoszona do Rzecznika Konsumentów.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jestem bardzo rozczarowana poziomem…

Jestem bardzo rozczarowana poziomem obsługi klienta. Zgłosiłam, że produkt został sprzedany drożej niż wskazywała cena na opakowaniu, licząc przynajmniej na wyjaśnienie sytuacji. Odpowiedź otrzymałam bez uzasadnienia, bez przeprosin za rozbieżność cen i bez próby rozwiązania problemu, za to w bardzo niemiły sposób. Taki sposób komunikacji sprawia wrażenie lekceważenia klienta. Nawet odmowę można przekazać z szacunkiem i rzeczowym wyjaśnieniem. Niestety, obsługa posprzedażowa pozostawia wiele do życzenia

23. juli 2026

Szanowna Klientko,

celem wyjaśnienia sprawy prosimy o kontakt mailowy z nami pod adresem opinie@modivo.com. W wiadomości prosimy również o podanie numeru zamówienia, co pozwoli nam szybciej zweryfikować zgłoszenie i udzielić odpowiedzi.

Tak jak powinno być

Tak jak powinno być . Zamówienie , realizacja , dostarczenie na najwyższym poziomie

21. juli 2026

Szanowna Klientko,

dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

To już kolejne moje zakupy na eobuwie , polecam , przystępne ceny super produkty.

Bardzo szybka realizacja

Bardzo szybka realizacja

Szanowna Klientko,

dziękujemy za pozytywną ocenę i zachęcamy do kolejnych zakupów w naszym sklepie.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Very disappointing experience with customer service.

Very disappointing experience with eavalyne.lt customer service.

I ordered an expensive pair of casual shoes that I needed quickly before going on holiday. When they arrived, I discovered that an accessory had been removed from one shoe and the lace had been taken out. The product was clearly not in the condition you would expect when buying a new and expensive pair of shoes.

Since I still wanted to keep them, I suggested a very simple and, in my opinion, reasonable solution – a partial price reduction. I was prepared to remove the accessory from the second shoe as well and wear them that way.

Instead of offering a practical solution, I was given only one option: return the shoes at my own expense, buy another pair for another substantial amount of money, and then wait several weeks for the refund for the first pair.

In other words, because the seller sent me an incomplete / improperly prepared product, I was expected to finance the “solution” myself and then wait for my own money to be returned. Just before my holiday, this was completely impractical, and I did not have spare funds available to purchase another expensive pair while waiting for the refund.

This was especially disappointing because I had been a loyal customer and had previously purchased more expensive footwear from this store. After this experience, I asked them to delete my account and I will no longer shop there.

In my opinion, the true quality of a retailer is not shown when everything goes smoothly, but in how they handle problems. In this case, there was effectively no customer-oriented solution at all – the entire inconvenience and financial burden was simply passed on to the customer.

22. juli 2026

Dużo zdjęć pokazujących buty

Dużo zdjęć pokazujących buty. Łatwe zamówienie. Prosty proces. Zamówienie dotarło bardzo szybko - mniej niż 24 h.

1 gwiazdek przez śmieszną sytuację

1 gwiazdek przez śmieszną sytuację, mianowicie zamawiałem buty przez aplikację, czekam i czekam i nic. W aplikację pokazuje status że wysłany . Po 6 dniach dzwonię na infolinię żeby się dowiedzieć o co chodzi. Okazało się że sklep z którego deklarował wysłać zamówienie zapomniał o mój zamówień i dał powód że jest problem z InPost (wiadomo że to ściema bo ciągle coś zamawiam i korzystam z InPost i nigdy nie było problem). Po dzwonieniu na infolinii pani proponowała albo czekam dalej (nie wiadomo ile) albo zwrotu… Wybrałem oczywiście zwrotu. Wolę mieć zwrot niż czekać na wieki. Jest nauczkę żeby nie zamawiać przez eobuwie.

Szanowny Kliencie

Szybka dostawa.

Szybka dostawa.

17. juli 2026

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Czekam już ponad 2 tygodnie!!!

Czekam już ponad 2 tygodnie na realizację zamówienia!!! Kontakt ze sklepem w głównej mierze oparty jest na rozmowie ze sztuczną inteligencją… Na wiadomości mailowe sklep już nie odpowiada, a więc zadzwoniłam na infolinię - zostałam zapewniona, że zamówienie zostanie anulowane. Tak się jednak nie stało. Ponownie zadzwoniłam i kolejna niedotrzymana obietnica ze strony sklepu. Nie polecam zamawiania produktów z eobuwie, chyba że ktoś ma dużo czasu i cierpliwości.

18. juli 2026

Wszystko w porządku

Łatwe zamówienie.
Szybka realizacja zamówienia.

16. juli 2026

Szanowny Kliencie,

jesteśmy wdzięczni za pozytywną opinię!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bardzo długi czas realizacji…

Bardzo długi czas realizacji zamówienia. Jedno zostało bez podania przyczyny anulowane przez sklep. Drugie było realizowane przez tydzień.

13. juli 2026

Szeroki wybór asortymentu

Szeroki wybór asortymentu, dobre ceny, szybkie dostawy, bezproblematyczne zwroty/wymiana, bezpieczne płatności. Nigdy zakup obuwia nie był równie wygodny.

Szanowna Klientko,

dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniła Pan nasz szeroki asortyment, szybką wysyłkę oraz jakość produktów. Możliwość bezproblemowego zwrotu to dla nas standard, który pomaga zapewnić Klientom komfort zakupów.

Nie zawracają pieniędzy

Nie zawracają pieniędzy. Na maile odpowiada sztuczna inteligencja.

Po pierwsze sandałki piękne ,

Po pierwsze sandałki piękne ,idealny rozmiar i szybka dostawa

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zwrot kosztów na kartę podarunkową

Zwrot kosztów na kartę podarunkową. Co w przypadku jeśli nie mam zamiaru ponownie robić zakupów w tym samym sklepie? Z uwagi na powyższe nie planuje juz nigdy ponownych zakupów

1. juli 2026

Buty

Buty rewelacja. Przesyłka ekspresowa.

Szanowna Klientko,

dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniła Pani nasz szeroki asortyment, szybką wysyłkę oraz jakość produktów.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zamówiłem dwa opakowania a dostałem jedno.

Zamówiłem dwa opakowania. Dostałem jedno. Napisałem e-mail z zapytaniem jak mam to reklamować. Niestety zero odpowiedzi. W tym samym dniu zamówiłem też buty. Dobrze że były oba. Na dzień dzisiejszy to lipa. Zostałem oszukany.

Zespół eobuwie

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.