Eobuwie Anmeldelser

3.471
TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Dostawa mój szybko sprawnie ale dlaczego zwrot środków na kartę jeśli jestem stałym klientem Dla mnie to duża kwota na kartę zamrożona Zwrot zawsze do 30 dni i nie było problemu a teraz taka niesp... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Całe zamówienie poszło sprawnie szybka dostawa, dobry kontakt mailowy z informacjami odnośnie statusu zamówienia. Rozmiarówka perfekcyjna do tego miło było skorzystać z kodu zniżkowego który od was d... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dramat. Zamówiłem w promocji buty i musiałem dobrać drugi produkt ( chusteczki ) żeby się promocja nabiła. Złożyłem zamówienie, kasę pobrało, po czym dostaje maila, że nie mogą zrealizować wysyłki but... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Nagle wprowadzono opłaty za zwrot. Byłam zaskoczona, bo eobuwie nie zrobiło kampanii, chociaż na swojej stronie, że niestety wprowadza odpłatne zwroty. To spowoduje, że rzadziej będę korzystać z eobu... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.471)

872 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie

10. august 2026

Szanowny Kliencie,

Jesteśmy wdzięczni za wysoką ocenę!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Skandaliczny czas zwrotu środkó

O ile opis na stronie, czas dostawy jest bardzo ok, to proces zwrotu produktów jest skandaliczny. Zwrot środków po prawie 4 tygodniach jest normą.... Więc jeśli ci zależy, kup, ale nie oczekuj na szybki zwrot środków.

Szanowny Kliencie,

skierowaliśmy do Pana wiadomość mailową w sprawie zgłoszenia.

Zawsze dobrze

Zawsze dobrze, sprawnie i dokladnie to co zamówilam

Szanowna Klientko,

dziękujemy za pozytywną ocenę i zachęcamy do kolejnych zakupów w naszym sklepie.

To złodzieje

To złodzieje, nie realizują zamówień i nie oddają pieniędzy.
Tylko pozew zbiorowy!!!

21. juli 2026

Szanowny Kliencie,

celem wyjaśnienia sprawy prosimy o kontakt mailowy z nami pod adresem opinie@modivo.com. W wiadomości prosimy również o podanie numeru zamówienia, co pozwoli nam szybciej zweryfikować zgłoszenie i udzielić odpowiedzi.

Dramat i dno

Dramat i dno. Omijajcie szerokim łukiem!Przez 9 dni czekałam na zamówioną torebkę, żyjąc w przekonaniu, że transakcja jest w realizacji. Konsultantki na infolinii bezczelnie kłamały mnie wczoraj i dzisiaj rano, że paczka zaraz zostanie wysłana. Chwilę po zapewnieniach o wysyłce, zamówienie zostało nagle i po cichu anulowane z powodu rzekomego „błędu systemu”. Eobuwie bezczelnie sprzedaje towar, którego fizycznie nie ma na magazynie (wirtualny stan), marnując czas klienta!Mało tego – zakupy były robione przez PayPo. Sklep po anulowaniu zamówienia zostawił mnie z aktywnym, fikcyjnym długiem w systemie ratalnym! Musiałam spędzić kolejne 30 minut na infolinii, wysłuchując tanich wymówek, żeby w ogóle wymusić na nich zgłoszenie korekty do operatora płatności. Totalny bałagan, lekceważenie klienta i zero odpowiedzialności. Nigdy więcej zakupów w tym miejscu!

Jak zawsze super

Szybko, sprawnie i profesjonalnie zero zastrzeżeń

3. august 2026

Tragedia

Tragedia, buty przyszly brudne, w zdewastowanym pudelku. Sprzedawca w sklepie stacjonarnym odmowil zwrotu, wiec musialam wykonac reklamacje... czekam na rozpatrzenie. Przypomne ze buty w takim stanie otrzymalam i do dzisiaj nie zgadzam sie z sytuacja w ktorej to ja ponosze koszty finansowe i czasowe za sytuacje wynikajaca z Panstwa niedopatrzen

31. juli 2026

JAK ZMIENILAM ZDANIE I OPINIE

To moja drugie zakupy w tym sklepie. Kupiłam Adidas superstar, okazały sie za małe (nie wiem czemu zawsze ten sklep ma za mały ten model) chociaz nosze ten rozmiar od zawsze i superstarow mam 7 par. Dokupilam do nich sznurówki. Zrobilam zwrot calego zakupu, po 9 dniach uznano mi część zwrotu - bez sznurowek. Napisalam maila, dzwonilam, ale tak ja pisza wszyscy - nic sie nie zadziało. Zatem za zmierzenie butow zaplacilam niecale 30 zl - oplaty za dostawy plus sznurowki, ktorych nie mam. EDIT: Opinie edytowalam i zmienilam, bo nie dosc, ze w koncu napisano do mnie grzecznego maila z propozycja szybkiego rozwiazania problemu i tak tez sie stalo - na drugi dzien uzyskalam zwrot za sznurowki i ZA JEDNĄ DOSTAWĘ! zmieniam zatem z 1 punktu na 3.

25. juli 2026

Reklamacja eobuwie

Dostarczyłem do eobuwie reklamację mojego zamówienia dnia 12.06.2026 do tej pory nie otrzymałem środków za reklamowany produkt, kontakt mailowy oraz telefoniczny nie ma sensu z tą firmą za każdym razem to samo że niby przeoczyła reklamację i już się nią zajmują...
Ta firma to prawdopodobnie jakiś scam.

9. august 2026

Szanowny Kliencie,

skierowaliśmy do Pana wiadomość mailową w sprawie zgłoszenia.

Błyskawiczna realizacja zamówienia

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Buty super

1. august 2026

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Brak kontaktu i zwrotu pieniędzy

Zamówiłam buty w rozmiarze 38 dostałam jednego w rozmiarze 37 drugiego 38 zrobiłam reklamacje otrzymałam informacje że do 2-08-2026 zostanie podjęta decyzja w mojej sprawie. Żadnej informacji o decyzji nie otrzymałam choć jest moim zdaniem oczywista,zwrotu pieniędzy również nie otrzymałam na maile nikt nie odpisuje. Nie polecam tak tragicznego kontaktu ze sklepem dawno nie miałam nie są nawet w stanie trzymać się terminów do których się sami zobowiązują.

15. juli 2026

Brak zwrotu gotówki

Zamówiłam dwie pary adidasów. 12.07 wygenrowałam zwrot jednej pary R/1P/PL/E/10020639580/001. 16.07 dostałam maila z informacją o przyjęciu wysłanej paczki. Od tamtej pory cisza . Nie ma zwrotu gotówki. Piszę maile , dzwonię na infolinię a tam po jednym ciągłym sygnale połączenie się urywa. Jestem zszokowana tym , jak do tej pory sklep bez zastrzeżeń traktuje klienta. Jeżeli nie otrzymam gotówki będę zgłaszać tą sytuację wszędzie gdzie się da.

4. august 2026

Wysłano mi błędne zamówienie

Wysłano mi błędne zamówienie. Złożyłam reklamację i od 3 tygodni nie mogę doprosić się zwrotu pieniędzy. Na maile odpowiada boot, brak jakiegokolwiek innego kontaktu ze sklepem. Dramat

8. juli 2026

Buty zostaly odeslane

Buty zostaly odeslane, poniewaz byly brudne. Wygladaly na uzywane.
Pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo. Wielokrotnie robilam tu zakupy I nigdy nie bylo .
Przyznam, ze przez to niemile doswiadczenie zastanawiam sie nad tym, czy jeszcze chce robic tu zakupy.

1. august 2026

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Szybko zrealizowano zamówienie…

Szybko zrealizowano zamówienie aczkolwiek jedna z par butów, na szczęście te które były do oddania bo za duży rozmiar, miały ślady użytkowania. Brudna podeszwa .

3. august 2026

Sklep tragedia

Sklep tragedia, jestem bardzo zawiedziona. Kupowałam od paru lat w tym sklepie i nie było problemów z zwrotami pieniędzy. 14 dni minęło oddali tylko za połowę zwrotu. Odesłałam dwie pary butów, przybito w ten sam dzień na magazynie zwrot. Nigdy więcej już nie nabiorę na zakupy w tym sklepie.
Odpisuje jedną i tą samą formułkę boot, że maja 14 dni . Super, ciekawe co od 15 dnia będą odpisywać. Czy będę musiała zgłosić to do Rzecznika Praw Konsumenta, czy może doczekam się do końca dnia zwrotu środków.
Nie polecam chyba że ktoś ma czas i nerwy żeby sobie psuć prosząc o zwrot pieniędzy.

20. juli 2026

Zespół eobuwie

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.