Dostawa mój szybko sprawnie ale dlaczego zwrot środków na kartę jeśli jestem stałym klientem Dla mnie to duża kwota na kartę zamrożona Zwrot zawsze do 30 dni i nie było problemu a teraz taka niesp... Se mere
Virksomheden har svaret
Dramat. Zamówiłem w promocji buty i musiałem dobrać drugi produkt ( chusteczki ) żeby się promocja nabiła. Złożyłem zamówienie, kasę pobrało, po czym dostaje maila, że nie mogą zrealizować wysyłki but... Se mere
Całe zamówienie poszło sprawnie szybka dostawa, dobry kontakt mailowy z informacjami odnośnie statusu zamówienia. Rozmiarówka perfekcyjna do tego miło było skorzystać z kodu zniżkowego który od was d... Se mere
Virksomheden har svaret
Nagle wprowadzono opłaty za zwrot. Byłam zaskoczona, bo eobuwie nie zrobiło kampanii, chociaż na swojej stronie, że niestety wprowadza odpłatne zwroty. To spowoduje, że rzadziej będę korzystać z eobu... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Brak zwrotu środków za zam. 10014729604! Sklep przetrzymuje moje pieniądze i ignoruje maile z powodu własnego błędu przy przelewie od tygodni. Oddajcie pieniądze na wskazane konto!

Besvarelse fra Eobuwie
Zamówienie było dobrze zapakowane. Przesyłka została dostarczona w terminie.

Besvarelse fra Eobuwie
Sklep e-obuwie wysłał nie te buty które zamówiłem. Zwrot i reklamacja to droga przez mękę. Mają 14 dni na podjęcie decyzji co zrobią mimo iż bład jest po ich stronie. Stanowczno odradzam zakupy w sklepie eobuwie.com. Trzeba pamiętać że w razie blędu sklepu mrozicie pieniądze na PÓŁ MIESIĄCA i nikt nawet przepraszam nie napisze. Na zananym portalu aukcyjnym dają rade zrobić zwrot w dwa dni a tutaj archiczne metody jakbym cofnął się do 2010 roku. Żałosny sklep z regulaminem nastawionym na wyzysk klienta. OMIJAJCIE Szerokim Łukiem

Besvarelse fra Eobuwie
Zamówiłem 10.07.2026 buty na eobuwie.pl. Dotarł do mnie zupełnie inny model - także zaczynamy proces kontaktu z obsługą klienta. 13 lipca został wysłany pierwszy mail. Dopiero 16 lipca po telefonie na infolinię eobuwie odpowiedziało łaskawie automatycznym mailem... Ok reklamacja złożona, buty wysłane. Minął może tydzień, nic zero maili potwierdzających przyjęcie reklamacji ani to, że otrzymali przesyłkę zwrotną. Cały czas na koncie widniała informacja, że buty są w drodze do mnie. Status się w ogóle nie zmieniał. Wykonałem chyba 5-6 telefonów na infolinię, za każdym razem był raczej to inny konsultant i dopiero ostatni telefon przyniósł poprawę i wreszcie 24 sierpnia, po ponad miesiącu od złożenia reklamacji otrzymałem zwrot pieniędzy. To jest kpina, że trzeba walczyć o zwrot środków. Oczywiście całość jest też niezgodna z prawem, bo na rozpatrzenie reklamacji skelp ma 14 dni.

Besvarelse fra Eobuwie
firma eobuwie.com.pl uchyla się od zwrotu środków za zwrot produktu w ciągu 14 dni
Przesyłka została zwrócona 06.08.2026
Kontakt email nie przynosi żadnego efektu - sztuczna inteligencja odpisuje że trzeba czekać. Na infolinii nic nie wiedzą , nie potrafią odszukać zamówienia oraz konta nawet po adresie email, czy numerze telefonu.
Skandaliczne uchylają się od odpowiedzi.

Besvarelse fra Eobuwie
Przy próbie zwrotu butów zaproponowano mi zwrot w wysokości 20 zł gdzie oryginalnie kosztowały prawie 300 zł. Wedle sprzedającego posiadają one "zdarte podeszwy" kiedy założyłem je raz na 15 minut po czym musiałem je zdjąć ze wzdlegu na komfort. Buty nie posiadały widocznych śladów użytkowania poza minimalny kurzem na podeszwie

Besvarelse fra Eobuwie
15.06 zamówiłem buty z odbiorem w sklepie stacjonarnym. Buty nigdy do niego nie dotarły. Pieniędzy za zamówiony towar nie odzyskałem do dzisiaj, pomimo wielokrotnego kontaktu mailowego oraz telefonicznego.
Kiedyś nie było problemów z zakupami w tym sklepie.
Edit: Otrzymałem zwrot środków 25.08.2026 po ponad 2 miesiącach od zamówienia.

Besvarelse fra Eobuwie
Przede wszystkim firma zaśmieca Wasze skrzynki newsletterami. Nigdy nie dołączajcie do żadnego klubu, newslettera, bo ucieczka od tego to droga sądowa. Firma MODIVO i eObuwie ma w głębokim poważaniu Wasze próby wyjścia z tego

Besvarelse fra Eobuwie
Kolejny raz wszystko bez zarzutu. Korzystna cena, szybka realizacja, przesyłka zabezpieczona.

Besvarelse fra Eobuwie
Łatwo kupione w dobrej cenie i szybciutkie dostarczenie 🤩😎

Besvarelse fra Eobuwie
Najpierw wysłano zły rozmiar obuwia , potem bez podania powodu anulowano zamówienie. Brak odpowiedzi na zapytania.

Besvarelse fra Eobuwie
Zakupy nie stanowią najmniejszego problemu. Rozmiar obuwia jest zgodny z podaną rozmiarówką. Dostawa błyskawiczna.

Besvarelse fra Eobuwie
Szybkość dostawy , zgodność towar z opisem, cena i program zniżkowy.

Besvarelse fra Eobuwie
Brak możliwość filtrowania dostępnych lokalnie modeli obuwia na sklepowym tablecie. Dostępne modele obuwia w sklepie to najniższa półka cenowa/jakościowa wyceniona o oczko albo dwa wyżej(modele wysoko marżowe). Darmowa dostawa do salonu jedynie za przedpłata(a zwrot jedynie na kartę modivo). Obsługa sklepu odsyła do innego sklepu w celu sprawdzenia tam dostępności obuwia.
Jednorazowe skarpetki nie są już dostępne.

Besvarelse fra Eobuwie
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.