eesy Anmeldelser 8.053

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.751 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Nogle kunder oplevede også problemer med abonnementer, herunder uventede prisstigninger eller vanskeligheder med at opsige tjenester, samt ustabilt internet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med servicen. Nogle roser hurtig, venlig og effektiv hjælp, samt en god og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Price

Anmeldere nævner positiv feedback om prisen, men der er stor uenighed. Mens nogle kunder fandt... Se mere

Subscription

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med abonnementer. Nogle kunder roser gode priser og dækning, og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik mit Mobil abonnement blev pludseligt lukket, jeg kontaktede eesy og fandt ud af at de manglede deres router retur og havde sendt mig en regning på 3000,-. Efter god hjælp fra en medarbejder bl... Se mere

Skulle retablere mit gamle abbonnement, som jeg ved en fejl havde ændret. Det var ikke så lige til, men lykkedes efter ihærdig, venlig indsats og god kommunikation fra supporter Gina P.

God dækning, men blev lovet af ham som jeg snakkede med at det ikke blev dyrere, men da jeg ikke havde det sort på hvidt kunne de ikke gøre noget. Hvorfor skulle jeg sige det, hvis ikke det var rigti... Se mere

Jeg har været kunde hos eesy i et par år og har generelt været glad og tilfreds hele vejen frem til mit skifte. Årsagen til, at jeg valgte at skifte, er deres beslutning om at erstat... Se mere

1. Teleudbyder
  2. Mobilnetoperatør

Vi er Danmarks mest simple og nemme mobilselskab på Danmarks bedste mobilnetværk til en knivskarp pris. Vi har ingen binding, ingen gebyrer og ingen oprettelse. It's that eesy.

4,1

God

8 t anmeldelser

Hvorfor svarer EESY stort set kun på…

Hvorfor svarer EESY stort set kun på dem der giver 5 stjerner i anmeldelse ?????

6. februar 2026

Hey Kenneth,

Tak for dit spørgsmål 🙏

Vi bestræber os på at svare på både positive og kritiske anmeldelser. Hvis det opleves som om, vi primært svarer på 5-stjernede anmeldelser, så er vi kede af det. Det er bestemt ikke vores intention at ignorere kritik – tværtimod er det ofte her, vi har mest at lære.

Super god service fra Amalie

Super god service fra Amalie, jeg manglede mere data, og det klarede hun med det samme.

6. februar 2026

Hey Anders

Okay, vi elsker den her slags beskeder 😍
Super god service + hurtig handling = vores yndlingscombo 💫

Amalie er en vaskeægte data-helt 🦸‍♀️📱 Hvor er det bare fedt at høre, at hun kunne hjælpe dig med det samme. Det er præcis sådan, vi synes, det skal være – hurtigt, nemt og uden bøvl.

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord – du har lige gjort vores dag en tand bedre 🌟

Mangler telefonisk kundeservice

Eesy for første og sidste gang pga den dårlige kundeservice. Den består alene af en chat robot og i bedste fald af et menneske, som man også kun kan chatte med og altså ikke kan tale i telefon med. Jeg har brugt 3-4 dage på at få oprettet og koblet e sim til mit mobilabonnement, men endte med at opgive, da det åbenbart var umuligt for selskabet at få til at virke. Jeg kontaktede Mobilselskabet 3 dk, som meget hurtigt fik flyttet mig over til dem og fik e sim til at virke. Hurtig, god og venlig kundeservice, hvor man taler med almindelige levende mennesker i en telefon, og ikke må nøjes med en chatrobot og starte skriveriet forfra.
Eesy lovede forresten at vende retur, når de havde fået tjek på problemet/fejlen, men jeg hørte aldrig fra dem.

26. januar 2026

Hey Lisbeth,

Tak fordi du deler din oplevelse med os 🙏 Vi kan virkelig godt forstå din frustration. Når man har brugt flere dage på at få noget til at fungere – og det stadig ikke lykkes – så slider det både på tålmodigheden og tilliden 😕 Og hvis vi samtidig har lovet at vende tilbage uden at gøre det, så har vi ganske enkelt svigtet vores ansvar.

Hos eesy har vi valgt en digital tilgang med chatbaseret support, men det må aldrig betyde, at man føler sig efterladt eller ikke bliver hjulpet helt i mål. Din feedback er vigtig for os, fordi den tydeligt viser, hvor oplevelsen ikke har været god nok.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage dialogen og gennemgå sagen nærmere. Du er altid velkommen til at kontakte mig på trustpilot@eesy.dk 💚

EN STOR SCAM VIRKSOMHED!

EN STOR SCAM VIRKSOMHED!! Det er ikke muligt at få nogle svar fra dem, og du kan ikke komme i kontakt med dem efter du har signet op. Desuden kan du ikke få lov at opsige abonnementet!!! ALDRIG BENYT DIG AT EESY!!!

Hey Sofus,

Av – det her er hård læsning 😔 Det gør os virkelig kede af det at høre, at du har haft en oplevelse, hvor du føler dig snydt og uden mulighed for at få hjælp. Det er bestemt ikke sådan, det skal være, og vi tager den slags tilbagemeldinger meget alvorligt.

Vi vil meget gerne forstå, hvad der konkret har gjort, at du står med den her oplevelse, så vi kan kigge på sagen og tage ansvar for det, der ikke har fungeret.

Kontakt mig endelig direkte på trustpilot@eesy.dk, så vi kan tage dialogen. It’s that eesy – og det skal også føles fair 💚

Tram

Ja alt er fint indtil det ikke er det

Ja alt er fint indtil det ikke er det, så kan du ikke få hjælp til problemer med netforbindelsen kun via chat bot eller via chat i dagtimerne, giv mig dog et telefonnummer jeg kan ringe til, har stadig ikke internet, skifter til en udbyder med rigtig support.

Hey Andreas,

Tak fordi du deler din oplevelse 🙏 Vi kan sagtens følge dig i, at alt kan føles fint – lige indtil noget ikke virker. Og når man så står uden internet og har brug for hurtig hjælp, er det ekstra frustrerende, hvis supporten ikke opleves tilgængelig nok 😔

Vi ved, at vores chatbaserede kundeservice ikke passer til alle, og din feedback er vigtig, fordi den tydeligt viser, hvor oplevelsen ikke har været god nok for dig. Det beklager vi virkelig.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage dialogen direkte og se, om der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig videre. Du er velkommen til at skrive til mig på trustpilot@eesy.dk 💚

De solgte mig 2 datadelingskort, som jeg ikke kunne bruge

De solgte mig 3 mobilabonnementer med 2 datadelingskort til ipad. Men man modtager fysiske datadelingskort og mine ipads bruger esim. De kan "ikke" tilbyde esim, medmindre man køber et nyt og dyrere abonnement. Det var ikke noget problem hos Telmore. Jeg er bundet til datakortene i en måned uden jeg kan bruge dem. Deres app har misvisende oplysninger, bla. havde jeg på det ene abonnement 25 gb eu data og et andet 31 gb. eu data, selvom abonnementerne er ens. Man kan kun komme i kontakt med dem via chat eller mail.. Jeg vil absolut ikke anbefale Eesy..

Hey Kim,

Tak for din anmeldelse 🙏 Vi kan sagtens forstå din frustration. Når man har udstyr, der kræver eSIM – og først opdager bagefter, at datadelingskortene er fysiske – så føles det hurtigt som en løsning, man slet ikke kan bruge 😕 Og hvis det samtidig opleves som noget, der kun kan løses ved at købe et dyrere abonnement, så forstår vi godt din skuffelse.

Det er selvfølgelig heller ikke tilfredsstillende, hvis appen viser forskellige EU-datamængder på abonnementer, der burde være ens. Oplysningerne skal være klare og korrekte, så man som kunde kan stole på dem.

Vi ved også, at vores chat- og mailbaserede kundeservice ikke passer til alle, og vi er kede af, hvis du har følt, at det har gjort det sværere at få hjælp. Vi vil meget gerne tage dialogen direkte og gennemgå din sag, hvis du har lyst. Du kan altid kontakte mig på trustpilot@eesy.dk 💚

Tram

Dårlig kundeservice og vildledende information om binding

Anmeldelse:

Jeg er meget utilfreds med mit forløb hos eesy internet og vil ikke anbefale dem til andre.

Da jeg tegnede abonnementet, talte jeg med en sælger, som forklarede, at der ikke var nogen binding, og at jeg kunne opsige aftalen når som helst. Det viste sig senere ikke at være korrekt, da jeg efterfølgende fik at vide, at der var 6 måneders binding. Det stod ganske vist i de papirer, jeg fik tilsendt på mail – men det ændrer ikke på, at jeg spurgte direkte ind til binding, og fik et andet svar mundtligt.

Jeg spurgte, om samtalen var optaget, hvilket den var, men meget belejligt bliver optagelserne kun gemt i kort tid, så den kunne ikke bruges som dokumentation. Det efterlader mig med en klar oplevelse af at være blevet vildledt.

Derudover er eesys kundeservice ekstremt besværlig, da man kun kan kontakte dem via chat. For mig er det et stort problem, da jeg er ordblind, og skriftlig kommunikation er svær – især når ens internet ikke virker. Jeg oplevede to gange, at mit internet var nede, og jeg måtte låne internet andetsteds for overhovedet at kunne kontakte dem.

Jeg bad gentagne gange om, at de ville ringe mig op, men det blev blankt afvist. Det gjorde situationen ekstremt frustrerende og efterlod mig helt uden reel hjælp.

Samlet set oplever jeg:

Dårlig og ufleksibel kundeservice

Manglende hensyn til kunder med særlige behov

Vildledende information om binding

Jeg har derfor valgt at skifte udbyder og kan på ingen måde anbefale eesy internet.

31. januar 2026

Hey Mikael,

Det her er virkelig trist at læse 😔 At stå med internetproblemer, føle sig vildledt omkring binding og samtidig opleve, at man ikke bliver mødt på en måde, der tager hensyn til ens behov, er bestemt ikke acceptabelt. Vi forstår godt, at det har efterladt dig både frustreret og uden tillid til os.

Hos eesy ønsker vi at gøre det nemt at være kunde, men din oplevelse viser tydeligt, at det ikke er lykkedes i dit tilfælde. Det beklager vi oprigtigt. Vi vil meget gerne forstå dit forløb bedre og tage ansvar for det, der ikke har fungeret – også selvom du har valgt at skifte videre.

Kontakt mig endelig på trustpilot@eesy.dk, hvis du har lyst til at tage dialogen. It’s that eesy – og det skal også føles menneskeligt 💚

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK

Jeg er dybt utilfreds med min samlede oplevelse hos eesy – både hvad angår oprettelse, kundeservice og kvaliteten af selve produktet.

Abonnementet blev oprettet via opsøgende salg på et marked, hvor jeg fik den klare oplysning, at der ikke var nogen binding. Først efter oprettelsen modtog jeg en ordrebekræftelse, hvor der pludselig fremgik en bindingsperiode. Da jeg senere gjorde indsigelse mod dette, oplevede jeg en meget rigid og skabelonbaseret sagsbehandling, hvor der ikke reelt blev taget stilling til det opsøgende salg eller den manglende klare oplysning på aftaletidspunktet.

Dialogen med kundeservice var frustrerende. Det virkede ikke som om, mine mails faktisk blev læst, da svarene ofte ikke forholdt sig til det, jeg konkret skrev, men i stedet gentog de samme standardforklaringer. Selv et forsøg på at finde en forligsmæssig løsning blev blankt afvist.

Som om det ikke var nok, var internet- og dækningkvaliteten decideret dårlig. Forbindelsen var ustabil, hastigheden svingede voldsomt, og der var gentagne udfald – også på steder, hvor man med rimelighed kan forvente normal dækning. Streaming, opkald og almindelig dataforbrug fungerede ofte så ringe, at abonnementet reelt føltes ubrugeligt. Det er ekstremt frustrerende at betale for et mobilabonnement, hvor selve kerneydelsen ikke fungerer tilfredsstillende.

29. januar 2026

Hey Klemens,

Det her er virkelig trist læsning 😔 At opleve både uklarhed omkring binding, manglende reel dialog og et produkt, der ikke fungerer tilfredsstillende, er bestemt ikke den måde, det skal være på. Vi forstår godt, hvis det har efterladt dig uden tillid til os.

Hos eesy ønsker vi at gøre det nemt at være kunde, men din oplevelse viser tydeligt, at vi ikke er lykkedes i dit tilfælde – hverken i kommunikationen eller i den tekniske oplevelse. Det beklager vi oprigtigt.

Vi vil meget gerne forstå dit forløb bedre og tage ansvar for det, der ikke har fungeret, også selvom du har valgt at fravælge os fremover. Kontakt mig endelig på trustpilot@eesy.dk, hvis du har lyst til at tage dialogen. It’s that eesy – og det skal også føles fair og gennemsigtigt 💚

Tram

Let at få oprettet nyt telefonnr.

Let at få oprettet nyt telefonnr.
Tak for hjælpen.
Jonas er en god medarbejder

Hey Gert

Det her kan vi lide at læse 🤩
Hurtig oprettelse og en god medarbejder ved roret – så ved vi, at vi har ramt rigtigt 🙌📱

Kæmpe tak for rosen til Jonas og for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på det 💚 It's that eesy ✨

Tram

vil aldrig anbefale Eesy mere til nogen

kæmpe kæmpe skuffelse da min søn Timmy Emil Vibæk Christensen bestiller abonnements flytning over til jer og bliver lovet at hans sim kort kommer den 29 januar men det kommer slet ikke, da det så er den 2 februar og han stadig ikke har modtaget noget simkort som lovet endda på skrift og hans gamle abonnement ophører hos Duka så står han nu med en telefon der INTET overhovedet kan, det kan da ikke være rimelig at han skal vente og vente og endda oveni betale for nogle dage inden det ankommer at han ikke kan hverken ringe eller skrive eller noget for et abonnement han ikke kan bruge, der må være en kompensation og en undskyldning, jeg har selv Eesy og har anbefalet ham at skifte og jeg er selv tilfreds med mit abonnement hos jer men bliver sgi monster skuffet når sådan noget sker hvor man har anbefalet jer til ham og så får han sådan en oplevelse, det er godt nok ikke rimeligt, han kontakter jer og bliver spist af med både e sim og at han bare skal vente og se tiden an, men den tid han venter betaler han for en vare han ikke kan bruge og det er ikke rimeligt, hvis ikke han får en ordentlig behandling vil jeg da bestemt ikke anbefale jer til nogen mere og endda overveje at skifte mit abonnement for så lever i jo ikke op til jeres navn at det jo er så Eesy, det er bestemt ikke Eesy når det er så kompliceret og betale for en vare man ikke kan tage i brug, håber i kompenserer ham for det og ser at få gjort det Eesy ret hurtigt så han kan være tilfreds med det han betaler for.

p.s han kontaktede jer idag og fik at vide at kortet åbenbart var blevet væk i posten og nu må han atter vente 3-5 dage på et nyt kort som han kompenseres for med sølle nogle og 4 kr pr dag han ikke kan bruge hans tlf altså i ca 5-6 dage trækkes der kun ca 20-24 kr fra på han regning det er virkelig godt nok billigt sluppet når man tænker alt det problem og tid og arbejde han har brugt på at ringe og skrive osv at i så gør det således, det gør kun at jeg nu overvejer at finde et andet selskab og har sagt til min søn at han skal gøre det samme når de 6 mdr er gået og kan da kun varmt anbefale andre at sige at hvis det er så Eesy at behandle sine kunder på denne måde så lever i godt nok vildt op til jeres navn, men igen det er jo ligeså Eesy at finde et andet selskab når i behandler jeres kunder således og vil anbefale andre at få et mere Eesy tlf abonnement end hos jer når man behandles på denne måde, i taber kun kunder på denne måde.

Hey Sonny,

Tak for din meget ærlige anmeldelse 🙏 Vi kan tydeligt mærke, hvor skuffet og frustreret du er – og det forstår vi godt. Når man anbefaler et selskab videre, fordi man selv er tilfreds, og ens barn så ender i en situation uden telefon i flere dage, så rammer det ekstra hårdt 😕

Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, at din søn har stået uden SIM-kort efter den lovede leveringsdato – og slet ikke når det gamle abonnement allerede var ophørt. At SIM-kortet er blevet væk i posten, ændrer ikke på, at konsekvensen for jer har været både praktisk besværlig og urimelig.

Vi er også kede af, at den kompensation, der er givet, ikke har føltes retfærdig i forhold til den tid, energi og frustration, situationen har kostet. Det er bestemt ikke meningen, at det skal føles som “billigt sluppet” fra vores side.

Vi vil meget gerne tage sagen op igen og sikre, at din søn bliver behandlet ordentligt. Kontakt mig endelig på trustpilot@eesy.dk, så vi kan kigge på det sammen 💚

Tram

Hold jer væk De svare ikke og man kan…

Hold jer væk De svare ikke og man kan ikke komme i kontakt med dem Interneret køre så dårligt Har forsøgt i en mdr prøver at komme i kontakt med dem Men uden hel Sørgeligt kunde venlighed

12. januar 2026

Hey Herluf.

Tak fordi du deler din oplevelse 🙏 Vi kan sagtens forstå din frustration. At bruge lang tid på at forsøge at få hjælp – samtidig med at forbindelsen ikke virker ordentligt – er virkelig ikke rart 😕 Hvis du har forsøgt i en måned uden at føle, du er blevet hjulpet, så har vi ikke gjort det godt nok.

Hos eesy er vi et digitalt selskab, men det må aldrig betyde, at man føler sig ignoreret eller uden mulighed for at komme videre. Din feedback er vigtig for os, og vi vil meget gerne tage dialogen direkte med dig. Du er altid velkommen til at skrive til mig på trustpilot@eesy.dk 💚

Jeg syntes de er gode

Jeg syntes de er gode, har lidt problemer med at det bliver betalt over PBS men det er ikke Eesy’s skyld, men PBS

Hey Negin

Tak for de pæne ord – dem bliver vi altså glade for 🤩💚
Øv med PBS-delen, det skal jo helst bare køre i baggrunden uden drama 😅

Men hvor er det skønt at høre, at din oplevelse med os stadig er god. Det er vi ret stolte af!
Tak fordi du tog dig tid til at dele det – det betyder mere, end du aner ✨

Skiftede til Eesy

Skiftede til Eesy, da jeg søgte ny internetudbyder og fik et rigtig godt tilbud på mobil og internet sammen.
Men den 5G løsning de har leveret er ekstremt dårlig. Alt lacker og der kan kun ses TV på et TV ad gangen.
Mobil-dækningen er ret dårlig. Bor meget tæt på centrum af Roskilde og har sjældent mere end en enkelt streg på dækningen.
Er låst på abonnementerne frem til slut maj, men skifter, hvis ikke det bliver bedre.
Den lave pris er ikke det ringe produkt værd.

Hey Michael

Vi er virkelig kede af at læse, at både internet- og mobiloplevelsen ikke lever op til dine forventninger 😔

En 5G-løsning skal naturligvis kunne håndtere almindeligt TV-forbrug – og hvis det lagger og kun fungerer på ét TV ad gangen, så forstår vi fuldt ud din frustration. Det samme gælder mobil­dækningen. Når man bor tæt på centrum af Roskilde, forventer man stabil forbindelse og mere end én streg.

Vi forstår også, at binding føles ekstra frustrerende, når produktet ikke leverer den kvalitet, man havde håbet på.

Tram

Jeg har bestilt en router hos jer

Jeg har bestilt en router hos jer, men har fået tilsendt 2, det har jeg skrevet til jer i en mail, men har ikke fået svar! I har så i dag trukket 2 gange 129 kr. plus 2 gange 4,16 kr, hvad de er for ved jeg ikke da de stadig ligger i æskerne, og i er godt nok svære at komme i kontakt med!

Hey Palle,

To routere, dobbelte opkrævninger og manglende svar er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Når udstyret endda slet ikke er taget i brug, giver det naturligvis ekstra irritation.

Vi vil meget gerne undersøge, hvorfor der er blevet sendt to routere, hvad opkrævningerne dækker over – og selvfølgelig sørge for, at det bliver håndteret korrekt.

Kontakt mig endelig på trustpilot@eesy.dk, så vi kan tage fat i sagen. It’s that eesy – og det skal også føles enkelt og fair 💚

Tram

Ladevære ellers vil de tømme dit bank kort med mange mærkelige regler og nu du spørg hvorfor er svaret SÅDAN ER DET

Hvis de blive snydt af selskabet vil jeg anbefaler at klage til teleankenstyrelsen ligsom jeg gjorde.
Det er penge maskine ikke og alt køre på AI og man blive snydt. De er god til at reklamer og de er godt i starten men problemet oplever du bagefter pas på

9. januar 2026

Hey Hossein

Tak fordi du deler din oplevelse 🙏 Vi kan godt høre, at du har været meget utilfreds. Hvis du har følt, at problemer først opstår efter opstart, og at vores digitale kundeservice ikke har givet dig den hjælp, du havde brug for, så forstår vi godt frustrationen 😕

Vores mål er at gøre det nemt at være kunde, men vi kan se, at det ikke har været din oplevelse. Den feedback tager vi alvorligt.

Tram

Aggressiv upselling og dårlig stil

Syntes desværre jeg må skifte mit positive indtryk af eesy.
Uden min forudgående accept har eesy pr. 1. februar 2026 opgraderet mine 2 mobilabonnementer fra 50GB til 100GB data, hvilket har medført en prisstigning. Eesy kan selv se fra mit forbrug, at jeg kun bruger ca. 3% af den nuværende datamængde, så denne ‘opgradering’ er hverken ønsket eller nødvendig. Dette føles som aggressiv upselling uden kundens samtykke.
Desværre vil eesy ikke hjælpe mig kan jeg konstatere efter henvendelse

29. januar 2026

Hey Claus.

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er oprigtigt kede af at læse, at ændringen i dine abonnementer har givet dig en dårlig oplevelse 😔 Vi forstår fuldt ud, at det føles frustrerende, når et abonnement bliver ændret på en måde, som hverken opleves som ønsket eller nødvendig – især når dit faktiske forbrug tydeligt viser, at du ikke har behov for mere data.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og informeret omkring ændringer i deres abonnement, og hvis denne opgradering ikke har været tydelig eller føltes som et aktivt valg fra din side, så beklager vi det virkelig. Det er bestemt ikke vores intention, at det skal opleves som aggressiv upselling.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din konkrete sag og finde en løsning, der passer bedre til dit behov. Kontakt mig gerne direkte på trustpilot@eesy.dk, så vi kan tage dialogen 💚

Tram

Som altid super god kundeservice

Som altid super god kundeservice hos eesy. Har været kunde hos eesy siden opstarten, og har bestemt ingen planer om at flytte til en anden udbyder.

Hey Bo

“Som altid” – det er altså to ord, vi virkelig godt kan lide at høre 😍💚
At du har været med os siden opstarten OG ikke har planer om at smutte nogen steder… det er jo ren kærlighed!

Vi er mega stolte af at have dig med på rejsen – fra day one til nu 🚀 Tusind tak for din loyalitet og for de flotte ord. Det betyder mere, end du aner!

Hav en helt fantastisk februar ✨

Belejligt at kundehenvendelser forsvinder

Man kan ikke længere tale i telefon med Eesy, den funktion har de afskaffet.

Til gengæld har de en chat-funktion som er ganske ubrugelig og uduelig.

Jeg skriver ind i sidste måned fordi jeg ved en fejl har opgraderet mit abonnement, denne opgradering vil jeg gerne have annulleret.
En Eesy kundeservicemedarbejder bekræfter via deres chat at hun har annulleret opgraderingen.

D. 01.02.26 træder opgraderingen alligevel i kraft.

Da jeg kontakter Eesy og henviser til, at de i sidste måned bekræftede at opgraderingen var annulleret, kunne de -belejligt nok, slet ikke se, at jeg havde kontaktet dem tidligere.....

Det tog mig over 30 minutter i deres uduelige chat, at få annulleret opgraderingen igen!

-Og jeg får samtidig af vide at det er noget de gør ekstraordinært...(?!)

Jeg er allerede i gang med at se mig om efter et nyt selskab.
Nej tak til et selskab uden telefonkontakt -selvfølgelig bortset fra når de skal opgradere, have nye kunder eller på anden vis 'tjene penge' så kan de skam godt ringe til dig -bare ikke når DU har brug for hjælp fra DEM.

Hey Heidi,

Vi kan sagtens forstå din frustration. Når man aktivt får bekræftet, at en opgradering er annulleret – og så alligevel ser den træde i kraft – så føles det både urimeligt og tidskrævende 😕 Og når man ovenikøbet skal bruge over 30 minutter i chatten for at få rettet op på det igen, så slider det på tålmodigheden.

Vi er kede af, hvis du har oplevet, at din tidligere kontakt ikke kunne findes, og at hjælpen derfor føltes ekstra besværlig. Det er bestemt ikke meningen, at noget, der burde være simpelt, skal føles som en ekstraordinær undtagelse.

Din feedback er vigtig for os, fordi den tydeligt viser, hvor vores kundeserviceoplevelse ikke har været god nok. Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage sagen op direkte med dig. Du er altid velkommen til at skrive til mig på trustpilot@eesy.dk 💚