eesy Anmeldelser 8.054

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.751 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Nogle kunder oplevede også problemer med abonnementer, herunder uventede prisstigninger eller vanskeligheder med at opsige tjenester, samt ustabilt internet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med servicen. Nogle roser hurtig, venlig og effektiv hjælp, samt en god og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Price

Anmeldere nævner positiv feedback om prisen, men der er stor uenighed. Mens nogle kunder fandt... Se mere

Subscription

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med abonnementer. Nogle kunder roser gode priser og dækning, og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik mit Mobil abonnement blev pludseligt lukket, jeg kontaktede eesy og fandt ud af at de manglede deres router retur og havde sendt mig en regning på 3000,-. Efter god hjælp fra en medarbejder bl... Se mere

Skulle retablere mit gamle abbonnement, som jeg ved en fejl havde ændret. Det var ikke så lige til, men lykkedes efter ihærdig, venlig indsats og god kommunikation fra supporter Gina P.

God dækning, men blev lovet af ham som jeg snakkede med at det ikke blev dyrere, men da jeg ikke havde det sort på hvidt kunne de ikke gøre noget. Hvorfor skulle jeg sige det, hvis ikke det var rigti... Se mere

Jeg har været kunde hos eesy i et par år og har generelt været glad og tilfreds hele vejen frem til mit skifte. Årsagen til, at jeg valgte at skifte, er deres beslutning om at erstat... Se mere

1. Teleudbyder
  2. Mobilnetoperatør

Vi er Danmarks mest simple og nemme mobilselskab på Danmarks bedste mobilnetværk til en knivskarp pris. Vi har ingen binding, ingen gebyrer og ingen oprettelse. It's that eesy.

4,1

God

8 t anmeldelser

Havde tekniske problemer med mobilen og…

Havde tekniske problemer med mobilen og kunne ikke få kontakt til selskabet angående regninger efter jeg ikke var kunde længere...

3. januar 2026

Hey Uffe,

Vi kan godt forstå, at det har været både frustrerende og forvirrende at stå med tekniske problemer og samtidig mangle mulighed for at få svar på regninger – særligt når du ikke længere var kunde hos os 😕 Det burde selvfølgelig ikke være sådan.

Hos eesy vil vi gerne være tilgængelige og hjælpe – også når det handler om afklaringer efter et abonnement er afsluttet. Din feedback er vigtig for os, fordi den viser, hvor oplevelsen ikke har været god nok.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage dialogen direkte med dig. Du er altid velkommen til at skrive til mig på trustpilot@eesy.dk 💚

Tram

Jeg har i dag, den 30012026, kl 0417, fået en sms fra Teleselskabet Eesy.dk, hvori selskabet konstaterer, og begræder, at jeg aktuelt har opsagt mit abonnement. Nu vil De gerne vide hvorfor jeg har opsagt mit abonnement. Jeg har, også her på Trust Pilot, i krystalklare vendinger tidligere forklaret selskabet hvorfor. Nu beder De mig igen om en forklaring. Den er i ultrakorte vendinger et ABSOLUT UBRIGELIGT/IKKE FUNGERENDE 'CHATBOT' SYSTEM. End ikke svarmuligheden og/ell dét konkrete link selskabet har lagt op på sms'en virker/fungerer. Een stjerne er absolut i overkanten til Eesy og Deres 'take it eesy' åndsvage selvforståelse.

30. januar 2026

Hey John

Tak for din meget direkte feedback. Vi kan tydeligt mærke din frustration – og det forstår vi godt 😕 Når man allerede har forklaret sig klart og tydeligt, og så bliver bedt om det igen via en SMS med et link, der endda ikke virker, så er det svært ikke at føle, at man taler for døve ører.

Det beklager vi oprigtigt. Hvis vores opfølgende besked har givet indtryk af, at vi ikke har læst eller taget din tidligere feedback alvorligt, så har vi ikke gjort det godt nok. Og hvis chatbotten igen har været en del af problemet frem for løsningen, så er det præcis den oplevelse, vi skal lære af.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på det – også selvom oplevelsen har været alt andet end god.

Tram

I fortsættelse af anmeldelse af 6…

I fortsættelse af anmeldelse af 6 januar skriver Eesy pænt tilbage at vi sammen kan finde en løsning. Jeg skrev derfor til Eesy 21 januar og foreslog den simple og rigtige løsning af tilbagebetale de uberettigede opkrævning kr 54. Desværre har Eesy ikke fundet det nødvendig at reagerer på min henvendelse så pæne ord men ingen respons handling😰

Sidste nyt... Eesy har 3 februar oplyst at de tilbagebetaler kr. 54...så lidt interne kommunikations problemer i forbindelse med Eesys sidste opdatering på Truspilot. Nå sagen er endelig afsluttet,,, hvis eller pengene kommer 🤪

26. januar 2026

Hey Henning,

Tak fordi du gør os opmærksomme på det her 🙏 Vi kan godt forstå, at det føles enormt frustrerende, når man rækker ud med et konkret løsningsforslag – og så mødes af tavshed 😰 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi beklager virkelig, at du ikke har fået svar på din henvendelse fra den 21. januar.

Vi mener det, når vi skriver, at vi gerne vil finde en løsning sammen, og hvis vi ikke har fulgt op i praksis, så har vi ikke levet op til det. Din feedback er vigtig, og vi vil meget gerne sikre, at sagen bliver håndteret korrekt.

Skriv endelig til mig på trustpilot@eesy.dk, så vi kan tage fat i sagen og få den afsluttet 💚

Tram

Mikkel P var meget behjælpelig med min…

Mikkel P var meget behjælpelig med min opsigelse af mit internet abonnement. Hurtig service!

28. januar 2026

Hey Jonas

Vi elsker, når tingene bare glider – også når det gælder en opsigelse 🤝⚡
Hvor er det godt at høre, at Mikkel P fik hjulpet dig hurtigt og ordentligt videre.

Det skal være enkelt, fair og uden bøvl – uanset hvad. It's that eesy 💚
Tak for din anmeldelse og for de flotte ord!

Tram

Bedste service og de bedste priser

Bedste service og de bedste priser - Jeg er Meget Tilfreds

27. januar 2026

Hey Michael

Det her er jo en anmeldelse med power 💥
Bedste service. Bedste priser. Meget tilfreds. Vi bukker og nejer 😎🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os – det betyder virkelig meget. Vi lover at blive ved med at holde det skarpt og simpelt 💚✨

Mikkel P💪🏾💯

Mikkel P. var utrolig hurtig, flink og hjælpsom.

27. januar 2026

Hey Maurice

Det her er jo ren 10/10-vibes 🤩

Mikkel P + hurtig respons + god energi = opskriften på en virkelig god oplevelse 🙌💚

Vi bliver så glade, når vi læser sådan noget her. Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os – det betyder mere, end du aner!

Ufattelig jammerlig kundeservice

Blev ringet op af en ung meget desperat sælger midt i dec. Han ville gerne have mig retur, efter min bindingsperiode var slut i et andet selskab.
Jo længere samtalen gik, jo mere desperat blev han. Udbrød bla. 'Aaaaaahh kan du ikke bare sig ja altså'. Jeg sagde 89 kr så har vi en aftale. Han skulle lige tale med chefen. Ja det var fint.
Han satte prisen til 98 kr, fandt jeg senere ud af.

Januar kampagne benægtede han kom, og hvad skete der? Få 500 kr gavekort. Okay
Skrev så i fredags til eesy ( man kan ikke ringe til dem ). En medarbejder sagde hun ville sende mig et gavekort på mail med det samme.
Idag mandag, var den ikke kommet. Skrev igen.
Så viste det sig at det var en fejl, fordi medarbejderen var ny. Så kunne ikke få gavekort. Dog tilbød de en måned gratis abonnement.
Og angående prisen, den forblev de 98 om måneden.

Først forkert info om kampagner,
Så sætter han en pris vi ikke har aftalt.
Dernæst forkert info om gavekort.

Jeg er ude. Og så er det bare super træls at alt skal foregå på chat.
Held og lykke derude og husk at få alt på skrift. Eller nå nej, det hjalp heller ikke.

Tænk sig man ikke kan ringe til et teleselskab.

26. januar 2026

Hey Rasmus,

At opleve uoverensstemmelser om pris, kampagner og løfter – og samtidig føle, at alt skal klares på chat – er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi forstår godt, hvis det har efterladt dig både frustreret og træt af processen.

Hos eesy vil vi gerne gøre det nemt og gennemsigtigt, men din oplevelse viser tydeligt, at vi ikke er lykkedes her. Det beklager vi oprigtigt. Når aftaler ikke stemmer, og information ændrer sig undervejs, så mister konceptet sin værdi.

Vi vil meget gerne tage ansvar for dit forløb og lære af det, også selvom du har valgt at sige farvel. Kontakt mig endelig på trustpilot@eesy.dk, hvis du har lyst til at tage dialogen. It’s that eesy – og det skal også føles sådan 💚

Tram

Dårlig forbindelse mange steder i…

Dårlig forbindelse mange steder i Danmark og Norden.

25. januar 2026

Hey Kasper,

En stabil forbindelse er helt grundlæggende, og hvis den ikke har været god nok for dig, så forstår vi godt din utilfredshed.

Vi vil meget gerne se nærmere på din oplevelse og undersøge mulighederne for at hjælpe. Kontakt mig endelig på trustpilot@eesy.dk. It’s that eesy – og det skal også føles sådan 💚

Tram

Klage angående eesy og tdc net

Er det her virkelig  hvad man skal have ud af og være kunde hos jer føj for den lede af man bare sætter hastighed ned med 80-90%
Af behandle kunde så ekstremt dårligt
Bare på trods af man har opsagt sit abonnement fordi tdc har lukket 8-9 master ud af 10 i varde by og nok flere i omegn
Og ud over det efter en halv times telefon sammen begynder der også pludselig af komme snask på fornemmelsen og lyden så dem i den anden ende ikke kan høre mig .
Vi var 49.772 indbygger i 2023 og ny har tdc så valgt af 49.772 indbygget skal slås om en maste på en areal på 1.240 km2
Og er 15 største by i Danmark også skal vi kun ha en maste og 80 mbps i den ende af byen jeg bor på 5g. Føj for den tdc

Hey Oliver

Tak for din meget direkte feedback. Vi kan godt forstå, at du er både vred og skuffet 😕 Når forbindelsen pludselig bliver markant dårligere, hastigheden falder drastisk, og opkald ikke fungerer ordentligt, så mister man hurtigt både tålmodighed og tillid – især hvis det sker i ens lokalområde, hvor man forventer stabil dækning.

Vi er kede af, hvis det har føltes som om, du er blevet behandlet dårligt, også efter opsigelse. Det er bestemt ikke i orden, og det beklager vi oprigtigt. Uanset årsagen skal oplevelsen aldrig være, at man bliver “straffet” som kunde.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage dialogen direkte og få kigget nærmere på dit forløb. Du er altid velkommen til at skrive til mig på trustpilot@eesy.dk 💚

“Kundeservice”….misbrug af ordet

Et firma der udelukkende er interesseret i at få kunder og ikke ha kontakt med disse. Det er ikke muligt at få telefonisk kontakt med det de kalder kundeservice…man skal først “tæves” af en robot og derefter sidder man og venter på at chatte !!!!! med en medarbejder. Når der chattes så er der kæmpe muligheder for misforståelser og forudindtaget meninger om kunden…Det tager så en verdenskrig før der er en pære der lyser i medarbejderens tunnel…nåh det var det !!! sådanne misforståelser vil være hurtig overstået ved telefonisk kontakt…i mit tilfælde tog det over 30 min….medarbejderen fattede ikke en brik.Jeg opsagde med det samme mit abonement frygten skreg i mig hvis jeg skulle udsættes for sådan en omgang igen.Firmaer vælger ofte det digitale robot skidt for at slippe billigere og det er nemmere ikke at være i kontakt med kunderne….sådanne firmaer kan ikke tillade sig at bruge ordet kundeservice - det er en hån - det skal hedde chat ikke andet. Jeg fik så lige en sviner af den usynlige medarbejder inden hun lukkede chatten. Så jeg RINGEDE til det mobilselskab som jeg næsten havde forladt og kom tilbage …det tog 2 min.

Hey Bibo,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at læse om din oplevelse hos os, for det du beskriver, er bestemt ikke den måde, vi ønsker, at vores kundeservice skal opleves 😔 Når du føler dig presset igennem en chatbot, venter længe på hjælp og derefter oplever misforståelser i dialogen, så forstår vi fuldt ud din frustration.

Det er især beklageligt at læse, hvis tonen i chatten har været uprofessionel, og hvis du har forladt dialogen med en dårlig oplevelse. Det er ikke i orden, og det tager vi meget alvorligt. Uanset hvilken kontaktform man vælger, skal man som kunde føle sig mødt med respekt og forståelse.

Vi er klar over, at chatbaseret kundeservice ikke passer til alle, og din feedback er vigtig for os, fordi den tydeligt viser, hvor oplevelsen ikke har været god nok.

Tak til Amalie

Tak til Amalie - super flink og nu med nyt abonnement🌹

23. januar 2026

Hey Conny

Amalie får altså lige et ekstra smil på læben i dag 😄🌹
Hvor er det fedt at høre, at du fik en god oplevelse – og kom videre med et nyt abonnement.

Når det hele bare klikker, så ved vi, at vi har ramt rigtigt. It's that eesy ✨💚

Tusind tak for din anmeldelse – vi sætter virkelig pris på den!

Tram

Længe om at flytte mit nummer fra…

Længe om at flytte mit nummer fra Yousee.
Jeg forventede at nummeret var flyttet kl. 08:00 men det var det ikke, det skete først kl. 12:55, jeg kontaktede eesy flere gange, den sidst besked jeg fik var at jeg kunne prøve igen dagen efter.

Hey Ole

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når en nummerflytning ikke sker på det forventede tidspunkt 😔 Hvis du havde fået oplyst, at flytningen ville ske kl. 08:00, og det først skete kl. 12:55, så forstår vi godt, at det skaber irritation – især når man står og venter på at kunne bruge sin telefon.

Vi er også kede af, hvis dialogen undervejs ikke gav dig den tryghed eller afklaring, du havde brug for.

Tram

skrev sammen med Gina P på mail da jeg…

skrev sammen med Gina P på mail da jeg ikke kunne flytte mit Nr. og hun gjorde det for mig og hun er sød at skrive sammen med

Hey Dennis

Vi elsker, når en mailtråd ender i en god oplevelse 🤩
Nummeret ville ikke flytte – men Gina P fik det gjort. Sådan! 🙌📲

Og at hun var sød at skrive med undervejs, gør det jo bare endnu bedre 💚
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord – dem bliver vi virkelig glade for!

Tram

Amalie var en stjerne til at hjælpe mig…

Amalie var en stjerne til at hjælpe mig med at få løst mit problem på meget kort tid!

Hey Maja

Amalie som stjerne? Vi er helt enige 🤩🌟
Og når det ovenikøbet går stærkt, så bliver vi altså lidt ekstra stolte 💚⚡

Hvor er det skønt at høre, at dit problem blev løst på meget kort tid – sådan skal det bare spille.
Tak fordi du sendte lidt kærlighed vores vej ✨

Amalie

Amalie. Var super flink her i dag og hjalp mig. Fantastisk. Super god service Tusind tak
Mvh Peter

Hey Peter

Det her er jo ren feel-good 🙏✨
Super flink, fantastisk og super god service – så bliver det næsten ikke bedre 🤩💚

Vi er så glade for, at Amalie kunne hjælpe dig i dag. Tak for de pæne ord og for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Hav en helt fantastisk dag!

Tram

Et godt produkt til billige penge 👍

Hey Peter

God kvalitet + skarp pris = den combo går vi ret meget op i 🙌🔥

Så hvor er det fedt at høre, at du oplever det præcis sådan 👍

Tak for din anmeldelse og for at give os de flotte ord med på vejen – vi sætter kæmpe pris på det 💚

Eesy Ikke eksisterende kundeservice

Der er ikke et nr man kan ringe på og tale med en rigtig medarbejder, man må provokere chatbotten længe nok til at chefen ringer en op og råber og skriger af en, alt sammen fordi hans firma ikke har formået at sende simkort som aftalt, super simpelt, nu laver de problemer med mit nr når jeg prøver at skifte til et almindeligt velrenommeret firma som oister i stedet for dette discount internet foretagende som ikke høre til i danmark hvor vi er vant til god personlig kundepleje, service og en proper tone fra de ansatte.
Det ville være en god ide med et kursus i almen disciplin til den kære chef. Måske anger management

7. januar 2026

Hey Marie,

Vi tager alle henvendelser seriøst og bestræber os på at drive en effektiv og digital kundeservice, som er tydeligt beskrevet på vores hjemmeside. Vores kontakt- og supportmuligheder er tilrettelagt, så vi kan hjælpe flest muligt på en ensartet og struktureret måde.

Vi ønsker selvfølgelig altid en ordentlig og konstruktiv dialog med vores kunder. Dog vil vi gøre det klart, at vi ikke accepterer brugen af grimme, eller nedladende ord over for vores medarbejdere. En respektfuld tone er en forudsætning for god kommunikation, uanset frustration.

Super fin hjælp

Som udgangspunkt ikke i orden at jeg automatisk bliver opgraderet i abonnement til en højere pris 😓😓. Men fik en supper god behandling af Emalie, til at vælge et andet abonnement der passer bedre til mit forbrug

20. januar 2026

Hey Christian

Åh, vi kan godt forstå, at en automatisk opgradering kan føles lidt 😓😓

Det skal selvfølgelig give mening – og føles rigtigt.

Til gengæld er vi virkelig glade for at høre, at Emalie kunne hjælpe dig godt videre og finde et abonnement, der faktisk matcher dit forbrug 🙌💚 Det er præcis sådan, det skal være – løsninger der passer til dig. It's that eesy ✨

Tak fordi du både deler det, der ikke føltes helt i orden – og den gode oplevelse bagefter. Det sætter vi stor pris på!

Tram

Tydelig mangel på overblik og struktur

Efter den tidligere sag betalte jeg det udestående beløb for et abonnement, jeg reelt ikke længere brugte, blot for at få sagen afsluttet korrekt.

Alligevel modtog jeg efter betalingen en automatisk besked om, at hvis jeg ikke betalte inden for 24 timer, ville abonnementet blive lukket.

Det siger desværre en del om niveauet af intern uorganisering og manglende overblik hos eesy. Modstridende automatiske beskeder og ingen sammenhæng mellem betaling og abonnementets reelle status.

Ikke acceptabelt.

20. januar 2026

Hey Carlos,

Når man netop har gjort sit for at få afsluttet et forløb ordentligt, skal man selvfølgelig ikke bagefter modtage modstridende beskeder, der skaber ny usikkerhed. Det beklager vi oprigtigt.

Hos eesy ønsker vi, at afslutningen på et abonnement skal være lige så klar og overskuelig som opstarten. Hvis vores systemer her ikke har spillet sammen, så har vi ikke levet op til det.

Vi vil meget gerne sikre, at din sag er helt lukket korrekt. Kontakt mig endelig på trustpilot@eesy.dk. It’s that eesy – og det skal også føles ryddeligt 💚