eesy Anmeldelser 8.053

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.751 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Nogle kunder oplevede også problemer med abonnementer, herunder uventede prisstigninger eller vanskeligheder med at opsige tjenester, samt ustabilt internet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med servicen. Nogle roser hurtig, venlig og effektiv hjælp, samt en god og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Price

Anmeldere nævner positiv feedback om prisen, men der er stor uenighed. Mens nogle kunder fandt... Se mere

Subscription

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med abonnementer. Nogle kunder roser gode priser og dækning, og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik mit Mobil abonnement blev pludseligt lukket, jeg kontaktede eesy og fandt ud af at de manglede deres router retur og havde sendt mig en regning på 3000,-. Efter god hjælp fra en medarbejder bl... Se mere

Skulle retablere mit gamle abbonnement, som jeg ved en fejl havde ændret. Det var ikke så lige til, men lykkedes efter ihærdig, venlig indsats og god kommunikation fra supporter Gina P.

God dækning, men blev lovet af ham som jeg snakkede med at det ikke blev dyrere, men da jeg ikke havde det sort på hvidt kunne de ikke gøre noget. Hvorfor skulle jeg sige det, hvis ikke det var rigti... Se mere

Jeg har været kunde hos eesy i et par år og har generelt været glad og tilfreds hele vejen frem til mit skifte. Årsagen til, at jeg valgte at skifte, er deres beslutning om at erstat... Se mere

1. Teleudbyder
  2. Mobilnetoperatør

Vi er Danmarks mest simple og nemme mobilselskab på Danmarks bedste mobilnetværk til en knivskarp pris. Vi har ingen binding, ingen gebyrer og ingen oprettelse. It's that eesy.

4,1

God

8 t anmeldelser

Sofie skal forfremmes

Sofie skal forfremmes. Kæmpe hjælp og god service

13. februar 2026

Hey,

Okay, den her besked giver altså smil på kontoret 🤩

Kæmpe hjælp og god service fra Sofie – så ved vi, at vi har ramt rigtigt 🙌💚

Tak for din anmeldelse og for at sende lidt kærlighed vores vej. Det betyder virkelig meget! It's that eesy ✨

Reagerede løsningsorienteret på klage

Efter at have klaget til eesy over manglende esim funktion, fik vi talt os frem til en aftale og en lovning på snarlig løsning af problemet. Jeg var skeptisk, men på den lovede dag, virkede mit esim.

13. februar 2026

Hey Signe

Det her er virkelig ærgerligt at læse 😔 Når man vælger at skifte selskab på baggrund af bestemte løfter, skal oplevelsen selvfølgelig leve op til det. Hvis eSIM-løsningen og opstarten ikke har fungeret som forventet, forstår vi godt din skuffelse.

It’s that eesy – og det skal også føles enkelt og gennemskueligt i praksis 💚

tram

Dårlig internetforbindelse fra router

Vi gik fra fibernet telenor til denne løsning med at få en flytbar router. Dårligste valg nogensinde! Det lakker og vi bliver nødt til at gå ud af vores wifi for at kunne komme på nettet. Når vi har mulighed for at flytte tilbage til telenor eller andet selskab som har fibernet, så gør vi det. Mobil abonnement delen er ikke noget problem, så det klager vi ikke over. Vi har jo heller ikke været ude for DK's grænser endnu, for at teste det.

Hey Cindie

Tak for din anmeldelse – og for din ærlige feedback 🙏 Vi er virkelig kede af at læse, at jeres internetoplevelse med routerløsningen ikke lever op til jeres forventninger 😔 En stabil forbindelse i hverdagen er selvfølgelig helt afgørende, og vi forstår godt frustrationen, når forbindelsen hakker eller kræver, at man skifter væk fra wifi for at komme på nettet.

Vi sætter samtidig pris på, at du deler, at mobilabonnementet fungerer fint for jer. Det er vigtigt for os at høre både det, der virker, og det der ikke gør.

Tram

Flere år som utilfredse kunder

Flere år som utilfredse kunder. Nu rykker hele familien til et nyt selskab, hvor man TALE i tlf med kundeservice. Ud over at de er dyrere end de andre små selskaber, så har de ikke god kundeservice. Min søn har lige været med Oslo-færgen, og selvom han var koblet på wifi på færgen, koblede telefonen op til de norske satellit-master, og Norges er jo ikke med i EU. Derfor er der "fosset" penge ud af kontoen. Nicklas var ikke i stand til at hjælpe i chatten.

Hey Nat

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at læse, at I som familie har haft en længere periode med utilfredshed og har valgt at skifte selskab 😔

Vi forstår især frustrationen over oplevelsen på Oslo-færgen. Når telefonen automatisk forbinder til et udenlandsk netværk – selv når man oplever at være på wifi – kan det give uventede omkostninger, og det er naturligvis en rigtig træls situation.

Vi beklager også, hvis dialogen med vores chat ikke gav den hjælp eller afklaring, I havde brug for.

Mobil abonnement

Sælgeren som stod i Randers Storcenter lovede at begge vores abonnementer havde fri dækning i Thailand og Afrika. Det finder vi så ud af at det passer ikke. Det er vi ret trætte af. Tilmed finder vi ud af at der ikke er dækning alle steder i Danmark. Vi kørte igennem en skov hvor dækningen forsvandt midt i en samtale det har vi aldrig oplevet før med andet selskab. Vi bliver derfor nødt til at finde et andet mobilselskab da vi føler at forudsætningerne og det vi blev lovet ikke holder.

Hey Hans

Tak fordi I deler jeres oplevelse 🙏 Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når forventningerne til både dækning i udlandet og i Danmark ikke bliver indfriet. Når man vælger abonnement ud fra bestemte løfter, skal de naturligvis holde.

Det er også ærgerligt at læse, at forbindelsen forsvandt under en samtale – især når I tidligere har haft bedre erfaringer hos andre selskaber. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Dårlig kommunikation

I kan ikke kontaktes telefonisk kun via app eller mail men når i vil sælge mere til os kan i godt ringe til os og sælge via dygtige sælgere og så har vi stort bøvl når vi vil af med noget

Hey Erik

Tak fordi du deler din oplevelse 🙏 Vi kan godt høre, at du har følt, at processen ikke har været lige så enkel, når du selv ønskede kontakt eller ændringer. Det skal selvfølgelig være nemt både at blive kunde og at få hjælp – også hvis man vil opsige eller ændre noget 😕

Hvis vores digitale setup har føltes begrænsende for dig, så beklager vi det oprigtigt.

Tram

God kundeservice og forståelse for…

God kundeservice og forståelse for længere skrive tid grundet ordblindhed

Hey Christina

Hvor er det bare dejligt at læse 💚

Hos os skal der være plads til alle – og selvfølgelig også ekstra tid, når der er brug for det 🙌

Vi er virkelig glade for at høre, at du oplevede både god kundeservice og forståelse undervejs. Det skal føles trygt og rart hele vejen igennem. It's that eesy ✨

Tusind tak for din anmeldelse – den betyder rigtig meget for os!

Tram

Virkelig nem og effektiv kundeservice

Ubestrideligt og uden sammenligning den bedste kundeservice jeg har oplevet i mange måneder - troede slet ikke det eksisterede længere….! Nem, hurtig og uden spildtid og store omveje for personlig kontakt. Jeg er imponeret!!!!

Hey Katja

Wow – uden sammenligning den bedste kundeservice? Så bliver vi altså lidt stolte herovre 🙌🤩

Nem, hurtig og personlig kontakt uden spildtid er lige præcis den oplevelse, vi går efter hver dag 💚

Vi er mega glade for, at vi kunne imponere dig og overraske positivt – det er den bedste følelse!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ✨

Fusk firma

Eesy vil så gerne gøre deres firma til " its Eesy". Sikke en gang en løgn.
Du får ikke det produkt du bestiller og det du får virker kun halvt.
Vil man have fat på deres såkaldte kundeservice, så får man en Chat bot, der giver en sø forklaring.
Har du dine penge kært, og vil undgå problemer, så find et mobil/ internet selskab der er reelt

Hey René

Vi kan godt høre, at du er meget utilfreds – og det tager vi alvorligt. Når man ikke oplever at få det produkt, man forventede, og det ovenikøbet kun fungerer delvist, så skaber det naturligvis mistillid 😕

Vi ved, at vores digitale kundeservice ikke passer til alle situationer, og hvis du ikke har fået den hjælp, du havde brug for, så beklager vi det oprigtigt.

Tram

Super nem kundeservice over chatten

Super nem kundeservice over chatten, som var kort, præcis og gav mig den perfekte løsning. Hjælpen var venlig og meget kundeorienteret. Jeg savnede ikke personlig betjening trods mine fordomme til at starte med. Virkelig positivt overrasket. Produkt og service er ligeledes i top og ubeklagelig. Aldrig nogle problemer.

Hey Jan.

Okay, vi kan næsten ikke sidde stille herovre 🤩
Kort, præcis og den perfekte løsning? Det er jo chat-service på pro-niveau 💬⚡

Vi elsker især, at du gik ind med lidt fordomme – og endte med at blive virkelig positivt overrasket. Det er seriøst den bedste plot twist 😎💚
At både produkt og service spiller, og at du aldrig har haft problemer? Det er lige præcis sådan, vi gerne vil være i din hverdag. Diskret, effektiv og spot on. It's that eesy ✨

Tusind tak for den gennemførte anmeldelse – den betyder virkelig meget!

Mulighed for kontakt

Hej, min mor skal bruge sin opkaldsliste fra starten af oktober, hvordan får vi fat i den? Hun skiftede til et andet selskab 31.10.2025.
Vh. Pia

Hey Pia

For at få udleveret en opkaldsliste fra oktober skal din mor sende en skriftlig anmodning til os, hvor hun tydeligt angiver perioden og sit tidligere telefonnummer. Af hensyn til persondata kan vi kun udlevere oplysninger til den registrerede kunde, så vi skal kunne verificere hendes identitet.

Selvom hun skiftede selskab den 31.10.2025, har vi fortsat mulighed for at finde oplysninger for perioden, så længe de ligger inden for vores opbevaringsfrist.

Tram

Amalie er virkelig guld værd

Amalie var virkelig hurtig til at opfange min udfordring, og tænkte lidt ud af boksen, for at imødekomme mit behov. Super god hjælp :)

Hey Laura

Okay, det her gør os altså lidt stolte 😎
Hurtig opfattelse + lidt out-of-the-box thinking = opskriften på virkelig god service 🙌💚

Hvor er det skønt, at du følte dig mødt og fik en løsning, der passede til dit behov. Det er lige præcis dét, vi går efter hver dag ✨
Tak for din anmeldelse – den betyder virkelig meget!

Tram

Skulle retablere mit gamle abbonnement

Hey Anders.

Tak for din anmeldelse – og kæmpe ros til Gina P.! 🌟

Nogle gange kræver det lige lidt ekstra tryllestøv at få tingene tilbage på sporet, men hvor er det fedt, at du følte dig godt hjulpet hele vejen 🙌

Vi er vilde med, at du fremhæver indsatsen – det gør os stolte!

It’s that eesy 💚

Falske salgsløfter

Vi har for nyligt flyttet alle vores numre over til eesy. Ved flytning siger vi, at vi skal til Thailand i februar og derfor ikke er interesserede i at flytte det ene af vores abonnementer over, da vi ikke gider at ende med en kæmpe ekstra regning. Sælgeren fortæller os at han da gerne vil sørge for at abonnementet virker til Thailand inkl. 10 gb data hvis vi flytter nummeret med det samme. Det gør vi så. Af tekniske årsager kan han ikke aktivere abonnementet til Thailand endnu men giver os istedet en rabat på 79kr som er det han påstår det vil koste os. Vi ringer nogle dage før afrejse for at sikre os at der nu er styr på abbonomentet, så vi ikke ender med en kæmpe regning. Igen fortæller eesy at der er styr på det, vi modtager en sms ved ankomst vi bare skal sige ja til. Ved ankomst til Thailand tændes telefonen som anført, og før vi modtager den omtalte sms, får vi en besked fra eesy om at der nu er brugt for 450kr data . Da SMS’en kommer og bliver aktiveret viser det sig at det koster en formue at ringe og sende sms’er som skal afregnes udover de nu både 450kr og efterfølgende 79kr vi har givet for 10gb data. Vi føler os så snydt til at flytte vores numre for en service der slet ikke blev leveret. Vi kommer til at opsige alle vores abbonomenter og fraråde alle at benytte en virksomhed der behandler sine kunder på den måde.

5. februar 2026

Hey Louise,

Tak for jeres anmeldelse. Vi kan virkelig godt forstå, at denne oplevelse har været både frustrerende og utryg – især når I flere gange aktivt har forsøgt at sikre jer, at alt var korrekt sat op inden afrejse 😕 Når man rejser uden for EU, er det helt afgørende, at vilkår og priser er tydeligt kommunikeret, så man ikke risikerer ubehagelige overraskelser.

Hvis der er blevet skabt en forventning om, at I var dækket med data i Thailand til en fast pris, og det efterfølgende viser sig ikke at stemme overens med den faktiske afregning for opkald, sms og dataforbrug, så er det noget, vi tager meget alvorligt. Det er vores ansvar at sikre, at informationen er korrekt og entydig.

Vi vil meget gerne tage dialogen direkte med jer og gennemgå sagen i detaljer. Skriv endelig til mig på trustpilot@eesy.dk
, så vi kan se på forløbet og finde en løsning 💚

Tram

Endelig efter 2 uge med dao post fået…

Endelig efter 2 uge med dao post fået jeg simkort 5g internet og tellefon hjælp for at routeren kommer i gang.Det er sand.Eesy har stærk styrke internet fra tdc you see,så internet er perfekt.hilsen Ohran Alic

Hey Ohran

Hvor er det dejligt at høre, at det hele endelig kom i gang – også selvom der lige var 2 ugers spænding med dao undervejs 😅📦

Fedt at du fik både SIM-kort og hjælp til routeren, så det hele spiller nu!

Og YES – stærkt internet, som bare kører, det kan vi li’ 💚

It’s that eesy 🚀

Tram

Du behøver hverken ringe eller kontakte…

Du behøver hverken ringe eller kontakte Eesy, der har nemlig aldrig været problemer af nogen art.
5 stjerner herfra, kunde i 3 år

7. februar 2026

Hey,

Det her er lowkey den ultimative flex 💪😄
Ingen problemer, ingen behov for kontakt – bare stabil service og 5 stjerner.

3 år som kunde betyder virkelig meget for os 💚 Vi arbejder hver dag for, at det bare spiller uden bøvl. It's that eesy ✨
Tusind tak for tilliden og de flotte ord!

HOLD JER LANGT VÆK

HOLD JER LANGT VÆK! Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort det! En sælger tog fat i mig i Rosengårdscentret, og jeg sagde, at jeg var tilfreds med mit abonnement ved Telmore. De bildte mig ind, at de var samme selskab, blot billigere - men at jeg dog ikke var bundet, så jeg kunne straks skifte tilbage, hvis jeg ønskede det. De bad mig hente appen, og sagde jeg blot skulle aktivere det på XX Dato. Jeg hørte ikke mere, andet end en mail med dato for flytning af nummeret. Nu ønsker jeg at skifte retur, men de binder mig de næste 6 måneder; og bondefanger mig på, at de mener jeg har fået en ordrebekræftelse, hvor det står. Den har jeg aldrig fået, og aldrig nogensinde skrevet under på. De nægter simpelhen at overholde grundlaget for handlen - vildledende markedsføring, og feje salgstricks. Derudover er prisen også dyrere end han sagde.

Edit: Har været i kontakt med flere medarbejdere, og alle afviser at hjælpe. Har sendt mail til Tram, men ikke fået svar endnu efter over 1 uge

Hey Mille,

Tak fordi du deler din oplevelse – vi forstår virkelig godt din frustration, og vi er kede af, at dit skifte til eesy ikke har føltes trygt eller gennemsigtigt 😕 Når man siger ja til noget på baggrund af bestemte oplysninger, er det helt afgørende, at vilkår, pris og eventuel binding stemmer overens med det, der er blevet sagt.

Vi ønsker ikke, at nogen oplever, at de er blevet bundet mod deres forventning, eller at grundlaget for handlen ikke er tydeligt. Ordrebekræftelser og vilkår skal altid være tilgængelige og klare, og hvis du ikke har modtaget den information, du burde, vil vi meget gerne se nærmere på det.

Kontakt mig gerne direkte på trustpilot@eesy.dk, så vi kan gennemgå sagen i detaljer og finde en løsning. Vi tager din feedback seriøst, og den hjælper os med at blive bedre 💚

Tram

Har bestilt mobil bredbånd hos en…

Har bestilt mobil bredbånd hos en telefonsælger ved eesy. Blev lovet at den eksisterende router kunne anvendes, men det kan den ikke!
Så nu betaler jeg i 6 måneder for noget jeg aldrig har fået.
Godt gået TDC eller YouSee!

Hey,

Tak fordi du deler din oplevelse med os 🙏 Vi kan sagtens forstå, at det føles både frustrerende og urimeligt at stå med et abonnement, når den løsning, du blev lovet, ikke kan bruges i praksis 😔 Det giver bestemt ikke den trygge start, som vi gerne vil give nye kunder.

Hvis der er skabt en forventning om, at din nuværende router kunne anvendes, og det ikke har været korrekt, så er det noget, vi meget gerne vil se nærmere på. Vi ønsker ikke, at nogen skal føle sig bundet på et forkert grundlag.

Skriv endelig til mig på trustpilot@eesy.dk
, så vi kan gennemgå din sag og finde ud af, hvad der er gået galt – og hvordan vi kan rette op på det 💚

Godt abonnement

At kundeservice er så flinke altid

Hey Tonni,

Tak for den fine feedback på vores kundeservice, det sætter vi stor pris på.
Ha’ en dejlig dag 💚

Tram

Mærkelig oplevelse i forhold til at få et tilbud

Jeg kontaktede Eesy for at få et tilbud på 3 telefonabonnementer og et 5 G til vores router - bemærk tilbud.
Jeg fik at vide, hvad det ville kost - fik en mail.
Vi fik lige pludselig mail på vores 3 numre om at oplyse SIM kort, og en uge efter få jeg at vide, at min betaling er fejlet på mit datakort
Det skal bemærkes, at jeg ikke på noget tidspunkt har accepteret - kun bedt om et tilbud/en pris. Meget mærkelig måde at sælge på. Ærgelig, for jeg var egentlig positiv.

Hey Gitte

Når man starter positivt og blot ønsker et tilbud, skal processen selvfølgelig være tydelig og uden overraskelser.

Hvis det har føltes som om, der blev oprettet noget uden din accept, så forstår vi godt din undren. It’s that eesy – og det skal også være klart og gennemskueligt 💚