eesy Anmeldelser 8.042

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.751 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Nogle kunder oplevede også problemer med abonnementer, herunder uventede prisstigninger eller vanskeligheder med at opsige tjenester, samt ustabilt internet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med servicen. Nogle roser hurtig, venlig og effektiv hjælp, samt en god og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Price

Anmeldere nævner positiv feedback om prisen, men der er stor uenighed. Mens nogle kunder fandt... Se mere

Subscription

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med abonnementer. Nogle kunder roser gode priser og dækning, og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik mit Mobil abonnement blev pludseligt lukket, jeg kontaktede eesy og fandt ud af at de manglede deres router retur og havde sendt mig en regning på 3000,-. Efter god hjælp fra en medarbejder bl... Se mere

Skulle retablere mit gamle abbonnement, som jeg ved en fejl havde ændret. Det var ikke så lige til, men lykkedes efter ihærdig, venlig indsats og god kommunikation fra supporter Gina P.

God dækning, men blev lovet af ham som jeg snakkede med at det ikke blev dyrere, men da jeg ikke havde det sort på hvidt kunne de ikke gøre noget. Hvorfor skulle jeg sige det, hvis ikke det var rigti... Se mere

Jeg har været kunde hos eesy i et par år og har generelt været glad og tilfreds hele vejen frem til mit skifte. Årsagen til, at jeg valgte at skifte, er deres beslutning om at erstat... Se mere

1. Teleudbyder
  2. Mobilnetoperatør

Vi er Danmarks mest simple og nemme mobilselskab på Danmarks bedste mobilnetværk til en knivskarp pris. Vi har ingen binding, ingen gebyrer og ingen oprettelse. It's that eesy.

4,1

God

8 t anmeldelser

Nemt og hurtigt at bestille

Nemt og hurtigt at bestille.
Fik let fat i en medarbejder, Celine, på chatten, som udskød opstartsdatoen for mig (også muligt på app’en, men den drillede lige).

12. marts 2026

Hey Kristina

Kæmpe tak for de 5 stjerner 🤩 Vi er vilde med at høre, at det var nemt og hurtigt at bestille!

Og godt spottet med app’en – nogle gange driller teknikken lidt, men så er det jo heldigt, at Celine stod klar på chatten til at hjælpe dig videre 🙌

Tak for anmeldelsen og de pæne ord 💚

Rasmus

Meget dårlig kundeservice og en…

Meget dårlig kundeservice og en virkelig dårlig måde at behandle loyale kunder på!!

Jeg har været kunde hos eesy i længere tid og har altid betalt mine regninger til tiden. Alligevel står jeg nu i en meget frustrerende situation.

De opkræver mig for et SIM-kort, som jeg aldrig har modtaget. På trods af at jeg har forklaret situationen flere gange, fastholder de stadig, at jeg skal betale beløbet. Det drejer sig om ca. 186 kr. og ja, det er måske ikke et stort beløb, men jeg nægter at betale for noget, jeg aldrig har modtaget!

Det mest absurde er, at de som “løsning” bare har lukket begge mine abonnementer, selvom de er betalt. De har spærret mine SIM-kort, så jeg hverken kan modtage opkald eller beskeder, selvom jeg har betalt for at kunne bruge dem.

Jeg har bedt dem åbne mine SIM-kort igen, så jeg kan flytte mine abonnementer og beholde mine numre, men det vil de ikke hjælpe med. I stedet fastholder de stadig kravet for et SIM-kort, der aldrig er nået frem.

Det handler ikke om de 186 kr. det handler om princippet. Som kunde skal man ikke betale for noget, man aldrig har modtaget, og man skal slet ikke have lukket sine abonnementer på den måde.

10. marts 2026

Hey Stine

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os – og først og fremmest vil jeg sige, at det virkelig gør os kede af at læse, at du står tilbage med den følelse efter at have været kunde hos os i længere tid 😕 Vi forstår godt, at det kan føles både frustrerende og urimeligt, når du oplever at blive opkrævet for et SIM-kort, som du mener aldrig er nået frem.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder – slet ikke loyale kunder, som har været hos os i længere tid og altid har betalt deres regninger til tiden. Vi kan også godt forstå, at situationen bliver endnu mere frustrerende, hvis dine abonnementer samtidig er blevet spærret, så du ikke kan bruge dem eller flytte dine numre videre.

Der kan nogle gange være bestemte processer i vores system i forbindelse med ubetalte beløb eller afsendte SIM-kort, men det ændrer selvfølgelig ikke på, at vi rigtig gerne vil have mulighed for at gennemgå din sag ordentligt og se, hvad der er sket i dit tilfælde.

Du må derfor meget gerne sende mig en mail på trustpilot@eesy.dk med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af sagen, så vil jeg sørge for, at vi får kigget grundigt på den og forhåbentlig kan hjælpe dig godt videre 🙌

God dækning

Fornuftigt dækning også uden for byerne.

11. marts 2026

Hey Mikael

Hvor er det bare fedt at læse 🤩 God dækning – også uden for byerne – er præcis det, vi håber vores kunder oplever.

Tusind tak for de 5 stjerner og for at sende lidt ros vores vej. Det gør dagen lidt bedre herinde 💚 It's that eesy ✨

Rasmus

De holder stadig ikke hvad de lover

De holder stadig ikke hvad de lover. Har aldrig fået de bonuser som de har lovet flere gange.

13. januar 2026

Hey Lotte

Øv – det er virkelig ikke rart at læse, at du føler, vi stadig ikke holder det, vi har lovet 😔 Hvis du flere gange har fået besked om bonusser, som ikke er dukket op, forstår vi godt, at det kan skabe frustration.

Hos eesy vil vi gerne gøre tingene nemme og gennemskuelige for vores kunder, så det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Derfor vil vi meget gerne have mulighed for at kigge nærmere på din sag og finde ud af, hvad der er sket i dit tilfælde.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@eesy.dk, så vi kan få undersøgt det nærmere og forhåbentlig få det løst hurtigt for dig 💚

Pas på med deres 5g internet

Pas på med deres 5g internet. De lover fuld dækning med 600-1000 men har kun 40-5 i gennemsnit over en uge på forskellige tidspunkter. Deres router er også nulstillet.
Har nu en dejlig lang bindingsperiode på 6mdr.

10. marts 2026

Hey NIco

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er rigtig kede af at høre, at dit 5G internet ikke lever op til det, du forventede – især når du allerede har forsøgt at nulstille routeren og teste hastigheden flere gange 😕 Det kan vi godt forstå er frustrerende.

De hastigheder man kan opnå på 5G afhænger blandt andet af dækningen i området, signalforhold og belastning på nettet på forskellige tidspunkter. Men vi vil selvfølgelig meget gerne kigge nærmere på din konkrete situation og se, om der er noget, vi kan gøre for at forbedre oplevelsen.

Du er meget velkommen til at sende mig en mail på trustpilot@eesy.dk, så kan vi undersøge sagen sammen og finde ud af, hvad der kan være årsagen til de hastigheder, du oplever. Din feedback er vigtig for os, fordi den hjælper os med at blive bedre 🙏

eesy fungere sku aldrig

eesy fungere sku aldrig, kan ikke sende mine pakker, fordi jeg aldrig har netværk, tog mig 30 dage at installere, og så fungere det fanmde stadig ikke.
farede vild i byen, og kunne ikke komme hjem.

8. marts 2026

Hej Jonathan

Øv – det lyder bestemt ikke som en god oplevelse 😔

Din mobilforbindelse skal selvfølgelig bare virke, så du kan bruge den uden problemer. Hvis du oplever manglende netværk, vil vi rigtig gerne hjælpe med at finde ud af, hvad der kan være årsagen.

Skriv meget gerne til os på hey@eesy.dk med dit nummer og lidt info om problemet, så kigger vi på det. Mailen kan også findes på vores hjemmeside 💚

Værste svindelnummer til dato

Værste svindelnummer til dato
Easy ringede til min bonusdatter, uden at fortælle hvor de var fra, i samme tidsrum var hun ved at blive kunde ved et andet selskab så hun troede det var dem der ringede. Det andet abonnement hun havde stod i mit navn, og easy flyttede bare hendes nummer over til dem uden at have samtykke fra mig. Nu er mit abonnement sat til at flytte over til dem og ønsker ikke at det skal flyttes men kan intet gøre da jeg ikke har et abonnement ved dem, så kan ikke komme i kontakt med dem. Min bonusdatter kontakter dem og sagde at hun ville bruges de 14 dages fortrydelsesret hun havde, men alligevel sender de et simkort og mit nummer står stadig til at blive flyttet
Hold jer langt væk hvis i ønsker god kundeservice uden svindel

7. marts 2026

Hej Sabrina

Det lyder som et rigtig frustrerende forløb, og det forstår vi godt, at du reagerer på 😕

Der skal selvfølgelig være styr på samtykke og aftaler, når et nummer flyttes mellem selskaber. Hvis du oplever, at et nummer er blevet flyttet uden korrekt accept, vil vi meget gerne have lov at undersøge sagen nærmere.

Hvis din bonusdatter også har gjort brug af sin fortrydelsesret, er det naturligvis noget, vi skal have kigget på i sagen.

Du må meget gerne skrive til os på trustpilot@eesy.dk med de relevante numre og lidt flere oplysninger, så vi kan gennemgå forløbet og få afklaret situationen 💚

Betaler uden en profil

Jeg har aldrig hørt om eesy og har ingen profil, men på mystisk vis trækker de fra min konto alligevel.. Der er ingen måder at kontakte Eesy på gennem deres hjemmeside eller Facebook. Har forsøgt mig på Instagram, men kan se, at der ikke har været aktivitet siden december...

6. marts 2026

Hej Anne

Det lyder bestemt ikke rart – og vi kan godt forstå, at det virker både mærkeligt og frustrerende, hvis du oplever et træk fra os uden at mene, du er kunde 😕

Det vil vi meget gerne have lov at undersøge nærmere, så vi kan finde ud af, hvad der ligger bag.

Hos eesy kan du altid kontakte os via chatten på vores hjemmeside eller i eesy-appen. Der er også mulighed for at skrive til vores kundeservice på hey@eesy.dk – Som oplyses inde på vores hjemmeside.

Ønsker du personlig kontakt er du også velkommen til at skrive en mail direkte til mig på trustpilot@eesy.dk, så sørger jeg personligt for at tage et nærmere kig på din sag 💚

Værste selskab

Værste selskab. Ingen kundeservice.

6. marts 2026

Hej Ahmed

Øv – det er vi virkelig kede af at læse 😔

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Hos eesy er vores kundeservice digital via chat og mail, men hjælpen skal selvfølgelig stadig være nem at få fat i – ellers er det jo ikke særlig It's that eesy.

Hvis der er noget konkret, du har haft brug for hjælp til, vil vi meget gerne kigge på det sammen med dig. Du er altid velkommen til at skrive til os på trustpilot@eesy.dk, så hjælper vi dig videre 💚

Bliv væk! Scam sælgere!

Jeg er ærligt talt ved at være godt træt af selskaber, der forsøger at presse mersalg igennem på den her måde.
Jeg har ikke sagt ja til et 5G-internetabonnement, men alligevel har I valgt at sende mig en pakke med udstyr, som om aftalen allerede er indgået. Det er helt uforståeligt, at man kan benytte sig af den slags taktikker og tilsyneladende håbe på at slippe af sted med det.
Under samtalen blev det helt tydeligt sagt, at jeg ville vende det med min søn, som var på ferie. Det betyder naturligvis, at jeg ikke havde sagt ja, men at jeg ville overveje det. At I så tolker det som et grønt lys til at sende udstyr afsted, er simpelthen ikke i orden.
Hvis det er den form for fremgangsmåde – grænsende til bondefangeri – I praktiserer, så får man hurtigt et dårligt ry.

KAN IKKE ANBEFALES!

27. februar 2026

Hej Katrine

Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, og vi kan godt forstå, at du reagerer, hvis du har fået tilsendt udstyr uden at føle, at du har accepteret et abonnement 😔

Hos os skal det være tydeligt, når en aftale er indgået – ellers er det jo ikke særlig It's that eesy. Derfor vil vi rigtig gerne gennemgå forløbet omkring samtalen og bestillingen, så vi kan finde ud af, hvad der er sket her.

Skriv meget gerne til os på trustpilot@eesy.dk med dit navn og nummer, så tager vi et nærmere kig på sagen og hjælper dig videre 💚

10/10 herfra.

10/10 herfra, Tak for hjælpen til Jonas og Celine, både på chat og telefon. Det fungerer bare.

Jeg var skeptisk i forhold til den online kundeservice, men både AI chat, online chat og mulighed for opkald når det er nødvendigt, fungerer bare super godt.

5. marts 2026

Hey Jakob

Yes! 🥳 10/10 – vi sender lige en virtuel high five din vej.

Det er virkelig fedt at høre, at du fik en god oplevelse både på chat og telefon, og at Jonas og Celine stod klar til at hjælpe. Og ekstra point for at give vores AI/chat-setup en chance – vi arbejder netop på, at det skal være hurtigt, nemt og stadig menneskeligt.

Tak for de 5 stjerner og de pæne ord 💚 It's that eesy ✨

Deres kundeservice halter

OPDATERET:
Eesy har løst problemerne, og vi har fundet frem til en tilfredsstillende løsning. Det fungerer fint og jeg synes der er god dækning i forhold til hvad jeg har oplevet hos min tidligere udbyder. Jeg synes dog at Eesy har en besværlig kundeservice, og jeg oplevede en ligegyldighed fra mange af de "almindelige" medarbejdere, det er aldrig rart når man skal igennem så mange instanser for rent faktisk at få nogle brugbare svar.

Jeg valgte at flytte tre numre til Eesy d. 22. januar på baggrund af en kampagne i et nyhedsbrev fra Daniels Pengetips, der lovede et Supergavekort på 500 kr. pr. nummer samt 25% rabat. Da gavekortet ikke fremgik af min bekræftelse, kontaktede jeg straks kundeservice (Stella), som skrev, at jeg ville modtage gavekortene efter flytningen.

Nu hvor numrene er flyttet, nægter Eesy pludselig at stå ved deres ord. De påstår nu, at man ikke kan få dette tilbud, på trods af at jeg har deres egen skriftlige bekræftelse på det modsatte. Jeg har ligeledes det benyttede tilbud på skrift.

Jeg har været i kontakt med deres kundeservice flere gange, men min seneste henvendelse har de ikke svaret på, selvom de 5 dages lovede svartid er overskredet. Jeg fik desuden besked fra en medarbejder, om at de ville kigge nærmere på sagen i detaljer, men jeg har stadig intet hørt. De har heller ikke fremsendt den skriftlige dokumentation på vores chatsamtaler, som jeg har anmodet om - da den jo bliver slettet i deres app.

Jeg har sendt en formel klage med fuld dokumentation for over en uge siden, men indtil videre har Eesy ignoreret den.

Eesy bryder markedsføringsloven og egentlig også GDPR-regler. Jeg afventer stadig en løsning fra Eesys side, ellers vil sagen blive bragt for Teleankenævnet og Forbrugerombudsmanden.

24. februar 2026

Hey Camilla,

Tak for din ærlige feedback – og for at du har taget dig tid til at beskrive dit forløb i detaljer 🙏

Vi er kede af at høre, at oplevelsen med både kampagnen og kundeservice har været så frustrerende. Det er bestemt ikke meningen, at du skal opleve manglende svar eller føle dig sendt rundt, når du forsøger at få afklaring på noget, du har dokumentation for.

Det her er noget, vi meget gerne vil have gennemgået ordentligt, så vi kan sikre, at alt er gået korrekt til – og hvis ikke, få det rettet op.

Du må meget gerne skrive direkte til mig på trustpilot@eesy.dk, så jeg kan tage hånd om din sag og hjælpe dig videre 💚

Utrolig god kundeservice

Jeg har flere gange talt med eesys kunderservice og altid med en venlig medarbejder. Senest talte jeg med Mikkel P, som fiksede mine problemer og gav mig et opfølgende kald, for at sikre at alt var, som det skulle være.

Kan kun anbefale eesy til andre - har ikke oplevet en så god kundeservice andre steder.

5. marts 2026

Hey Alexander

Hold da op – sikke en anmeldelse 🤩 Tusind tak for de 5 stjerner og de virkelig pæne ord!

Det er mega fedt at høre, at du flere gange har haft gode oplevelser med vores kundeservice – og et ekstra shoutout til Mikkel P for både at fikse problemet og følge op bagefter. Det er lige sådan noget, vi elsker at høre 🙌

Tusinde tak for den fine anbefaling 💚

Rasmus

Forbindelsen er fin og man kan få fine…

Forbindelsen er fin og man kan få fine abonnementer til gode priser. Kundeservice i åbningstiden er sådan set også udemærket. Men deres selvbetjening er ganske enkelt rædselsfuld. Det var et problem at aktivere mit eSIM i begyndelsen og det er nu igen et problem at aktivere et nyt på en anden enhed. Forsøger man at aktivere, får man en besked om, at der er sket et problem, og man skal prøve igen senere. Spørger man deres chat, beder de om at trykke på en knap, som ikke kan trykkes på, og henviser til det i forvejen aktive eSIM?? Formoder problemet måske ligger i, at det aktive eSIM skal deaktiveres inden aktivering af et nyt, men dette kan ikke lade sig gøre i selvbetjeningen..

4. marts 2026

Hej

Tak for din ærlige og grundige feedback 🙏

Det er vi selvfølgelig glade for at høre, at både forbindelsen, priserne og hjælpen fra kundeservice fungerer fint. Til gengæld lyder det bestemt ikke eesy, at du løber ind i problemer i selvbetjeningen – især når det handler om at aktivere eSIM 😕

Det skal selvfølgelig være nemt at skifte eller aktivere et nyt eSIM uden fejlbeskeder og knapper, der ikke virker. Vi vil meget gerne kigge nærmere på det, så vi kan finde ud af, hvad der sker i dit tilfælde.

Du er meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@eesy.dk med dit nummer, så hjælper vi dig videre derfra 💚

Jeg orker det ikke :-(

Langt henad vejen fungerer det OK med at chatte omkring udfordringer i abonnementet. Det er bare pisseirriterende at modtage mails om trusler om opkrævning og man så ikke kan komme igennem til en person. Det er også meget utilfredsstillende at man har haft en chat med en, som fortæller at der ikke er noget at bekymre sig om, hvorefter man får endnu en trussel om opkrævning af 3000 kr. for en router jeg aldrig har fået. Det er ikke fordi at det der kommer ikke er venligt, det virker bare ikke troværdigt.
Der skal meget til før jeg tør at røre dette firma igen.
Jeg kan heller ikke se hele chatfeltet medmindre jeg tilmelder mig et nyhedsbrev, som jeg selvfølgelig ikke ønsker at tilmelde mig.

Jeg er sandt at sige, utrolig skuffet over dette.

4. marts 2026

Hej Anna

Tusind tak for din ærlige feedback 🙏

Det er bestemt ikke en rar oplevelse at modtage beskeder om opkrævning – især ikke når du samtidig har fået at vide, at der ikke burde være noget at bekymre sig om. Vi kan godt forstå, at det giver en følelse af usikkerhed og frustration.

Hos os skal tingene gerne være nemme og gennemskuelige – It's that eesy! – og det lyder ikke som den oplevelse, du har haft her.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på sagen omkring routeren og de beskeder, du har modtaget. Du må meget gerne sende os en mail på trustpilot@eesy.dk, så undersøger vi det nærmere og hjælper dig videre 💚

Rasmus

Min mor som er pensionist bliver solgt…

Min mor som er pensionist bliver solgt et abonnement i supermarkedet hun ikke har brug for eller ønsker. Unge meget hurtigere sælgere som hun ikke forstår. Jeg forsøger at hjælpe med at stoppe købet. De opsiger hendes abonnement og det er umuligt at komme igennem til deres chat hvis du ikke køber et abonnement - så jeg kan ikke finde hjælp der. Nu kan hun ikke bruge sin telefon. Der findes ikke telefon nummer jeg kan ringe til. Jeg kan ikke finde ud af det. En pensionist slet ikke. Uetisk.

Hej Klaus

Det er bestemt ikke meningen, at din mor skal stå uden telefon – det forstår vi godt er både frustrerende og utrygt 😕

Vi vil meget gerne gennemgå sagen og finde en løsning hurtigst muligt.

Send os en mail på trustpilot@eesy.dk med hendes nummer og en kort beskrivelse af forløbet, så følger vi op med det samme 💚

Rasmus

hej har bestilt 2 mobilabonnementer …

hej har bestilt 2 mobilabonnementer til 1 marts men vi fik ikke fik vores simkort til tiden, derfor har det kostet os 139 kr fra den tidligere mobil udbyder . så vi sparre ikke en krone ved at få et tilbud fra eesy så vi skifter så snart vi kan hej

Hej Finn

Det er vi virkelig kede af at læse 😕

Hvis jeres SIM-kort ikke er nået frem til tiden, så forstår vi godt frustrationen – især når det ender med en ekstra regning hos den tidligere udbyder. Det er bestemt ikke den start, man skal have som ny kunde hos os.

Det er selvfølgelig meningen, at et skifte skal være nemt og uden ekstra omkostninger. Hvis timingen har glippet her, vil vi meget gerne kigge på, hvad der er sket, og om der er noget, vi kan gøre.

Skriv gerne til os på trustpilot@eesy.dk med jeres numre og bestillingsdato, så undersøger vi sagen nærmere 💚

Nem og brugervenlig

Hey Tommy

“NEM og brugervenlig” – det er jo næsten vores mellemnavn 😎✨ Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi elsker, når det bare spiller uden bøvl og forklaringer på latin. Det skal være lige til – og det lyder heldigvis som om, du oplever det sådan 💚 It's that eesy

Amalie var meget hjælpsom

Amalie gav en hurtig og præcis løsning på mit problem - super 👍

Hey Peter

Tusind tak for din anmeldelse 🥳 Når løsningen både er hurtig og præcis, så ved vi, at det spiller!

Vi sender en stor high five videre til Amalie for det gode arbejde 👏 Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os 💚

Dårlig opbygning af kundeservice

Har været rigtig glad for at have mit mobilabonnement hos eesy, og derfor tænkte jeg at jeg også skulle have mit mobile 5g-internet gennem dem.
Der var så nogle leveringsproblemer (pga. dao og ikke pga. eesy), som medførte at jeg blev nødt til at opsige internettet.
Det er så her den træls historie begynder. For eesy har VIRKELIG været tunge at danse med i snakken om opsigelsen, og det har virkelig været svært at finde ud af. Det hjælper bestemt heller ikke på det at man SKAL skrive med dem og ikke har mulighed for at ringe, for det gør at det tager endnu længere tid (de er 5 minutter om at svare hver evig eneste gang de skal finde ud af det mindste).
Til sidst lykkedes det mig endelig at få opsagt internettet, men efterfølgende fik jeg stadig trukket et lille beløb for noget som jeg ikke skulle betale for.
Da jeg så skulle finde ud af hvorfor de ville have det ekstra lille beløb, så skulle jeg igennem hele den tunge dans med kundeservice endnu en gang.
Under hver eneste kontakt med kundeservice har jeg skulle skrive de samme ting igen og igen, og det der har reddet mig i sidste ende er at jeg har taget screenshots af chatten i appen hver gang jeg er blevet lovet noget (som fx en forlænget fortrydelsesret da jeg ikke havde modtaget produktet).

Alt i alt en ærgerlig oplevelse, da jeg ellers var glad kunde hos eesy før.

21. februar 2026

Hej Severin

Tak for din ærlige – og meget direkte – feedback 💚

Tre måneder i træk, hvor du skal opdatere betalingskortet i appen, er selvfølgelig ikke meningen. Det skal bare fungere – uden bøvl og uden gentagelser 😕 Det vil vi rigtig gerne have lov at undersøge nærmere.

Vi ved godt, at skiftet fra telefonisk kundeservice til chat ikke er populært hos alle. For nogle er det et must at kunne ringe, og det forstår vi faktisk godt. Vores setup er chatbaseret – men det skal stadig føles personligt, effektivt og løsningsorienteret. Ellers rammer vi ved siden af.

Hvis du har lyst, så skriv til os på trustpilot@eesy.dk med dit nummer, så dykker vi konkret ned i både betalingsproblemet og dit forløb 💚