eesy Anmeldelser 8.040

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.751 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Nogle kunder oplevede også problemer med abonnementer, herunder uventede prisstigninger eller vanskeligheder med at opsige tjenester, samt ustabilt internet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med servicen. Nogle roser hurtig, venlig og effektiv hjælp, samt en god og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Price

Anmeldere nævner positiv feedback om prisen, men der er stor uenighed. Mens nogle kunder fandt... Se mere

Subscription

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med abonnementer. Nogle kunder roser gode priser og dækning, og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik mit Mobil abonnement blev pludseligt lukket, jeg kontaktede eesy og fandt ud af at de manglede deres router retur og havde sendt mig en regning på 3000,-. Efter god hjælp fra en medarbejder bl... Se mere

Skulle retablere mit gamle abbonnement, som jeg ved en fejl havde ændret. Det var ikke så lige til, men lykkedes efter ihærdig, venlig indsats og god kommunikation fra supporter Gina P.

God dækning, men blev lovet af ham som jeg snakkede med at det ikke blev dyrere, men da jeg ikke havde det sort på hvidt kunne de ikke gøre noget. Hvorfor skulle jeg sige det, hvis ikke det var rigti... Se mere

Jeg har været kunde hos eesy i et par år og har generelt været glad og tilfreds hele vejen frem til mit skifte. Årsagen til, at jeg valgte at skifte, er deres beslutning om at erstat... Se mere

1. Teleudbyder
  2. Mobilnetoperatør

Vi er Danmarks mest simple og nemme mobilselskab på Danmarks bedste mobilnetværk til en knivskarp pris. Vi har ingen binding, ingen gebyrer og ingen oprettelse. It's that eesy.

4,1

God

8 t anmeldelser

Amalie fra kundeservice var meget flink…

Amalie fra kundeservice var meget flink og kunne hjælpe med de udfordringer og spørgsmål som jeg havde.
En god oplevelse og meget god behandling 😊

15. april 2026

Hey Tine

Kæmpe tak for din anmeldelse 🥳 Flink, hjælpsom og god behandling? Så spiller det jo!

Vi sender en stor high five videre til Amalie 🙌 Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚

Super nemt mobilselskab

Super nemt mobilselskab

30. oktober 2025

Hey Pierre

Yes! 😎 Når det er super nemt, så ved vi, at vi har ramt rigtigt.

Tusind tak for de 5 stjerner – det betyder virkelig meget 💚 It's that eesy 💫

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. Billig og ærlig mobilselskab.

28. oktober 2025

Hey Rasmus

Kæmpe tak for din anmeldelse 🥳 Når både pris og ærlighed rammer plet, så ved vi, at vi gør noget rigtigt!

Fedt at høre, at du er fuldt ud tilfreds 🙌💚

Rasmus

Hjælpsom og effektiv service hos Eesy.

Jeg havde en god oplevelse hos Eesy, hvor jeg fik hjælp via chat fra medarbejder Sofie K. Hun var både hjælpsom og effektiv.

2. oktober 2025

Hey Mai-Britt

Yes! 🤩 God oplevelse, hurtig hjælp og en medarbejder der har styr på det – så spiller det jo!

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord om Sofie K 🙌💚 It's that eesy 💫

Rasmus

Jeg har ikke noget aktivt abonnement…

Jeg har ikke noget aktivt abonnement hos jer, men uanset hvad ønsker jeg ikke at have noget med jeres telefontjeneste at gøre.

Jeg beder venligt om, at I stopper med at kontakte mig fremover – både via telefon og beskeder. Mit nummer står registreret under min fars navn, da det på daværende tidspunkt var den billigste løsning for os, men jeg har ikke selv indgået nogen aftale, som jeg ønsker at fortsætte.

Jeg ønsker derfor helt tydeligt at give besked om, at jeg ikke vil have yderligere kontakt eller henvendelser fra jer.

Jeg vil sætte pris på, at dette bliver respekteret, og at Momo eller andre i jeres virksomhed sørger for, at jeg ikke bliver kontaktet igen fremover.

På forhånd tak for forståelsen.

14. april 2026

Hey

Tak for din besked – og vi forstår godt, at du ikke ønsker at blive kontaktet, hvis du ikke har et aktivt abonnement hos os 😕 Det respekterer vi selvfølgelig.

For at vi kan sikre, at du ikke bliver kontaktet fremadrettet, er det dog nødvendigt, at en tilbagekaldelse af samtykke sker direkte til os – enten via mail eller chat. Vi har desværre ikke mulighed for at håndtere den slags anmodninger via Trustpilot, da vi ikke kan identificere dine oplysninger sikkert herfra.

Det samme gælder, hvis man ønsker at opsige et abonnement – det skal også ske via vores officielle kanaler, så vi kan behandle det korrekt og sikre, at alt bliver registreret rigtigt.

Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på hey@eesy.dk, henvende dig direkte til mig på trustpilot@eesy.dk eller via chatten, så sørger vi for at få registreret din anmodning og sikre, at du ikke bliver kontaktet fremover 🙌

Hurtig ekspedition af Amalie 👍

14. april 2026

Hey Stinus

Kæmpe tak for din anmeldelse 🥳 Hurtighed + god service = en rigtig god dag!

Mega fedt at høre, at Amalie fik hjulpet dig hurtigt videre 💪

Rasmus

Jeg har talt med Amalie og fik super…

Jeg har talt med Amalie og fik super service.

13. april 2026

Hey Peter

Kæmpe tak for de 5 stjerner 🤩

Mega fedt at høre, at du fik super service af Amalie – vi sender lige en stor high five hendes vej 🙌💚 Sådan noget gør os altså glade helt ind i systemet! It's that eesy ✨

Rasmus

Meget effektivt skifte fra anden…

Meget effektivt skifte fra anden udbyder. god og pædagogisk app med chat, der faktisk virker. Skifter til en person, når spørgsmålene bliver for svære. Det er dejligt.

13. april 2026

Hey Elin

Effektivt skifte, app der spiller og chat der faktisk virker? Vi elsker det 🤩🙌

Tusind tak for de 5 stjerner! Mega fedt at høre, at overgangen fra din tidligere udbyder gik smooth – og at appen både er pædagogisk og til at finde rundt i 💚

Og ja, når det bliver lidt mere tricky, så skal der selvfølgelig et menneske på banen – sådan skal det være! It's that eesy ✨

Rasmus

Der kan ikke gives nul stjerner

Der kan ikke gives nul stjerner, så den ene stjerne får i for at have lavet en viderestilling til et taletidskort-nummer. Det var nødvendigt, da det på trods af 2 forsøg aldrig lykkedes jer at få leveret simkort til min nummerflytning til jer. Jeg ved ikke om kortene faktisk er sendt, eller om det er jeres postleverandør der har skylden. Men ansvaret for at få kort frem, må være jeres. Chat er kontaktet mange gange, men hver gang var svarene: "Vi kan sende et nyt simkort", "Har du tjekket om navn på postkasse er korrekt", "Vi kan sende dig et eSIM (understøttes stadig ikke)".
Alt det til trods, så opkræver i fuldt abonnement i ventetiden (der er jo trafik på nummeret pga. viderestilling). I tilbyder at refundere for den sidste halve måned, men nu knap en måned efter det blev lovet, er pengene stadig ikke modtaget.
Kan ikke anbefale Eesy

3. marts 2026

Hey Preben

Øv – det lyder virkelig som en frustrerende oplevelse 😔 Vi kan godt forstå, at det er træls at skulle igennem flere forsøg med SIM-kort, uden at det lykkes, og samtidig opleve ventetid og opkrævninger i perioden.

Når man vælger at skifte til os, skal det selvfølgelig være nemt og gnidningsfrit – og det lyder desværre ikke som om, det har været tilfældet her. At du ovenikøbet stadig mangler en refundering, gør det selvfølgelig ikke bedre.

Vi vil rigtig gerne have mulighed for at undersøge hele forløbet og finde ud af, hvad der er gået galt – både i forhold til leveringen og økonomien i din sag.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@eesy.dk, så vi kan få kigget på det sammen og forhåbentlig få afsluttet det ordentligt 💚

Rasmus

Jeg er meget kritisk når jeg vælger…

Jeg er meget kritisk når jeg vælger telefonløsning til min virksomhed, og normalt ungår jeg “discount” selvskaberne på grund af deres serviceniveau, men jeg skulle lave et hurtigt skift af udbyder og lige der blev jeg ringet op af en usedvanlig venlig sælger med et godt tilbud til mig og det var intet problem at jeg havde 7 numre der skulle med.
Hele vejen har der været top service og kun venlige og hurtige medarbejdere.
Jeg er meget meget utilfreds med mit skift til eesy, har intet jeg kan sætte min finger på.

17. februar 2026

Hey karsten

Kæmpe tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse! Det betyder virkelig meget – især når det kommer fra en, der normalt er (helt fair!) kritisk og ikke går efter “discount”-løsninger 💪

Mega fedt at høre, at skiftet med de 7 numre gik smooth, og at du har oplevet top service hele vejen igennem. Vi tager det som en kæmpe sejr 🙌 It's that eesy 💚

Har aldrig haft problemer

Nu har jeg haft eesy stort set siden de startede pga. deres dækning (tdc/YouSee) og der er aldrig problemer. Tror jeg en enkelt gang var udenfor dækning i et minut på Djursland. For mig er eesy det billigste selskab med den bedste dækning.

11. april 2026

Hey Peter

Wow – loyal siden day one! 🙌 Det betyder virkelig meget for os 🤩

Fedt at høre, at du oplever stabil dækning og stort set ingen problemer – og at vi stadig lever op til titlen som både billigst og bedst (vi bliver helt stolte 😎)

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse 💚

Rasmus

Eesy risikerer at miste kunder pga. dårlig kundeservice

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med eesy

Efter problemer med betaling (som startede pga. nyt betalingskort), kontaktede jeg kundeservice flere gange for at få hjælp. Desværre oplevede jeg ikke at blive taget seriøst, og kommunikationen var både frustrerende og mangelfuld.

Jeg havde især kontakt med to medarbejdere, Celina og Amile, hvor jeg følte mig talt ned til og ikke lyttet til. Jeg forsøgte at forklare situationen og dokumentere mine betalinger, men oplevede gentagne gange at få samme svar uden reel hjælp.

Situationen endte med, at jeg betalte samme regning to gange og stadig blev bedt om yderligere betaling for genåbning af abonnementet. Under en uge har jeg i alt betalt 907 kr. på grund af denne situation.

Alt i alt en meget frustrerende oplevelse med dårlig kundeservice og manglende forståelse for kundens situation.

Jeg har valgt at skifte udbyder.

Hey Akeed

Øv – det er virkelig en hård oplevelse, du beskriver 😔 Vi er oprigtigt kede af at høre, at du både har haft problemer med betaling, oplevet manglende hjælp og ikke følt dig taget seriøst i dialogen med os.

Det skal selvfølgelig ikke føles sådan at være kunde hos os. Særligt det med at betale samme regning to gange og stadig blive mødt med krav om yderligere betaling, lyder som noget, der skal undersøges nærmere med det samme.

Vi er også kede af at høre, at du har oplevet tonen i dialogen som nedladende – det er bestemt ikke den måde, vi ønsker at kommunikere på.

Vi vil rigtig gerne tage ansvar for at få gennemgået din sag og sikre, at der bliver fulgt ordentligt op – også selvom du har valgt at skifte udbyder.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@eesy.dk, så vi kan få kigget på det sammen og få afklaret situationen 💚

Rasmus

Jeg vil gerne give stor ros til Rasmus

Jeg vil gerne give stor ros til Rasmus, for at hjælpe mig på bedste vis i en situation, som overgik mine forventninger!
Dette bestyrker mig desuden endnu mere i, at Eesy er et anbefalingsværdigt teleselskab, hvor også priser og nettet, giver konkurrenterne baghjul:-)

Hey Merethe,
Tak for den fine anmeldelse og gode samtale. 📞

Jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe dig med at løse din sag!

Ønsker dig en rigtig god dag herfra. 💚️

Elendig service

Blev lokket af en sælger til at skifte tlf.abo. vor jeg kunne spare 20 kr om måneden. Jeg har haf eesy i 3 måneder men nu har jeg fået nyt betalingskort. Hver gang jeg har forsøgt at tilmelde det nye kort her henover påske melder den ukendt fejl. fejlen ligger ikke hos banken men hos eesy. nu har de så spæret mit simkort, jeg står uden mulighed for at betale og kontakt er en by i Kina, får kun et latterlig computer svar. Det er bare ikke godt nok.

Hey Lars

Tak fordi du deler din oplevelse med os – vi er virkelig kede af at høre, hvor frustrerende det her har været for dig 😕 Det kan vi godt forstå, især når du bare forsøger at opdatere dit betalingskort og i stedet bliver mødt af fejl og ender uden forbindelse.

Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, og slet ikke når du samtidig ikke føler, du kan få den hjælp, du har brug for. Vi kan godt forstå, at det føles helt forkert at få spærret dit SIM-kort, når du faktisk forsøger at betale. Det er selvfølgelig ikke sådan, det skal fungere.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få løst problemet – både i forhold til betalingen og at få åbnet dit SIM-kort igen hurtigst muligt. Derfor vil vi meget gerne kigge nærmere på din sag og finde ud af, hvad der er gået galt.

Du må meget gerne sende mig en mail på trustpilot@eesy.dk, så vi kan få undersøgt det med det samme og hjælpe dig videre 🙌

Rasmus

Rigtig og sød og hjælpsom med arbejder…

Rigtig og sød og hjælpsom med arbejder god service. ☺️

Hey Stefan

Ej hvor er det bare sødt skrevet ☺️🤩 Tusind tak for de 5 stjerner!

Det gør os virkelig glade at høre, at du oplevede en sød og hjælpsom medarbejder – og god service hele vejen igennem 💚 It's that eesy ✨

Bondefangeri af telefon sælger

Jeg bliver kontaktet af en sælger der lover mig, at 5g bredbånd er fuldt ud på højde med fiber bredbånd. Sælgeren nævner hverken bindingsperiode eller noget andet. Da jeg efter en periode med ringe hastighed og daglige udsving i forbindelsen vil opsige mit abonnement bliver jeg oplyst at jeg har 6 måneders binding. Noget sælgeren ikke nævner. I min verden er en mundtlig aftale gældende det er den dog ikke for eesy. Jeg er ekstra ærgerlig da produktet ikke lever op til det lovede

7. april 2026

Hey Niklas

Tak fordi du deler din oplevelse med os – vi er virkelig ærgerlige over at høre, at dit forløb ikke har levet op til dine forventninger 😕 Det kan vi godt forstå er frustrerende, især når du har fået en forventning om både ydelsen og vilkårene, som ikke stemmer overens med det, du oplever i praksis.

Vi kan godt forstå, at det føles misvisende, hvis 5G bredbåndet er blevet sammenlignet direkte med fiber, og at det er ekstra ærgerligt, når hastigheden samtidig svinger i hverdagen. Derudover skal vilkår som binding selvfølgelig være tydelige fra start – så vi forstår godt din frustration, hvis det ikke er blevet nævnt.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi vil rigtig gerne have mulighed for at kigge nærmere på både salgsdialogen og din forbindelse, så vi kan få afklaret, hvad der er sket, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre.

Du må meget gerne sende mig en mail på trustpilot@eesy.dk, så vi kan gennemgå din sag i detaljer og finde en løsning sammen 🙌

Bedste hilsner Rasmus

1 stjerne for at være ny kunde.

1 stjerne for at være ny kunde.
Jeg sagde ok til deres tilbud og ventede på varen.
Så fik jeg besked at en pakke var leveret på min postkasse. Det bare lidt svært da min postkasse er bag et højt plankeværk hvor jeg har en brevsprække.
Nu er jeg blevet opkrævet 129 kr sådan ca 50 gange, men hvorfor skal jeg betale for noget jeg IKKE har modtaget. Har nu flere gange forsøgt at få fat på en medarbejder men får kun fat i en chat robot hver gang. Det sku for åndssvagt og den tid jeg har brugt på at få jer i tale ersku for ringe.
Elendig kundeservice eller rettere. Der er ingen kundeservice....

7. april 2026

Hey Daniel

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er virkelig kede af at læse, hvor frustrerende det her forløb har været for dig 😕 Det kan vi virkelig godt forstå, især når du ikke har modtaget pakken, men samtidig oplever at blive opkrævet gentagne gange.

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, man skal have som ny kunde. Hvis en pakke er registreret som leveret, men reelt ikke er kommet frem til dig, skal det selvfølgelig undersøges – og du skal naturligvis ikke stå tilbage med regningen for noget, du ikke har modtaget.

Vi kan også godt forstå, at det gør det hele endnu mere frustrerende, når du har haft svært ved at komme i kontakt med en medarbejder. Det er ikke meningen, at det skal føles umuligt at få hjælp.

Vi vil rigtig gerne tage fat i din sag med det samme og få undersøgt både leveringen og opkrævningerne, så vi kan få ryddet op i det her. Du må meget gerne sende mig en mail på trustpilot@eesy.dk med dine oplysninger, så sørger jeg for, at vi får kigget grundigt på det og hjælper dig videre 🙌

Frustreret og vred

Er utrolig frustreret over ikke at kunne tale med et menneske i en telefon når der opstår problemer. I mit tilfælde har jeg brugt utallige forsøg på at tilmelde betaling og har i den forbindelse fået ingen eller dårlig hjælp af AI robot, og ringe hjælp via email korrespondance. Jeg har brugt utrolig meget tid på at høre gentagelser og lettere nedladende vejledninger (som alt var afprøvet)
Hvis det snart findes, skifter jeg udbyder alene pga manglende reel kundeservice, vil hellere betale lidt mere for abbonnement

3. april 2026

Hey Charlotte.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er virkelig kede af at høre, hvor frustrerende det har været for dig 😕 Det kan vi godt forstå, især når du har brugt så meget tid på at forsøge at løse noget så vigtigt som betaling uden at få den hjælp, du havde brug for.

Vi kan også sagtens følge dig i, at det nogle gange er nemmere at tale med et menneske, når noget driller – og det er selvfølgelig ikke meningen, at vores løsninger skal føles gentagende eller nedladende. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Hos eesy er vi et digitalt selskab, hvor support primært foregår via chat og mail, men det skal stadig føles hjælpsomt, effektivt og respektfuldt – og det lyder ikke som om, det har været tilfældet her.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få styr på betalingen én gang for alle og samtidig tage din feedback med videre. Du må meget gerne sende mig en mail på trustpilot@eesy.dk, så vi kan kigge på din sag konkret og få dig godt videre 🙌

Rasmus

Dårlig start og ingen hjælp og hente

Flyttede til eesy 1/4 fik den nye Router installeret,2 dage efter virkede den ikke længere, prøvede at installere den igen flere gange, men uden held.Prøvede at kontakte dem, men der er kun en chat, der siger jeg kan kontakte kundeservice om 4 dage,så ingen internet eller fjernsyn så længe🙁

3. april 2026

Hey Jann

Tak fordi du deler din oplevelse med os – vi er virkelig kede af at høre, at din forbindelse stoppede så kort tid efter installation 😕 Det må være enormt frustrerende at stå uden både internet og TV, især når man lige er skiftet over og forventer, at det hele bare spiller.

Vi kan også godt forstå, at det føles ekstra svært, når du ikke har kunnet få hjælp med det samme, men bliver mødt af ventetid i chatten. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give – slet ikke når det handler om at få en helt ny forbindelse op at køre igen.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få undersøgt, hvorfor din router ikke virker, og få dig hurtigt tilbage online. Du må meget gerne sende mig en mail på trustpilot@eesy.dk, så vi kan tage fat i din sag med det samme og finde en løsning 🙌

Rasmus

Nu har jeg haft eesy i lang tid

Nu har jeg haft eesy i lang tid, og det er bare det bedste selskab jeg har haft.... Hvis man ringer ind til dem, så sidder man ikke i kø i flere timer og venter... Man venter max 5 til 10 min for at komme til og tale med en medarbejder, og de er så behagelige og tale med... Tak for jer Eesy...

18. februar 2026

Hey Benita

Ej hvor er det bare en fed anmeldelse 🤩 Tusind tak for de 5 stjerner!

Det gør os virkelig glade at høre, at du har været hos os længe – og stadig synes, vi er det bedste selskab 💚 Og ja… ingen maraton-køer her 😅 5-10 minutter og så igennem til en rigtig person – sådan skal det være!

Tak for de pæne ord om vores medarbejdere – vi sender en stor high five videre 🙌 It's that eesy ✨