eesy Anmeldelser 8.039

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.751 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Nogle kunder oplevede også problemer med abonnementer, herunder uventede prisstigninger eller vanskeligheder med at opsige tjenester, samt ustabilt internet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med servicen. Nogle roser hurtig, venlig og effektiv hjælp, samt en god og... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Price

Anmeldere nævner positiv feedback om prisen, men der er stor uenighed. Mens nogle kunder fandt... Se mere

Subscription

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med abonnementer. Nogle kunder roser gode priser og dækning, og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik mit Mobil abonnement blev pludseligt lukket, jeg kontaktede eesy og fandt ud af at de manglede deres router retur og havde sendt mig en regning på 3000,-. Efter god hjælp fra en medarbejder bl... Se mere

Skulle retablere mit gamle abbonnement, som jeg ved en fejl havde ændret. Det var ikke så lige til, men lykkedes efter ihærdig, venlig indsats og god kommunikation fra supporter Gina P.

God dækning, men blev lovet af ham som jeg snakkede med at det ikke blev dyrere, men da jeg ikke havde det sort på hvidt kunne de ikke gøre noget. Hvorfor skulle jeg sige det, hvis ikke det var rigti... Se mere

Jeg har været kunde hos eesy i et par år og har generelt været glad og tilfreds hele vejen frem til mit skifte. Årsagen til, at jeg valgte at skifte, er deres beslutning om at erstat... Se mere

1. Teleudbyder
  2. Mobilnetoperatør

Vi er Danmarks mest simple og nemme mobilselskab på Danmarks bedste mobilnetværk til en knivskarp pris. Vi har ingen binding, ingen gebyrer og ingen oprettelse. It's that eesy.

4,1

God

8 t anmeldelser

Mit skifte til Eesy kostede mig en…

Mit skifte til Eesy kostede mig en opkrævning fra mit tidligere teleselskab fordi de ikke gav dem informationer om mit skifte i tide, på trods af jeg rykkede eesy flere gange.
Nu vil eesy ikke hjælpe og siger det er min fejl.
Aldrig har jeg oplevet noget så frækt, og fordi alt skal forgå i deres chat har man ikke adgang til historikken. Jeg ser frem til mine 6 måneders binding er ovre, så jeg kan få et selskab med ordentlig kundeservice.

24. april 2026

Hey Mikkel

Tak for din anmeldelse – vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse 😕 Det kan vi godt forstå er frustrerende, især når det handler om et skifte, som burde være gnidningsfrit, og i stedet ender med ekstra omkostninger for dig.

Vi kan godt forstå, at det føles urimeligt, hvis du har rykket flere gange, og stadig står med en regning fra dit tidligere teleselskab. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi vil meget gerne have mulighed for at gennemgå forløbet og se, hvad der er sket.

Vi er også kede af at høre, at du oplever udfordringer med at få overblik over dialogen – det skal selvfølgelig være muligt at føle sig tryg i kommunikationen med os.

Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på din sag og se, om vi kan finde en løsning eller få afklaret situationen ordentligt. Du må meget gerne skrive direkte til mig på trustpilot@eesy.dk, så tager jeg personligt fat i det 🙌

Ekstremt ubehøvlet selskab!

Ekstremt ubehøvlet selskab!
Jeg blev ringet op med et tilbud, jeg valgte at lytte til tilbuddet og vi blev enige om at de ville ringe senere, efter jeg havde kigget det hele igennem og snakket med andre i husholdningen.
Allerede 15 minutter efter første opkald slutter, modtager jeg mail fra mit nuværende selskab, om opsigelse af abonnementer er sat i gang, UDEN JEG HAR SAGT JA.
Jeg får det stoppet ved mit eget selskab, da jeg havde aftalt med eesy at jeg først kunne give svar, ja eller nej til tilbuddet, efter jeg havde gennemgået det med resten af husholdningen.

Da de så ringer tilbage, vælger jeg at takke nej til tilbuddet, da jeg ikke følte det var noget jeg kunne gå ind i, når de uden tilladelse havde begyndt opsigelse af mit nuværende abonnement..
Jeg bruger over 10 minutter på at sige nej, igen og igen, og får til sidst af vide at jeg kan udfylde en fortrydelses formular jeg har fået på mail.. Men jeg blev lovet i første samtale, at hvis jeg sagde nej, ville DE annullere det hele..

Så begynder opkaldene til andre i husholdningen, de tager den ikke, pga overstående oplevelse.
10 minutter senere modtager jeg et opkald mere, det er Chefen der ringer for at høre hvad der foregår. Jeg forklarer at jeg har takket nej til et tilbud, som ikke blev accepteret før jeg havde stået og skulle forklare utallige gange, hvorfor jeg takkede nej.
Derefter begynder chefen at kommentere på om det er fordi min bedre halvdel og jeg er bange og nervøse mennesker, HVILKET OVERHOVEDET IKKE ER OKAY! Han prøver igen og igen på at få mig til at lade ham tale med min bedre halvdel, og begynder herefter at lave antydninger og kommentarer om, at han har magten, at jeg er bange for ham og kun sagde nej, fordi han var uenig..
Efter alt dette og mere til, får jeg ad vide at jeg selv kan gå ind og udfylde fortrydelses formularen (jeg har ikke takke ja på noget tidspunkt, så jeg burde jo ikke have noget at skulle udfylde, men fordi de allerede havde sat gang i det hele, inden de havde fået nogen former for accept, så var det pludselig mit job at bede om annullering)
Jeg siger så igen, at jeg blev lovet, at intet ville blive sat igang eller gjort, før vi havde snakket og jeg havde takket ja eller nej.. Endelig får jeg ad vide "det er ikke noget vi kan gøre"
Jeg bliver lettere sur og siger at så må de lade være med at love, at de kan gøre det..
Surt i røret bliver der så sagt "vi annullere det farvel!"

Så nu står jeg tilbage og skal have rodet bod på de opsagte abonnementer på både mobiler og internet.

Totalt ringe service, med medarbejdere der begynder at gå personligt på folk og sige de er bange og usikre mennesker fordi vi var tilfredse med vores nuværende situation..

Jeg kan på INGEN måde anbefale nogen former for kontakt med dette selskab!

Hey CP

Tak for din anmeldelse – og vi er virkelig kede af at læse om din oplevelse 😕 Det, du beskriver her, lyder på ingen måde som den måde, vi ønsker at kommunikere eller opføre os på overfor kunder.

Vi kan godt forstå, at det har været både ubehageligt og frustrerende – især hvis der er blevet sat noget i gang uden dit samtykke, og hvis dialogen efterfølgende har haft en tone, der ikke er i orden. Det er selvfølgelig helt uacceptabelt, hvis du har oplevet at blive presset eller talt ned til.

Derudover er det heller ikke korrekt, at en opsigelse skal igangsættes uden en klar accept fra dig, og det er noget, vi meget gerne vil have undersøgt nærmere.

Jeg vil rigtig gerne tage fat i din sag personligt og få klarlagt præcis, hvad der er sket – både i forhold til opkaldet, opsigelsen og den efterfølgende dialog. Du må meget gerne skrive direkte til mig på trustpilot@eesy.dk, så jeg kan få alle detaljer og følge op på det her med det samme 🙌

Sublim kundeservice

Sublim kundeservice. Jeg skulle have tilsluttet et nyt simkort til en gammel router, og der blev ventet tålmodigt og guidet i mit tempo.. fantastisk hjælp!

24. april 2026

Hey!

Sublim kundeservice? Så bliver vi altså lidt ekstra glade 🤩

Tusind tak for de 5 stjerner! Mega fedt at høre, at du blev guidet i dit eget tempo – det er præcis sådan, det skal være, når teknikken lige kræver lidt tålmodighed 🙌

Fantastisk at vi kunne hjælpe dig godt i mål med opsætningen 💚 It's that eesy ✨

Rasmus

Jeg har flyttet mit over til Eesy

Jeg har flyttet mit over til Eesy, og i den forbindelse blev jeg lovet de første 2 måneder til 29 kr og et super gavekort..
Nu kan jeg ikke få gavekortet
Jeg har parlamenteret med dem over mail, deres første undskyldning er at jeg har tilmeldt mig efter tilbuddet er udløbet, jeg har som forbruger ikke en chance for at vide hvornår tilbudet udløber, når det ikke er oplyst.
Næste undskyldning er at man ikke både kan få kampagne og gavekort i samme pakke, som ellers er det de reklamerer med og som jeg også tidligere har benyttet mig af.
Trejde undskyldning er at jeg ikke har oprettet mig via den specifikke kampagne, selvom jeg ellers har taget screenshot og brugt det link fra deres annonce via Facebook.
Gad vide hvad deres næste undskyldning er?

Jeg har lige set en annonce fra dem i dag, nu kan de pludselig godt gøre tydeligt opmærksom på at kampagnen kun gælder til 26 april..

Hey Morten

Øv – det lyder virkelig som en frustrerende oplevelse 😔 Jeg kan godt forstå, at det føles uretfærdigt, når du har screenshots og har brugt linket fra annoncen, og det så alligevel ikke bliver anerkendt.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at få klarhed over det hele.

Du må meget gerne skrive direkte til mig på trustpilot@eesy.dk, så jeg kan gennemgå din sag personligt og finde en løsning 💚

god hjælp med simkort tabt i posten

Posten havde tabt mit simkort, men jeg fik en meget venlig og kompetent hjælp med at få det fikset fra Mikkel P i supporten - dejligt når tingene kan løses pragmatiske:-)

Hey Nano

Øv med posten – men hvor er det fedt, at det blev løst hurtigt 🙌📦

Tusind tak for de 5 stjerner! Mega godt at høre, at Mikkel P fik styr på det hele med en venlig og kompetent hånd – og lidt pragmatisme oveni 😎 Det er lige præcis sådan, vi kan lide det 💚 It's that eesy ✨

Klar parat start

2 nye abonnementer - fin telefonisk vejledning via kundeservice. Alt blev som aftalt og simkort kom få dage efter som aftalt. Lever op til navnet - for det var eesy 😀

Hey Jens

2 nye abonnementer OG det hele spillede? Så bliver vi altså lidt stolte 🤩

Tusind tak for de 5 stjerner! Mega fedt at høre, at du fik god telefonisk vejledning, og at både aftaler og levering bare sad lige i skabet 🙌

Og at vi lever op til navnet… den tager vi med et stort smil 😎 It's that eesy 💚

Rasmus

Snakkede med Celine og fik flyttet mit…

Snakkede med Celine og fik flyttet mit nummer over til jer og få lukket mit eksiterende nr. En virkelig god oplevelse . Så vil godt anbefale essy til andre.
Svend dreier

22. april 2026

Hey Svend

Tusind tak for de 5 stjerner 🤩

Mega fedt at høre, at flytningen af dit nummer gik smooth, og at Celine fik lukket det gamle uden bøvl 🙌 Det er lige præcis sådan, det skal være!

Kæmpe tak for anbefalingen – den betyder virkelig meget 💚 It's that eesy ✨

Rasmus

Amalie var til stor hjælp 👌

21. april 2026

Hey Mette

Kæmpe tak for din anmeldelse 🥳 “Til stor hjælp” er lige præcis det, vi går efter!

Mega fedt at høre, at Amalie gjorde en forskel 🙌💚

Rasmus

Havde en fantastisk service oplevelse🌸

Havde en fantastisk service oplevelse med Amalie🌸. I så mekanisk en process, bragte hun stadig en smule personlighed ind, som gjorde at man følte sig tryk og havde stor tillid til processen. Fem ud af fem for Amalie🌸 🌟🌟🌟🌟🌟

20. april 2026

Hey Kenneth

Ej hvor er det bare en fantastisk anmeldelse 🤩🌸 Tusind tak for de 5 stjerner!

Det gør os virkelig glade at høre, at Amalie kunne bringe lidt personlighed ind i en ellers “mekanisk” proces – det er lige præcis dér, magien sker ✨ At du følte dig tryg og havde tillid hele vejen igennem, betyder virkelig meget for os 💚

Fem ud af fem til Amalie? Den sender vi direkte videre med et stort smil 🙌 It's that eesy 💫

Ikke så "eesy" endda...

Det er desværre ikke længere muligt at være kunde hos eesy uden MitID. Derfor har jeg været nødt til at skifte til et andet teleselskab, hvor man foreløbig undgår at blive straffet, hvis man af forskellige årsager ikke ønsker MitID for at kunne fortsætte som mobilkunde.

Jeg har været nødt til at lave et akut skifte til andet mobilselskab pga. udløb af betalingskort, da MitID åbenbart kræves nu om dage for at kunne opdatere sine betalingsoplysninger. Eesy har en opsigelsesfrist på en måned, så man skal betale for hele måneden ud, selvom man er tvunget til at opsige sit abonnement med kort varsel for at skifte til et nyt selskab, og det er jeg tvunget til, hvis jeg vil undgå, at mit mobilnummer lukkes for data og tale, som jeg jo så kun kan betale for ved at anskaffe MitID.

Et eksempel på moderne forretningsstrategi og bondefangeri, hvor kunden bliver sat i klemme pga. rigide regler og vilkår!

At kundeservice er erstattet med AI er også med til at trække ned i min anmeldelse. Svar fra AI-assistenten var til ingen nytte overhovedet. Jeg fik et "beroligende" svar ved forsøg på henvendelse ang. mit abonnement (5. april), som to dage senere viste sig at være falsk information.

Selvom mit abonnement hos eesy har fungeret upåklageligt i de få år, jeg nåede at være kunde, er disse problemer så tilpas store og frustrerende, at det kun kan blive til en enkelt stjerne herfra.

20. april 2026

Hey Karina

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at dit forløb har været så frustrerende 😕 Det kan vi godt forstå, især når det har haft betydning for din mulighed for at fortsætte som kunde.

Hos eesy er vi en digital virksomhed, og derfor kræver det brug af MitID for at kunne administrere sit abonnement – fx ved ændring af betalingsoplysninger og adgang til selvbetjening. Vi forstår godt, at det ikke passer for alle, og at det i din situation har skabt nogle udfordringer.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at det har betydet, at du har været nødt til at skifte udbyder, og at oplevelsen undervejs ikke har levet op til dine forventninger.

Blandede følelser

Når produktet virker er det skønt.
Vores 5G internet blev annulleret ved en fejl fra Eesy og det tog dem 9 dage at rette op på, så 9 dage uden internet og en kamp for at få de 9 dage reduceret i abonnementet. Flere kontakter.
Tillad mindst 10 dage når du skriver til dem. Når de så begynder at tage det alvorligt bliver det fixet til sidst

Hey!

Tak for din ærlige feedback – og for de 4 stjerner 🙏💚

Vi er selvfølgelig glade for, at du oplever, at produktet spiller, når det virker 🤩 Men 9 dage uden internet og flere kontakter for at få det løst… den er ikke god nok. Det forstår vi virkelig godt har været frustrerende 😔

Det skal være nemt at få hjælp – og bestemt ikke tage så lang tid at rette op på en fejl fra vores side. Vi tager din feedback med videre, så vi kan blive skarpere og hurtigere næste gang 🙌

Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre 💚

Rasmus

Total dårlig internet jeg har 10-14…

Total dårlig internet jeg har 10-14 Mbit og vis der 2 bruger nette så kan jeg ingen gang se film inden det buffer😂 download spil fra ps4-5 tager halv nat.. Nå ja fra kl 23-05om nat 10 mbit på router.. Det køre hurtigere på hotspot gæster mobil pinlig.. Hvilken selvskabt bruger du.. Det kan jeg ikke husk.. Easy slow netværk not fast and easy netværk 😂 2026 stadig et Danmark top a dårlig net.. Ingen gang DR1 har full HD tv signal.. Netflix har måske 10-20 film i HD kvalitet vis netten ikk buffer😂 tv med 4k eller 8k kan kun bruges til ps4-5 spiller maskiner... Spændes og se hvornår tv kanaler få 4k om 10 år 😳🤏

Hey Dennis,

Tak for din anmeldelse – vi er virkelig kede af at høre, at din forbindelse opleves så langsom og ustabil 😕 Det kan vi godt forstå er frustrerende, især når det påvirker helt almindelige ting som streaming og download.

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give. Hastigheder på 10–14 Mbit og problemer ved flere brugere er noget, vi meget gerne vil kigge nærmere på, da det ofte kan skyldes lokale forhold, opsætning eller belastning på netværket i området.

Vi vil rigtig gerne hjælpe med at få undersøgt din forbindelse og se, om der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse. Du kan kontakte os både via chatten i appen og på mail på trustpilot@eesy.dk, så vi kan dykke ned i det sammen og finde en løsning 🙌

Borderline kriminel virksomhed

Hey Kage,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at læse, at du har haft en så negativ oplevelse med os 😕

Selvom din besked er kort, tager vi den selvfølgelig alvorligt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi vil rigtig gerne forstå, hvad der er sket, så vi kan tage hånd om det.

Du er meget velkommen til at kontakte os via chatten eller sende en mail til trustpilot@eesy.dk, så vi kan få mere indsigt i din oplevelse og hjælpe dig videre 🙌

Drop eesy

Nu har jeg prøvet i 14 dage på at få at vide om mit internet er blevet købt men ingen kan svare det til min kone lin Ye man bliver kørt rundt i manesjen og får ingen svar så lad være med at bestille noget ved eesy det er håbløs

Svar udbedes
Jørgen Holm Christensen
Lin Ye

Hey Jørgen

Øv – det lyder virkelig som en frustrerende oplevelse 😔 14 dage uden svar på en bestilling er selvfølgelig ikke i orden, og vi kan godt forstå, at det skaber usikkerhed og irritation.

Det skal være nemt at få en status på sin ordre, og det er bestemt ikke meningen, at I skal føle jer sendt rundt uden at få et svar.

Vi vil rigtig gerne kigge nærmere på jeres sag og få afklaret, om jeres internet er bestilt korrekt, og hvad næste skridt er. I er meget velkomne til at skrive til os via chatten eller på trustpilot@eesy.dk, så vi kan hjælpe jer videre 💚

Fik dejlig hurtig hjælp

Fik dejlig hurtig hjælp, fra eesy mobil app, fik fat i Amalie, som var hurtig til at hjælpe og svarede på mine spørgsmål! Varm anbefaling herfra! ❤️

Hey E.A

Ej hvor er det bare en dejlig anmeldelse 🤩❤️ Tusind tak for de 5 stjerner!

Mega fedt at høre, at du fik hurtig hjælp via appen – og at Amalie var klar med svar og god service 🙌 Det er lige præcis sådan, det skal spille!

Kæmpe tak for den varme anbefaling – den betyder virkelig meget 💚 It's that eesy ✨

Kundeservice en by i Rusland

Valgte eesy, da de lovede at kunne levere til et bestemt tidspunkt. Det kunne de så ikke. Derfor gik jeg igang med at benytte min fortrydelsesret - For at kunne komme i kontakt med dem, så skal man installere deres App - logge ind med MitID og skrive til dem - selvfølgelig først med deres chat-bot som intet reelt kan.

Svaret lod vente på sig - det gjorde regningen dog ikke - Da kan der en reminder på hvor dag på SMS - En SMS som selvfølgelig ikke kan besvares. Pakken med routeren blev nægtet modtaget - og efter nogle dage fik jeg svar om at de da var kede af at jeg ikke ønskede dem som Internetleverandør. Så spoller vi nogle uger frem - Har lige modtaget en advarsel om en regning på 3000 kroner, hvis jeg ikke sender deres router retur - Altså den router som jeg aldrig har modtaget... Selvfølgelig en mail som ikke kan besvares - Hvis man vil i kontakt, så skal man geninstallere deres app - logge ind med MitId i arbejdstiden for at "chatte" med en rigtig medarbejder.

Det er sg* ikke "eesy" - Det er mega besværligt og kundeservice en by i Rusland.

Hey Jan

Tak for din anmeldelse – vi er virkelig kede af at høre, hvor frustrerende dit forløb har været 😕 Det kan vi godt forstå, især når både levering, fortrydelse og efterfølgende opkrævninger ikke hænger sammen.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at få styr på det hele – både i forhold til routeren og den regning, du har modtaget. Det er vigtigt for os, at tingene bliver håndteret korrekt, og at du ikke står med en regning for noget, du ikke har modtaget.

Du skriver, at det er svært at komme i kontakt med os, og det vil vi gerne lige præcisere: du kan både kontakte os via chat i appen og via mail. Chatten er åben 24/7 (med mulighed for at skrive til en medarbejder i åbningstiden), og du kan altid skrive til os på trustpilot@eesy.dk, så vi kan tage fat i din sag.

Vi håber, du vil give os mulighed for at få kigget på det og hjælpe dig videre 🙌

Rasmus

Generelt super tilfreds med dette selskab

Generelt super tilfreds med mit mobil abonnement og de øvrige services.
I dag modtog jeg en regning på baggrund af en misforståelse. En misforståelse som i øvrigt var min egen skyld :)
Medarbejderen i chatsupporten var super hjælpsom og fik fjernet regningen. Jeg kan kun anbefale dette selskab!

Hey Dennis

Kæmpe tak for din anmeldelse 🥳 Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med både abonnement og services!

Og hvor er det bare fedt, at vores chat-support kunne hjælpe med at få ryddet op i misforståelsen – det er præcis sådan, det skal fungere 🙌

Tak for din ærlighed og din anbefaling 💚

Eesy dét virker

Var faktisk lidt skeptisk og samtidig spændt da jeg oprettede abonnement hos eesy, det der med en chat robot var helt nyt for mig, men tvivlen er gjort til skamme alt virker perfekt, kan chat robotten ikke klare opgaven får man tilbudt kundeservice “ så det eesy og det virker” godt alternativ!
Ps: har nu 2 abonnementer

Hey Leif

Tusind tak for de 5 stjerner 🤩 Mega fedt at høre, at både chatten og muligheden for at komme videre til kundeservice bare spiller, som det skal. Det er præcis den oplevelse, vi går efter 💚

Og 2 abonnementer allerede? Det tager vi som et kæmpe kvalitetsstempel 🙌 It's that eesy ✨

Rasmus

Fornuftigt internet til pengene.

Har fungeret ok til vores behov, dog kan der komme udfald ind imellem.

Hey Rene

Tak for din meget ærlige anmeldelse – vi er virkelig kede af at læse, hvor frustrerende din oplevelse har været 😕 Det lyder bestemt ikke som en stabil forbindelse, og vi kan godt forstå, at det er ekstra undrende, når problemerne opstår på tidspunkter, hvor man ikke forventer belastning på nettet.

Vi kan også godt forstå din frustration i forhold til forventningsafstemningen ved købet – både omkring hastighed, stabilitet og fortrydelsesret. Det er selvfølgelig vigtigt, at man føler sig korrekt informeret fra start, og det lyder ikke som om, det har været tilfældet her.

Samtidig er det heller ikke en god oplevelse, hvis du kontakter kundeservice og får indtryk af, at problemet er kendt, uden at der er en klar løsning eller opfølgning. Det er bestemt noget, vi gerne vil tage et nærmere kig på.

Vi vil rigtig gerne undersøge din forbindelse mere konkret og gennemgå dit forløb – både teknisk og i forhold til det, du er blevet oplyst ved oprettelse – så vi kan finde ud af, hvad der er gået galt, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre.

Du må meget gerne sende mig en mail på trustpilot@eesy.dk, så vi kan få kigget på det i detaljer og forhåbentlig finde en løsning 🙌

Rasmus

Amalie fra kundeservice var meget flink…

Amalie fra kundeservice var meget flink og kunne hjælpe med de udfordringer og spørgsmål som jeg havde.
En god oplevelse og meget god behandling 😊

15. april 2026

Hey Tine

Kæmpe tak for din anmeldelse 🥳 Flink, hjælpsom og god behandling? Så spiller det jo!

Vi sender en stor high five videre til Amalie 🙌 Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚