Jeg fik mit Mobil abonnement blev pludseligt lukket, jeg kontaktede eesy og fandt ud af at de manglede deres router retur og havde sendt mig en regning på 3000,-. Efter god hjælp fra en medarbejder bl... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er Danmarks mest simple og nemme mobilselskab på Danmarks bedste mobilnetværk til en knivskarp pris. Vi har ingen binding, ingen gebyrer og ingen oprettelse. It's that eesy.
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Danmark
Mit skifte til Eesy kostede mig en opkrævning fra mit tidligere teleselskab fordi de ikke gav dem informationer om mit skifte i tide, på trods af jeg rykkede eesy flere gange.
Nu vil eesy ikke hjælpe og siger det er min fejl.
Aldrig har jeg oplevet noget så frækt, og fordi alt skal forgå i deres chat har man ikke adgang til historikken. Jeg ser frem til mine 6 måneders binding er ovre, så jeg kan få et selskab med ordentlig kundeservice.

Ekstremt ubehøvlet selskab!
Jeg blev ringet op med et tilbud, jeg valgte at lytte til tilbuddet og vi blev enige om at de ville ringe senere, efter jeg havde kigget det hele igennem og snakket med andre i husholdningen.
Allerede 15 minutter efter første opkald slutter, modtager jeg mail fra mit nuværende selskab, om opsigelse af abonnementer er sat i gang, UDEN JEG HAR SAGT JA.
Jeg får det stoppet ved mit eget selskab, da jeg havde aftalt med eesy at jeg først kunne give svar, ja eller nej til tilbuddet, efter jeg havde gennemgået det med resten af husholdningen.
Da de så ringer tilbage, vælger jeg at takke nej til tilbuddet, da jeg ikke følte det var noget jeg kunne gå ind i, når de uden tilladelse havde begyndt opsigelse af mit nuværende abonnement..
Jeg bruger over 10 minutter på at sige nej, igen og igen, og får til sidst af vide at jeg kan udfylde en fortrydelses formular jeg har fået på mail.. Men jeg blev lovet i første samtale, at hvis jeg sagde nej, ville DE annullere det hele..
Så begynder opkaldene til andre i husholdningen, de tager den ikke, pga overstående oplevelse.
10 minutter senere modtager jeg et opkald mere, det er Chefen der ringer for at høre hvad der foregår. Jeg forklarer at jeg har takket nej til et tilbud, som ikke blev accepteret før jeg havde stået og skulle forklare utallige gange, hvorfor jeg takkede nej.
Derefter begynder chefen at kommentere på om det er fordi min bedre halvdel og jeg er bange og nervøse mennesker, HVILKET OVERHOVEDET IKKE ER OKAY! Han prøver igen og igen på at få mig til at lade ham tale med min bedre halvdel, og begynder herefter at lave antydninger og kommentarer om, at han har magten, at jeg er bange for ham og kun sagde nej, fordi han var uenig..
Efter alt dette og mere til, får jeg ad vide at jeg selv kan gå ind og udfylde fortrydelses formularen (jeg har ikke takke ja på noget tidspunkt, så jeg burde jo ikke have noget at skulle udfylde, men fordi de allerede havde sat gang i det hele, inden de havde fået nogen former for accept, så var det pludselig mit job at bede om annullering)
Jeg siger så igen, at jeg blev lovet, at intet ville blive sat igang eller gjort, før vi havde snakket og jeg havde takket ja eller nej.. Endelig får jeg ad vide "det er ikke noget vi kan gøre"
Jeg bliver lettere sur og siger at så må de lade være med at love, at de kan gøre det..
Surt i røret bliver der så sagt "vi annullere det farvel!"
Så nu står jeg tilbage og skal have rodet bod på de opsagte abonnementer på både mobiler og internet.
Totalt ringe service, med medarbejdere der begynder at gå personligt på folk og sige de er bange og usikre mennesker fordi vi var tilfredse med vores nuværende situation..
Jeg kan på INGEN måde anbefale nogen former for kontakt med dette selskab!

Besvarelse fra eesy
Sublim kundeservice. Jeg skulle have tilsluttet et nyt simkort til en gammel router, og der blev ventet tålmodigt og guidet i mit tempo.. fantastisk hjælp!

Besvarelse fra eesy
Jeg har flyttet mit over til Eesy, og i den forbindelse blev jeg lovet de første 2 måneder til 29 kr og et super gavekort..
Nu kan jeg ikke få gavekortet
Jeg har parlamenteret med dem over mail, deres første undskyldning er at jeg har tilmeldt mig efter tilbuddet er udløbet, jeg har som forbruger ikke en chance for at vide hvornår tilbudet udløber, når det ikke er oplyst.
Næste undskyldning er at man ikke både kan få kampagne og gavekort i samme pakke, som ellers er det de reklamerer med og som jeg også tidligere har benyttet mig af.
Trejde undskyldning er at jeg ikke har oprettet mig via den specifikke kampagne, selvom jeg ellers har taget screenshot og brugt det link fra deres annonce via Facebook.
Gad vide hvad deres næste undskyldning er?
Jeg har lige set en annonce fra dem i dag, nu kan de pludselig godt gøre tydeligt opmærksom på at kampagnen kun gælder til 26 april..

Besvarelse fra eesy
Posten havde tabt mit simkort, men jeg fik en meget venlig og kompetent hjælp med at få det fikset fra Mikkel P i supporten - dejligt når tingene kan løses pragmatiske:-)

Besvarelse fra eesy
2 nye abonnementer - fin telefonisk vejledning via kundeservice. Alt blev som aftalt og simkort kom få dage efter som aftalt. Lever op til navnet - for det var eesy 😀

Besvarelse fra eesy
Snakkede med Celine og fik flyttet mit nummer over til jer og få lukket mit eksiterende nr. En virkelig god oplevelse . Så vil godt anbefale essy til andre.
Svend dreier

Besvarelse fra eesy
Havde en fantastisk service oplevelse med Amalie🌸. I så mekanisk en process, bragte hun stadig en smule personlighed ind, som gjorde at man følte sig tryk og havde stor tillid til processen. Fem ud af fem for Amalie🌸 🌟🌟🌟🌟🌟

Besvarelse fra eesy
Det er desværre ikke længere muligt at være kunde hos eesy uden MitID. Derfor har jeg været nødt til at skifte til et andet teleselskab, hvor man foreløbig undgår at blive straffet, hvis man af forskellige årsager ikke ønsker MitID for at kunne fortsætte som mobilkunde.
Jeg har været nødt til at lave et akut skifte til andet mobilselskab pga. udløb af betalingskort, da MitID åbenbart kræves nu om dage for at kunne opdatere sine betalingsoplysninger. Eesy har en opsigelsesfrist på en måned, så man skal betale for hele måneden ud, selvom man er tvunget til at opsige sit abonnement med kort varsel for at skifte til et nyt selskab, og det er jeg tvunget til, hvis jeg vil undgå, at mit mobilnummer lukkes for data og tale, som jeg jo så kun kan betale for ved at anskaffe MitID.
Et eksempel på moderne forretningsstrategi og bondefangeri, hvor kunden bliver sat i klemme pga. rigide regler og vilkår!
At kundeservice er erstattet med AI er også med til at trække ned i min anmeldelse. Svar fra AI-assistenten var til ingen nytte overhovedet. Jeg fik et "beroligende" svar ved forsøg på henvendelse ang. mit abonnement (5. april), som to dage senere viste sig at være falsk information.
Selvom mit abonnement hos eesy har fungeret upåklageligt i de få år, jeg nåede at være kunde, er disse problemer så tilpas store og frustrerende, at det kun kan blive til en enkelt stjerne herfra.

Besvarelse fra eesy
Når produktet virker er det skønt.
Vores 5G internet blev annulleret ved en fejl fra Eesy og det tog dem 9 dage at rette op på, så 9 dage uden internet og en kamp for at få de 9 dage reduceret i abonnementet. Flere kontakter.
Tillad mindst 10 dage når du skriver til dem. Når de så begynder at tage det alvorligt bliver det fixet til sidst

Besvarelse fra eesy
Total dårlig internet jeg har 10-14 Mbit og vis der 2 bruger nette så kan jeg ingen gang se film inden det buffer😂 download spil fra ps4-5 tager halv nat.. Nå ja fra kl 23-05om nat 10 mbit på router.. Det køre hurtigere på hotspot gæster mobil pinlig.. Hvilken selvskabt bruger du.. Det kan jeg ikke husk.. Easy slow netværk not fast and easy netværk 😂 2026 stadig et Danmark top a dårlig net.. Ingen gang DR1 har full HD tv signal.. Netflix har måske 10-20 film i HD kvalitet vis netten ikk buffer😂 tv med 4k eller 8k kan kun bruges til ps4-5 spiller maskiner... Spændes og se hvornår tv kanaler få 4k om 10 år 😳🤏

Besvarelse fra eesy
Nu har jeg prøvet i 14 dage på at få at vide om mit internet er blevet købt men ingen kan svare det til min kone lin Ye man bliver kørt rundt i manesjen og får ingen svar så lad være med at bestille noget ved eesy det er håbløs
Svar udbedes
Jørgen Holm Christensen
Lin Ye

Besvarelse fra eesy
Fik dejlig hurtig hjælp, fra eesy mobil app, fik fat i Amalie, som var hurtig til at hjælpe og svarede på mine spørgsmål! Varm anbefaling herfra! ❤️

Besvarelse fra eesy
Valgte eesy, da de lovede at kunne levere til et bestemt tidspunkt. Det kunne de så ikke. Derfor gik jeg igang med at benytte min fortrydelsesret - For at kunne komme i kontakt med dem, så skal man installere deres App - logge ind med MitID og skrive til dem - selvfølgelig først med deres chat-bot som intet reelt kan.
Svaret lod vente på sig - det gjorde regningen dog ikke - Da kan der en reminder på hvor dag på SMS - En SMS som selvfølgelig ikke kan besvares. Pakken med routeren blev nægtet modtaget - og efter nogle dage fik jeg svar om at de da var kede af at jeg ikke ønskede dem som Internetleverandør. Så spoller vi nogle uger frem - Har lige modtaget en advarsel om en regning på 3000 kroner, hvis jeg ikke sender deres router retur - Altså den router som jeg aldrig har modtaget... Selvfølgelig en mail som ikke kan besvares - Hvis man vil i kontakt, så skal man geninstallere deres app - logge ind med MitId i arbejdstiden for at "chatte" med en rigtig medarbejder.
Det er sg* ikke "eesy" - Det er mega besværligt og kundeservice en by i Rusland.

Besvarelse fra eesy
Generelt super tilfreds med mit mobil abonnement og de øvrige services.
I dag modtog jeg en regning på baggrund af en misforståelse. En misforståelse som i øvrigt var min egen skyld :)
Medarbejderen i chatsupporten var super hjælpsom og fik fjernet regningen. Jeg kan kun anbefale dette selskab!

Besvarelse fra eesy
Var faktisk lidt skeptisk og samtidig spændt da jeg oprettede abonnement hos eesy, det der med en chat robot var helt nyt for mig, men tvivlen er gjort til skamme alt virker perfekt, kan chat robotten ikke klare opgaven får man tilbudt kundeservice “ så det eesy og det virker” godt alternativ!
Ps: har nu 2 abonnementer

Besvarelse fra eesy
Har fungeret ok til vores behov, dog kan der komme udfald ind imellem.

Besvarelse fra eesy
Amalie fra kundeservice var meget flink og kunne hjælpe med de udfordringer og spørgsmål som jeg havde.
En god oplevelse og meget god behandling 😊