Jeg havde købt 2 e cigaretter, de havde kun de 2 i udstillingen, da jeg kom hjem og ville starte den ene igang, var brænderen fuldstændig sort. Kom der så idag for, at købe nye brændere og nævnte den... Se mere
Har handlet i denne butik siden den åbnede. 3 batterier gået i stykker inde for 14 dage(nye batterier). Taget dem med i butikken for at bytte dem, også starte beskyldningerne fra "manden bag disken".... Se mere
Fik dag-til-dag levering af eGo Ce4+V2 900 mAh og en tube e-væske efter en anbefaling fra en ven af denne butik og dette produkt. Selve E-cigaretten er bedre end den anden, jeg har haft ved nav... Se mere
Kan varmt anbefale ecigz til alle, der har lysten til at kvitte smøgerne. Kvalitetsprodukter på hylderne, der fuldt ud lever op til mine krav. En service, der overstiger en vestjydes forventni... Se mere
Ubehagelig situation i Ecigz i holstebro hos Danni
Min mor og jeg havde en virkelig en ubehagelig oplevelse inde i Ecigz i Holstebro hos Danni, allerede fra start af var han flabet og ikke særlig kundevenlig. Fordi da han skulle sælge min mor en esmøg sagde han det var det bedste af det bedste, men samme dags brug var der allerede problemer med den. Strømmen kunne ikke holde og vi prøvede at tage nogle andre batterier i den men der var samme problem, vi tog ind til Danni igen og spurgte hvad der kan være galt med den, men han talte flabet og sagde der INTET var med den og lød faktisk rimelig irriterede på os da han sagde det. Men han lånte min mor et batteri med hjem for at se om det hjælp, men der var samme problem. Så vi er hel sikker på at det var esmøgen der var noget galt med, derudover solgte han os en udstillings model, som der stod han ingengang måtte sælge til os men gjorde det alligevel, men batterierne var ikke problemet for jeg prøvede at have samme batterier i min og der var intet med dem, så det var esmøgen der var noget galt med dem. Så gik vi ind til Danni igen og fik den endelig byttede til en anden men skulle så også betale mere for at få anden. 2 timer efter skulle jeg ind og hente noget til min esmøg, og der kom en virkelig ubehagelig situation fordi da jeg stod og blev guidede i min varer begyndte han at ryste virkelig meget i hele kroppen og forstod ikke hvorfor, men 2 sekunder efter betalingen begynde at flippe ud på min mor og beskyldte hende for at snyde ham for at få en ny, men der er 3 vidner på at den ikke virkede som den skulle, så der så jeg ikke problemet men det var bare en rigtig ubehagelig situation, fordi han blev faktisk så sur at jeg blev lidt bange for ham og aldrig vil handle der igen.
Jeg kommer i den butik i Helsingør og…
Jeg kommer i den butik i Helsingør og kan kun anbefale den alle andre der vil stoppe med at ryge jeg er kommet i den butik siden den åbnet Alder først dag og vil blive ved med at komme der det er en super god service og hvis man har noget der ikke virker bliver det byttet jeg har kun gode ting og sige om den butik
Hørsholm, har sjældent det man skal bruge
Hørsholm. En fin butik - de har dog meget sjældent det man skal bruge - deres måde at indkøbe på er simpelthen for ringe og få lidt indkøbt. De har kunderne, men at dække deres behov er for dårligt Trist når man gerne vil handle lokalt og blir tvunget til andre butikker.
Kan varmt anbefales 👍 Super betjening…
Helsingør. Kan varmt anbefales 👍 Super betjening og især nå man er nybegynder. Men fik en fin e smøg som jeg er meget glad få.
Super sød fyr som ekspederer i…
Super sød fyr som ekspederer i Helsingør, han er bare så rar og altid i godt humør og giver sig god tid hvis du har lyst til det.
Synes det er lidt ærgerligt at han ik råder over særlig stor udvalg af mods og tanke.
Men så er der til gengæld MASSER af juice at vælge imellem. Tror nok han hedder Rasmus.
Kan klart anbefales at besøge butikken i Helsingør.. SÅ i hvert fald alle stjerner herfra..
Tror desværre jeg vil benytte mig af…
Tror desværre jeg vil benytte mig af anden shop, end den der er i Slagelse.
Jeg fornemmer ikke jeres ansatte har nogen form for kundetikke overhovedet. De ser nærmest dumt på en, når man spørger dem om relevante spørgsmål, og ruller nærmest med øjnene. Jeg føler mig ikke velkommen i jeres butik i Slagelse, grundet denne gentagende behandling. Elsker ellers jeres produkter. Den anden dag fik jeg afvide af jeres kollega, at det måtte være mig der røg forkert, da jeg fortalte at jeg ikke mærkede halskrads ved 3 mg. Det måtte være mig der røg forkert, for han havde aldrig nogensinde oplevet at rygning gav halskrads. Hvilket jeg jo ved det, da jeg selv er ryger. Han ville hellere belære kunden om at han røg 20 smøger om dagen, og jeg var forkert på den. Puha. Kommer desværre ikke igen.
Billige væsker og god betjening
Har været i butikken i Odense. Deres hjemmelavet væsker er billige og har en rigtig god smag. Jeg fik ved en fejl den forkerte aroma men fik den byttet til den rigtige uden beregning. Personale er flinke og butikken er pæn. Kan klart anbefales
Bravo!
Altid kommer tingene til tiden og alt er som det skal være. Deres Red spot (aroma) kan ligeledes anbefales, det er den bedste på markedet! :)
Jeg er fan !
Jeg er fan !! Jeg har flere gange besøgt både butikken i Glostrup og i Høje Taastrup. Og lad mig starte med Glostrup.
Servicen er helt i top. Hurtigt ind og hurtigt ud. Det er som om at de spotter kunden som travl eller ikke travl. Og har du travlt, arbejder de meget hurtigt og professionelt. De er altid smilende. Og vigtigst for mig. Så forlader jeg butikken med et stort smil på læben. Og følelsen af at være velkommen/ønsket.
Butikken i Høje Taastrup. Sjov fyr, med massere af energi. Han kan sit kram, og får altid en kæk bemærkning ind mellem linjerne. Jeg føler mig altid velkommen. Og jeg må indrømme at butikken i Høje Taastrup er klart min favorit butik at komme i. Manden er er yderst servicemindet og forstår at gøre dagen lidt bedere. Jeg er en MEGET glad kunde. Tak for det Ecigz Glostrup og Ecigz Høje Taastrup.
Ecigz i Slagelse der handler jeg gerne
Ecigz i Slagelse der handler jeg gerne, stort udvalg i væsker , pæn og ren butik og priserne er fornuftige
Dårlig oplevelse i jeres butik i…
Dårlig oplevelse i jeres butik i Skanderborg. Havde mistet min store E-cigaret på J-dagen og skulle have en ny. Vi finder hvad jeg skulle have og betaler 650 kr. På vej ud af butikken bliver jeg ringet op og får at vide at min store E-cigaret er fundet, vil så selvfølgelig gerne lade min handel gå tilbage, det kan ikke lade sig gøre, men de vil give mig et tilgodebevis. Det er simpelthen for dårligt, og vil ALDRIG sætte mine ben i jeres butikker mere, og alle jeg kender får besked på ikke at bruge jeres butikker mere.
Har været i jeres butik i Hørsholm et…
Har været i jeres butik i Hørsholm et par gange nu. Manden der står i disken er både flapet og så arrogant! Tror bare jeg går et andet sted næste gang😅
Fantastisk service i butikken i Lyngby
Jeg var nede i butikken i Lyngby. Jeg fik sådan en god service på alle måder. Jeg havde svært ved at sætte ord på, hvilken ny cig jeg ønskede mig, men via grundig vejledning fik jeg virkelig, hvad jeg ønskede mig. Og en dejlig grundig vejledning. Så her er en virkelig glad kunde på alle måder. Jeg vidste faktisk ikke, at der var åbnet en butik i Lyngby, så jeg er heldig. Og jeg bliver stamkunde.
Havde en dårlig oplevelse men en…
Havde en dårlig oplevelse men en ekspedient i Køge, flabet og arrogant kun ude på at sælge det hun har på hylderne. Jeg skulle have en brænder til min e cig hvor jeg får at vide at de slet ikke har de brændere og jeg skal købe en ny tank og batteri.
Gik derefter over i en anden butik i Køge, og hold da op en kunde service og der kunne jeg købe min brænder for 39kr
Hold jer langt væk, der er meget bedre e cigaret butikker hvor de tager kunderne seriøst.
1 stjerne herfra efter ny ansat kom til i sep 2018
Har haft mange positive oplevelser hos Ecigz i Slagelse
Butikken får 5 stjerne til og med septemper 2018
Butikken får 1 stjerne fra Septemper 2018 og frem pga den oprindelige medarbejder blev afskediget og en ny kom til, hvor serviceniveauet og kendskabet til tingene ikke var noget at prale af så jeg er stoppet med at handle der.
Til Ecgiz's som er ivrige efter at anmelde mine anmeldelser på Trustpilot.
min kvittering fra jeres butik i Slagelse d.15/2-2018 - bon nr : 0001010000032 vidner om min fulde ret til at anmelde jeres Butik ;)
Butikken i Sølvgade København K
Har handlet der flere gange og har fået rigtig god betjening hver gang. Ekspedienten er meget lydhør og vidende om produkterne. Har også købt en ecig der som var en gave.
God oplevelse i Hørsholm
Stor ros til ekspedienten i butikken i Hørsholm, tog sig tid til kunden og snakkede på et sprog som jeg forstod.
Ubrugelig Rådgivning
Ubrugelig kundeservice i forretningen i Hørsholm. Havde opfølgende spørgsmål til et køb foretaget den foregående uge. Ekspedienten var på ingen måde lydhør overfor mine spørgsmål, da han havde for travlt med at høre sig selv tale. Fik til gengæld tid til at smide et par nedsættende bemærkninger afsted om jeg "røg på en forkert måde", at han intet kendte til det med at man kunne foretrække et cigaret mærke frem for et andet og at jeg bare skulle vænne mig til kvalmen der fulgte med når jeg røg på e-cigaretten.
Finder et andet sted at begynde på e-cigaret, for denne betjening var decideret ubrugelig.

Besvarelse fra Ecigz