Easy Phone Repair Anmeldelser 113

2,2

Min datter fik lavet hendes skærm på iphone x i Haderslev. 1 måned efter er skærmen flækket igen, mens den lå på bordet? Hele skærmen opfører sig mærkeligt med en masse streger og sort/hvide plamager... Se mere

Fik skiftet en defekt mikrofon på min Samsung hos Easy Phone Repair i Aabenraa. Reservedel kom efter en dag og udskiftning tog en halv time. Prisen absolut rimelig.

2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Gik ind med en flækket skærm som han…

Gik ind med en flækket skærm som han kunne fikse på 30 minutter. Fik af vide det ville koste 400 kr, men da jeg kom tilbage for at hente telefonen kostede det pludselig 500 kr, fordi han selv havde besluttet sig for at tage “panser glas” på, som så bare er et lille stykke film fyldt med bobler i der pilles af telefonen af sig selv. Vær ærlig om prisen næste gang, og lad vær med at putte et lille stykke film på uden man har bedt om det til 100 kr ekstra.

29. april 2020

Anmeldelse af Easy Phone Repair, Vibycentret, Viby J

Anmeldelse af Easy Phone Repair, VibyCentret, 8260 Viby J
Kan slet ikke anbefales.
Jeg afleverede min Sony Xperia Z5 Compact for at få skiftet batteriet. Udskiftning af batteri sker normalt ved at afmontere bagpladen.
Da jeg efter nogle timer hentede mobilen igen, var det tydeligt, at frontglasset havde været pillet af. Der var synlige limrester i kanten mellem ramme og glas.
Ekspedienten forsøgte at fjerne dem ved at trække i limresterne med en pincet. Det lykkedes kun delvis.
Lidt senere opdagede jeg følgende fejl:
Vibration fungerede ikke længere ved fingeraftryk og andre funktioner.
Ladedioden, der normalt lyser rødt ved opladning op til 90% og derefter skifter til grønt lyser nu BÅDE rødt og grønt (ja, samtidig) op til 90%.
Frontglas buede og sad ikke helt fast i kanten. Det kunne bevæges med en fingernegl.
I mørke kom der lys ud i kanten mellem frontglas og ramme.
Der sad limrester i højtalerspalterne, mest foroven.
Der sad limrester i kanten mellem frontglas og ramme.
Jeg indleverede telefonen med skriftlig reklamation og fik at vide, at den ville blive repareret i løbet af kort tid, men jeg måtte rykke i flere dage, før jeg kunne hente den igen.
Nu er status følgende:
Vibration fungerer.
Frontglasset sidder bedre fast, men der kan stadig ses limrester.
Ladedioden er ikke repareret, den lyser fortsat både rødt og grønt.
Ny fejl: telefonen kan nu periodisk og spontant begynde at udføre mange hurtige og tilfældige kommandoer uden at jeg har trykket på noget.
Konklusion: Frarådes på det kraftigste.

26. januar 2020

Easy Phone Repair Viby

Easy Phone Repair Viby
Supper god service.
Min Galaxy ville ikke lade. I en anden butik fik jeg at vide at laderindgangen var itu og ville blive dyr at reparere. Hos Easy Phone Repair fandt de hurtig frem til at det kun var lommeuld, som blokerede for korrekt ladning.
Det fiksede de gratis og jeg sparede mange penge.

15. januar 2020

All phone repair i Kalundborg…fup og spild af penge

All phone repair i Kalundborg bruger ikke originale dele, som de siger og passer ikke med de mobiler vi har idag. Min skærm gik i stykker ved berøring og pansreglasset passede ikke til telefonen. Der er ingen reklamationsret på det udførte, trods kvittering. Ville aldrig anbefale den butik til nogen!

28. december 2019

EasyPhoneRepair i Varde

EasyPhoneRepair i Varde: Dårlig oplevelse.
Skulle skifte glas på min IPad. Fik ødelagt id-touch funktionen og touchfunktionen på skærmen. Havde alverdens undskyldninger og ville prøve dit og dat. Efter halvanden måned måtte han indrømme, han ikke kunne reparere det ødelagte.
Flere gange mødte han ikke op til butikkens åbningstid, hvor jeg kunne vente på ham op til en halv time.
Men sød og imødekommende - det var han - og glasset blev skiftet.
Min ødelagte IPad blev repareret på ét døgn hos en anden, som viste mig nogle af de ting/fejl, der var lavet hos easyphonerepair.
Jeg kommer der ikke igen.

28. november 2019

Fået skiftet batteri i mit applewatch…

Fået skiftet batteri i mit applewatch hos Easy Phone Repair i Haderslev. Udover at prisen på udskiftningen var langt under markedspris - så fik vi vores ur retur efter mindre end 2 timer. Alt fungerede som det skal. Kan anbefale Easy Phone Reapair Haderslev

24. september 2019

Udleverede mobil til en anden kunde

Min søster afleverede sin mobil i butikken fordi hendes skærm skulle skiftes ud. Da vi kommer tilbage for at hente den, var den der ikke, fordi butikken havde givet hendes mobil til en anden. Den person der havde fået min søsters mobil med hjem, afleverede mobile i butikken dagen efter, men hun havde gendannet min søsters mobil, så alt var slettet. Billeder hun aldrig får igen, numre og så videre. Min søster skulle stadig betale fuld pris for mobilen + betale for et panserglas hun IKKE havde bedt om. Dårlig service, lad være med at sende din mobil derhen til reparation. Gå til Vitaphone istedet.

5. september 2019

OnePlus 5 fik ny skærm for god pris kr

OnePlus 5 fik ny skærm for god pris kr. 900. Glasset var af så dårlig kvalitet at det gik i stykker bare ved mindste stød, også selvom vi fik manden i butikken til at montere panser film. Telefon ubrugelig efter kun en uge. Da vi senere klagede over det i forretningen i Ålborg ville indehaveren godt indrømme at glasset nok ikke var så godt men han kunne under ingen omstændigheder yde nogen garanti eller tilbagebetaling. Vi føler os GRUNDIGT SNYDT.

2. marts 2019

Løb langt væk fra Easy phone Repair

Løb langt væk fra Easy phone Repair, som nu i Ringsted og Kalundborg kalder sig All Phone Repair! Jeg havde en Samsung A5 2017 (7 mdr gammel) med revne i skærmen, indleveret i Ringsted. Den skulle dog sendes til deres "specialist" i Kalundborg, hvor den kunne laves for 1100 kr. Uger gik uden jeg hørte noget. I butikken bad de mig selv ringe og høre reparatøren. Efter 2 mdr kom den tilbage og jeg betalte. En uge efter kom der en voksende pink plet og skærmen reagerede mærkeligt. I Ringsted tog de den ind igen og sendte til kalundborg. Han fik så ødelagt den yderligere og så begyndte en 4 mdr lang diskussion om reservedele og vanskeligheder. Jeg ville så ha den erstattet og mine 1100 retur. Men de nægtede alt og pludselig kunne de lave den. Jeg fik den, men skærmen sad løst og telefonen bulet. De nægtede al form for ansvar, for elendig reparation og ville ikke tilbagebetale de 1100. Resultat: ubrugelig mobil og 1100 fattigere.

27. februar 2019

Easy Phone Repair

Easy Phone Repair - Haderslev KAN IKKE PÅ NOGEN MÅDE ANBEFALES
Efter nu 5 gange at have afleveret min IPhone 7, og 750 kr fattigere, er telefonen igen indleveret, idet den ikke kan lades eller få forbindelse med PC, samme som oprindelig problem. . Nyt ladestik, nyt batteri er købt uden nogen form for kvalitetssikring. Nu tales der om bundkort og kundeservice er bare den værste man kan tænke sig.

23. februar 2019

Butik Kolding - kan på ingen måde anbefales !!!

Mit barnebarns iPad blev indleveret for at få lavet et defekt ladestik. Efter 14 dage fik min datter den forkerte iPad retur... det tog så “Easy phone repair” en uge at finde mit barnebarns rigtige iPad 👍 nu virker ladestikket....
men desværre virker HOME knappen nu ikke og halvdelen af skærmen virker heller ikke 😐😥
Så iPad’en er ubrugelig 🙄
Og Easy phone repair kan ikke udbedre fejlen😡 og de har åbenbart ikke tænkt sig, at gøre mere i denne sag 😡

8. december 2018

Butik i Kalundborg

Den i Kalundborg hedder så ik Easy phone repair mere men all phone repair :-)
Fik skiftet skærm på en Iphone 5 og alt virker som det skal :-)
Gav 349 kr og skulle vente 30 min på at den var klar. Købte panserglas ved siden af og det gav jeg kun 79 kr for :-)
God service, har intet at klage over :-D

5. oktober 2018