Easy Phone Repair Anmeldelser 113

2,2

OnePlus 5 fik ny skærm for god pris kr. 900. Glasset var af så dårlig kvalitet at det gik i stykker bare ved mindste stød, også selvom vi fik manden i butikken til at montere panser film. Telefon ubru... Se mere

Fået skiftet batteri i mit applewatch hos Easy Phone Repair i Haderslev. Udover at prisen på udskiftningen var langt under markedspris - så fik vi vores ur retur efter mindre end 2 timer. Alt fungered... Se mere

Fik skiftet en defekt mikrofon på min Samsung hos Easy Phone Repair i Aabenraa. Reservedel kom efter en dag og udskiftning tog en halv time. Prisen absolut rimelig.

2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Absolut nul stjerner for service I…

Absolut nul stjerner for service I vejle.
Jeg skal have repareret min skærm, man møder først en meget sød mand der fortæller den bliver som ny.
Da jeg afhenter telefonen er den revet op bagpå i det sorte så man kan se ind, farven på skærmen er anderledes, jeg kan ikke bruge mit fingerID og lyden er helt vildt dårlig.
Det med lyden vil han fixe og jeg fortæller jeg Ikke er blevet informeret omkring disse ting som en "ny skærm" kan gøre ved farve og nedgradering. dette mener ejer at jeg skal vide på forhånd, at han ikke vil give pengene tilbage da jeg siger jeg ville have købt en ny telefon, hvis jeg vidste alt dette på forhånd.
Ejer vil at jeg kommer igen dagen efter for ny højtaler og bagskærm, jeg prøver forgæves at forklarer urimeligheden og ejer er utrolig uforstående overfor egen fejl, jeg må endda belærer ejer omkring hvordan man giver korrekt information til kunden. Da jeg kommer igen vil jeg helst have nedslag i pris eller pengene tilbage, da jeg holder fast på jeg ikke var informeret om de mange nedgraderinger. Jeg har tilmed læst op på forbruger klager og står klar med klage til forbrugerklagenævnet.
Jeg fortæller sagligy hvordan tingene hænger sammen, ejer kalder mig "en meget mærkelig pige" "Jeg giver ham hovedpine også sidste gang jeg kom ind" hvortil han mener der er noget galt med mit hovede og at jeg kommer ind hver dag og ombestemmer mig. - hvilket jeg tilsidst må give op på at forklarer ham hvordan folk i normale butikker retter op på deres fejl og normalt siger undskyld. Jeg får et slattent nedslag i pris på 150kr og han siger citat "jeg ville ikke høre på dig når du kommer ind med telefon, jeg vil ikke tale mere med dig, du giver mig hovdepine" Jeg går derfra vred og chokeret og har dog aldrig fået så dårlig en behandling fra en som har lavet fejl og fejl informeret omkring service og udfald deraf.. det var dog det grimmeste jeg har oplevet.

26. november 2025

Defekt mikrofon

21. august 2025

Åbningstid

Kom til vejen fra Holsted og skulle ha panserglas på min tlf,MEN der var ikke åbnet,som ellers sku været sket kl 10.00.
Kl var 1050 og der sad en ældre mand på sin rullator der havde ventet fra kl 10.
Er DET go kundeservice.

6. juni 2025

Skulle have læst anmeldelser herinde…

Skulle have læst anmeldelser herinde inden jeg fik lavet min telefon.

Min mikrofon virkede ikke så han foreslog at få et nyt case på telefonen. Super det virkede og mikrofonen var funktionel igen.
Så 2 dage senere finder jeg ud af at skærmen er løs og falder ud af caset. Jeg tager den med ned til dem igen og fortæller problemet og de siger bare det ikke har noget med dem at gøre og de ikke har pillet ved den. Måske bare et uheldigt tilfælde så? Hmmmm

SKYND JER VÆK FRA DET HER STED

-Haderslev

16. oktober 2024

ADVARSEL🚨🚨

ALDRIG brug easy Phone Repair i Kolding og Haderslev. De snyder og bedrager.

Afleverede min 3 mdr. gamle mobil for snart 4 år siden da den skulle have lavet skærmen. Fik mobilen retur samme dag med ny skærm og 800kr fattigere.

Kommer dagen efter tilbage da skærmen er løs og ryger ud af selve mobilen. De skifter igen skærmen og “pludselig” virker face id ikke. De bøvler med face id’et i flere timer og det ender med at de vil beholde mobilen og sende den ind til deres “teknikere”.

Jeg hørte knap nok fra dem efterfølgende og jeg måtte kime dem ned 10-12 gange på mobilen før de tog den og derefter kom med svaret “jeg ringer til dig “tirsdag”, “onsdag” eller en anden dag og surprise de ringede aldrig igen med en opdatering. Her 4 år senere skal jeg fortsat kime dem ned HVER måned uden svar så resten af familien bliver nødt til at ringe dem op, da de jo ikke kendtes deres numre.

Jeg mangler fortsat min daværende helt nye mobil som de har “stjålet” og holdt tilbage mod min vilje.

Kort fortalt. ALDRIG brug easy Phone Repair.

8. juni 2024

En beklagelig og mangelfuld service

Easy Phone Repair i Vejle.
Jeg ville havde undersøgt min smarttelefon, fordi den ikke tændte med powerknappen. Gav butiksmedarbejderen min telefon for at checke den. Det skulle jeg ikke havde gjort.
Lidt senere på dagen kom jeg tilbage for at hente den, Manden hentede min mobilltelefon i baglokalet. Han påstod at flekskablet var knækket og at telefonen ikke kunne repareres, hvilket jeg senere fandt ud af at det ikke var. Kablet var bare hoppet ud af soklen da jeg skiftede batteriet. Nu kommer det stærkt kritisable: Da jeg trådte ud på torvet lige udenfor forretning opdagede jeg at der manglede en metaldel og 2 mikro-skruer til holde powerknappen på plads. Jeg sprang straks ind i butikken. Den ene del lå og flyd på gulvet, fordi manden ikke havde samlet mobilltelefonen færdig. De 2 skruer fandt han inde på sit lille værksted. Det var en meget dårlig oplevelse, med en kundeservice der helt manglede. Jeg kommer aldrig i den butik igen.

Afslutningsvis, kan jeg fortælle at jeg selv fik repareret min mobiltelefon med det rette værktøj.

7. oktober 2022

Easy Phone Repair Haderslev.

Easy Phone Repair Haderslev.
Alletiders!!
Fik skiftet batteri i en OnePlus mobil.
De havde ikke lige batteriet hjemme. Men de ville sende besked når de havde.
De har nu skiftet batteriet. Et par timers arbejde og den var klar igen.
Og jeg syntes så også at udskiftningen var rigtig billig.
Så alt i alt. Jeg er mega godt tilfreds
Og skal jeg have fixet en mobil igen.
Så bliver det helt sikkert hos Easy Phone Repair i Haderslev 👍

11. april 2023

Uærlig sælger!!!

Min far købte en iPhone oplader for nogle uger siden.. I dag gik jeg ind i butikken og bad om en iPhone oplader. Vi har samme iPhone. På vej hjem tænkte jeg “hold da op den var godt nok dyr!” 380?! Da jeg kom hjem til min far hiver vi hans kvittering frem: 200 kr.. Jeg kan ikke få pengene tilbage da pakken er blevet åbnet. Jeg går ud fra at “går den så går den”. Totalt for dårligt at jeg ikke fik tilbudt flere muligheder men bare tilbudt den dyreste oplader, og får opfattelsen af at det er den eneste han har!
Sæt ikke jeres ben i den butik, læs de andre anmeldelser, denne butik får generelt dårlig kritik! Øv!

6. december 2022

Jeg fik repareret min telefon ved jer…

Jeg fik repareret min telefon ved jer og få skiftet nyt batteri jeg får at vide af en af jeres medarbejdere jeg skal bare sætte den til ladning og jeg kommer hjem og det gør jeg selvfølgelig efter par dage så går min telefon helt ud og sat den til ladning og den sidder i lader i fire dage stadigvæk kan jeg ikke tænde min mobil den viser ingen strøm på batteriet og det er siden jeg har fået det skiftet ved jer tager jer sammen og så gør det ordentlig fremadrettet med originale dele I stedet for kopi varer som der ikke virker til en skid så hellere bruge originale dele ellers kan I lige så godt dreje nøglen rundt så gider folk ikke at handle med jer i skal bruge kopi varer der ikke virker for en skid Plus da jeg fik den skiftet batteriet stod der også ukendt reservedel i system på iPhone og det er allerede tegn på din kopi varer Plus jeg har fået bekræftet fra Apple det er ikke at originalt batteri så i skal lade være med at lyve overfor jeres kunder med jeres reservedele et godt råd til jer kunder får det hele og skiftet mit originale Apple virksomhed og det gælder jeres telefoner og iPads og MacBook lad hellere være med at handle med dem at de ikke kan gøre det ordentligt

25. juni 2022

Reparation af I phone.

Reparation af I phone.
Har du en I phone, der skal repareres, på gå ikke ind til denne forretning. Det gjorde jeg, og har 1750 kr.- tilgode for en mislykket reparation. Og har du kontakt med deres konsulent C.P. så stol ikke et øjeblik på hvad han skriver til dig. 6-7 gange har han lovet at jeg ville få min telefor tilbage i repareret stand, og restbeløbet udbetalt. Men nej. Nu har jeg efter næsten et år opgivet det, og skriver derfor denne advarsel.

27. februar 2022

Pas På! - Jeres enheder tåler det ikke...

Denne ene stjerne alene fordi man ikke kan give nul.
Fik skiftet skærm i Middelfart på min datters iPhone X og alt var fint i nogle dage, hvor efter telefonen begynder at flippe total ud. Reklamerede over dette, men det ville man ikke forholde sig til da panserglas havde fået en revne (mens telefonen havde ligget på et bord !?!??) Indleverede iPhone X til andet servicecenter som kunne konstatere, at det IKKE var fordi "at telefonen skulle være tabt" men at telefonen var skadet under uautoriseret rep. / fuskeri. Bedste anbefaling af Easy Phone Repair (Middelart) jeg kan give... "HOLD JER LANGT VÆK" - for Jeres egne penges skyld

11. juni 2021

Min datter fik lavet hendes skærm på…

Min datter fik lavet hendes skærm på iphone x i Haderslev. 1 måned efter er skærmen flækket igen, mens den lå på bordet? Hele skærmen opfører sig mærkeligt med en masse streger og sort/hvide plamager og den kan ikke længere bruges. Aldrig vil vi nogensinde anbefale nogen at få deres telefon lavet hos firmaet, medmindre de vil have en ødelagt telefon! Simpelthen under al kritik. Ærgerligt vi ikke læste herinde først!

19. oktober 2020

Frygtelig service/amatører

Frygtelig service/amatører - hold jer langt væk.

Min datters iPhone har været sendt ind til reparation 5. gange nu i Aabenraa og hun har undværet telefonen tæt på 2 måneder sammenlagt.

Det startede med et uskyldigt skærmskift på grund af en ridset skærm.
Min datter på 15 havde selv sparet op til telefonen for sine egne sparepenge og ville gerne have en pæn skærm igen. Hun indlevede den til Easy phone repair og da telefonen så kom retur så virkede skærmen ikke længere. Så de udleverer en vare de ikke engang har den professionalisme til at teste inden. Firmaet sagde sagde så at der var noget galt med deres skærme og vi sendte den ind igen. Da den kom retur for 2 anden gang virkede home knappen ikke længere. Så måtte den ind igen. 3. gang påstod de at nu var den fikset. Der går 2 minutter da min datter kommer hjem og home knappen virkede ikke mere. Samme tur igen og 4. gang samme problem. Den har så været inde igen for 5. gang nu og min datter har lige fået den retur. Der går 5 minutter så virker home knappen ikke længere igen.

Firmaet påstår de har testet det og det virker perfekt nu og nægter at gøre mere. Bare mærkeligt at vi bruger den 5 minutter og står home knappen af igen. De indrømmer at det er deres skyld at både skærm og home knap er gået i stykket, men nægter at gøre mere.

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig og uprofessionelt firma. Så hvis du har din telefon kær, så vælg et andet firma.

21. august 2020

Jeg skulle have min skærm skiftet på…

Jeg skulle have min skærm skiftet på min Huawei p20 lite. Vi fik oplyst, at det tog 3 timer. Jeg kunne dog først få den efter 6. Derudover havde de skiftet rammen fra sort til rosa guld. Mit "bagcover" er sort. Dette vel at mærke uden at informere mig omkring dette. Jeg forlanger, at få sat et sort på igen, men får at vide, at min far havde sagt, det var i orden. Det er ikke min far, men kæreste, der afleverede den, og de har ikke oplyst ham om, at de vil skifte rammen. Sidste gang jeg sætter mine ben i den butik!

29. juli 2020

Dårlig reparation, opsvulmet batteri

Fik foretaget en reparation hos Easy Phone Repair i Haderslev i ultimo sommer 2019, hvor batteriet på min Iphone skulle skiftes. I de efterfølgende 4 mdr. gik alt fint, men så begyndte de røde alarmklokker.
Batteriet begyndte at sidde løst inde i mobilen, for derefter at opsvulme og skubbe frontglasset op. Derudover begyndte mobilen at lagge ved 50% strøm hvilket formentlig skyldes et batteri af dårlig kvalitet. Betal hellere det ekstra og få mobilen repareret hos en autoriseret forhandler...
Kan ikke anbefale!!!

25. juni 2020

Benyt ALDRIG Easyphone

Min næsten nye iPad skulle have ny skærm, fik det lavet og sat panserglas på. Min iPad blev, efter repetitionen ved at gå ud, melde fejl, hjemknappen faldt af og kort efter flækkede skærmen ud af det blå. Jeg pillede panserglasset af hvilket resulterede i at hele skærmen faldt ud af rammen. De vil intet gøre for at hjælpe. ALDRIG brugt de amatører!

8. juni 2020