En stjerne… hmmmm De fortjener ingen stjerne! Jeg har siden 2024 kæmpet en kamp om at få enten penge (1500kr) eller et par nye støvler retur. Støvlerne er sendt retur (de var for små). Jeg ha... Se mere
Jeg blev bange da jeg så de frygtelige anmeldelser af hjemmesiden og leveringen. Jeg tog dog et sats og bestilte en taske, som jeg bestilte i sidste uge d. 10 og har lige afhentet den nu. Jeg fik do... Se mere
Køb IKKE fra deres hjemmeside! Jeg bestilte et par støvler og en shoe polish fra deres hjemmeside. Skocremen modtog jeg aldrig, og de har ikke besvaret min mail til deres kundeservice. Støvlerne var s... Se mere
God kundeoplevelse Jeg havde bestilt et par vinterstøvler og glemte at trykke rabat koden ind, så skrev jeg til dem efterfølgende, om de kunne give rabatten alligevel på de 10% og efter 10min fik je... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Learn about the complete line of Dr. Martens footwear, buy them online, read the history of this UK brand and more. Dr. Martens - original boots, shoes and sandals since 1960.
Storbritannien
- www.drmartens.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
En stjerne… hmmmm De fortjener ingen…
En stjerne… hmmmm De fortjener ingen stjerne!
Støvlerne er sendt retur (de var for små). Jeg har kvittering fra GLS. Jeg har mail fra dem, hvor de fortæller at de har modtaget støvlerne. Så gik alt i stå!
Mange “respons” på mine reklamationer - mest hvor de beder om at jeg (igen, igen) sender kvitteringerne - så stopper korrespondancen. Jeg rykker - og så starter vi forfra.
Benyt aldrig deres returnerings”service” - der er risiko for at falde i et dybt hul!
Louise Schwarz
Var nervøs over mon bestilling efter…
Var nervøs over mon bestilling efter jeg tjekkede trustpilot, men alt har været upåklageligt og har lige fået de flotteste sandaler ind ad døren😊👍🏻
Jeg forsøger at kommunikere med dem om…
Jeg forsøger at kommunikere med dem om knirkende sandaler, men jeg får ikke ordentlige svar. Tror det er en maskine (måske AI), der automatisk sender svar til kunder, og man kommer ingen vegne. Virkelig skuffende. Det er ikke billige sko 😩
Jeg køber aldrig hos dem online igen…
Jeg køber aldrig hos dem online igen efter denne virkelig ringe købsoplevelse, hvor jeg nu opgiver at få penge retur for varer, jeg har bestilt og betalt for men aldrig har modtaget. Det er simpelthen for ringe kundeservice eller mangel på samme!
Pakke ikke modtaget!
Hjemmesiden er nem at bruge, men... Jeg bestilte min pakke d. 8. februar. Dagen efter (9. februar) fik jeg en besked: "Din ordre er klar til afsendelse". Men pludselig går der over en uge, og den 17. februar får jeg en besked med "Vi modtager snart din pakke". Dagen efter d. 18. februar: "Din pakke leveres hos dig d. 19. februar". Og så hører jeg ikke mere. Inde på PostNord-appen kan jeg så se, at pakken er sendt retur grundet "manglende adresseoplysninger". Jeg har skrevet til kundeservice, og jeg har ikke modtaget svar iht. de 2-3 arbejdsdage, som de ellers foreskriver. Nu er jeg 1.530 kr. fattigere og ingen vinterstøvler.
Køb af Dr. Martens online – hvorfor det fungerer
Det er vigtigt at forstå: Dr. Martens er ikke sko, man bare gætter sig til, og online-køb er ikke “prøv og se”. Derfor er det helt afgørende, at du kender din størrelse 100% og ved, hvilken model du vælger.
Størrelsen betyder alt!
Der findes dame-, herre- og unisex-modeller, som adskiller sig i pasform og volumen.
Unisex-modeller er som regel lidt større, og hvis du er kvinde, skal du tage højde for det.
Tag aldrig en mindre størrelse! Er du i tvivl, er det sikrere at vælge en lidt større størrelse og eventuelt bruge indlægssåler.
Returnering er ikke altid praktisk.
At sende sko retur med posten kan være dyrt og besværligt, og resultatet er ikke altid forudsigeligt. Til gengæld kan skoene som regel byttes i en fysisk butik.
For store eller for små støvler er no-go. Det er sko, der skal sidde på foden næsten med det samme.
Når du har valgt korrekt, sidder skoene perfekt: længde, bredde og vrist passer, snørebåndet ligger naturligt, og foden føler sig stabil og komfortabel.
Konklusion: Online-køb af Dr. Martens fungerer, hvis du vælger størrelse og model med omtanke.
Jeg er meget ked af at skulle skrive…
Jeg er meget ked af at skulle skrive denne anmeldelse, da jeg altid har set mig selv som en stor fan af Dr. Martens og deres sko, men desværre har jeg nu oplevet, at de ikke lever op til deres niveau og kvalitet for deres sko, når det gælder deres kundeservice.
Jeg havde bestilt et par støvler i min normale størrelse, men da støvlerne er stor i størrelsen, var de for store, og jeg ønsker dermed at returnere dem.
Der følger ingen returseddel med i pakken, og jeg må derfor selv ind og anmode om en returnering.
Da jeg skal udfylde returformularen, kommer jeg til at krydse af i et forkert felt, men dette opdager jeg først efterfølgende. Jeg prøver selv at ændre dette, men dette tillader hjemmesiden ikke.
Jeg skriver, lige efter jeg opdager fejlen, til deres "kundeservice" gennem kontaktformularen på deres hjemmeside, og spørger dem pænt, om de kan hjælpe med at rette dette. Jeg får kun et automatiseret svar ud af dette, som på ingen måder svarer på mit spørgsmål.
Jeg prøver at skrive til dem gennem kontaktformularen igen et par dage senere, da det jo kunne være, at de har haft travlt eller lignende. Her får jeg igen et automatiseret svar, som jeg igen ikke kan brug til noget som helst.
Jeg prøver derfor at kontakte dem på det telefonnummer, som de oplyser på deres hjemmeside, som jeg formoder går direkte til deres kundeservice i England, men her kan man ikke engang komme igennem, uden at de smider en af igen.
Nu står jeg tilbage med et par støvler, som er for store i størrelsen, og som jeg ikke kan få lov til at returnere igen...
Jeg er rigtig ked af at have den her oplevelse, da jeg synes det er en skam for et brand, som laver nogle af mine yndlingssko, og som jeg har været så loyal overfor de sidste 12 år.
Jeg vil ikke anbefale, at man køber gennem deres hjemmeside, for hvis man har brug for deres hjælp, så er den godt nok umulig at få. Desværre.
Røveri ved højlys dag
Min hustru byttede sin julegave i Dr. Martens på Købmagergade d. 29/12 2025, men skulle betale for de støvler hun skulle bytte til??? Hun kunne ikke få kvittering for de afleverede støvler, og har ikke modtaget pengen for de støvler jeg havde givet hende. Det er virkelig ufint på den måde at stjæle og røve ældre naive mennesker. FØJ!!!
Så gode og fine, men dårlig kvalitet
Virkelig et par støvler, jeg har været mega glad for, men når man plejede at være kendt for kvalitet, så bør de virkelig også holde mere end 1,5 vintersæson med helt almindelig brug. Nu er bunden af en eller anden grund flækket hele vejen over (og jeg har hørt andre berette om det samme) og at fikse det gennem en skomager koster desværre næsten det samme som et nyt par støvler og Dr. Martens selv kan intet gøre. Jeg ville ønske at jeg turde købe et par nye, da jeg synes de er både behagelige og flotte, men jeg frygter det samme skulle ske igen, og det synes jeg trods alt de er for dyre til.
Svindel-butik DrMartens.com
Svindel-butik DrMartens.com
Bestilte et par støvler til 1400 kr. med gratis forsendelse. Dr. Martens sendte dem med UPS men støvlerne kom aldrig frem. UPS henviser til Dr. Martens, som ikke vender tilbage. Køb ALDRIG noget på nettet fra Dr.Martens!!!
Det er for plat, Dr. Martens!
Jeg er ikke imponeret over at jeg bestiller et par 1461 via hjemmesiden til normalpris, og 10 minutter senere, bliver jeg pludseligt bombarderet på Facebook med tilbud om 15% rabat ved første køb - og for at det ikke skal være løgn, ser den model jeg har givet 1300,- sælges for 910,-!
Jeg har ikke pakket dem ud, så nu bliver de returneret - det er simpelthen for plat.
Kvalitet
Super kvalitet og derfor meget billig pris.
Levering 3 dage, men jeg er bare så glad for støvlerne.
Svindel
SVINDEL.. Modtaget UPS pakkenummer - afhentningsstedet har intet på pakkenummeret. Kontaktet UPS som henviser til Drmartens kundeservice.. De svarer ikke. Penge er trukket. Husk at tjekke trustpilot.
3 måneder og over 300kr i extra produkter, og stadig smadret fødder.
Jeg købte et par Dr Martin Mary Janes hos Zelando.dk for 3 måneder siden.
I de 3 måneder har jeg:
-Brugt alle tip jeg kunne finde online
-Snakket med personalet i butikken i kbh, hvor jeg endte med at købe deres wonder balm og heel protectors.
-jeg har gået i den på arbejde hvor jeg kan gå a små omgange.
-Brugt mange penge på vabel plastre
Og 3 måneder efter kan jeg stadig ikke gå aktivt i dem i mere end 5 min, begge heel protectors var flænset efter 1 gangs brug, de er fedtet af alt det wonderbalm jeg har givet dem (på sælgers anbefaling) mine hæle har nu grimme ar der ikke går væk...
Jeg har drømt om de sko i mange mange år, og nu er de blevet mit værste mareridt... Pga. De sko er mine fødder så ødelagt at alt jeg kan gå i er sketchers, da huden på min hæl er ødelagt og sårbar.
Hold jer fra denne generation af Dr Martins, du tror du køber god kvalitet, men det gør du ikke.
Bestilte 2 par sko i starten af Juli
Bestilte 2 par sko starten af Juli, der kom et UPS nr og de trak pengene. men UPS har en måned senere stadig ikke modtaget nogen pakke og har skrevet til dr. martens 3 gange uden svar.
Min søn blev overtalt (meget…
Min søn blev i butikken i Kbh overtalt (meget insisterende) på at købe str 44 til trods for han ikke kunne få foden i ordentligt. Han blev ved at sige at de var alt for stramme men sælger sagde hun vidste bedre. Resultat: fuldstændig blødende væskende fødder efter 1/2 times brug og sko kunne ikke bruges til studenter-tid - kun sandaler da der skulle dyre plastre på en hel måned for at passe på de ødelagte fødder
Dobbelt transaktion
Hvis du køber herfra, skal du håbe på at der ingen problemer er, da Kundeservice er enormt ringe. De har trukket beløb to gange for én ordre/ét psr sko. Jeg har forsøgt at få refunderet den ekstra transaktion. Jeg har i over en uge nu forsøgt og givet dem flere og flere oplysninger og screenshot af kvitteringer. Dog stadig uden held og udsigt til at det dobbelte beløb bliver tilbagebetalt. Jeg er desværre begyndt at blive enormt skeptisk og endda usikker på om de får tilbagebetalt transaktionen.
Virkelig uigennemskuelighed på et…
Virkelig uigennemskuelighed på et kvalitetsmærkes tilsyneladende danske hjemmeside. Selve skoæsken var beskadiget ved ankomst. Turde i første omgang ikke returnere, da jeg så faldt over de dårlige anmeldelser. Da skoen, så ikke passede måtte jeg returnere. På hjemmesiden står et sted at alle køb kan returneres i fysisk butik og et andet sted at fysiske butikker ikke tager varer retur. Jeg endte derfor for egen udgift på 175 kr. at måtte returnere til Holland. Heldigvis har vi i dag fået refusion for skoen.. eneste grund til at vi lander på 2 stjerner. Meget hovedbrud over dette køb.
Køb ikke dr martens
Dr. Martens der ellers blev kendt for deres holdbare sko af god kvalitet er i dag en skygge af sig selv.
I vinteren 2023 købte to par sko fra deres hjemmeside. Et til mig selv og et til min kæreste. Inden for 8 måneder var begge par gået i stykker. Min kærestes sål faldt decideret af skoen imens hun gik med dem. Og læderet rævnede på mine. Jeg reklamerede og fik tilsendt et nyt par til mig selv. Hvor imod min kæreste bare ville have sine penge tilbage.
Mit nye par sko rævnede så igen. Og nu vil de ikke reklamere dem, da de mener at det er almindelig slid. Men læderstøvler skal ikke sprække efter under et år. Og slet ikke når man giver dem korrekt læder behandling og kun går med dem til normal hverdagsbrug.
Køb ikke dr.martens de har byttet kvalitet og tillid ud med dårligt håndværk og grådighed.
Mit råd? Kig andet steds, fordi denne gigant har mistet det der gjorde dem store